Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9562

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

3 minutes ago, lehoako said:

Tudtaaaaaaam... Szabályos felnőtt váz, mingyá mérem a nyeregcsövet... :-)

54 centi a nyeregcső a monoblokk-ház felső oldalától a felsőcső alsó oldaláig. 

Köszi!

Az enyém 62-es.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

1 minute ago, Vinkler said:

Azert az méretfüggő is.

Tudtaaaaaaam... Szabályos felnőtt váz, mingyá mérem a nyeregcsövet... :-)

54 centi a nyeregcső a monoblokk-ház felső oldalától a felsőcső alsó oldaláig. 

Köszi!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

5 minutes ago, lehoako said:

Azt szeretném kérdezni, hogy a tengelytáv honnan derül ki a gyártmányoknál? A boltban meg kell mérni? :-) Netes adatlapok pl a Pinarello Dogmánál nem hozzák, vagy csak nem találtam... A hátrahajló első villa is nyilván ezért IS van, mármint, h rövid legyen, agresszív, krakkolós, ahogy írod, Tutu, amennyire csak lehet.

P. SZabó elég rövid, 100 cm a tengelytávja (agy-agy táv). VAgy van valami szabvány erre?

Azert az méretfüggő is.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

14 hours ago, revox said:

Jók azok. Nekem bevált a kompakt kormány. Mondjuk alapból mélyen van a kormány(nulla hézagoló), így ha le kell nyúlni,nekem a 15 centis ejtés már sok lenne, nem érem el(próbáltam ). Viszont a kerék jó,hogy nem nagy.  Nagy kereket ha valaki venni akar,az az első kérd3s, " mennyit mégy 50-el"

Egyébként nekem pl a fenti Trek nem is kellene. Tipikis izomkeró. Mint az amcsi izomautók. Robnosztusak, tömörek,kényelmesek,szépek,de brutál motor kell hozzájuk,hogy megmoccanjon, mégis esélytelen egy super1600-al szemben. Konkrétan én azt a Treket nem tudnám meghajtani

Az én reactom ilyen(csak kék). Ez látszik,hogy teljesen más elképzelés. Agresszívabb, jobban gyorsul. 

Azt szeretném kérdezni, hogy a tengelytáv honnan derül ki a gyártmányoknál? A boltban meg kell mérni? :-) Netes adatlapok pl a Pinarello Dogmánál nem hozzák, vagy csak nem találtam... A hátrahajló első villa is nyilván ezért IS van, mármint, h rövid legyen, agresszív, krakkolós, ahogy írod, Tutu, amennyire csak lehet.

P. SZabó elég rövid, 100 cm a tengelytávja (agy-agy táv). VAgy van valami szabvány erre?

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 446

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: kargidje »

10 órája, revox írta:

Valamiből meg kell élni a gyártóknak is  a kalifornia k9rön éppen arról értekztek,jövőre melyik csapatot melyik gyártó fogja megenni. A Bianci is szeretne egy combosabb csapatot megfogni, de a Giant is nqgyon hajt. Ezeket a lóvékat rajtunk verik le de azért egy autó ára talán túlzó egy bicajért

Azt nem értem, egy csúcskategóriás országúti karbon váz miért drágább jóval, mint egy csúcskategóriás monti, sőt telós monti karbon váz???

Az a Giant Aero elég pofás, a festés is.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 446

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: kargidje »

10 órája, revox írta:

Ezn jó duma,miért vagyunk bénák ettől vélhetően tolják,de ha lehetősége lenne magyarnak cuccolni,szerintem egyből tripla adahot tolna

Egyszerű: erő, tudás és keringés nélkül,csak szertől nem menne

Persze nálunk is tolnák, ha lenne megfeleleő rendszer kiépülve, de ez ilyen szinten cucc nélkül biztos hogy nem megy!

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

8 órája, revox írta:

Most nézem, ezen középkanalas a hátsó váltó?

Legalább van mivel kanalazni.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4542
Kapcsolat:

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

Uuhhh, kalifornia kör, most. Brutál SKY is!ola leetetésből...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

57 minutes ago, dbrnsk said:

Ez is 2800.

Most nézem, ezen középkanalas a hátsó váltó?

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

36 minutes ago, Vinkler said:

Mondjuk azt a kormányt idegből elhajintanám, valami borzalmas.

Jók azok. Nekem bevált a kompakt kormány. Mondjuk alapból mélyen van a kormány(nulla hézagoló), így ha le kell nyúlni,nekem a 15 centis ejtés már sok lenne, nem érem el(próbáltam ). Viszont a kerék jó,hogy nem nagy.  Nagy kereket ha valaki venni akar,az az első kérd3s, " mennyit mégy 50-el"

Egyébként nekem pl a fenti Trek nem is kellene. Tipikis izomkeró. Mint az amcsi izomautók. Robnosztusak, tömörek,kényelmesek,szépek,de brutál motor kell hozzájuk,hogy megmoccanjon, mégis esélytelen egy super1600-al szemben. Konkrétan én azt a Treket nem tudnám meghajtani

Az én reactom ilyen(csak kék). Ez látszik,hogy teljesen más elképzelés. Agresszívabb, jobban gyorsul. 

halfnote.hu

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Ez is 2800.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Mondjuk azt a kormányt idegből elhajintanám, valami borzalmas.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Ezzel ellennék, 2800 Eur.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

8 minutes ago, Vinkler said:

Köszömszépen’ erről beszélek. Elmebeteg...

Valamiből meg kell élni a gyártóknak is  a kalifornia k9rön éppen arról értekztek,jövőre melyik csapatot melyik gyártó fogja megenni. A Bianci is szeretne egy combosabb csapatot megfogni, de a Giant is nqgyon hajt. Ezeket a lóvékat rajtunk verik le de azért egy autó ára talán túlzó egy bicajért

halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Just now, revox said:

igen,egyszer kell jót venni. Néztem azt a Trek-et. Szerintem az abban a konfigban 3-4 milla lehet... Baromi drága az ilyen technika. Egyik faszimost vett,vagyis még csak tesztel egy pinarello dogma f10-esr, camoa super recorddal, bora ultra szingókkal. Meg se mertem kérdezni mibe fákna,de lehet szponzori kedvezményel is kijönne belőle az új Belnonk azt tudom,a hasonló felszereltségű időfutamkeró 8miska kedvezmény nélk7l. Agyrém....

Köszömszépen’ erről beszélek. Elmebeteg...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

6 minutes ago, Vinkler said:

Soha nem adtam el kerékpárt.

A mostani Casatimat sem nagyon tudnám eladni, pedig fajt, amikor megvettem.

igen,egyszer kell jót venni. Néztem azt a Trek-et. Szerintem az abban a konfigban 3-4 milla lehet... Baromi drága az ilyen technika. Egyik faszi most vett,vagyis még csak tesztel egy pinarello dogma f10-esr, campa super recorddal, bora ultra szingókkal. Meg se mertem kérdezni mibe fájna,de lehet szponzori kedvezményel is kijönne belőle az új Belnonk azt tudom,a hasonló felszereltségű időfutamkeró 8miska kedvezmény nélkül. Agyrém....

halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

2 minutes ago, revox said:

Ezek az ócók Bár a Rose se túl drága. Egyébkén stílisban azok is hasonlítanak a Giant-re. A Rosenak egy baja ban,egygazdás. Ha véletlenül el akarod adni,nagy a bukó rajta. De elnézve statikailag,remdben vannak

Soha nem adtam el kerékpárt.

A mostani Casatimat sem nagyon tudnám eladni, pedig fajt, amikor megvettem.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

1 minute ago, Vinkler said:

Sajnálom, de nekem egyik sem...

Ezek az ócók Bár a Rose se túl drága. Egyébkén stílisban azok is hasonlítanak a Giant-re. A Rosenak egy baja ban,egygazdás. Ha véletlenül el akarod adni,nagy a bukó rajta. De elnézve statikailag,remdben vannak

halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

3 minutes ago, revox said:

Felénk mostanában páran ilyeneket vettek.szeretik és állítólag a kerék is jól sikerült. Ilyenekre tudok némi kedvezményt szerezni. Egyik bersenyző srác boltot vezet. A mieink is tőle vették. Lehet a kép nem adja,de élőben egész feszes kis gépek és jól is néznek ki.

https://www.giant-bicycles.com/hu/propel-advanced-pro-1

Bár én nyilván ezt vennem

http://meridawebaruhaz.hu/orszaguti/rea ... a-ltd-2017

Sajnálom, de nekem egyik sem...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

12 minutes ago, dbrnsk said:

Mármint a Canyonok? Ha a magyarországi árakat nézed a többi márkánál, akkor igencsak jó árban adnak jó felszereltségű modelleket.

Elég brutál kerék mondjuk a hátsó sort is le kell cserélni,de utána jó lehet. De ez a kerék brutál
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

8 hours ago, Vinkler said:

Az lehet. Nem tudom, h konkrétan ezek milyen árban vannak. Nem vagyok trek fan, de ez tetszik.

Felénk mostanában páran ilyeneket vettek.szeretik és állítólag a kerék is jól sikerült. Ilyenekre tudok némi kedvezményt szerezni. Egyik bersenyző srác boltot vezet. A mieink is tőle vették. Lehet a kép nem adja,de élőben egész feszes kis gépek és jól is néznek ki.

https://www.giant-bicycles.com/hu/propel-advanced-pro-1

Bár én nyilván ezt vennem

http://meridawebaruhaz.hu/orszaguti/rea ... a-ltd-2017

halfnote.hu

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

8 órája, Vinkler írta:

Az lehet. Nem tudom, h konkrétan ezek milyen árban vannak. Nem vagyok trek fan, de ez tetszik.

Mármint a Canyonok? Ha a magyarországi árakat nézed a többi márkánál, akkor igencsak jó árban adnak jó felszereltségű modelleket.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

4 minutes ago, revox said:

Az amerika kört most épp néztem. Durva,mennyire más bringákkal mennek. Inkább ilyesmi stílusúakkal. Nagy kerék,aero váz,izomból. Giro után totál más az egész verseny. Nálunk is van egysrác,aki télin kimegy Amerikába,mert utálja itthin a hideget. Nagy Felt aero gép,nagy, inimum 60as kerekek, full Sram technika. Volt olyan,edzés végén,amikor már mindenki haldoklott, elóreállt és15 km-t még húzott izomból 47-el. Most,hogy n3ztem a kaliforniaikört,egyből ő jutott eszembe. Csak az erópai stílisú, lószolgatós versenyeken sose tudta összerakni, túl lassan ghyorsult,meg 4-5 lósz letérdeltette. Érdekes a két eltérő világ.

Tényleg nem vagyok Trek fan, de ez instant get!

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

9 hours ago, Vinkler said:

Ha már sötét lovagok, akkor ez sem kutya! (Persze, mert bringa) 

Az amerika kört most épp néztem. Durva,mennyire más bringákkal mennek. Inkább ilyesmi stílusúakkal. Nagy kerék,aero váz,izomból. Giro után totál más az egész verseny. Nálunk is van egysrác,aki télin kimegy Amerikába,mert utálja itthin a hideget. Nagy Felt aero gép,nagy, inimum 60as kerekek, full Sram technika. Volt olyan,edzés végén,amikor már mindenki haldoklott, elóreállt és15 km-t még húzott izomból 47-el. Most,hogy n3ztem a kaliforniaikört,egyből ő jutott eszembe. Csak az erópai stílisú, lószolgatós versenyeken sose tudta összerakni, túl lassan ghyorsult,meg 4-5 lósz letérdeltette. Érdekes a két eltérő világ.

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

11 hours ago, kargidje said:

Még a Knézy+Sipos érában volt vendég, valamelyik TdF közvetítés alatt egy magyar profi kerékpáros, ő mondta, mindenki tolja odakint/nyugaton, anélkül nem menne ezen a szinten senki, Bodrogi sem.

Ezn jó duma,miért vagyunk bénák ettől vélhetően tolják,de ha lehetősége lenne magyarnak cuccolni,szerintem egyből tripla adahot tolna

Egyszerű: erő, tudás és keringés nélkül,csak szertől nem menne

halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”