Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

yura
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 62

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: yura »

Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.

Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

yura
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Ma uccsó egyéni időfutam, A. Schleck az élen, remélem, Evans nem csapja oda.
Holnap befutó a Champs-Elysées-n, remélem, A. Schlecken marad a sárga trikó.

Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: petimre »

Helló,

Én is örülök kicsit, hogy nem negyedszer Contador, de pont Evans-nek drukkolok, hogy végre megszakadjon az örök második sorozat, kivéve egyszer a Vb-n.

Győzzön a jobb, 42 km elég sok, ott bármi lehet!

Üdv.
Imi

Lyngdorf - AP Avanti I.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: petimre »

Helló,

Hát 16500 EUr-ból jobbat lehet építeni, de szerintem kár 16500 EUr-t bicóra költeni, topgépeket kapni fél milla magyar forintért is a válságban.

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vandeyk unveil €16,500 mountain bike

http://www.bikeradar.com/mtb/news/artic ... bike-31018

Uhhhh

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 31

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Qr Yoda »

Vandeyk unveil €16,500 mountain bike

http://www.bikeradar.com/mtb/news/artic ... bike-31018

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

Vendég

Kerékpározás

Ma valószínűleg kevéssel leszünk okosabbak a Touron, hacsak ki nem esik valaki... A tegnapi pihenőnap után laza étape vár a tekerőkre, ilyen levendulaföldről indulnak az Alpokba Saint-Paul-Trois-Châteaux-ból, ami először hosztol étape-ot.

Miután a Tourmalet-i "kaptatót" Sanchez nyerte, egyre kevesebbnek látom az esélyét a kedvenceimnek, a két Schleck-bátyónak, különösen Andynek. Egy jó időfutam még lesz Grenoble-ban, 23-án, meglátjuk. Cancellara legalább visszajön a 100 közé. (Nagy kedvencem a svájci időfutamvilágbajnok-viccmester.)

(Mint ismeretes, 2009-ben, 4 kilométerrel a cél előtt Joseba Beloki hátsó kereke defektes lett, és bukott, már a lejtmenetben, közvetlenül Armstrong előtt, aki hihetetlen reflexszel rántotta félre a kormányt és tért le az útról, hogy elkerülje a még nagyobb balesetet, és a lejtős földeken döngetett, mire végül vissza tudott evickélni az útra...)

Remélem, a mai étape ilyenfajta "érdekességekben" szűkölködni fog, maximum "el Pistolero", vagyis Contador marad majd le egy kicsit...

Útközben dobtam volna azért egy hátast abba levendulaföldbe...Isteni illat lehet arra...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Kiváló és izgalmas étape-ra sikerült a tegnapi:

http://sportgeza.hu/sport/bringa/2011/0 ... egerosebb/

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Ma valószínűleg kevéssel leszünk okosabbak a Touron, hacsak ki nem esik valaki... A tegnapi pihenőnap után laza étape vár a tekerőkre, ilyen levendulaföldről indulnak az Alpokba Saint-Paul-Trois-Châteaux-ból, ami először hosztol étape-ot.

Miután a Tourmalet-i "kaptatót" Sanchez nyerte, egyre kevesebbnek látom az esélyét a kedvenceimnek, a két Schleck-bátyónak, különösen Andynek. Egy jó időfutam még lesz Grenoble-ban, 23-án, meglátjuk. Cancellara legalább visszajön a 100 közé. (Nagy kedvencem a svájci időfutamvilágbajnok-viccmester.)

(Mint ismeretes, 2009-ben, 4 kilométerrel a cél előtt Joseba Beloki hátsó kereke defektes lett, és bukott, már a lejtmenetben, közvetlenül Armstrong előtt, aki hihetetlen reflexszel rántotta félre a kormányt és tért le az útról, hogy elkerülje a még nagyobb balesetet, és a lejtős földeken döngetett, mire végül vissza tudott evickélni az útra...)

Remélem, a mai étape ilyenfajta "érdekességekben" szűkölködni fog, maximum "el Pistolero", vagyis Contador marad majd le egy kicsit...

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég

Kerékpározás

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

sanci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: sanci »

Amíg az élsportba (nem csak bringára gondolok) ennyi pénzt pumpálnak a szponzorok, változás nem várható. Ha valakit kiszednek, jön a másik. Az élversenyzői oldal is érthető valamelyest, hiszen ebből próbálnak megélni, jövőt hírnevet(?) szerezni, ez a munkájuk, s az itt összeszedett pénzből szeretnének békés megélhetést kovácsolni. Legtöbbjük csak ennek árán képes erre, kevés köztük a genetikailag igazán rátermett egyén. (Afrika tele lehet, csak onnan kiszakadni ugye nem egyszerű.) Nem hiszem, hogy etikai kérdések különösebben feszegetik őket.
Természetesen elítélem a cuccolást, s pont a sok botrány miatt nem csodálom már az országúti menőket, illetve csak mérsékelt érdeklődést tanúsítok a körversenyeknek felé is. Pedig Indurainon szocializálódtam, egy-egy tour futam után mentem két falu tábla közé időfutamot nyomi )
Hétvégén megvolt a Duna marci, egész jó volt a pálya, 2 zakóval megúsztam

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Sajnos nem tudtam nyomon követni a Giro eseményeit. Mit csinált, amiből erre következtetsz?

A világ legjobbjait hagyta ott a hegyekben megalázó módon. Iszonyatos emelkedőkön tekert úgy, ülve, hogy recsegett a váza és kipörgött a hátsó kerék. Pont úgy, mint Rasmussen, mielőtt évekre eltiltották, mert Mexikóig szökött egy pisitesztről...

http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Rasmussen

Aztán jön a spanyol szövetség a félretáplált dél-Amerikai marhák húsával, meg a klenbuterol-szennyeződéssel. Nem lepne meg, ha ugyanúgy eltiltanák, mint Rasmussent.

Csak azt sajnálom, hogy lejáratja a Tourt a sok doppingolás, és még évek múlva sem biztos, ki nyert (történt már ilyen, pont a Rabobank-csapat kizárása miatt nem tudtak 1 évig eredményt hirdetni, mert nem volt még címfosztó itélet, noha eltiltás és dutyi már igen).

Franciaországban ugyanis a doppingvétség köztörvényes kábítószerügy, nem ritkán visznek el a reggeli pisiteszt déli nyilvánosságra hozatala után bringásokat a FUTAMRÓL. Ez az, amikor "lelassít" a bicajos mellett a rácsos ablakú busz, majd leállnak, bilincs föl, buszba be.

Nem is csoda, hogy a francia bringások (akik egyébként nemzeti hősök és szülővárosaikban "szobraik" vannak) nem azzal akarnak bekerülni a történelembe, hogy ezzel-azzal megdőltek, és tisztán és sportszerűen mennek. Amcsik, spanyolok, oroszok, kazahok, stb. próbálkoznak, ők nem OTTHON vannak, őket nem érdekli a francia sajtó, csak az esetleges eltiltás, dutyi, stb.

Szóval Contadornak kijár már rég az eltiltás és a címfosztás az elmúlt 1-2-3 évre.

Tavaly pl. úgy mosta le Armstrongot, hogy csak... Aki szintén a tiszta versenyzők példaképe, ugyebár... :fekverohog:

yura
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Amit a Giron csinált, abból mindenki láthatta, hogy műanyagon él.

Sajnos nem tudtam nyomon követni a Giro eseményeit. Mit csinált, amiből erre következtetsz?

yura
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

és a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!

Igen, nagyon megérdemelné!

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 58

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: bikabeka »

Uraim mennyire reális áron árulom ezt a kettő kereket?
http://www.vatera.hu/mavic_cxp_23_as_fe ... 13389.html
Régi peugeot bicajomhoz vettem őket, de meggondoltam magam és inkább korhű állapotba szeretném azt felújítani.
http://www.bikecult.com/works/archive/0 ... otX10.html

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Tegnap Contadort kifütyülték a csapatbemutatón. Valakinek biztos feltűnt, hogy kéket izzadt a klenbuteroltól, ami gyakorlatilag mostmár az EPOval együtt 50-50%-ban csörgedezik az ereiben. Amit a Giron csinált, abból mindenki láthatta, hogy műanyagon él.

A közvetítés az Eurosport 1-en déltől egyig, illetve kettőtől végig. (Illetve 10-től a tegnapi csapatbemutatkozás ismétlése.) És még új felniket is kell vennem!!!

Éljen a kerékpár, a jó levegő, a mozgás, a sportszerűség.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Nahátakkor, klipszeket le, automata pedálokat fel, a következő időszakra EZ a menü:

A mai étape pedig, apály-dagály-sztorival és kísérőautó-úsztatással, az idei Tour nyitó étape-ja:

Remélem, a mai rész legalább olyan szép lesz, mint ez a poszter. És a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: L4D1K »

Biciklisek kontra gyalogosok a Duna-parton

http://index.hu/video/2011/06/02/leszor ... setanyrol/

Csak a videó kedvéért végigmentem ott oda-vissza 4szer, soha semmi gondom nem volt. A cikk kedvéért összevágtak egy videót, ahol kiemelik a legrosszabb pillanatokat. Tény és való hogy meg lehetne oldani jobban is a dolgot, meg hogy sok a paraszt bringás és gyalogos, de szvsz nagyon fel van fújva.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég

Kerékpározás

Hétvégén Duna Maraton

Aki megy, készüljön fel egy kiadós dagonyára!
Zuhog...

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

sanci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: sanci »

A technikáról jó beszélgetni, nézegetni, de még jobb használni.
Hétvégén Duna Maraton, ráadásul OB, reméljük szívlapátos támogatás nélkül. Ki jön?
Egy kis kedvcsináló addig is:

Vendég

Kerékpározás

Tiszta sor, de attól még vad

ELéggé, mondjuk én is érdekes dolgokat megcsináltam az enyémmel, a töltésen keresztül azzal jártunk el horgászni

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kerékpározás

A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap

Tiszta sor, de attól még vad

Vendég

Kerékpározás

Ez de szuper.

A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap

L4D1K
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kerékpározás

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”