Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8902
Kerékpározás
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Kerékpározás
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Most már hivatalos. Nem engedélyezik tárcsafék használatát a profi országúti versenyzésben.
Kerékpározás
Hmm.....nem is rossz ötlet.
Rögtön kettőt veszek, hogy mindkét oldalon legyen
Siess, mert már csak 5db van készleten nekik.
Kerékpározás
Valamelyik carbon outin jól nézne ki, vagy időfutam gépen.
Yura! Nem nevezel be egyre?
Hmm.....nem is rossz ötlet.
Rögtön kettőt veszek, hogy mindkét oldalon legyen
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Kerékpározás
Ilyen baromságot!
http://www.csak1nap.hu/termek/media/?product_id=109730
Valamelyik carbon outin jól nézne ki, vagy időfutam gépen.
Yura! Nem nevezel be egyre?
- livestrong
- Nincs visszaút
- Értékelés: 656
Kerékpározás
Ma meg volt az első 60 km a Fulcrum Racing Zero-val. 50-nek indult. Érdekes volt, mert arra számítottam, hogy az a világ lesz, mint a DT Swiss RR21 Dicut, - szóval meglehetősen nagy prekoncepciókkal indultam útnak - amolyan nagyon könnyű, nagyon merev és pattogós kerék. Tévedtem. Merev, de -talán a karbon agynak köszönhetően? nem tudom - sokkal komfortosabb, mint akár az R1900, akár az RR21 Dicut. Nagyon gurul és nagyon simítja az út egyenetlenségeit ugyanakkor elég könnyen gyorsítható. De a legszembeötlőbb nem a gyorsíthatóság volt, hanem a komfort. És ez nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá, hogy kényelmes lesz. Olyasféle komfort növekedés, mint amikor egy tűrhető alu vázba bekerül egy nagyon jó fullkarbon nyeregcső.
Hacsak meg nem őrülök valami hifi miatt, nem mostanában kerül fel a bikemag apróra...
Nah, gratula, frankó! Hifi miatt sose adj el sporteszközt.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Ezen a gépen nem lesz a gond a merev kerékkel. A stucni se rövid, váz is frankó, nyeregcső még jobb, nem fog szétrázni. Nyereg is illik az "ülőszerkezetedhez"?
Ma meg volt az első 60 km a Fulcrum Racing Zero-val. 50-nek indult. Érdekes volt, mert arra számítottam, hogy az a világ lesz, mint a DT Swiss RR21 Dicut, - szóval meglehetősen nagy prekoncepciókkal indultam útnak - amolyan nagyon könnyű, nagyon merev és pattogós kerék. Tévedtem. Merev, de -talán a karbon agynak köszönhetően? nem tudom - sokkal komfortosabb, mint akár az R1900, akár az RR21 Dicut. Nagyon gurul és nagyon simítja az út egyenetlenségeit ugyanakkor elég könnyen gyorsítható. De a legszembeötlőbb nem a gyorsíthatóság volt, hanem a komfort. És ez nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá, hogy kényelmes lesz. Olyasféle komfort növekedés, mint amikor egy tűrhető alu vázba bekerül egy nagyon jó fullkarbon nyeregcső.
Hacsak meg nem őrülök valami hifi miatt, nem mostanában kerül fel a bikemag apróra...
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kerékpározás
Nekem az ISM nyergek jöttek be.
Kerékpározás
Legalább akkora betegség, mint a hifi. Az ilyen betegségből egy is elég.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Teljesen h..lye vagyok már, bocsánat. Agyilag lefáradtam ma rendesen. Szóval nem Selle Italia, hanem Selle San Marco, ami nekem bevált.
Ahogy egy kedves barátom mondja: sebaj, nyúlik az annyit...! : )))
Kerékpározás
Ezen is Selle Italia van gyárilag. Gondolom valami alapmodell. Legutóbb néztem a Decathlon-ban egy zselés Selle Italia-t, aztán annyiban maradt az ügy. Egyébként borzalmasan gyenge kiegészítőkkel volt eredetileg szerelve a bringa, tulképp a váz az értékelhető, a többi futottak meg kategória volt. Aztán rövid ideig volt egy ilyen kormányom meg stucnim, végül túladtam rajta, nem jött be. Talán rosszul választottam, túl nagy volt a kormány alsó szárának az ejtése, illetve a stucni is mélyebb szögben állt, mint a mostani MOst.
Teljesen h..lye vagyok már, bocsánat. Agyilag lefáradtam ma rendesen. Szóval nem Selle Italia, hanem Selle San Marco, ami nekem bevált.
Ezen is Selle Italia van gyárilag. Legutóbb néztem a Decathlon-ban egy zselés Selle Italia-t, aztán annyiban maradt az ügy. Egyébként borzalmasan gyenge kiegészítőkkel volt eredetileg szerelve a bringa, tulképp a váz az értékelhető, a többi futottak meg kategória volt.
Nekem is Selle Italia van. (lite titanium gel)
Egy régebbi modell, de ez vált be. Sajna már nem lehet kapni. Nem tudom mi lesz, ha le kell cseréljem.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Ezen is Selle Italia van gyárilag. Legutóbb néztem a Decathlon-ban egy zselés Selle Italia-t, aztán annyiban maradt az ügy. Egyébként borzalmasan gyenge kiegészítőkkel volt eredetileg szerelve a bringa, tulképp a váz az értékelhető, a többi futottak meg kategória volt.
Nekem is Selle Italia van. (lite titanium gel)
Egy régebbi modell, de ez vált be. Sajna már nem lehet kapni. Nem tudom mi lesz, ha le kell cseréljem.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Döntően meghatározó az ülőcsontok távolsága, hogy milyen széles nyereg kell. Sajnos viszont ez egy kifejezetten olyan kérdés, amiben lehetetlen tanácsot adni, ezt próbálni kell. Én pl f:izik nyerget egyiket se tudtam megszokni. Végül rengeteg próbálkozás után a Selle Italia nyeregnél kötöttem ki pár éve. Abból a nyeregből vettem tartalékba is... Pontos típusra nem emlékszem, de lényegtelen is. Szerintem a legfontosabb alkatrésze egy jó kerékpárnak, sok kíntól szabadít meg egy jóféle.
Ezen is Selle Italia van gyárilag. Gondolom valami alapmodell. Legutóbb néztem a Decathlon-ban egy zselés Selle Italia-t, aztán annyiban maradt az ügy. Egyébként borzalmasan gyenge kiegészítőkkel volt eredetileg szerelve a bringa, tulképp a váz az értékelhető, a többi futottak meg kategória volt. Aztán rövid ideig volt egy ilyen kormányom meg stucnim, végül túladtam rajta, nem jött be. Talán rosszul választottam, túl nagy volt a kormány alsó szárának az ejtése, illetve a stucni is mélyebb szögben állt, mint a mostani MOst, pedig a merevsége nagyon más kategória volt mint a gyári Wilier jelölésű FSA alapkormány.
Kerékpározás
Elvagyok vele, de 2 órás tekerésnél a végefelé már kezdek ficánkolni... szívesen cserélnék, vagy próbálnék valami mást, de fogalmam sincs, hogy milyen alakú vagy geometriájú nyereg lenne kompatibilis az alfelemmel.
Döntően meghatározó az ülőcsontok távolsága, hogy milyen széles nyereg kell. Sajnos viszont ez egy kifejezetten olyan kérdés, amiben lehetetlen tanácsot adni, ezt próbálni kell. Én pl f:izik nyerget egyiket se tudtam megszokni. Végül rengeteg próbálkozás után a Selle Italia nyeregnél kötöttem ki pár éve. Abból a nyeregből vettem tartalékba is... Pontos típusra nem emlékszem, de lényegtelen is. Szerintem a legfontosabb alkatrésze egy jó kerékpárnak, sok kíntól szabadít meg egy jóféle.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Ezen a gépen nem lesz a gond a merev kerékkel. A stucni se rövid, váz is frankó, nyeregcső még jobb, nem fog szétrázni. Nyereg is illik az "ülőszerkezetedhez"?
Elvagyok vele, de 2 órás tekerésnél a végefelé már kezdek ficánkolni... szívesen cserélnék, vagy próbálnék valami mást, de fogalmam sincs, hogy milyen alakú vagy geometriájú nyereg lenne kompatibilis az alfelemmel.
Kerékpározás
Ha lesznek már megosztható benyomásaim, mindenképp leírom őket. Addig íme a paripa, amin a kedvenc upgrade-em a Deda Superleggera nyeregcső:
Kerékpározás
Nem merem kipróbálni, mert félek, hogy beindul a bicikibogár!
(Már ha van ilyen.)
Legalább akkora betegség, mint a hifi.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Lehet régebben írtad már, akkor elnézést, milyen gépbe is megy ez a kerékszett? Szerintem nem fog kelleni a 25-ös gumi.
Nah, minden esetre kíváncsi leszek, mik lesznek az első benyomások.
Ha lesznek már megosztható benyomásaim, mindenképp leírom őket. Addig íme a paripa, amin a kedvenc upgrade-em a Deda Superleggera nyeregcső:
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
(Már ha van ilyen.)
Mondtam, hogy gurulj vele egyet, vagy épp többet, egész nyugodtan!
(Már ha van ilyen.)
De van, de van!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
(Már ha van ilyen.)
De van, de van!
Kerékpározás
(Már ha van ilyen.)
Kerékpározás
Sajnos még nincs nálam. Az eladó nem volt hajlandó postázni, ezért egy nagyon kedves barátom ment érte, így még várom, hogy hazakerüljön. Vagy a mostani, vagy a következő hétvégén ez remélhetőleg megtörténik, de már rettenetesen várom.
Azt olvasom sok helyen róla, hogy nagyon feszes, merev kerék, ami nyilván nem a komfortot szolgálja. Ha így van, akkor lehet, hogy felkerül majd egy 25-ös gumi.
Lehet régebben írtad már, akkor elnézést, milyen gépbe is megy ez a kerékszett? Szerintem nem fog kelleni a 25-ös gumi.
Nah, minden esetre kíváncsi leszek, mik lesznek az első benyomások.
- gianni321
- V.I.P.
Kerékpározás
Minden kerékhez van egy ajánlott max testtömeg, ha úgy tetszik súlykorlát. Ezen belül lehet állítgatni. Ez semmi extrát nem jelent, a küllőfeszességen állítanak ilyenkor, persze ha kész komplett kerékszettről van szó, mint Nálad. Ha úgy fűzeti az ember, akkor nagyobb a játéktér, úgy mint küllőválasztás és fűzési mód, stb.
Egyébként milyenek az első benyomások? Tetszik?
Sajnos még nincs nálam. Az eladó nem volt hajlandó postázni, ezért egy nagyon kedves barátom ment érte, így még várom, hogy hazakerüljön. Vagy a mostani, vagy a következő hétvégén ez remélhetőleg megtörténik, de már rettenetesen várom.
Azt olvasom sok helyen róla, hogy nagyon feszes, merev kerék, ami nyilván nem a komfortot szolgálja. Ha így van, akkor lehet, hogy felkerül majd egy 25-ös gumi.