Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

momba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: momba »

Ezt már láttad? :kiraly:  
Szvsz neked ez a jármű még kívülről is tetszhet, belülről meg mindent tud, amit szeretnél, meg is lehet vele jelenni, jó is, japán is, elegáns is, cégesnek is elég impozáns - és még erős is.

http://www.subaru.hu/lineup/tribeca/interior/index.html#

Ja, és mindehhez képest egészen jó árban adják!

Nem tudom, hogy meg tudnék-e barátkozni ezzel a design-nel... az ára és felszereltsége is nagyon jó, csak hát ez a külső forma...

És így félig-meddig Porsche-d is lehetne, mert a motorfejlesztésbe besegítettek a Subaru-nak! Arról már nem is beszélve, hogy nem találkoznál naponta a testvérekkel.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: saca »

Ezt már láttad?  
Szvsz neked ez a jármű még kívülről is tetszhet, belülről meg mindent tud, amit szeretnél, meg is lehet vele jelenni, jó is, japán is, elegáns is, cégesnek is elég impozáns - és még erős is.

http://www.subaru.hu/lineup/tribeca/interior/index.html#

Ja, és mindehhez képest egészen jó árban adják! :kiraly:

Nem tudom, hogy meg tudnék-e barátkozni ezzel a design-nel... az ára és felszereltsége is nagyon jó, csak hát ez a külső forma...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

itt az új családi házi kedvenc
fuu jól néz ki így feketében, nagyobb kerék is mehetne rá

köszönöm.
ami most rá került az 17-es felni. a 18-as már mocskosul drága lenne, különösen a rá való gumi szett (plusz 200e). nekem így is tetszik

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

Mondja ezt az, aki szerint a Q7 arányos.
Az arány nem minden esetben jelenti a szépséget :kiraly: ...

Hát igen.

Csak az a baj, hogy a Q7 se nem arányos, se nem szép
de nemi s olyan puhány s töketlen megjelenésében mint a Touareg vagy a Cayenne
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

fuu jól néz ki így feketében, nagyobb kerék is mehetne rá

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

HagaNRG
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: -3

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: HagaNRG »

Gondolkodtatok már azon, hogy általában valójában mekkora k*rvajóságban élünk, és mégsem fossuk le a lábunkat ugyancsak nap mint nap az örömtől?

Amúgy ezen gyakran gondolkodok én is. Igazad van.

Mellesleg a totalcar.hu-n most tesztelték az új Civic typeR-t!
Olvasmányos!
Azrét pár évbe beletelik még, mire oda jutok, hogy pl. ez az autó is számításba jöhessen nálam, akár használtan is.
MEg még egy idevágó dolog:
Szemét angoloknál még ilyen DVD-k is vannak! Francba is velük.
Sueprbike

Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295

Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt

Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: 21st »

Hát igen.

Csak az a baj, hogy a Q7 se nem arányos, se nem szép
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

SRT8
Kemény a gyári felni Oszt ennyi

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

SRT8

"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

SRT8

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Ez a tutti, skacok:  
SRT8

a szombati Autómánia c. csodaműsorban is ez volt
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

de az nem a fenti márka
Ez benne a pláne.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

nem rossz, de még mindig határozatlan a megjelenése   

Vagányabb a Q7 (S line)

Ezzel azért vitatkoznék... szerintem meg aránytalan a Q7 és nagyon szép az új X5. Csináltam egy kis összehasonlítást:

Lehet, hogy a baj velem van, de nekem egyik sem tetszik!

Range Rover Sport az igazi, kívülről és belülről is ez tetszik. Meg persze a nagytestvére!

Ez a tutti, skacok:

SRT8

de az nem a fenti márka :kiraly:

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Vagányabb a Q7 (S line)

Ezzel azért vitatkoznék... szerintem meg aránytalan a Q7 és nagyon szép az új X5. Csináltam egy kis összehasonlítást:

Lehet, hogy a baj velem van, de nekem egyik sem tetszik!

Range Rover Sport az igazi, kívülről és belülről is ez tetszik. Meg persze a nagytestvére!

Ez a tutti, skacok:

SRT8

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Vagányabb a Q7 (S line)

Én is veled értek egyet, noha inkább kedvelem az Audit, semmint a BMW-t, de a Q7 valami kib*szottul ronda, ellenben az X5 továbbra is arányaiban a legjobb a prémium SUV-ok között.

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: tsc »

Tulajdonképpen egy Infinity FX/Volkswagen Touareg-el kezdődőtt a kálváriám, aztán jött a Cayenne, majd a Jeep Commander, stb...
Azért nem irígyellek... Az élet kegyetlen Hozzád. :smile19:

..

Gondolkodtatok már azon, hogy általában valójában mekkora k*rvajóságban élünk, és mégsem fossuk le a lábunkat ugyancsak nap mint nap az örömtől? Csak elgondolkodtatott most ez.. például.. Nekem 1x volt egy műtétem (no big deal), de két hétig utána járni se bírtam, közben minden átértékelődött bennem, és hihetetlen hogy mekkora örömöt tudtam átélni pusztán attól, hogy lemehettem pár percre sétálni.. csak sétálni, tenni néhány lépést, a levegőn... Aztán meg elfelejti az ember az egészet (szerencsére ilyen az ember).. és később, ismét azon kapja magát, mint pl. most én, hogy a legnagyobb baja, kínja, az, hogy melyik többszázezer forintos erősítőt válassza a hangfalához, vagy összeveszik az asszonnyal, hogy melyik drága szállodában töltsenek egy hetet nyáron.. stb... Semmiség.. Csak eszembe jutott a "problémád"-ról. :kiraly:

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

300C nem jön be?, még V8-cal is elfogatható az ára (persze ez nézőpont kérdése, sokszor akciózzák itthon!) és a hengerlekapcsolás miatt talán városban nem is eszik sokat, mondjuk a belseje az ultragagyi , de a külső :kiraly:
Tetszik az nem vitás, csak valahogy nem ez az elképzelésem. Tulajdonképpen egy Infinity FX/Volkswagen Touareg-el kezdődőtt a kálváriám, aztán jött a Cayenne, majd a Jeep Commander, stb... nézegettem öszkerekes limókat is, de mindegyiknél hiányérzetem van... valószínüleg egyszerű az oka, most egy Mercedes Vito long-ot, meg egy garnd csirkét vezetek... nyáron meg motor, meg a TT roadster... egyébként azért is nehezen jutok dűlőre, mert elegáns cégautót is akarok, meg családi verda is legyen, meg jól is érezzem magam benne...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Nekem az a "keresztem", hogy inkább megveszek egy műszakilag kiforratlan, vagy egyszerűen gyengébb minőségű autót, ha nagyon megtetszik a külső és belső design. Most próbálok egy kicsit okosabban dönteni mint eddig, ezért nem kapkodom el a dolgokat. Két napja elkezdtem szemezgetni a Mercedes GL-el... teljesen szét vagyok csúszva... amióta az ominózus Cayenne kiesett, fogalmam sincs mit vegyek... szinte minden napra van valami fellángolás... borzasztó ez a határozatlanság....
Már elfelejtettem, miért SUV-ot keresel...

300C nem jön be?, még V8-cal is elfogatható az ára :vazeg: (persze ez nézőpont kérdése, sokszor akciózzák itthon!) és a hengerlekapcsolás miatt talán városban nem is eszik sokat, mondjuk a belseje az ultragagyi :kiraly: , de a külső

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: 21st »

Gondot nem akarok magamnak, a munkahelyemen 
Ott is csak Khaosz-ként ismernek?

"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: tsc »

Gondot nem akarok magamnak, a munkahelyemen
Ott is csak Khaosz-ként ismernek?

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Mármint at új 1.8 Turbo motorról...
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

Lesz majd az Audinak 3.0 FSI-Turbo motorja. Adatokat nem tudok, csak, h gyártottunk kísérleti főtengelyeket.

Viszont van ismertető leírásom az új 1.8 Turbo motorról. Elég komoly leírás. Nem tudom felrakhatom-e. Gondot nem akarok magamnak, a munkahelyemen
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Lexus GS 450h vagy RX 400h?
Nagyon jó autók, de sajnos nem tetszenek. Nekem az a "keresztem", hogy inkább megveszek egy műszakilag kiforratlan, vagy egyszerűen gyengébb minőségű autót, ha nagyon megtetszik a külső és belső design. Most próbálok egy kicsit okosabban dönteni mint eddig, ezért nem kapkodom el a dolgokat. Két napja elkezdtem szemezgetni a Mercedes GL-el... teljesen szét vagyok csúszva... amióta az ominózus Cayenne kiesett, fogalmam sincs mit vegyek... szinte minden napra van valami fellángolás... borzasztó ez a határozatlanság....

Cuccaim

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Lexus GS 450h vagy RX 400h?

Nem kérdés, simán jobb bármelyik a Legendnél, főleg státuszban

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”