Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Motoros topic motorosoknak
- Koriori
- V.I.P.
- Értékelés: 113
Na véletlenül cseppentem ide. Ahogy látom nincs túl nagy mozgás, de azért be-be néznek ide is a motoros kollegák. Szóval üdv a motorozó wájtfüleknek!
Ha a plázacicák tudnák, hogy mennyibe kerül egy traktor, akkor a farmer fiúkra buknának...
Sziasztok!
Most találtam rátok eddig nem futottam bele.Nagyon szeretem a motorokat ha nem gond csatlakoznék én is! Volt pár motorom jelenleg is birtoklok egy szépséget.Gyönyörű motoros idő volt ma gondolkodtam a vasat életre keltem de el lustálkodtam a napot
Bánhatod,én mentem egy nagy kört,nagyon jó idő volt hozzá!
Sziasztok!
Most találtam rátok eddig nem futottam bele.Nagyon szeretem a motorokat ha nem gond csatlakoznék én is! Volt pár motorom jelenleg is birtoklok egy szépséget.Gyönyörű motoros idő volt ma gondolkodtam a vasat életre keltem de el lustálkodtam a napot
Most van egy ilyen.
ez tetszik, jó kis gép
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Nem ismertek olyan céget aki nyitni akarna vidék felé?
Van egy nagy eladóterem amivel nem tudok mit kezdeni, motorok, robogók passzolnának a profilba.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Meg ezek elött volt még sok másmilyen is azokról nincs képem.
A k6 1000 villajat+feket raktak bele kiraly.
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Végre találtam valami ösztönzőt, ami arra sarkall, hogy lefogyak kb 30kg-ot...
Suzuki Hayabusa 2008
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
ABS vizen
Assssztaaa
Elvitték ma a mocimat... megszakadt a szívem...
Na ebből vers lesz:
Elvííítték a mocimat, megszakadt a szííívem...
Nem sííírok többet, folytatom a vííízen...
Ez jó...! bár azért még maradt egy Aprilia Scarabeo 500-asom... igaz, hogy ez csak egy robogó, de azért jó lesz, míg nem adom el a hajómat és nem veszem meg az új mocimat...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
ABS vizen
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Vaker, te milyen gépet hajtasz?
Egyébként ilyen volt az utolsó:
Yamaha XJ550 Maxim (amcsi piacos), tipikus 80-as évekbeli soft-chopper, soros 4 hengeres, 50 LE,
dögös
Na ebből vers lesz:
Elvííítték a mocimat, megszakadt a szííívem...
Nem sííírok többet, folytatom a vííízen...
Hat a lassu tempos kontrollalt kerozashoz valoban nem kell az ABS. Viszont amikor veszfekezeskor megy el az eleje mondjuk vizen vagy poron........ huhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu. Akkor nem art

Egyenkent neked ugy megy a kerozas mint az Erdos Csabinak? Erre kivancsi lennek
Igazad van, estem már így - pont ahogy mondod - poros, vizes úton, ami ráadásul macskakő volt Megúsztam egy térdrepedéssel, mert inkább eldöntöttem a vasat, mint a frontális belemenés (kikanyarodtak elém, még az volt a szerencsém, hogy nem mentem gyorsan - pont az eső miatt)
Úgyhogy visszavonom és tényleg jó dolog az ABS!
Ki az az Erdős Csabi? Jaa rémlik már, tanítottam motorozni anno
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
[
Amikor ilyesmit csinálok, akkor kikapcsolom
Hat a lassu tempos kontrollalt kerozashoz valoban nem kell az ABS. Viszont amikor veszfekezeskor megy el az eleje mondjuk vizen vagy poron........ huhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu. Akkor nem art
Egyenkent neked ugy megy a kerozas mint az Erdos Csabinak? Erre kivancsi lennek
Cuccaim
Vaker, te milyen gépet hajtasz?
Sajnos mostanában semilyet
Egyébként ilyen volt az utolsó:
Yamaha XJ550 Maxim (amcsi piacos), tipikus 80-as évekbeli soft-chopper, soros 4 hengeres, 50 LE,
semmi extra, de én szerettem (Mondjuk én Simsonon/MZ-n nőttem fel, azokhoz képest )
A képen ilyen van, csak az enyém fekete gyöngyházmetál színű volt, a nagy béna Yamaha felirat meg a fejidom nélkül, szépen felpolírozva, ja a kormány is másmilyen volt.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
nekem a lábamba van beépítve
Ott hiaba van
nono, azért ott sem árt, de persze az összes végtagomban benne van
Amikor ilyesmit csinálok, akkor kikapcsolom
Mennyit számít az ABS a mociknál???Jó ha van vagy jobb ha nincs?
Dzsuvas nem art.