Számok jók, delej megvan
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ja,persze, várok még. Nem sürgős a dolog. Addig is élvezem a mostani teljesítményemet.
Nekem már ez a mostani is nagy szám. 
Ja, kellene nektek egy harmadik. Hárman már tudtok menni 50-el. Elég 1 kilit, 2 kili pihenővel, de néha kell menni gyorsanAAttila írta: ↑2021.03.21., vas. 19:12Amikor a haverral kezdtünk ilyeneket menni, volt kínlódás bővenSőt párszor kiáltottunk a másik után,hogy nem vagyok ott
De azért belerázódtunk. Később már csak azt mondta a hátsó,hogy OK mehet, ma már enélkül is tudunk váltani. Persze nem 50 felett. Ott azért lennénk bajban, főleg ketten. Kevés lenne a pihi idő.
Mentünk a héten 2 lazát, benne pár tempóval. Eddig 32-33km/h volt a beszélgetős tempó, most 36-37. Ennyit hozott a tél, ennek nagyon örülök. Ha a szél nem baxtat nagyon, akkor a 40 fölötti tartós tempóval sincs baj, pláne ha ketten vagyunk.
Most az a cél,hogy az idén ezt a formát megtartsam, a végsebességemen még emeljek és akkor erre megy a következő téli meló. (tudom bolond vagyok,de már alig várom, dolgozni akarok
)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Gyorsítani tavasszal kell. Tél alapozás, erősítés, kinek, mi kell. Ha a hőmérsékelt eléri a 12-15 C°-ot, lehet kezdeni kicsit gyorsabban menni. Addig felesleges, mert a pulzus fele a fűtésre megy el. Tegnap 186 volt a max pulzusom és 166 az átlag és 29 km/h a tempó. Volt e értelme? Semmi... Csak 10be mentem ki, aztán pikk-pakk leszalad 4-re. Fáj is a tüdőm kicsit... De az igazi veretés inkább 15-20C° környékén indulhat... Ezért is húznak el délre a nagyobak edzőtáborba februárban. Szicíliában akkor már 20 körül van, de még sapkás a hegyek miatt.AAttila írta: ↑2021.03.21., vas. 19:12Amikor a haverral kezdtünk ilyeneket menni, volt kínlódás bővenSőt párszor kiáltottunk a másik után,hogy nem vagyok ott
De azért belerázódtunk. Később már csak azt mondta a hátsó,hogy OK mehet, ma már enélkül is tudunk váltani. Persze nem 50 felett. Ott azért lennénk bajban, főleg ketten. Kevés lenne a pihi idő.
Mentünk a héten 2 lazát, benne pár tempóval. Eddig 32-33km/h volt a beszélgetős tempó, most 36-37. Ennyit hozott a tél, ennek nagyon örülök. Ha a szél nem baxtat nagyon, akkor a 40 fölötti tartós tempóval sincs baj, pláne ha ketten vagyunk.
Most az a cél,hogy az idén ezt a formát megtartsam, a végsebességemen még emeljek és akkor erre megy a következő téli meló. (tudom bolond vagyok,de már alig várom, dolgozni akarok
)
halfnote.hu
halfnote.hu
Amikor a haverral kezdtünk ilyeneket menni, volt kínlódás bőven
Sőt párszor kiáltottunk a másik után,hogy nem vagyok ott
Most az a cél,hogy az idén ezt a formát megtartsam, a végsebességemen még emeljek és akkor erre megy a következő téli meló. (tudom bolond vagyok,de már alig várom
, dolgozni akarok
)
Most az a cél,hogy az idén ezt a formát megtartsam, a végsebességemen még emeljek és akkor erre megy a következő téli meló. (tudom bolond vagyok,de már alig várom
Na, az úgy van,mikor elhangzik a "kőtől megyünk", a kilóméterkő előtt kb 50 méterrel elkezdenek a váltók kattogni, aztan aki az utolsó kilit vitte, csendesen hátracsorog, ennyi idje volt pihenni, mert a kőtől indul a lendítés és mocskos gyorsan kell felgyorsítani 50 környékére. Ha megvan, leülsz, beforgatod és máris adod át a helyed. Aki a lendítő mögött jön, mondenki figyeli az előtte menő kerekét és élete árán is tartja a tempót. Annyit kell vezetni, amíg tudod tartani a tempót és még marad erő visszállni. Itt szokták sokan elbaxni. Túlvállaják elől, aztán kiáll, pedál megáll, a közegellenállás azonnal visszadob 40-re,vagy alá. Lecsorogva a végére, már lehjet, csak 30-35 a tempó és nem bírja a leharcolt combokkal visszarúgni 50-re. Komoly meló az...
de nyugi, szerintem Neked menne. Lehet nem eslőre, tanulni kell, de erő már van hozzá 
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen, azt látom, hogy Neked megy,.. Azt nem értem, nekem miért nem
Rendes résztávos edzéshez azért kel! 5-6 ember,aki beforog. Lehet kevesebben is ,csak akkor csendesen kel menni. Talán 3 volt a legkevesebb, akivel tudtink menni 50-et. Ketten már visszább kel venni, vagy olyan távot belőni, amibe ketten nem halnak bele. A csoportos edzés ebben tér el, hogy, ott meg lehet tanulni gyorsan is menni. Vezetés után van idő regenerálódni. Egyszerűnek tűnik, de nem az, főleg ha be is kell forogni, nem csak lobogni. Bár most lobogás se menne... 40-el se
halfnote.hu
halfnote.hu
Pedig negy minden, nekem látszik.
Már kezdtem örülni,hogy én is tudok ilyen átlagot, de én "csak úgy " statikusan, nem rángatva.
Vixont azt nem értem,stravan miért nincs HR adatom... Elvileg bekapcsoltam, hogy látható, de semmi nem történik...
Garminon van... Mapmyfitnesnek is átadta a garmon, de kcsg stravan semmi...
Garminon van... Mapmyfitnesnek is átadta a garmon, de kcsg stravan semmi...
halfnote.hu
halfnote.hu
Kép alatt nem olvastad
halfnote.hu
halfnote.hu
Peeersze
..
halfnote.hu
halfnote.hu
Azta.....!!!!!ilyen időben..le a kalappal!
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Ma így sikerült...
Na jó, nem
Próbálom straván beállítani a HR adatokat és ráböktem egy régire, rátette e... nem, de erre azt mondtam, férfimunka volt... hú gyerekek, nadjonnn fox lettem...
Na jó, nem
Próbálom straván beállítani a HR adatokat és ráböktem egy régire, rátette e... nem, de erre azt mondtam, férfimunka volt... hú gyerekek, nadjonnn fox lettem...
halfnote.hu
halfnote.hu
Megnéztem, 25-e a nevezési határidő, nekem meg még liszenszem sincs.revox írta: ↑2021.03.21., vas. 00:30A miénk tuti, lesz de szerintem ami lesz,mind liszenszes lesz. Elvileg csak az igazolt sportolók csoportosulhatnak verseny, vagy edzés címszó alatt. Meg persze az egyéb résztvevők, szervezők, bírók, liszenszes csapatkísérők.(arra is van külön liszensz), stb...
De talán már a májusi versenyek lesznek. Esetleg április végén Tour de Ajka.
A miénk tuti, lesz de szerintem ami lesz,mind liszenszes lesz. Elvileg csak az igazolt sportolók csoportosulhatnak verseny, vagy edzés címszó alatt. Meg persze az egyéb résztvevők, szervezők, bírók, liszenszes csapatkísérők.(arra is van külön liszensz), stb...
halfnote.hu
halfnote.hu
A Master OB-t törölték Kincsesbányán, mert annyira rossz az út minősége.
Egyébként az áprilisi versenyem sem lesznek megtartva. Talán a legközelebbi, az május 8-9. Mátra-kör és Kékestető időfutam.
Debrecenben lesz... Igaz, liszenszes, de mi ellenőrizzük. Megkérdezhetem... A versenykilóméter tripla edzéskilinek számít...
halfnote.hu
halfnote.hu
Mintha valami hasonlót picsogtam volna a regenerációról
halfnote.hu
halfnote.hu
Jövő hétvégén lett volna versenyem, de halasztották
Azért nem volt rossz az időzítés 
Folyt.köv. holnap
Nem fűtött garázs
pont 0fok van
Közeledik a fele
Számold hozzá a +50 kilómat....revox írta: ↑2021.03.20., szomb. 19:49A strava szerint 10-es szél voltlacee írta: ↑2021.03.20., szomb. 19:15Mi is mentünk egy rövidet ,oda elég jól ment, hazafelé majdnem lefőtt a kávé a szél miatt,át is fáztam rendesen..revox írta: ↑2021.03.20., szomb. 18:32kcsg stravan beállítottam -elvileg- a pulzusértékek láthatóságát, oszt mégse látom... Mi a fax van vele??!!![]()
Mondjuk elég ipari szél volt ma felénk. Elndultam biciklizni, de az időkép szerint 8C° fasorba se volt, fáztam, torkom főleg, így hajdúazovátnál visszafordultam, na akkor jött a javakifele picit hátulról, oldal, de már a borogatós féle, vissza meg ez pofán... Fix 170bpm
hazaérve, 19-el gurultam, 140+ bpm-el
dagonya kistányéron 70-es cadence
![]()
Mondjuk nem panaszkodok. Az első szovát 27-es átlag szokott lenni, 29 lett...![]()
ja,...
de ja, itt felénk most fújt kellemesen. Az a baj, a melegebb időhöz öltöztem, nem vettem fel a rendes télifelsőt, csak az átmenetit... roxx döntés volt...
Én sem vettem föl dzsekit....
Ez nem annyira necces idő, de kiskabátban, nyakvédelem nélkül, és persze, idei elsőnek már halmazati, de alapvetően téli trémingeken volt ez sokkal roxxabb is... 100-120 kili végig eső, 40-45-ös szelek... 50 méterenként adtuk le, olyan szekünk is volt. Ansluszban 25el tudtunk csak menni
halfnote.hu
halfnote.hu