Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8925
Kerékpározás
Köszi, én is ezt nézegetem, mert a Marathon Plusról olyat is olvastam, hogy nem kenyere a vizes kockakövön forgolódás...
Van aminek kenyere?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Kerékpározás
megvan. schwalbe durano plus. egyszer volt nálam. nem használtam,csak botlos haver adta. az elég erős defektvédelemmel bír. de ezt csak úgy mondom,tapasztalat nincs és nem is olcsó...
Köszi, én is ezt nézegetem, mert a Marathon Plusról olyat is olvastam, hogy nem kenyere a vizes kockakövön forgolódás...
Kerékpározás
megvan. schwalbe durano plus. egyszer volt nálam. nem használtam,csak botlos haver adta. az elég erős defektvédelemmel bír. de ezt csak úgy mondom,tapasztalat nincs és nem is olcsó...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
én sajna az utcai gummákat kevésébé ismrem,így amit mondok,nem releváns bár a Tufo tényleg legendásan strapabíró,ezt a futárok garmada megerősítheti
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
A Schwalbe maraton helyett én a Maraton Plust ajánlanám, abban komolyabb a defektvédelem (5mm, ha jól emlékszem), a súlykülönbség elhanyagolható.Szerintem abból bőven elég a 25-622-es. Van rajta minta a vörösboros répafőzelék és a kutyagumi sem fog ki rajta ÉÉÉÉÉS az oldalán van egy, illetve két fényvisszaverő csík, ami sötétben jól jön hazafelé a bulinegyedben...
Köszcsi, megkutatom! :-))) Upp ment is!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Tufot érdemes a bulinegyedben lelakni, meg üvegszilánkkal, királydinnyékkel kínálgatni? Nekem peremes felnim van, a muzeális MAVIC Open 4 CD, erre jó?
Kösz előre is.
A Tufoból, ha jól emlékszem 24-es van, vagy kisebb. A 24-es szerintem jó lehet. Ezek picit szélesebbek a megadott méretnél, olyan ez, mint az olasz cipő, hogy a ráírt méret csak tájékoztatás jellegű, de valójában kisebb.
Ez PEREMES. Van egy perem a belső felén, ami beleilleszkedik a felni belső kialakításába, mint a sima drótperemes külső.Szóval hagyományos felnire szerelhető, csak nem kell bele belső. Városban ritkán használtam, de a Pilisi erdei aszfaltos utakat, ahol elég sok tüske, szúrós vacak meg üveg van elég jól elboldogul. Egyszer sem kaptam vele defektet 8 év alatt, ellenben Contival többet is. (Nyilván ez szerencse kérdése is lehet)
Ezen jól látszik, hogy miről szól a dolog:
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
622-25 lenne a komfortos, vagy a "bállonos" 28-as. Sokan ajánlják külföldi fórumokon a Schwalbe Marathont a Specialized ellenében. Valakinek tapasztalata itt, ebben a körben erről?
Alapvetően, mivel írtam, h gyakran 120+ kilóval zötyögünk, nem annyira mennék rá a kedvezőbb súlyra a gumi esetében, masszív legyen, ne csússzon, cserébe lehet nehéz, majd apuci tekeri a pedált, azzal eddig még nem volt gond :-))).
Kösz a segítséget!
A Schwalbe maraton helyett én a Maraton Plust ajánlanám, abban komolyabb a defektvédelem (5mm, ha jól emlékszem), a súlykülönbség elhanyagolható.Szerintem abból bőven elég a 25-622-es. Van rajta minta a vörösboros répafőzelék és a kutyagumi sem fog ki rajta ÉÉÉÉÉS az oldalán van egy, illetve két fényvisszaverő csík, ami sötétben jól jön hazafelé a bulinegyedben...
Kerékpározás
és ami a vicces,azt gondolják,nececsebb,mint a tömlős gumik. pedig ezekkel,ha szúrt lyukat nem fog,a büdös életben el nem durrantja. a peremes meg ugye nem is nehezen szerelhető. 15.000km alatt elkopik mint említettem 2 conti force,ami csak külső létére húzósabb/db, vagy kb hasonló árban van,mint egy peremes Tufo. más a szingó... aki belekóstolt,...
Sajna, belvárosi rodeó a műfaj, ahogy írtam, majdnem cyclocross... kátyú, padka, satufékes farolás, üveg, királydinnye, olaj, kutyagumi, répasaláta, répasaláta vörösboros-kólával, illetve alles zusammen... dejó is lenne csak úgy repeszteni... Akkor tutti vmi Conti versenygumi lenne, de sajna egyelőre erős kell, h legyen a gumi, nem elég, ha csinos :-))).
Kerékpározás
Jaja.
Én tufot (is) használok, nekem nagyon bevált.
Tufot érdemes a bulinegyedben lelakni, meg üvegszilánkkal, királydinnyékkel kínálgatni? Nekem peremes felnim van, a muzeális MAVIC Open 4 CD, erre jó?
Kösz előre is.
Kerékpározás
Milyen méretben gondolkodsz?
Schwalbe a rosebike-ról jön általában "jóárasítva".
622-25 lenne a komfortos, vagy a "bállonos" 28-as. Sokan ajánlják külföldi fórumokon a Schwalbe Marathont a Specialized ellenében. Valakinek tapasztalata itt, ebben a körben erről?
Alapvetően, mivel írtam, h gyakran 120+ kilóval zötyögünk, nem annyira mennék rá a kedvezőbb súlyra a gumi esetében, masszív legyen, ne csússzon, cserébe lehet nehéz, majd apuci tekeri a pedált, azzal eddig még nem volt gond :-))).
Kösz a segítséget!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
és ami a vicces,azt gondolják,nececsebb,mint a tömlős gumik. pedig ezekkel,ha szúrt lyukat nem fog,a büdös életben el nem durrantja. a peremes meg ugye nem is nehezen szerelhető. 15.000km alatt elkopik mint említettem 2 conti force,ami csak külső létére húzósabb/db, vagy kb hasonló árban van,mint egy peremes Tufo. más a szingó... aki belekóstolt,...
Én már nem megyek olyan sokat, ráadásul a legtöbbet a trekkinggel. Azon Schwalbe van. Az országútin Tufo, a Fixin, meg Conti volt, de lecseréltem Hutchinson-ra.
Kerékpározás
Yes.
No, meg ugye nem kell belső...
Conti sem rossz, de én nem szeretem annyira.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
nagyon strapák. részemről a continental-t komálom legjobban,gurulás szempontjából,bár az,hogy bazira gurlnak visszaüt kanyatban,kevésbé fognak, nomeg egy szezonban legyalázok hátul két force-t és elől egy attackot. de a Tufo afféel all-rounder kategóriában szinte mindent ver.
Yes.
No, meg ugye nem kell belső...
Conti sem rossz, de én nem szeretem annyira.
Kerékpározás
Jaja.
nagyon strapák. részemről a continental-t komálom legjobban,gurulás szempontjából,bár az,hogy bazira gurlnak visszaüt kanyatban,kevésbé fognak, nomeg egy szezonban legyalázok hátul két force-t és elől egy attackot. de a Tufo afféel all-rounder kategóriában szinte mindent ver.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
vagy ha ennyire mindenevő gummát keres, a Conti 4évszakosa is ócó a rose-n. contival nekem még nem volt defektem, igaz, schwalbeval se(mentem ultremo zx evoval egy idényt). de ezek a prémiumabb gumik azért gyorsan kopnak. az ultremo evo is, a conti attack/force páros is,de gondolom az összes black chillis 200-220g körüli conti is. schwalbe van valami brutál defektvédelemmel,bár annak a tömege is nagy... nem ugrik a neve há vagy a tufo peremes szingók
Jaja.
Kerékpározás
vagy ha ennyire mindenevő gummát keres, a Conti 4évszakosa is ócó a rose-n. contival nekem még nem volt defektem, igaz, schwalbeval se(mentem ultremo zx evoval egy idényt). de ezek a prémiumabb gumik azért gyorsan kopnak. az ultremo evo is, a conti attack/force páros is,de gondolom az összes black chillis 200-220g körüli conti is. schwalbe van valami brutál defektvédelemmel,bár annak a tömege is nagy... nem ugrik a neve há vagy a tufo peremes szingók
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
Köszönöm a felajánlást, még az is lehet, hogy élek majd vele.
majd szólj nyugodtan
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
Ahogy nézem a 2017-es körön nem is lesz kékes.
igen,én is ma láttam. de elég sok a transzport is. nekem ez jobban szemet szúrt,de pályáztak a városok...
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Barátaim!
Bocs, h majdnem minden apropó nélkül rúgok a pedálba, de sajna, 3 év (!!!) után lemállani készül az országúti hátsómról a Specialized Armadillo, (jó nehéz, de városban padkázáshoz, kátyúzáshoz, kvázi cyclocross-körülményekre, + a bulinegyedben lakom, fontos, hogy nyekk nélkül bírja az üvegszilánkkupacban farolgatást) és azt szeretném kérdezni, h Ti mit használtok téli edzőguminak. 85+-os pilóta vagyok, néha utódom is felpattan a felsőcsőre, így összesen kb 125 kilót visz Patai Szabó. :-))) Szóval többet kell bírnia, mint egy Ultra Race, ami egyébként elöl van és az üveg kivételével még mínusz sokban is szinte imádja a kanyargást a latyakos kockakövön.
Amúgy honnan érdemes külsőt+belsőt venni/rendelni? Van, akinek most kéne és összeállna velem egy bike discount-os rendeléshez, hogy leessen a postaköltség?
Előre is köszcsi!!!
Kerékpározás
Ok, mert az Olaszoknál a "kékes" felmenő pont ilyen, meg ilyenebb csak 15x hosszabb.
Nem tudják értelmezni a mi "hegyeinket."
az biztos
halfnote.hu
halfnote.hu
Kerékpározás
Barátaim!
Bocs, h majdnem minden apropó nélkül rúgok a pedálba, de sajna, 3 év (!!!) után lemállani készül az országúti hátsómról a Specialized Armadillo, (jó nehéz, de városban padkázáshoz, kátyúzáshoz, kvázi cyclocross-körülményekre, + a bulinegyedben lakom, fontos, hogy nyekk nélkül bírja az üvegszilánkkupacban farolgatást) és azt szeretném kérdezni, h Ti mit használtok téli edzőguminak. 85+-os pilóta vagyok, néha utódom is felpattan a felsőcsőre, így összesen kb 125 kilót visz Patai Szabó. :-))) Szóval többet kell bírnia, mint egy Ultra Race, ami egyébként elöl van és az üveg kivételével még mínusz sokban is szinte imádja a kanyargást a latyakos kockakövön.
Amúgy honnan érdemes külsőt+belsőt venni/rendelni? Van, akinek most kéne és összeállna velem egy bike discount-os rendeléshez, hogy leessen a postaköltség?
Előre is köszcsi!!!
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Kerékpározás
szerinem a quattroban nem csalódnál. ha érdekel,kölcsönadok egy szettet,csak ügyelj rá shimanos van 2szett. 35ös a prem,így kicsit aero.vagyis aerobb a többinél,de elég merev is. nagy izonzattal és testtömeggel rendelkező ismerősnek is van,aki azt mondja, a mavic.. az a kardküllős,de az 220ezer,neki jobb,bár ha gebasz van a Zipp kerekeivel,mégiscsak a quattroval jön ki a mavicpt a télikerójában láttam.
egyébknét ez a kis szél,ami itt van,nem érdekes. mi is ott járunk el sokszor az un szovátkörön. annyira nem nagy a szél,hogy dobáljon. először szokatlan(kb 10percig),de rááll a kezed a kontrollra.
Köszönöm a felajánlást, még az is lehet, hogy élek majd vele.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
Ahogy nézem a 2017-es körön nem is lesz kékes.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kerékpározás
vendégjátékosunk volt. az első a sajátja volt,a második a miénk. Nyelte mindenki a sajátját
kékesről jutott eszembe, a tour de hongrie-n a kékesre az olaszok egykerekezve mentek felfele, elengedett kézzel :DDDDDDDDDDD ott majomkodtak a közönségnek. persze miután a célszemélyt a csapatból elvitték a hegyig.
Ok, mert az Olaszoknál a "kékes" felmenő pont ilyen, meg ilyenebb csak 15x hosszabb.
Nem tudják értelmezni a mi "hegyeinket."
Kerékpározás
Ezt ilyenkor benyeli az egyesület, vagy sajátja volt, vagy esetleg lehet valamiféle biztosítást kötni?
vendégjátékosunk volt. az első a sajátja volt,a második a miénk. Nyelte mindenki a sajátját
kékesről jutott eszembe, a tour de hongrie-n a kékesre az olaszok egykerekezve mentek felfele, elengedett kézzel :DDDDDDDDDDD ott majomkodtak a közönségnek. persze miután a célszemélyt a csapatból elvitték a hegyig.
halfnote.hu
halfnote.hu