Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
Háááát, nekem úgy tűnik, h Froome megnyerte. (Ha ugye el nem veszíti a végéig... :-). )
Kerékpározás
Sanchez lassul, Yates gyorsul, nem értem... .-)
Kerékpározás
Sanchez és az Euskadi-Euskaltel elindult felfelé. ( :-)))) )
Kerékpározás
Most kezdődik a nagy mászás... Szökevények előnye 1:10"
Kerékpározás
52 minutes ago, lehoako said:
Aru és Kiriyenka kiállt... Létezik...???
igen en is ugy latom: 12:58Km 41: F. ARU (201) retired. Km 42: V. KIRYIENKA (185) retired.
es mashol is:
13:22:17 CEST
Vasil Kiryienka also pulled out of the race on the first climb of the day. Like Aru, he's heading home.
ma lehet faradni - sok pihenö nincs ezen a "nehany" km-en:
Kerékpározás
Aru és Kiriyenka kiállt... Létezik...???
Kerékpározás
Élő
http://www.giroditalia.it/eng/live/
Eddig 6 kmt mentek, tömött peloton, egyelőre mindenki egyben. Colle el Lys utáni szakadékban lejtmenetben jön a gereblye SZVSZ.
Nem hiszem el, h ne lenne ma izgalom...
Kerékpározás
Just now, Vinkler said:
Ez a mai nap brutál lesz. Azt olvastam valahol, hogy a cole delle finestre-n sár van, meg hófal.
Szegény Dumoulin, ő járt már egyszer így, ha nem emlékszem rosszul...
Kerékpározás
NNnnnajó, Uraim, sok a rizs, elvileg elrajtoltak, ma dől el minden, lehet nyöszörögni, h kevés a hegy, meg sok TT, vagy fordítva :-)
http://www.giroditalia.it/eng/stage/stage-19-2018/
Yates nagyon jó, de ha ma nem indítja el a TGVjét a Scott, akkor Dumoulin megint lefarag fél percet és holnap lesz a mindent eldöntő ütem... VAgy a hagyományokkal ellentétben még a római befutón is átmennek csapatidőfutamba és felvonatoztatják az esélyeseket a célvonalig.
Ma sztem kb. minden eldől, hegy-és lejtmenetben egyaránt...
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9871
Kerékpározás
Ez a mai nap brutál lesz. Azt olvastam valahol, hogy a cole delle finestre-n sár van, meg hófal.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Kerékpározás
9 hours ago, revox said:
...Ezen a Giron egyértelműan Yates a sztár,akiről előte azt se tudtam,higy létezik ...
pedig hegyi etapokon mar par eve lehet öket hallani, latni, az ikertestverevel együtt. nem is tudom, ikertestvere most mit csinal (lehet Tour-ra keszül ? ..vagy maskepp hatott a szer es inkabb nem szerepel most, nehogy bukta legyen ?)
https://www.procyclingstats.com/rider/simon-yates
https://www.procyclingstats.com/rider/adam-yates (pl. 2016-os Tour-on a GC 4., Richie Porte, Valverde elött vegzett, kicsivel Nairo mögött )
Kerékpározás
8 minutes ago, Vinkler said:
Ok. Legyen 19 hegyi szakasz! Kiszálltam...
Ott a tour,az laposabb. Mondjuk én is utálom a hegyet,mert nekem nem megy,de ez most ilyen. Egyébként én mkndtam,hogy a szoaptásra mennek szóval értem,mit mondasz,de ez most ilyen. Mondjjuk nekem eleve a 3 hetesek kissé unalmasak. Mivel mi vének vagyunk,én olyan versenyekhez vagyok szokva,ahol a táv rövid,így lényegében lósz hátán lósz megy. 60-80 km nyél,szökés szinte esélytelen. Át!lagpulzus 185, max 200+. Nekem ezek a 3 hetesek így elég uncsik. Persze azt is tudom,nekem 200 km már nem élvezetes táv. Egyedül 120, mezónyben 150-től már csak becsületből megyek,de ha nem muszály,inkább nem megyek
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
Just now, revox said:
Ezért van többféle verseny ennyi erővel lehetne bmx flatland-et is nyomatni, az is bicikli. Azért az egyértelmű,hogy a mezőnykerósok nem minden esetben jók időfutamon és fordítva. Persze vannak átfedések,akinek mindkettő megy,de azért nem ez a jellemző. Pl ezen a giron az időfitam absz kakukktojás,csak hondolom illik egyet beiktatni,de sok többnapos letudja ezt egy rövid prológgal. Néha még azzal is olyan előnyt lehet szerezni,amire utána csak rá kell ülni,nulla melóval. Azért most pl egyértelmű,hogy Yates a kalsszis. Elég h7lyén venné ki magát 3 időfutam,ahol nyilván bukna. Erre van az időfitam VB. Az is szép cím,de a Giro más. Azt ne az időfutam döntse el. Persze szerintem :;)
Ok. Legyen 19 hegyi szakasz! Kiszálltam...
Kerékpározás
1 minute ago, Vinkler said:
Ezt most direkt nem értem, ok?
Szerinted egy kerékpárversenyen nem kell kerékpározni? Egyénileg? Síkon? Zsiron? Csak hegyen és csapatban?
Ezért van többféle verseny ennyi erővel lehetne bmx flatland-et is nyomatni, az is bicikli. Azért az egyértelmű,hogy a mezőnykerósok nem minden esetben jók időfutamon és fordítva. Persze vannak átfedések,akinek mindkettő megy,de azért nem ez a jellemző. Pl ezen a giron az időfitam absz kakukktojás,csak hondolom illik egyet beiktatni,de sok többnapos letudja ezt egy rövid prológgal. Néha még azzal is olyan előnyt lehet szerezni,amire utána csak rá kell ülni,nulla melóval. Azért most pl egyértelmű,hogy Yates a kalsszis. Elég h7lyén venné ki magát 3 időfutam,ahol nyilván bukna. Erre van az időfitam VB. Az is szép cím,de a Giro más. Azt ne az időfutam döntse el. Persze szerintem :;)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
Just now, revox said:
Inkáb 1-2 szó arról, higy Yates 58-as tányérral ment. Egyszer látszott egy közelin,hogy megtekerte az 58/12-t is.... Az brutál.
Ezt senki sem vitatta...
Kerékpározás
Inkáb 1-2 szó arról, higy Yates 58-as tányérral ment. Egyszer látszott egy közelin,hogy megtekerte az 58/12-t is.... Az brutál.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
2 minutes ago, revox said:
Már csak egy kicsit úszni kell és futni és máris triatlon ;-)
Ezt most direkt nem értem, ok?
Szerinted egy kerékpárversenyen nem kell kerékpározni? Egyénileg? Síkon? Zsiron? Csak hegyen és csapatban?
Kerékpározás
3 minutes ago, Vinkler said:
Szerintem meg legyen időfutam 3 is. 1 csapat. 1 hegyi, és egy hosszú egyéni sík.
Már csak egy kicsit úszni kell és futni és máris triatlon ;-)
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
Just now, revox said:
Én pl időfutamot be se tennék. Felénk is volt egy versenysorozazt, aminek része volt egy időfutam. Volt felénk egy csávó,akinek mezőnyben semmi es3lye nem volt,de az összesítésben az időfutam miatt jó helyen jött ki. Ha valaki azt szeretné meghtud i, saját zsíronki a jó,az rendezzen időfjtam sorozatot persze ez a Giro is már inkább nehyibersenyn ek felemeg. Nálunk a hegyim OB nincs olyan kemény,mint a Giro egyetlen emelkedője
Szerintem meg legyen időfutam 3 is. 1 csapat. 1 hegyi, és egy hosszú egyéni sík.
Kerékpározás
7 minutes ago, Vinkler said:
Egyenlő esélyek?! 15 hegyi szakasz vs 1 időfutam? Pff... Muhahaaaaa
Yates keményen nyomja ez nem kérdés, de most nem ezt feszegettem...
Én pl időfutamot be se tennék. Felénk is volt egy versenysorozazt, aminek része volt egy időfutam. Volt felénk egy csávó,akinek mezőnyben semmi es3lye nem volt,de az összesítésben az időfutam miatt jó helyen jött ki. Ha valaki azt szeretné meghtud i, saját zsíronki a jó,az rendezzen időfjtam sorozatot persze ez a Giro is már inkább hegyibersenynek felel meg. Nálunk a hegyi OB nincs olyan kemény,mint a Giro egyetlen emelkedője
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
8 minutes ago, Vinkler said:
Azért Tom ma picit odapörkölt!
Meg, mi az, hogy megfordítod?! Túróst! Legyenek egynlő eselyek!
Egyébként ma Froome szopatta meg. Lószolt egyet Yates, átvették a többiek,majd n emsokára váratlanul Fromme megindult. Ezt Yatesnem tudta azonnal lereagálni,aztán mikor kiker7lt a sorból,látszott,hogy elengedte őket. Ott vélhetően fejben leblokkolt,utána meg már nem lehet felérni. Ezt eknghedte,bár kissé felelőtlennek érzem,szerintem nem gondolta,hogy ennyit kaphat 1kilin.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Kerékpározás
1 minute ago, revox said:
1. Azért akárhogy nézem ez csak sok-1. Ezen a Giron egyértelműan Yates a sztár,akiről előte azt se tudtam,higy létezik De itt, most nagyon szépen megy. Talán, ha a sky és Froome nem ennyire xar formában van, talán. De most itt Yates iskolázott. Azért ezt szerintem TomD is érzi. Visszafogottan is nyilatkozik.
Egyenlő esélyek?! 15 hegyi szakasz vs 1 időfutam? Pff... Muhahaaaaa
Yates keményen nyomja ez nem kérdés, de most nem ezt feszegettem...
Kerékpározás
1 minute ago, Vinkler said:
Azért Tom ma picit odapörkölt!
Meg, mi az, hogy megfordítod?! Túróst! Legyenek egynlő eselyek!
1. Azért akárhogy nézem ez csak sok-1. Ezen a Giron egyértelműan Yates a sztár,akiről előte azt se tudtam,higy létezik De itt, most nagyon szépen megy. Talán, ha a sky és Froome nem ennyire xar formában van, talán. De most itt Yates iskolázott. Azért ezt szerintem TomD is érzi. Visszafogottan is nyilatkozik.
halfnote.hu
halfnote.hu