Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Nagyjából igazad van, de autóként is változik. Szoktam nézegetni GPS-el, mennyit csalnak a kocsik, de konkrétan a Hondát még nem tudom. Olyat is láttam már, amelyik nem csalt szinte egyáltalán, de pl. a Calibrám meg 180-nál már 210-et mutatott.
Igazából 1részt nem kéne városban 75 fölé nyomnom, ez jogos, másrészt viszont, ahogy pesten elég gyakori is, bizonyos helyekre nyugodtan kikerülhet városban a 70-es tábla. Csak erre meg lusták kicsit.
Autós topik autósoknak
..Ja, tényleg röhej hogy 79-el kaptak el, tudom hogy 75 a limit. ..
- a km meg elegge jol csal, szamithatsz 10%-ot pluszba, vegy egy GPS-t es merg ki melyik reszben mennyivel csal+.
- altalaban olyan 90-100kmh-ig olyan 6%-oal mutatnak tobbet 110-120 felett meg 10-12%-al mutat tobbet.
- a megane-om vegsebessege lassan de felment 200-ra ekkor GPS szerint 189kmh-val mentem.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Autós topik autósoknak
Köszi mindenkinek!
A régebbi civicekhez képest nekem szerencsére pont ez az új tetszik (leszámítva talán az 5-6 gen coupe-t), a hardcore honda fanoknak meg a régiek tetszenek.
A legeslegújabb 8th gen meg eddig még nem nyerte el a tetszésemet, hacsak a belseje nem, az nagyon star trekes. :taps:
A váltó tényleg bowdenes, de így is nagyon-nagyon jó, erre adnak a japók. Rövid úton és pontosan kapcsolható. Néha visszaülök a Peugeotba, kicsit olyan mintha végtelen utakon mozogna a váltókar.
Bar-os festéssel is van 1.6, de csak Németországban, itthon csak 1.4 volt.
Sőt itthon 7th gen Coupe sincs, azt is csak Németben lehet kapni, pedig bejött volna.
Ja, tényleg röhej hogy 79-el kaptak el, tudom hogy 75 a limit. Ráadásul előtte percekig 30-40-el mentem a szar út miatt, utána végre egy kis tisztulás volt, örömömben odaléptem neki, full üres út 1km -en keresztül, csak a buszmegállóban állt valami kék autó, azt hittem valami elromlott, és segítséget kér, azért integet a gazdája. Kis naív voltam.
Egyébként tavaly előtt 98-al kaptak el városban (mondjuk Újszegeden a hídon ahol senki se megy 80 alatt, 2x2 sáv), de abból nem lett semmi, mert nem álltam meg, később a jól ismert módszerrel családtagra fogtam, és nem tanuskodtam, stb stb.
(ex)Cat ígérem most már elmegyek, mondjuk ha pénteken du. ráérsz?
Autós topik autósoknak
TSC!!!
Üdv a japánautó fanok körében. :taps: Van rá egy ezresem hogy eztán csak onnan jövő modelleket vásárolsz. Aztán be ne keljen hajtanod! Sokaknak nem tetszik ez a "bálna" forma de nekem nagyon bejön. Most jön az új az sokkal rondább képről.
Hát szvsz ez a váltó nem teherautós inkább a rallyban meg a turakocsi versenyeken látni hasonló felhozott kézhez rakott váltót. Engem inkább az idegesített benne hogy bovdenes 2005-ben de eddig bevált.
Autós topik autósoknak
tsc: respect meg big up to yourself!
gratula is! Honda rulez!
kár, hogy ez nincs a BAR festéssel
system
Autós topik autósoknak
Imádom fogdosni a bőr kormányt meg a bőr váltógombot. A sportülések is jól tartanak.. A váltó fent van a műszerfalon, szerintem nagyon jó helyen..
:taps:
Gratula !
Ahhoz képest hogy japán gép, egészen tetszetős a belseje !
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Autós topik autósoknak
Szép autó! :taps:
Autós topik autósoknak
Megvettem "álmaim" autóját. :taps:
és bezzeg nem jöttél el, hogy megmutasd, te nagyon átok!!!
egyébként GRATULÁLOK!!!!
Autós topik autósoknak
Imádom fogdosni a bőr kormányt meg a bőr váltógombot. A sportülések is jól tartanak.. A váltó fent van a műszerfalon, szerintem nagyon jó helyen..
Graat!!
épp olvastam hogy kicsit gyors voltál....városban csak 75 alatt szabad.....és akartam is kérdezni hogy milyen Vas lett végül.
kivülről teljesen jó, belülről ez a műszerfalon lévő váltó kicsit teherautós feelinget kölcsönöz nekem, de ha frankó akkor elhiszem :taps:
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Autós topik autósoknak
Imádom fogdosni a bőr kormányt meg a bőr váltógombot. A sportülések is jól tartanak..
A váltó fent van a műszerfalon, szerintem nagyon jó helyen..
Autós topik autósoknak
A régebbi 1.6-os Hondákhoz (főleg a VTI-khez) képest ez már egy "lusta dög" (0-100 9.9sec), de sajnos és szerencsére - ebben több az anyag, sőt, felőle a környezetvédők is nyugodtan alhatnak.
A motor se olyan pörgetős fajta, hanem inkább nyomatékos, villanymotorszerűen húz. A hangja eléggé vérszegény, de gyorsan kapott egy sportdobot és máris vigyorra húzódik a szám minden gázfröccsnél.
Később egy direktszűrővel is megtámogatom (szigorúan olyannal, ami hideg levegőt szív megfelelő helyről) és kész is a sportos fíling.
Autós topik autósoknak
Megvettem "álmaim" autóját. :taps:
Civic 1.6 Sport, vadi új. Már egy hete hajtom, és nem bírok vele betelni, annyira tetszik: Nem az, ahogy gyorsul, vagy ahogy kinéz, hanem amilyen jó vezetni! Egyszerűen élményautó: a futómű, a kormányzás, a váltó és az összeszerelési minőség első rangú, a fogyasztása már így bejáratósan is remek egy 1.6-os benzineshes képest. Az egész autóból érződik, hogy merev mint az atom, nem fog széthullani egyhamar.
Kivettem egy hét szabit, és csak "vele" és kismama feleségemmel töltöm. Már került a járgányra pár kötelező dolog ami a képen még nincs (kipufogó, egy kis sötétítés, meg pár apróság, biztonságtechnika, stb), de itt ki is fújt, így tetszik ahogy van. IMÁDOM.
Bocs mindenkitől, az ömlengésért, de meg kellett osztanom az örömömet!!
Autós topik autósoknak
Az IFA-kat is kézzel rakták össze, nem volt robotsor...
Kevés is van belőlük.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Az IFA-kat is kézzel rakták össze, nem volt robotsor...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Autós topik autósoknak
Az én kedvencem a Ford GT. :taps:
Adatai
Honlap
Jó is ez. Sallangmentes, egyszerű sportkocsi, igazi amerikai gép.
Az ára viszont nem egyszerű 1 milló USD.
Ezért tűnik igazán jó ajánlatnak.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Az én kedvencem a Ford GT. :taps:
Adatai
Honlap
Az ára viszont nem egyszerű 1 milló USD.
Autós topik autósoknak
Szerintem az Aston Martin az autók csúcsa.Nekem legjobban a .DB7 -es tetszik.Az lehet hogy a Fordhoz tartozik de ha nem tudná valaki,ezek az autók azért ilyen drágák mert minden egyes alkatrészét kézzel rakják össze,és nem hiszem hogy a Ford emberei otthon Astonokat szerelgetnek a garázsban.
A DB7 volt az első, amit telenyomtak Ford kapcsolókkal ( elektromos ablak és tükrök, fényszóró kapcsolói, klímaberendezés ).
Ami a kézi szerelést illeti, nagyrészt a Maserati-t is kézzel szerelik össze, de mindez nem vigasztal, amikor a pilóta ülésben helyetfoglalva a kormányról kapcsolható sebességváltó kallantyúiról akkora kék-fehér FIAT felirat üvölt az ember képébe, hogy még a holdról is látszik. Ez aztán a "luxus feeling" :taps:
Ja, mellesleg a BMW Z8-at is kézzel szerelték össze...
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Autós topik autósoknak
Az én kedvencem a Ford GT.
Adatai
Honlap
Autós topik autósoknak
Már megint az a gond, hogy a bérből/kisvállalkozásból származó jövedelmekhez szokott fejjel gondoltok ezekre a luxusautókra.Nyilvánvaló, ha nekem MOST hirtelen egy ilyen autóm lenne ingyé, akkor először is mennék vele egy kört (kb. 200 km) aztán eladnám sürgősen. Mivel hogy MA még nem tudnám fenntartani.
Aki directe ilyet vásárol magának, az nagy valószínűséggel bele tudja illeszteni a kocsi fenntartását a havi/éves költségvetésébe és k*rvára lesz*rja, hogy Battonyára vagy London-alsóra kell vele járni szervízbe. Sőt, lehet, hogy erre a célra van egy különbejáratú droidja is otthon. Amíg ő a wellness hétvégét tölti Dubai-pocsoládon, addig a kocsi mög lesz szörvizölve.
Én megértem, hogy álmodozik az ember néha, de azt ne ébren tegye, mer' az fáj.
Miért lenne baj, ki, hogyan gondolkozik? Mellesleg szerintem egy mondat nem íródott le úgy, hogy igaz legyen a hozzászólásod...
Mindenki tudja, milyen autót szeretne és milyenre van pénze. Mindenki tudja, mennyi hitelt tud fizetni, mégis van, akitől visszaveszik a kocsit. Mindenki tudja, mennyibe kerül az Aston Martin, sokaknak idehaza is lenne pénzük rá.
Amúgy pedig persze, hogy leszarja, hogy hova kell vinni szervizeltetni, mert a cég viszi el neki. Csak azt nem értem, miért kell mindenbe belekötni? Szerinted a csóró nem tudja, mit tehet meg a gazdag? Mert akkor értem a hozzászóülásodat.
Autós topik autósoknak
Szerintem az Aston Martin az autók csúcsa.Nekem legjobban a .DB7 -es tetszik.Az lehet hogy a Fordhoz tartozik de ha nem tudná valaki,ezek az autók azért ilyen drágák mert minden egyes alkatrészét kézzel rakják össze,és nem hiszem hogy a Ford emberei otthon Astonokat szerelgetnek a garázsban.
Az Aston Martin pont amiatt nem az autók csúcsa (bár azt kár lenne tagadni, hogy közel van ahhoz), hogy a Fordhoz tartozik. Elavult motorok frissített változatai dübörögnek a motorháztető alatt, míg a Rolls-Royce (BMW) vagy a Bentley (Volkswagen) csúcstechnikát használ. Amúgy ezeket is kézzel szerelik össze.
Csak még egy példa a Ford-kapcsolathoz: a Land Rover már évek óta nem a BMW-hez tartozik, de a Fordnak máig nem sikerült lecserélnie a 2 darabból álló Range Rover-motorpalettát saját fejlesztésűre!!! Máig BMW szívek hajtják a luxusterepjárót (idén sikerült egy 4.4 literes kompresszoros aggregátot belepakolni, de még mindig szolgálatban maradnak a BMW-s hajtóművek), ami egyáltalán nem méltó a márkához, viszont jól jellemzi a Ford jelenlegi helyzetét.
Autós topik autósoknak
Az én kedvencem a Ford GT.
Adatai
Honlap
Autós topik autósoknak
Szerintem az Aston Martin az autók csúcsa.Nekem legjobban a .DB7 -es tetszik.
Az lehet hogy a Fordhoz tartozik de ha nem tudná valaki,ezek az autók azért ilyen drágák mert minden egyes alkatrészét kézzel rakják össze,és nem hiszem hogy a Ford emberei otthon Astonokat szerelgetnek a garázsban.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Autós topik autósoknak
Már megint az a gond, hogy a bérből/kisvállalkozásból származó jövedelmekhez szokott fejjel gondoltok ezekre a luxusautókra.
Nyilvánvaló, ha nekem MOST hirtelen egy ilyen autóm lenne ingyé, akkor először is mennék vele egy kört (kb. 200 km) aztán eladnám sürgősen. Mivel hogy MA még nem tudnám fenntartani.
Aki directe ilyet vásárol magának, az nagy valószínűséggel bele tudja illeszteni a kocsi fenntartását a havi/éves költségvetésébe és k*rvára lesz*rja, hogy Battonyára vagy London-alsóra kell vele járni szervízbe. Sőt, lehet, hogy erre a célra van egy különbejáratú droidja is otthon. Amíg ő a wellness hétvégét tölti Dubai-pocsoládon, addig a kocsi mög lesz szörvizölve.
Én megértem, hogy álmodozik az ember néha, de azt ne ébren tegye, mer' az fáj.
Autós topik autósoknak
Az Aston Martinnal a legnagyobb baj, hogy a Fordhoz tartozik.
AZ igaz baj, hogy nem hozzám tartozik...
Gondolj bele: jó lenne 4-5 ezer km-enként szervizbe vinni a futómű miatt? Ó, azok a hírös magyar utak...
Én szívesen viszem 1000km-enként is. Na, valaki?
Vinni én is vinném szívesen, csak nincs mit. :taps: Amúgy Ausztriába kell hordani szervizbe, akárcsak a Bentleyt, a Lamborghinit, Bugattit és a Rolls-Royce-t is. A topluxus kategóriából egyedül a Ferrarinak és a Maseratinak (bár ez utóbbi szimplán prémium márka, nem top) van hivatlos szervize.
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Az Aston Martinnal a legnagyobb baj, hogy a Fordhoz tartozik.
AZ igaz baj, hogy nem hozzám tartozik...
Gondolj bele: jó lenne 4-5 ezer km-enként szervizbe vinni a futómű miatt? Ó, azok a hírös magyar utak...
Én szívesen viszem 1000km-enként is. Na, valaki? :taps: