Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Kerékpározás
No megnéztem, az ominózus balesetet, sajnos ha őszinte akarok lenni nem értem a zsűri döntését, nem is tudok vele egyet érteni.. hány hasonló baleset volt korábban.....
Nem Froome ellen drukkolok, meg egyébként olyan erősnek látszik, hogy szerintem a tegnapi baráti jobb nélkül is röhögve nyerne, idén is...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Kerékpározás
honnan ?
Így mondják franciául a "még" szót, csak el kell hagyni az "e" betút a szó elejéről.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
Kerékpározás
Jogos Mollema kérdése: Ha csak ő (mármint Bauke) bukik, akkor is ez a döntés született volna?
Az ide vonatkozó szabályokat nem ismerem, de a döntésnek nem örülök.
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Kerékpározás
Én nem értettem egyet a tegnapi döntéssel a Tour-on.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Kerékpározás
... letöltöm...
honnan ?
Kerékpározás
Munka miatt nem láttam semmit a tegnapi szakaszból, csak olvastam éjjel, de letöltöm, mert kíváncsi vagyok saját szemszögből valóban jogosnak gondolom -e a látottak alapján a döntést.. Mert így látatlanban egyenlőre kételkedek az igazságosságában kicsit..
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Froome FUT felfelé a Mont-Ventoux-n
Lehet szeretni és utálni azt, ahogy ez az ember dominál ebben a sportban, de ez megint elképesztő volt.
Akik pedig csak a doppingra hivatkozva legyintenek erre az egészre, nekik ajánlom az alázat fogalmával való ismerkedést, ha esetleg látják ezeket a képeket-képsorokat.
Kerékpározás
Froome FUT felfelé a Mont-Ventoux-n
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Kerékpározás
TdF -rol senki semmit ? nyaralas, vagy foci ? sajnalom Contador eddigi meneset, valoszinüleg csökkenti az eselyeit, a kesöbbi izgalmakat.
https://twitter.com/LeTour/status/74965 ... wsrc%5Etfw
Kerékpározás
Mi is toltunk ma egy 68 Km-es távot. De elég is volt ebben a melegben, volt ahol 34.5 fokot mutatott a hőmérő
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Kerékpározás
Szia,
Igen, annyiban országútiasabbak a montik, hogy aggattam rájuk 1,25-ös Maxxis kevlárt, ultra light belsővel, kicsit fura volt ránézésre a 9.9-es Trek-en, de ahogy megy az igazolta az elképzelésem..
A Thule kuli pedig profi cucc...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Kerékpározás
Vettem egy jó kulit a Trek mögé, elvittük a gyerkőcöt első útjára, nem mentünk sokat 20 km-t, direkt figyeltük hogy bírja, de teljesen jól viselte...20-30 között tempó épp elég kulival... :-) Nekem is elég volt, másfél éve nem ültem a kerón, de nagyon jól esett...
Üdv.
Imi
Szia Imi!
Látom outisítva vannak a mountik. Én már öreg vagyok ahhoz a kormány-nyereg kombóhoz, de frankó a traktor és a vontatmány is. Gondolom csengő nem kell, gyerek ordít kellőképp.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8896
Kerékpározás
Apropó! Nincs valakinek egy Trial Gator vonórúdja eladó?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Kerékpározás
Vettem egy jó kulit a Trek mögé, elvittük a gyerkőcöt első útjára, nem mentünk sokat 20 km-t, direkt figyeltük hogy bírja, de teljesen jól viselte...20-30 között tempó épp elég kulival... :-) Nekem is elég volt, másfél éve nem ültem a kerón, de nagyon jól esett...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Mit ment ma is Sagan! TdS 3. szakasz.
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Kerékpározás
Pedelec
A Grace nekem mar tulzas, maradt inkabb a Bulls
Kerékpározás
Igen. Viszont olyan nagy volt a hátránya a bukás előtt, hogy lehet mentálisan már bele is törődött, hogy ez a vonat elment. Sőt olyan hangok is voltak, hogy lehet feladja és nem megy végig. A felcsillant reménysugár átbillenthette ezen a mentális állapoton. Persze mindez csak feltételezés részemről és a jóindulat vezérel. Végül is én is kerültem már versenyen holtpontra és abba akartam hagyni, csak kellett egy jó indok (vagy egy józanul gondolkodó segítő) hogy összeszedjem magam.
Reméljük hogy igazad van
Kerékpározás
Egyetértek, bár ugye kihasználni csak akkor tudod, ha tudsz menni. Nibali viszont nem tudott, aztán az utolsó pár napban igen. Számomra csak ez volt a fura.
Igen. Viszont olyan nagy volt a hátránya a bukás előtt, hogy lehet mentálisan már bele is törődött, hogy ez a vonat elment. Sőt olyan hangok is voltak, hogy lehet feladja és nem megy végig. A felcsillant reménysugár átbillenthette ezen a mentális állapoton. Persze mindez csak feltételezés részemről és a jóindulat vezérel. Végül is én is kerültem már versenyen holtpontra és abba akartam hagyni, csak kellett egy jó indok (vagy egy józanul gondolkodó segítő) hogy összeszedjem magam.
Pár nap múlva kiderül ha így van. Viszont most inkább a szerencse és a tökéletes csapatmunka adta a lökést. A támadásainak sikerében a segítők és a pontos időzítés játszotta a főszerepet. Ki kell használni mások hibáit, ez így megy. Chavez még tapasztalatlan, Kruijswijk meg balszerencsés volt. Vmint egyiküknek sincs olyan szintű csapata sem.
Egyetértek, bár ugye kihasználni csak akkor tudod, ha tudsz menni. Nibali viszont nem tudott, aztán az utolsó pár napban igen. Számomra csak ez volt a fura.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Pár nap múlva kiderül ha így van. Viszont most inkább a szerencse és a tökéletes csapatmunka adta a lökést. A támadásainak sikerében a segítők és a pontos időzítés játszotta a főszerepet. Ki kell használni mások hibáit, ez így megy. Chavez még tapasztalatlan, Kruijswijk meg balszerencsés volt. Vmint egyiküknek sincs olyan szintű csapata sem.
Kerékpározás
Kerékpározás
Nibali feltámadása kapcsán, meg csak reménykedni tudok, hogy nem az orvostudomány segítségét vette igénybe.
pont erre gondoltam én is, sajnos
Szia,
Én is de talán ami késik, az nem múlik...
Üdv.
Imi
Egyértelműen látszik a srácon, hogy van benne potenciál. Nagyon drukkoltam neki!
Nibali feltámadása kapcsán, meg csak reménykedni tudok, hogy nem az orvostudomány segítségét vette igénybe.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Szia,
Üdv.
Imi
Egyértelműen látszik a srácon, hogy van benne potenciál. Nagyon drukkoltam neki!
Kerékpározás
Szia,
Üdv.
Imi
Sajnálom nagyon Steven Kruijswijk-et.
Lyngdorf - AP Avanti I.
A Gyilkos Cápát láthattuk – Nibali megnyerte a Giro d’Italia-t!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Kerékpározás