Mit nem értesz?
Amikor elmész tekerni, nézd meg, hogy tekernek a körülötted lévők. A többség úgy teker, h borzasztó nézni is. Annó Tónibá' szétverte volna a hátán a króm pumpát.

Mit nem értesz?
aztaKAAttila írta: ↑2024.11.20., szer. 13:53Ezt most csak úgy ideteszem:
https://www.instagram.com/reel/DCJTSkqt ... kxN2d2dg==
Mobilnézetben nekem sem jó. Számítógépről oké.
Nálam rendben működik.
Pályagép >> fixi >> spinningAAttila írta: ↑2024.11.19., kedd 10:47Ott szakadna szét a térdem ilyen fordulatnál![]()
https://www.instagram.com/reel/C-CqO7Fy ... h0OGtmYQ==
én a topicra értettem
Pihenés? Egy túróst! VO2 edzésem volt ma.revox írta: ↑2024.11.18., hétf. 21:35ennyire azért ne gondold túl, nem kell találgatni :) sokan vesznek biciklit, Te is vettél egyet. gondoltam van kedved mesélni róla. ha nincs, nincsasebestyen írta: ↑2024.11.18., hétf. 20:46Mert nem nagyon van mit mesélnem róla. Sokkal fontosabb, számomra érdekesebb/értékesebb dolgokat sem osztok meg. Igaz a többiek sem. Mindegy, így legalább lehet találgatni, tippelgetni, Hahotába illő műszaki okfejtésekkel alátámasztani azokat.de igazad van, ezer fontosabb dolog van, ez a pihenés szigete
![]()
ennyire azért ne gondold túl, nem kell találgatni :) sokan vesznek biciklit, Te is vettél egyet. gondoltam van kedved mesélni róla. ha nincs, nincsasebestyen írta: ↑2024.11.18., hétf. 20:46Mert nem nagyon van mit mesélnem róla. Sokkal fontosabb, számomra érdekesebb/értékesebb dolgokat sem osztok meg. Igaz a többiek sem. Mindegy, így legalább lehet találgatni, tippelgetni, Hahotába illő műszaki okfejtésekkel alátámasztani azokat.
Mert nem nagyon van mit mesélnem róla. Sokkal fontosabb, számomra érdekesebb/értékesebb dolgokat sem osztok meg. Igaz a többiek sem. Mindegy, így legalább lehet találgatni, tippelgetni, Hahotába illő műszaki okfejtésekkel alátámasztani azokat.
túlhúzva főleg könnyebben törik minden, olyan fölös feszültségek ébrednek...pärt írta: ↑2024.11.18., hétf. 19:31De hát nem kell megtépni. Semmivel sem lesz stabilabb, ha a szükséges nyomatékon túl van meghúzva. Nincs az a sprinter, aki egy századmilliméterrel is kijjebb cibálná a kormányszárat, ha kellően - de nem túl - van húzva.revox írta: ↑2024.11.18., hétf. 17:35
fizikát nem lehet seg*qrni...
a fejcsapágy és villaynak találkozása egy kiváló fezsültséggyűjtő hely és pont azt rángatjuk. A stucni, ha meg van tépve,felületen oszlik el, sokkal kevésbé esélyes ott a sérülés. viszont egy jól megtépett stucni a villaynakat máris deformálja, megszűnik tökéletes kör keresztmeszet lenni és máris még kisebb a feszültséggyűjtő felület a fejcsapágynál.
Na de reszelgethetjük a reszelgetnivalót, szerintem Rotox kollégának édesmindegy, hogy kiéneklünk-e neki két centivel kisebb vagy nagyobb vázat. Bármelyikkel boldog lesz, és legyen is.
![]()
De hát nem kell megtépni. Semmivel sem lesz stabilabb, ha a szükséges nyomatékon túl van meghúzva. Nincs az a sprinter, aki egy századmilliméterrel is kijjebb cibálná a kormányszárat, ha kellően - de nem túl - van húzva.revox írta: ↑2024.11.18., hétf. 17:35
fizikát nem lehet seg*qrni...
a fejcsapágy és villaynak találkozása egy kiváló fezsültséggyűjtő hely és pont azt rángatjuk. A stucni, ha meg van tépve,felületen oszlik el, sokkal kevésbé esélyes ott a sérülés. viszont egy jól megtépett stucni a villaynakat máris deformálja, megszűnik tökéletes kör keresztmeszet lenni és máris még kisebb a feszültséggyűjtő felület a fejcsapágynál.
nu, ezt is megszagértjük
fizikát nem lehet seg*qrni...pärt írta: ↑2024.11.18., hétf. 17:21Van ráció az elméletben, nekem is szimpatikusabb egy hosszabb homlokcső - bár én hiába is sóvárognék egy 110 millis után. Azért az ilyen katasztrofális törések aligha írhatók mérnöki slendriánság számlájára. Valószínűbb egy helytelen nyomatékkal meghúzott csavar, esetleg egy nem komolyan vett briga eldőlés okozta delamináció (gyártási guzmi sem kizárható, bár ezen a szinten már kisebb az esélye.
Ami viszont biztos, amikor 0°-os stucnit vettem a korábbi -7°-os helyett, az kb. két centi hézagolót váltott ki. Drasztikusan merevebb lett a gép eleje, korábban a kormányra nehezedve szemmel láthatóan hajladozott, most alig érezni valamennyit.
Sebi baszsus, még a KSI-s gyerekek is eltördelik a villanyakat. monnyuk, erősebbek,mint én, az biztosasebestyen írta: ↑2024.11.18., hétf. 15:24A kapanyéllel nincs gond, álmodhatja is, hogy még M61-es gépágyú, de néha érdemes felébredni azért.revox írta: ↑2024.11.18., hétf. 15:21kapanyél is elsülhetasebestyen írta: ↑2024.11.18., hétf. 14:17Szinte látom ahogy Revi tépi szét a bicajokat, törnek a villanyakak, nyeregcsövek, meg végülis bármi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()