Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
- erdekes biztos egyrol beszelunk? mert a Meganeklubban hasonlo hibat meg nem regisztraltunk..., par tipushibattol eltekintve nincs komoly gond a bocival. - avagy te melyik mocira gondoltal?
1,5dci.
Porlasztócsúcs csere 600ezer/szett. Most kb 3 éves a megane.
a vizsgálat szerint szennyezett volt az üzemanyag. Olyan fonom szennyezés, ami a szűrőn átmegy, de a porlasztócsúcsot képes megkarcolni.
Az első kettőn még nevetett a sógor (gari) de a harmadik kp-ra ment.
Azóta nem tankol akárhol.
- no ennekem benzinesem van. a ketto nem keverendo.
- masik: szar szutyok uzemenyagtol nemcsak a megane diesel karosodik, majd mindegyik marka mocija megsinyli ezt!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Autós topik autósoknak
- erdekes biztos egyrol beszelunk? mert a Meganeklubban hasonlo hibat meg nem regisztraltunk..., par tipushibattol eltekintve nincs komoly gond a bocival. - avagy te melyik mocira gondoltal?
1,5dci.
Porlasztócsúcs csere 600ezer/szett. Most kb 3 éves a megane.
a vizsgálat szerint szennyezett volt az üzemanyag. Olyan fonom szennyezés, ami a szűrőn átmegy, de a porlasztócsúcsot képes megkarcolni.
Az első kettőn még nevetett a sógor (gari) de a harmadik kp-ra ment.
Azóta nem tankol akárhol.
Autós topik autósoknak
Szerencsés vagy! Kollégám a harmadik(!!!!) motort pakoltatta bele, éven belül, új korában. LCO-nak van még itt a fórumon ő mindig szidja. sógorom 3 porlasztócsúcs csere után máshol tankol.
- erdekes biztos egyrol beszelunk? mert a Meganeklubban hasonlo hibat meg nem regisztraltunk..., par tipushibattol eltekintve nincs komoly gond a bocival.
- avagy te melyik mocira gondoltal?
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
Szerencsés vagy! Kollégám a harmadik(!!!!) motort pakoltatta bele, éven belül, új korában. LCO-nak van még itt a fórumon ő mindig szidja.
sógorom 3 porlasztócsúcs csere után máshol tankol.
Autós topik autósoknak
Állítólag aki jót akar, az messze elkerüli ezeket a modelleket - beszeltem az elmult 1 honapban tobb tulajjal, komoly problemat egyik sem mondott. - te mit tudsz?
Külföldi statisztikákat láttam, ahol a lista végén kullogott. Majd utána nézek pontosan.
- koszi..
- en 2001-2003-as generaciokat nezem, jelenleg a Galaxy all nyerore, utanna Sharan.
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
Állítólag aki jót akar, az messze elkerüli ezeket a modelleket
- beszeltem az elmult 1 honapban tobb tulajjal, komoly problemat egyik sem mondott.
- te mit tudsz?
Külföldi statisztikákat láttam, ahol a lista végén kullogott. Majd utána nézek pontosan.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Autós topik autósoknak
- haaat erre nemtok mint mondani..., sokan mondjak, hogy Megane-t ne vegyel, en mar a masodikat fogyasztom teljes megelegedettseggel, a tipushibakkal tisztaban vagyok, komoly problema nemvolt vele. - azt tudom, hogy a moci es a 6-os valto az ok, a kasztni is egyben van, futomu olyan amilyen egy ilyen nagy egyterunel, nem tudom mi lehet vele a gond??
- mocira visszaterve ugyanezeket pakoljak be audiba, passatba stb., vetelkor ha szakival megnezeted a mocit nem foghatsz nagyon melle.
Szerencsés vagy! Kollégám a harmadik(!!!!) motort pakoltatta bele, éven belül, új korában. LCO-nak van még itt a fórumon ő mindig szidja.
Autós topik autósoknak
- vackor rossz kovetkeztetest vontal le, emiatt felreertelmeztel mindent
Azt hittem, komolyan mondtad.
Bocs.
Autós topik autósoknak
- vackor rossz kovetkeztetest vontal le, emiatt felreertelmeztel mindent
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
a családomban volt már német autó (vw,bmw), de a 3 némettel valami mindig vacakolt...most 5 jappán van(toyota, mazda, suzuki) és egy német( egy 10 éves sprinter, "doxa" motorral ) , de nem bántuk meg a jappán felé nyitást
ha több pénzem lenne autóra, akkor is jappánt vennék: lexus
Igazatok van. Én is Accordot akartam. Csak ez óccsóbb vót. de nincs vele semmi gondom, még szeretem is.
Autós topik autósoknak
- asszem erzed te is, hogy mas a kategoria amit ajanlsz.
...
Mosolyod alapján lenézed ezeket a márkákat. Nálunk mi semmivel nem tartunk többre egy VW-t, mint egy Fordot. Ez a tény.
...
a családomban volt már német autó (vw,bmw), de a 3 némettel valami mindig vacakolt...most 5 jappán van(toyota, mazda, suzuki) és egy német( egy 10 éves sprinter, "doxa" motorral ) , de nem bántuk meg a jappán felé nyitást
ha több pénzem lenne autóra, akkor is jappánt vennék: lexus
...
Autós topik autósoknak
Olyan cégnél dolgozok, ahol több mint száz autó van. A java személyautó, de van busz, terepjáró meg minden.
Személyautókból van Skoda, VW, Ford, Toyota, Renault, Fiat, BMW, Mercedes, Nissan (remélem nem felejtettem ki semmit).
Mosolyod alapján lenézed ezeket a márkákat. Nálunk mi semmivel nem tartunk többre egy VW-t, mint egy Fordot. Ez a tény.
Én sem nézem többre, nem véletlenül vettem Fordot, vehettem volna mást is, nem vagyok fan, csak ilyet használok.
Autós topik autósoknak
- egy fonok valszeg megengedheti a magas javitasi dijakat, szamlakat maganak.. - en kisember nem . es ez itt a nagy difi
Lehet, hogy megköveznek, de nézz akkor egy Fordot, vagy Toyotát.
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
- elkezdtem nezni a VW konszern 'alol' kikerulo, Sharan, Alhambra, Galaxy modelleket [1.9tdi, 6 seb.], termeszetesen a hasznalt verziokat, olyan 4-5 ev korulieket nezegettem, es a hazai piacon a kinalat elkeserito... - persze nemet, osztrak piacon nagyon jo a valasztek, de maceras a behozatal..
Egyik szomszédom nemrég vett egy Galaxyt használtan, Németországban. Egyelőre semmi gond nincs vele.
Autós topik autósoknak
- egy fonok valszeg megengedheti a magas javitasi dijakat, szamlakat maganak.. - en kisember nem . es ez itt a nagy difi
Lehet, hogy megköveznek, de nézz akkor egy Fordot, vagy Toyotát.
Nekem Ford van (Focus) keveset fogyaszt, és nem drága az alkatrész sem. Használtan igen olcsók, és igénytelenek.Nálunk (a cégnél) az 1.6-os Borák és Octaviák lazán fogyasztanak annyit, mint nekem a 2 lityis focus (max 8.5, de akkor bőven város is van+ klíma)
A Toyota meg ugye mint megbízható cucc, mellékesen japán autóhoz képest baráti alkatrészárakkal.
Nem tapasztaltam, hogy kevesebb gond lenne egy Vóxvágennel, mint egy Forddal, de azt mondjátk a szerelők, drágább a szervíz.
Csak egy idea, a döntés a tied.
főnök: Sokáig röhögtem, amikor mesélte a 145-ös 1.6-os alfáról, amikor megpróbálta kihozni a legjobb fogyit. Azt mondta, alig érintete a gázpedált: 16L!
Baráti. Lecserélte egy dízel Lanciára.
Autós topik autósoknak
a közvetlen főnököm csak olasz autóval áll szóba, imádja őket. elmondása szerint semmi bajuk. Mindenki más szidja őket. Szerintem bátor gyerek, de Ő elégedett.
- egy fonok valszeg megengedheti a magas javitasi dijakat, szamlakat maganak..
- en kisember nem . es ez itt a nagy difi
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
Tökmindegy milyen ótót nézel, mindegyik kap majd hideget-meleget, embertől függően. Ugyanaz a típus az egyik embernél az isteni, a másiknál xar.
- haaat erre nemtok mint mondani..., sokan mondjak, hogy Megane-t ne vegyel, en mar a masodikat fogyasztom teljes megelegedettseggel, a tipushibakkal tisztaban vagyok, komoly problema nemvolt vele.
- azt tudom, hogy a moci es a 6-os valto az ok, a kasztni is egyben van, futomu olyan amilyen egy ilyen nagy egyterunel, nem tudom mi lehet vele a gond??
- mocira visszaterve ugyanezeket pakoljak be audiba, passatba stb., vetelkor ha szakival megnezeted a mocit nem foghatsz nagyon melle.
Erről beszélek.
a közvetlen főnököm csak olasz autóval áll szóba, imádja őket. elmondása szerint semmi bajuk. Mindenki más szidja őket. Szerintem bátor gyerek, de Ő elégedett. Ez a lényeg.
Sokmindentől függ, jól működik-e egy autó. Főleg a gazdájától. Szerintem.
Autós topik autósoknak
- beszeltem az elmult 1 honapban tobb tulajjal, komoly problemat egyik sem mondott. - te mit tudsz?
Én sem vagyk Vóxvágen párti, de ez most mellékes.Tökmindegy milyen ótót nézel, mindegyik kap majd hideget-meleget, embertől függően. Ugyanaz a típus az egyik embernél az isteni, a másiknál xar.
- haaat erre nemtok mint mondani..., sokan mondjak, hogy Megane-t ne vegyel, en mar a masodikat fogyasztom teljes megelegedettseggel, a tipushibakkal tisztaban vagyok, komoly problema nemvolt vele.
- azt tudom, hogy a moci es a 6-os valto az ok, a kasztni is egyben van, futomu olyan amilyen egy ilyen nagy egyterunel, nem tudom mi lehet vele a gond??
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
- beszeltem az elmult 1 honapban tobb tulajjal, komoly problemat egyik sem mondott. - te mit tudsz?
Én sem vagyk Vóxvágen párti, de ez most mellékes.
Tökmindegy milyen ótót nézel, mindegyik kap majd hideget-meleget, embertől függően. Ugyanaz a típus az egyik embernél az isteni, a másiknál xar.
Autós topik autósoknak
- beszeltem az elmult 1 honapban tobb tulajjal, komoly problemat egyik sem mondott.
- te mit tudsz?
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
nem kell más, mint egy ismerős a rendőrségen/okmányirodában/önkormányzatnál/biztosítónál.
Ezzel azért érdemes vigyázni. Közvetlen ismerőssel történt meg, hogy az autókereskedésük előtt feltűnően sokáig ólálkodott egy ismeretlen autó. Mivel nekik is megvolt a kapcsolatuk (több éve működő) az egyik okmányirodánál lekérdezték rendszám alapján. A rendszer nem adta ki a tulajt, viszont a lekérdező hölgyet rövid időn belül felelősségre vonták (és ki is rúgták) a lekérdezés miatt. Kiderült, hogy az autó a Nemzetbiztonsági Hivatal-hoz tartozott és valaki tök mást figyeltek meg.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Autós topik autósoknak
- elkezdtem nezni a VW konszern 'alol' kikerulo, Sharan, Alhambra, Galaxy modelleket [1.9tdi, 6 seb.], termeszetesen a hasznalt verziokat, olyan 4-5 ev korulieket nezegettem, es a hazai piacon a kinalat elkeserito... - persze nemet, osztrak piacon nagyon jo a valasztek, de maceras a behozatal..
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Autós topik autósoknak
- elkezdtem nezni a VW konszern 'alol' kikerulo, Sharan, Alhambra, Galaxy modelleket [1.9tdi, 6 seb.], termeszetesen a hasznalt verziokat, olyan 4-5 ev korulieket nezegettem, es a hazai piacon a kinalat elkeserito...
- persze nemet, osztrak piacon nagyon jo a valasztek, de maceras a behozatal..
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
Jó reggelt! Reggelre meghúzták a kocsimat, és tovább hajtottak (nem tudom, mikor történt: este/éjszaka/reggel). Mikor ma beültem, a szélvédőmön találtam egy papírt, amin egy szemtanú fölírta a rendszámot ( gyorsan ment, két variációt írt fel, plusz piros kombi). Valakinek van ötlete, hogyan tudnék a rendszámokhoz egy lakcímet, telefonszámot szerezni? Előre is köszönöm.
nem kell más, mint egy ismerős a rendőrségen/okmányirodában/önkormányzatnál/biztosítónál.