Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Attól mert te kételkedsz mentem vele ennyit...Én sem azt mondtam , h kilómétereket, csak h bele tekerhető....
Kerékpározás
Én 53/12 -vel mentem az Országútin...De annak oda kellett taposni rendesen
Az sebességben kb mennyi volt?
lehet menni 60-70 el simán...Persze nem kilómétereken át, mert itt már a szél is elég hagy...
Azért ebbe hagy kételkedjek.:kiraly: Pályán, ami azért jóval gyorsabb, a profik sprintben az utolsó 200m-en jó, ha mennek 70es átlagot.
A világcsúcs repülő 500m-en 72km/h. Chris Hoy nevű kocabringás tartja(ráadásul bolíviában csinálta, ahol kisebb a légellenállás). De egy egyperces repülő 1000m-t is jóformán csak a profik tudnak országúti bicóval szélcsendben síkon.
Kerékpározás
Főleg nem egy Montival...Én mindig terepen lennék, ez a baj velem, össze is tőrném magam :kiraly:
Kerékpározás
Montiba is bele lehet tekerni 45 -öt is..
Nekem 42 volt a max de akkor volt hátszél is elég nagy, de kb 150m en áőt tudtam tartani, meg most 80kg vagyok :kiraly:
Szerintem teljesen ok. ahogy tekersz.Sík úton a 30-35-ös átlag teljesen jó.Persze lehet 60-al is tekerni rövid sprinteket.Tehát szerintem ha sík úton 35-el tekersz folyamatosan 26-os géppel az rendben van.Tekerj sokat rá fogsz jönni, hogy nem az a lényeg milyen gyorsan tekersz.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Nekem 42 volt a max de akkor volt hátszél is elég nagy, de kb 150m en áőt tudtam tartani, meg most 80kg vagyok :kiraly:
Én mikor versenyeztem 60 kiló körül lehettem , most meg 90...Nem tudom mennyit mennék most, meg ugye ki is estem a formából...Most a sulyom vinne
Kerékpározás
Kerékpározás
lehet menni 60-70 el simán...Persze nem kilómétereken át, mert itt már a szél is elég hagy...
Kerékpározás
Kerékpározás
Igazatok van, persze ha emelem a fordulatot nő a pulzusom is de kb most tartok ott, hogy ha a 48/14 et kényelmesen forgatom (nem pörgetem) akkor megyek olyan 31kmh val, de itt már az alsó értéknél van a pulzusom, persze ha jobban pörgetem akkor nyilván nő a pulzusom is, de azt meg még tüdővel nem bírom. Tudom edzek többet és akkor bírni fogom, ezen rajta vagyok :kiraly:
Végül is az a kérdés, hogy egy 26 os montival (slick gumi, vékony) meddig lehet elmenni sebességben (és edzettségben ) országúton, rakjak a montira 12 es kereket hátra vagy csere?
Kerékpározás
Igen azért mondtam , h az áttételt kell variálni....Mi is edzésen gyors pörgetéssel emeltük a pulzusszámot...
Kerékpározás
Nem voltam sosem ilyen pulzusmérős fajta,de szerintem ha a pulzusszámot akarod növelni akkor az áttételt kisebbre kell venned, hogy jobban pörögjél.Így a pedál csapásszámod csökenni fog és ezzel együtt szvsz a pulzusod is.48/14-nek bőven elégnek kell lennie.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Kerékpározás
Kerékpározás
Áttételt kell variálni és lehet tenni vékonyabb könnyebb gumikat akkor be is gyorsul az is 40-45 re...
Kerékpározás
48/14el emberi lábfordulaton is már 35-el simán lehet menni. Ha ennél gyorsabban akarsz, akkor lehet jobb lenne egy országúti.:kiraly:
Igen, pont ezért érdeklődöm, most 31km/h val eljárok vele, az idei szezonra talán még elég, aztán vagy berakok hátra egy 12 es fogaskereket, vagy váltás országútira, amitől kicsit tartok, illetve forgalomba nem szívesen mennék, amerre meg most járok nem biztos, hogy ki tudnám használni, meg sajnálnám azokon az utakon.
Egyébként nem a gyorsaság miatt kell, hanem hogy rendesen pulzusszámon tudjak menni, most 30kmh nál csipog az óra hogy nagyon lent van (149 nél riaszt)
Kerékpározás
Ezért szerettem az országútit , lehet vele hasítani :kiraly: De már öreg vagyok hozzá De egy Colnagot még mindig meghajtanék, nagy durcásan :kiraly:
Kerékpározás
Na akkor én is. Üdv minden High-end bringásnak :kiraly: Néhányotoknak nagyon szép cangája van!Ha már mások is betették a saját bringájukat, én is megosztanám a nagyérdeművel, talán pár ember szívét megdobogtatja:
Bringám
Jelenleg még országúti setup van rajta, de természetesen keményem montizom
Néhány harci seb már van a lelkemen, de jól bírjuk a gyűrődést. A képek nem azonos időben készültek. Számos változatást történt rajta.
Az index kerékpáros fórumról nick alapján aszem csak Mathias-t ismerem, üdv néki!
Sanci
Szia
szép gép, nem is tudtam, hogy létezik ilyen nevű Magyar gyártó, de örülök neki, azt szeretném kérdezni, hogy mekkora áttételeket használsz országúton, illetve, hogy mekkora a legnagyobb - legkisebb fogszám. Nekem jelenleg 48 - 14 (elöl - hátul, szintén 26", slick gumi) van de kezd kevés (sok ) lenni lassan, előre már nem nagyon tudok nagyobbat rakni mert beleér a vázba, hátul még le tudok menni 12-ig talán.
CsepiZs
48/14el emberi lábfordulaton is már 35-el simán lehet menni. Ha ennél gyorsabban akarsz, akkor lehet jobb lenne egy országúti.:kiraly:
Kerékpározás
Na akkor én is. Üdv minden High-end bringásnak :kiraly: Néhányotoknak nagyon szép cangája van!Ha már mások is betették a saját bringájukat, én is megosztanám a nagyérdeművel, talán pár ember szívét megdobogtatja:
Bringám
Jelenleg még országúti setup van rajta, de természetesen keményem montizom
Néhány harci seb már van a lelkemen, de jól bírjuk a gyűrődést. A képek nem azonos időben készültek. Számos változatást történt rajta.
Az index kerékpáros fórumról nick alapján aszem csak Mathias-t ismerem, üdv néki!
Sanci
Szia
szép gép, nem is tudtam, hogy létezik ilyen nevű Magyar gyártó, de örülök neki, azt szeretném kérdezni, hogy mekkora áttételeket használsz országúton, illetve, hogy mekkora a legnagyobb - legkisebb fogszám. Nekem jelenleg 48 - 14 (elöl - hátul, szintén 26", slick gumi) van de kezd kevés (sok ) lenni lassan, előre már nem nagyon tudok nagyobbat rakni mert beleér a vázba, hátul még le tudok menni 12-ig talán.
CsepiZs
Kerékpározás
Bringám
Nagyon jó kis gép!!! :kiraly:
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó
Kerékpározás
Nem cserélhető tüskés de strapás volt ilyenem naon jó.
Truvativ
Próbálj ipari csapágyasat nézni azzal nem kell sz..kodni meg állítgatni.
Kerékpározás
jah igen es a csapagyazasnal "szemre" mit figyeljek? nem biztos, hogy kapok ilyesmit gyorben.
Kerékpározás
milyen pedalt ajanlotok ilyen bringara - nem kell klipsz.
Nem a márka a lényeg,inkább az,hogy fém legyen és jók legyenek a műanyag tömítései.
Olcsó és elfogadható minőség a Wellgo,1-2 ezerért használható cuccot kapsz.
Amennyiben idővel szervizre szorul,nem érdemes még szétszedni sem nagyon,veszel egy másikat.
http://www.wellgo.com.tw/index.asp?category=new
ezek a tepsipedalok (bmx/dh)? a mostanival is az a gondom, hogy nyekereg, ill a csapagyazasa konnyen koszolodik, olyan volt a multkor, mint a homokko.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7096
Kerékpározás
(Lehet,hogy most is az van egyébként rajta...)Szerintem ebben a kategóriában ez megfelelő minőségű pedál.Amennyiben 80Kg fölött vagy és egy hobbi bringát keményen meghajtasz,szétesik alattad...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7096
Kerékpározás
milyen pedalt ajanlotok ilyen bringara - nem kell klipsz.
Nem a márka a lényeg,inkább az,hogy fém legyen és jók legyenek a műanyag tömítései.
Olcsó és elfogadható minőség a Wellgo,1-2 ezerért használható cuccot kapsz.
Amennyiben idővel szervizre szorul,nem érdemes még szétszedni sem nagyon,veszel egy másikat.
http://www.wellgo.com.tw/index.asp?category=new
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)