Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
és a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!
Igen, nagyon megérdemelné!
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Kerékpározás
Uraim mennyire reális áron árulom ezt a kettő kereket?
http://www.vatera.hu/mavic_cxp_23_as_fe ... 13389.html
Régi peugeot bicajomhoz vettem őket, de meggondoltam magam és inkább korhű állapotba szeretném azt felújítani.
http://www.bikecult.com/works/archive/0 ... otX10.html
Kerékpározás
Tegnap Contadort kifütyülték a csapatbemutatón. Valakinek biztos feltűnt, hogy kéket izzadt a klenbuteroltól, ami gyakorlatilag mostmár az EPOval együtt 50-50%-ban csörgedezik az ereiben. Amit a Giron csinált, abból mindenki láthatta, hogy műanyagon él.
A közvetítés az Eurosport 1-en déltől egyig, illetve kettőtől végig. (Illetve 10-től a tegnapi csapatbemutatkozás ismétlése.) És még új felniket is kell vennem!!!
Éljen a kerékpár, a jó levegő, a mozgás, a sportszerűség.
Kerékpározás
Nahátakkor, klipszeket le, automata pedálokat fel, a következő időszakra EZ a menü:
A mai étape pedig, apály-dagály-sztorival és kísérőautó-úsztatással, az idei Tour nyitó étape-ja:
Remélem, a mai rész legalább olyan szép lesz, mint ez a poszter. És a végén (a tavalyi kritikus láncleeséses probléma után) Andy Schleck fog győzni!
Kerékpározás
Biciklisek kontra gyalogosok a Duna-parton
http://index.hu/video/2011/06/02/leszor ... setanyrol/
Csak a videó kedvéért végigmentem ott oda-vissza 4szer, soha semmi gondom nem volt. A cikk kedvéért összevágtak egy videót, ahol kiemelik a legrosszabb pillanatokat. Tény és való hogy meg lehetne oldani jobban is a dolgot, meg hogy sok a paraszt bringás és gyalogos, de szvsz nagyon fel van fújva.
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem."
Kerékpározás
Hétvégén Duna Maraton
Aki megy, készüljön fel egy kiadós dagonyára!
Zuhog...
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Kerékpározás
A technikáról jó beszélgetni, nézegetni, de még jobb használni.
Hétvégén Duna Maraton, ráadásul OB, reméljük szívlapátos támogatás nélkül. Ki jön?
Egy kis kedvcsináló addig is:
Kerékpározás
Tiszta sor, de attól még vad
ELéggé, mondjuk én is érdekes dolgokat megcsináltam az enyémmel, a töltésen keresztül azzal jártunk el horgászni
Kerékpározás
A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap
Tiszta sor, de attól még vad
Kerékpározás
Ez de szuper.
A bringa bírja, csak a vékony gumi miatt a felnik szétmennek, mert a felni itt olyanokat kap
Kerékpározás
Kerékpározás
A lábad állása sokkal fontosabb...Az a szög legyen meg amit a lábadhoz ír...80-90 százalékban majdnem kinyújtva ha lent a pedál, és a térded a váz szintjében a pedál közepéig érjen...52 tuti kicsi neked
[/quote
ezt nem neked akartam írni, de már autómatikusan válaszoltam, ez Venomernek címeztem de látom nem is ő kérdezett
Kerékpározás
Köszi, a nyereggel még szerintem szöszölök egy darabig, bár most már kezd alakulni. Az agyat látom magamhoz közelebb mint a kormányfejet, azt gondoltam az akkor van, ha a váz nagy nekem, vagyis közelebb kell hajolnom ha szintbe akarom látni őket.
ez függ az ülés és a kormány magasságtól is....Az ülést ha előrébb húzod akkor te is előrébb kerülsz
Kerékpározás
A lábad állása sokkal fontosabb...Az a szög legyen meg amit a lábadhoz ír...80-90 százalékban majdnem kinyújtva ha lent a pedál, és a térded a váz szintjében a pedál közepéig érjen...52 tuti kicsi neked
Köszi, a nyereggel még szerintem szöszölök egy darabig, bár most már kezd alakulni. Az agyat látom magamhoz közelebb mint a kormányfejet, azt gondoltam az akkor van, ha a váz nagy nekem, vagyis közelebb kell hajolnom ha szintbe akarom látni őket.
Kerékpározás
Én tulajdonképpen váltanék, versenybringára. Város+nagyobb távok városon kívük is. Kérdés több is van... Úthálózat: ma itthon hol tud az ember ilyen bringával közlekedni? Milyen abroncsvastagságok vannak? Mi az az összeg ami még emberi és egy elsô versenynek megteszi? Egyenes kormánnyal gondoltam.
Ha aggaszt az útminőség, nézz körül a cyclocross bringák között...
(...mondjuk sokan tolják outival, úgy tűnik egyben van a bringájuk, attól függetlenül, hogy az utak tényleg szarok)
Aki nem lép egyszerre
Nem illik a rendszerbe
Kerékpározás
Ez alapján lehet hogy az 52es váz nagy nekem . Kényelmes vele tekerni, nem fájdul meg a hátam pár óra stb.. de ha a videó alapján lenézek az első agy felé, kicsivel is, de a kormányfej előtt látom az agyat. Nagyon lényeges lenne hogy egy vonalban lássam őket?
Kerékpározás
itt egy példa...
http://www.youtube.com/watch?v=FAl_5e7b ... dded#at=64
Ez alapján lehet hogy az 52es váz nagy nekem . Kényelmes vele tekerni, nem fájdul meg a hátam pár óra után stb.. de ha a videó alapján lenézek az első agy felé, kicsivel is, de a kormányfej előtt látom az agyat. Nagyon lényeges lenne hogy egy vonalban lássam őket? 174cm vagyok.
Kerékpározás
Azért kontrafék csak van rajtuk
Egyébként nekem a trial bringások mutatványai jobban bejönnek. Szerintem látványosabb, sokszínűbb.
Dehogy, szerintem az sok dolgot meggátolna. Kontrás kerék tud hátrafelé gurulni? Rég láttam olyat.
A triál az nem kérdés. (:
Kerékpározás
A 24"-es vázméret biztos jó lesz neki?
Vázméretet nem néztem azt rendeléskor ugy is kérdik...Amugy neked akkor sokkal nagyobb kell ha 190 magas vagy...Kell vagy 60-as ahhoz a magassághoz..De ugye ezt ki kell próbálni a táblázati értékek csak egy viszonyítás..Van aki 56-58 as vázat használ ekkora magasság mellé..
Kerékpározás
Találtam neked egyet olcsón, ettől nem lesz olcsóbb amiért pénzt érdemes adni:
http://www.bike-shop.hu/kerekpar/orszag ... _410__2011
Ez új modell, ez azért jó, mert ezt tudod tuningolni ha komolyabb cuccokra vágysz..
Köszi, ez szimpatikus. Vázméretekben nem vagyok otthon, 190 magas vagyok, ennyit tudok.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6335
Kerékpározás
A 24"-es vázméret biztos jó lesz neki?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kerékpározás
Találtam neked egyet olcsón, ettől nem lesz olcsóbb amiért pénzt érdemes adni:
http://www.bike-shop.hu/kerekpar/orszag ... _410__2011
Ez új modell, ez azért jó, mert ezt tudod tuningolni ha komolyabb cuccokra vágysz..