Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koncertélmények
Koncertélmények
Candyt imádtam, mikor felbukkant, valamikor a 80as évek végén. Kiadott egy klassz albumot, nyomott néhány dögös koncertet, de aztán nem vitte semmire. Nem jó látni öregen, leharcoltan, miközben ugyanazt játsza 20 éve.
http://www.ticketpro.hu/events.php?event=41
vele lesz a fél NPG
Állítólag Prince is jön! GET OFF!
Koncertélmények
Candyt imádtam, mikor felbukkant, valamikor a 80as évek végén. Kiadott egy klassz albumot, nyomott néhány dögös koncertet, de aztán nem vitte semmire. Nem jó látni öregen, leharcoltan, miközben ugyanazt játsza 20 éve.
http://www.ticketpro.hu/events.php?event=41
vele lesz a fél NPG
system
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Koncertélmények
de a pénzt elvitték + 3000 euro-t akartak még...
Köszi! Remélem a júliusi Snoop Dogg koncert olyan lesz, amilyennek azt elvárhatja egy rap rajongó
Én most nem megyek, de kívánom neketek hogy ne legyen szervezési gond
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11211
- Kapcsolat:
Koncertélmények
Napjaink egyik legígéretesebb muzsikusa. Nagyon drukkolok Neki.
Az ígéretes muzsikusokból már Dunát lehet rekeszteni,sajnos mind csak ígéret marad. Soha nem lesz magyar popzei világsztár.
Attól jobb lesz valaki, ha világsztárrá válik? Nálam a sztár nem zenész kategória, hanem üzleti. Egyébként Yonderboi külföldön sokkal sikeresebb, mint itthon.
Koncertélmények
Az ígéretes muzsikusokból már Dunát lehet rekeszteni,sajnos mind csak ígéret marad. Soha nem lesz magyar popzei világsztár.
Koncertélmények
Köszi! Remélem a júliusi Snoop Dogg koncert olyan lesz, amilyennek azt elvárhatja egy rap rajongó
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Koncertélmények
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Koncertélmények
A mainstream média is foglalkozott a szombat este csúfos kudarcba fulladt Nas koncerttel. Erről valaki valamit?
nem felelt meg a teamnek a Studio színpada és hangja
Koncertélmények
A mainstream média is foglalkozott a szombat este csúfos kudarcba fulladt Nas koncerttel. Erről valaki valamit?
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Koncertélmények
Hát, elkezdődött.
GENESIS - Helsinki
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Koncertélmények
YONDERBOI - 2007 Június 14 - Művészetek palotája
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények
YONDERBOI - 2007 Június 14 - Művészetek palotája
Yonderboi koncert lesz a mupaban. Elég érdekes lesz, ugyanis ez most ülő buli lesz nem tudom hogy fogom bírni hogy ne ugorjak talpra 1-1 jo kis baszus hallatán
yonderboi:
itt
blogom
Koncertélmények
Akkor egy másik kép:
Na ez már mindjárt más...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Koncertélmények
Alapból nem rossz nő, de nekem ezen a képen nem jön be; látod rá sem ismertem...
Akkor egy másik kép:
Koncertélmények
Alapból nem rossz nő, de nekem ezen a képen nem jön be; látod rá sem ismertem...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Koncertélmények
Randa??? Ideje lenni kimosni a csipát az álmos szemekből...
Már ne is haragudj, de ezen a képen a csúcsos állával a furán álló szájával és befüvezett tekinetű lapos szemeivel mindent lehet rá mondnai, csak azt nem, hogy szép...
Én nem haragszom,de szerintem nagyon szép,szexi kép róla.
Nem egyezik az ízlésünk,van ilyen.
Legalább nem vesznénk össze rajta.
Koncertélmények
Már ne is haragudj, de ezen a képen a csúcsos állával a furán álló szájával és befüvezett tekinetű lapos szemeivel mindent lehet rá mondnai, csak azt nem, hogy szép...
Koncertélmények
Gwen Stefani a hölgy...
Ja őt ismerem, de ezen a képen kurv@ randa & nem hasonlít rá...
Koncertélmények
Gwen Stefani a hölgy...
Ja őt ismerem, de ezen a képen kurv@ randa & nem hasonlít rá...
Koncertélmények
"I know we're COOLI know we're COOL"
ez meg ki a bánat?
Azt gondoltam mindenki ismeri:
Gwen Stefani a hölgy, amerikai énekesnő, dalszerző, a NO DOUBT frontembere,vagy inkább asszonya, divattervező és alkalmi színésznő…egyszóval sokoldalú személyiség, pop- és divatikon, jó csaj meg minden…azaz érdemes úgy tervezni, hogy október 9-én Gwen Stefani koncertjét az Arénában ne hagyjuk ki semmiképp!
A idézem pedig tavaly a világ rádióinak 2. legjátszottabb felvételéből a "COOL"-ból van.
Koncertélmények
"I know we're COOLI know we're COOL"
ez meg ki a bánat?
Koncertélmények
"I know we're COOL
I know we're COOL"
10/19/2007 Concert Budapest, HUN Sportarena On sale now.
Koncertélmények
Már előrendelhető:
Genesis 2007
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Koncertélmények
Az általam látott Sportarénás koncertek közül csak Phil Collins csapatának sikerült jó hangot csinálnia.
Peter Gabriel-en nem voltál?
Sajnos én nem, de egyik fórumtárs igen és áradozott a hangjáról
A dvd alapján a zene/látvány/ötlet ott is nagyon egyben volt
Voltam, de ott voltak bajok is. Egy komplett szekció elhallgatott néha. Pedig fantasztikus buli volt.
Koncertélmények
Az általam látott Sportarénás koncertek közül csak Phil Collins csapatának sikerült jó hangot csinálnia.
Peter Gabriel-en nem voltál?
Sajnos én nem, de egyik fórumtárs igen és áradozott a hangjáról
A dvd alapján a zene/látvány/ötlet ott is nagyon egyben volt
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10