Valsz sztenderd 27,2-es nyeregcső, 10 forinttól 10 millióig széles a spektrum
én is a vásárlásra voksolok.
Valsz sztenderd 27,2-es nyeregcső, 10 forinttól 10 millióig széles a spektrum

Már tudom miért nem találtam meg itt, mert nem kapható termék. Az inteligens webáruhaz kezelőfelületek, mint pl. a Bikepro, a nem kapható termékeket nem ajánlja fel. Pontos néven rákeresve, régi tartalomként viszont megtalálható.zoli73 írta: ↑2022.09.10., szomb. 07:30Már csak azt nem tudom, hogy lehettem ekkora balfék, hogy ezt nem vettem észre?![]()
Pedig innen már többször rendeltem is, és most is átnéztem, de valószínüleg az volt a baj, hogy a csak Marzocchi-ra öszpontosítottam.
Nem is tudom mi lenne nélküled?! Köszönöm!![]()

Már csak azt nem tudom, hogy lehettem ekkora balfék, hogy ezt nem vettem észre?asebestyen írta: ↑2022.09.09., pén. 22:49https://bikepro.hu/suntour_szerelo_szer ... _mm_feketezoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 22:15Köszönöm!asebestyen írta: ↑2022.09.09., pén. 21:55
Talán ez? https://www.fruugo.hu/muqzi-xcr-xct-xcm ... AKEALw_wcB
Igen, azt hiszem ez lesz az, de máshonnan kell beszerezzem, mert ebben a webáruházban használatos fizetési módok egyikével sem rendelkezem. Vagyis én innen nem tudok rendelni.

https://bikepro.hu/suntour_szerelo_szer ... _mm_feketezoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 22:15Köszönöm!asebestyen írta: ↑2022.09.09., pén. 21:55Talán ez? https://www.fruugo.hu/muqzi-xcr-xct-xcm ... AKEALw_wcBzoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 21:24Szép estét mindenkinek!
Már megint egy kis segítségre lenne szükségem, szerelés témában.
Adott egy Marzocchi villa, ami szervizelésre szorul, de a felülről megbontáshoz valamilyen speciális célszerszám szükséges. Keresgéltem, de semmi használhatót nem találtam.
Ha valakinek van tapasztalata Marzocchi villákkal, kérem segítsen.
Köszönöm!
Erről volna szó.:
Igen, azt hiszem ez lesz az, de máshonnan kell beszerezzem, mert ebben a webáruházban használatos fizetési módok egyikével sem rendelkezem. Vagyis én innen nem tudok rendelni.
Szerintem bárki lenyomja és Te címedre küldeti. Lenyomnám,de csak hétfőn leszek gép előtt. Telefonnal nem anyira jó, melléütök valamitzoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 22:15Köszönöm!asebestyen írta: ↑2022.09.09., pén. 21:55Talán ez? https://www.fruugo.hu/muqzi-xcr-xct-xcm ... AKEALw_wcBzoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 21:24Szép estét mindenkinek!
Adott egy Marzocchi villa, ami szervizelésre szorul, de a felülről megbontáshoz valamilyen speciális célszerszám szükséges. Keresgéltem, de semmi használhatót nem találtam.
Köszönöm!
Erről volna szó.:

Köszönöm!asebestyen írta: ↑2022.09.09., pén. 21:55Talán ez? https://www.fruugo.hu/muqzi-xcr-xct-xcm ... AKEALw_wcBzoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 21:24Szép estét mindenkinek!
Köszönöm!
Erről volna szó.:

Talán ez? https://www.fruugo.hu/muqzi-xcr-xct-xcm ... AKEALw_wcBzoli73 írta: ↑2022.09.09., pén. 21:24Szép estét mindenkinek!
Köszönöm!
Erről volna szó.:

De nem árt kenve mérni. A kenőanyag valamennyire kitólti a hézagokat,de ez bekalkulàlt hézag minden csap/lyuk méretezésnél. De nyilván a nyúltláncon nem segítAAttila írta: ↑2022.09.09., pén. 11:24Van egy ismerősöm, levette a láncot kimosni és felhívott, hogy nem vinném-e át a nyúlásmérőt, mert lehet vissza se kell rakja, hanem vehet másikat.De persze itt mindenki tudja, hogy a láncnyúlást felszerelve,megfeszített állapotban mérünk, csak mint érdekességet írtam.
![]()
A tolóméröt kar erre elbaxni,föleg,ha Mitutoyoavl2 írta: ↑2022.09.09., pén. 08:35ez nálad mit jelent, hogy definiálod az elnyúlást ?asebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 20:04...1 ugyanilyen ultegra láncot már szakaszosan elnyújtottam idén.
én tolómérövel mérem a tized mm-eket, nem valami "speciál "tool"-t használok;
a tolómérö számai szerintem korrektek (persze ha jól van használva), interpretációjuk persze már kérdés
Kékesen már mindegy.olyan meredek és a trekingen van áttétel dögivel.
Az az abasári körön voltAAttila írta: ↑2022.09.09., pén. 00:52Szerintem még az első lánctányért is elbaxtqd. Nem azon volt, mint amin gondoltad és mire váltottál, már késő volt.revox írta: ↑2022.09.09., pén. 00:13Megoldod. Első kékesem már edzetlenül, 38+ lázzal ment, 11-23 sorral.23at a végén tettem be csak.asebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 22:24
Mondjuk fogalmam sincs, mik a Kékestető karika paraméterei, szóval lehet jól meglepődök majd.![]()
![]()
![]()
ez nálad mit jelent, hogy definiálod az elnyúlást ?asebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 20:04...1 ugyanilyen ultegra láncot már szakaszosan elnyújtottam idén.

Na az szép lenne, ha én is megjelennék.Azt hiszem én lenék a dögsor dögsora a trekkinggel...
Szerintem még az első lánctányért is elbaxtqd. Nem azon volt, mint amin gondoltad és mire váltottál, már késő volt.revox írta: ↑2022.09.09., pén. 00:13Megoldod. Első kékesem már edzetlenül, 38+ lázzal ment, 11-23 sorral.23at a végén tettem be csak.asebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 22:24
Mondjuk fogalmam sincs, mik a Kékestető karika paraméterei, szóval lehet jól meglepődök majd.![]()
Megoldod. Első kékesem már edzetlenül, 38+ lázzal ment, 11-23 sorral.23at a végén tettem be csak.asebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 22:24
Nálam a strava becslés visszaköszön a görgön és fordítva. De az idők is kb ezt mutatják.régen a teljes hegymenet 1:05 volt, most 1:50 kórül. Görgön is 130-140 tartósat bìr. De nekem elég,amit becsül. Kb képet ad arról,mi a helyzet,ebben nekem nincs több. Ha az idő,sebesség meglenne, nem is nézném,mit számol,mérni főleg nem mérném. Amíg gurul,kit érdekel, milyen háttéradatokkalasebestyen írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:56Nincs rendesen beállítva a Strava profilod. Mivel nem méred a W-ot, hanem becsli a Strava, jól kell legyen beállítva, különben hülyeségeket becsül.revox írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:39
sajna nekem nem lesz opció. minap beszéltem Attival, benéztem az adatokat és az idei (olympus) mászásomra is csak 130-140w körül tudott a térdem(pár kili 7-12% alatt elpukkant a 34/24től) Az lófüttyre se elég. Strava régebben 230at számolt, 60kilóhoz,amivel tudtam menni felfele, már nem kényelmesen,de nem haltam bele. Most a 75re a 140 vicc csak :)
De Rád visszatérve, a görgős emelkedő nem fog annyira haaonlítani a normál kaptatóhoz, de a nélkül is simán fel fogsz menni bárhova![]()
De, most elég pengén van minden beállítva, elég jól szimulál mindent a görgő és a valósághoz igen közeli adatokat ad mindenre. Megkértem Szilárdot és segített a zónáimat is jól belőni, úgyhogy most aktualizálva vagyok. :)