Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Kerékpározás
Ma uccsó egyéni időfutam, A. Schleck az élen, remélem, Evans nem csapja oda.
Holnap befutó a Champs-Elysées-n, remélem, A. Schlecken marad a sárga trikó.
Nagyon izgalmas lesz a mai időfutam. Elvileg Evans jobb időfutam menő mint Schleck. Meglátjuk. Én is inkább Evans-nak szurkolok.
Kerékpározás
Helló,
Én is örülök kicsit, hogy nem negyedszer Contador, de pont Evans-nek drukkolok, hogy végre megszakadjon az örök második sorozat, kivéve egyszer a Vb-n.
Győzzön a jobb, 42 km elég sok, ott bármi lehet!
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Kerékpározás
Helló,
Hát 16500 EUr-ból jobbat lehet építeni, de szerintem kár 16500 EUr-t bicóra költeni, topgépeket kapni fél milla magyar forintért is a válságban.
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
-
Vendég
Kerékpározás
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
-
Vendég
Kerékpározás
Ma valószínűleg kevéssel leszünk okosabbak a Touron, hacsak ki nem esik valaki... A tegnapi pihenőnap után laza étape vár a tekerőkre, ilyen levendulaföldről indulnak az Alpokba Saint-Paul-Trois-Châteaux-ból, ami először hosztol étape-ot.
Miután a Tourmalet-i "kaptatót" Sanchez nyerte, egyre kevesebbnek látom az esélyét a kedvenceimnek, a két Schleck-bátyónak, különösen Andynek. Egy jó időfutam még lesz Grenoble-ban, 23-án, meglátjuk. Cancellara legalább visszajön a 100 közé. (Nagy kedvencem a svájci időfutamvilágbajnok-viccmester.)
(Mint ismeretes, 2009-ben, 4 kilométerrel a cél előtt Joseba Beloki hátsó kereke defektes lett, és bukott, már a lejtmenetben, közvetlenül Armstrong előtt, aki hihetetlen reflexszel rántotta félre a kormányt és tért le az útról, hogy elkerülje a még nagyobb balesetet, és a lejtős földeken döngetett, mire végül vissza tudott evickélni az útra...)
Remélem, a mai étape ilyenfajta "érdekességekben" szűkölködni fog, maximum "el Pistolero", vagyis Contador marad majd le egy kicsit...
Útközben dobtam volna azért egy hátast abba levendulaföldbe...Isteni illat lehet arra...
Kerékpározás
Kiváló és izgalmas étape-ra sikerült a tegnapi:
http://sportgeza.hu/sport/bringa/2011/0 ... egerosebb/
Kerékpározás
Ma valószínűleg kevéssel leszünk okosabbak a Touron, hacsak ki nem esik valaki... A tegnapi pihenőnap után laza étape vár a tekerőkre, ilyen levendulaföldről indulnak az Alpokba Saint-Paul-Trois-Châteaux-ból, ami először hosztol étape-ot.
Miután a Tourmalet-i "kaptatót" Sanchez nyerte, egyre kevesebbnek látom az esélyét a kedvenceimnek, a két Schleck-bátyónak, különösen Andynek. Egy jó időfutam még lesz Grenoble-ban, 23-án, meglátjuk. Cancellara legalább visszajön a 100 közé. (Nagy kedvencem a svájci időfutamvilágbajnok-viccmester.)
(Mint ismeretes, 2009-ben, 4 kilométerrel a cél előtt Joseba Beloki hátsó kereke defektes lett, és bukott, már a lejtmenetben, közvetlenül Armstrong előtt, aki hihetetlen reflexszel rántotta félre a kormányt és tért le az útról, hogy elkerülje a még nagyobb balesetet, és a lejtős földeken döngetett, mire végül vissza tudott evickélni az útra...)
Remélem, a mai étape ilyenfajta "érdekességekben" szűkölködni fog, maximum "el Pistolero", vagyis Contador marad majd le egy kicsit...
Kerékpározás
Amíg az élsportba (nem csak bringára gondolok) ennyi pénzt pumpálnak a szponzorok, változás nem várható. Ha valakit kiszednek, jön a másik. Az élversenyzői oldal is érthető valamelyest, hiszen ebből próbálnak megélni, jövőt hírnevet(?) szerezni, ez a munkájuk, s az itt összeszedett pénzből szeretnének békés megélhetést kovácsolni. Legtöbbjük csak ennek árán képes erre, kevés köztük a genetikailag igazán rátermett egyén. (Afrika tele lehet, csak onnan kiszakadni ugye nem egyszerű.) Nem hiszem, hogy etikai kérdések különösebben feszegetik őket.
Természetesen elítélem a cuccolást, s pont a sok botrány miatt nem csodálom már az országúti menőket, illetve csak mérsékelt érdeklődést tanúsítok a körversenyeknek felé is. Pedig Indurainon szocializálódtam, egy-egy tour futam után mentem két falu tábla közé időfutamot nyomi )
Hétvégén megvolt a Duna marci, egész jó volt a pálya, 2 zakóval megúsztam
Kerékpározás
Sajnos nem tudtam nyomon követni a Giro eseményeit. Mit csinált, amiből erre következtetsz?
A világ legjobbjait hagyta ott a hegyekben megalázó módon. Iszonyatos emelkedőkön tekert úgy, ülve, hogy recsegett a váza és kipörgött a hátsó kerék. Pont úgy, mint Rasmussen, mielőtt évekre eltiltották, mert Mexikóig szökött egy pisitesztről...
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Rasmussen
Aztán jön a spanyol szövetség a félretáplált dél-Amerikai marhák húsával, meg a klenbuterol-szennyeződéssel. Nem lepne meg, ha ugyanúgy eltiltanák, mint Rasmussent.
Csak azt sajnálom, hogy lejáratja a Tourt a sok doppingolás, és még évek múlva sem biztos, ki nyert (történt már ilyen, pont a Rabobank-csapat kizárása miatt nem tudtak 1 évig eredményt hirdetni, mert nem volt még címfosztó itélet, noha eltiltás és dutyi már igen).
Franciaországban ugyanis a doppingvétség köztörvényes kábítószerügy, nem ritkán visznek el a reggeli pisiteszt déli nyilvánosságra hozatala után bringásokat a FUTAMRÓL. Ez az, amikor "lelassít" a bicajos mellett a rácsos ablakú busz, majd leállnak, bilincs föl, buszba be.
Nem is csoda, hogy a francia bringások (akik egyébként nemzeti hősök és szülővárosaikban "szobraik" vannak) nem azzal akarnak bekerülni a történelembe, hogy ezzel-azzal megdőltek, és tisztán és sportszerűen mennek. Amcsik, spanyolok, oroszok, kazahok, stb. próbálkoznak, ők nem OTTHON vannak, őket nem érdekli a francia sajtó, csak az esetleges eltiltás, dutyi, stb.
Szóval Contadornak kijár már rég az eltiltás és a címfosztás az elmúlt 1-2-3 évre.
Tavaly pl. úgy mosta le Armstrongot, hogy csak... Aki szintén a tiszta versenyzők példaképe, ugyebár...
Kerékpározás
Amit a Giron csinált, abból mindenki láthatta, hogy műanyagon él.
Sajnos nem tudtam nyomon követni a Giro eseményeit. Mit csinált, amiből erre következtetsz?
Kerékpározás
és a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!
Igen, nagyon megérdemelné!
Kerékpározás
Uraim mennyire reális áron árulom ezt a kettő kereket?
http://www.vatera.hu/mavic_cxp_23_as_fe ... 13389.html
Régi peugeot bicajomhoz vettem őket, de meggondoltam magam és inkább korhű állapotba szeretném azt felújítani.
http://www.bikecult.com/works/archive/0 ... otX10.html
Kerékpározás
Tegnap Contadort kifütyülték a csapatbemutatón. Valakinek biztos feltűnt, hogy kéket izzadt a klenbuteroltól, ami gyakorlatilag mostmár az EPOval együtt 50-50%-ban csörgedezik az ereiben. Amit a Giron csinált, abból mindenki láthatta, hogy műanyagon él.
A közvetítés az Eurosport 1-en déltől egyig, illetve kettőtől végig. (Illetve 10-től a tegnapi csapatbemutatkozás ismétlése.) És még új felniket is kell vennem!!!
Éljen a kerékpár, a jó levegő, a mozgás, a sportszerűség.
Kerékpározás
Nahátakkor, klipszeket le, automata pedálokat fel, a következő időszakra EZ a menü:
A mai étape pedig, apály-dagály-sztorival és kísérőautó-úsztatással, az idei Tour nyitó étape-ja:
Remélem, a mai rész legalább olyan szép lesz, mint ez a poszter. És a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!
Kerékpározás
Biciklisek kontra gyalogosok a Duna-parton
http://index.hu/video/2011/06/02/leszor ... setanyrol/
Csak a videó kedvéért végigmentem ott oda-vissza 4szer, soha semmi gondom nem volt. A cikk kedvéért összevágtak egy videót, ahol kiemelik a legrosszabb pillanatokat. Tény és való hogy meg lehetne oldani jobban is a dolgot, meg hogy sok a paraszt bringás és gyalogos, de szvsz nagyon fel van fújva.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Kerékpározás
Hétvégén Duna Maraton
Aki megy, készüljön fel egy kiadós dagonyára!
Zuhog...
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Kerékpározás
A technikáról jó beszélgetni, nézegetni, de még jobb használni.
Hétvégén Duna Maraton, ráadásul OB, reméljük szívlapátos támogatás nélkül. Ki jön?
Egy kis kedvcsináló addig is:
-
Vendég
Kerékpározás
Tiszta sor, de attól még vad
ELéggé, mondjuk én is érdekes dolgokat megcsináltam az enyémmel, a töltésen keresztül azzal jártunk el horgászni
Kerékpározás
A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap
Tiszta sor, de attól még vad
-
Vendég
Kerékpározás
Ez de szuper.
A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap
Kerékpározás