Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertélmények

LCO
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: LCO »

Nagyon sajnálom hogy így kitoltak a jónéppel! Engem a guta ütött volna meg ha felmegyek és nem az új albumot nyomják.
A gépet meg ne dobáld, az nem arra van! vagy túl sok Havanna-lime fogyott?
Jó pihenést ma délutánra!

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Sysco »

Matt Bianco-ék is betegek hogy lemezbemutató koncertnek nevezik és adják el a jegyeket erre az új albumról nem hallottunk egy számot se. Perre viszem én amiatt mentem vazze. Inkább nosztalgia buli volt. Ilyen zenénél meg még jobban számít hogy normális legyen a hangzás, hát nem volt az. 15-20 perc késésel kezdtek majd kényszerszünet 3 szám után talán a billentyűs szintije adta be a kulcsot és végig nagyon vacakul szólt. Nem tudom miért futtatják annyira a manust nem sokat mutatott a billentyűk mögött. A fuvósok viszont hozták a formát frankó szakszofon és trombita imprók kevés fuvola nagy bánatomra... Ének dob rendben de semmi extra az énekesnőtől is többet vártam studióban jobb... A kicsit szárazul mereven kezdő csapat a közepétől azért meg tudta táncoltatni a háromnegyed házas közönséget. Képek talán később 300-ból talán 5-ön látszik valami (ezt is meg kell tanulni) pedig a legjobb helyen ültünk. Kimegyek 31.-én a MINI-re hátha nyomnak egy jó bulit... Most rúgtam bele egy kábelbe és a fejem felett elrepült a fényképezőgépem majd 4 méterről a kövön landolt sarkáról festék kicsit le de nem gáz jobb lesz ha fekszem mielőtt más is borullllllllllllllllllllll...................

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

Szerintem az Arénának egyszerűen sz@r az akusztikája, amit újépítésű csarnok lévén gyalázatosnak tartok
------------------
Hát ehez ugyan nem nagyon értek, de szerintem Arénában jobban szólt. Csak ennyi. Főleg a Just Can't Get Enough kezdő bass hangja
blogom

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Amúgy azt nem értem hogy bárki idejön bp-re az beteg. Tavaly Phil Collins most "elvileg" Robbie is bár nagyon nem volt érezhető, mert nagyon energikus volt végig, hang meg hát talán picit volt vmi, de mivel nem hallottam még élőben csak studió felvételen lehet hogy iylen.
Nem beszélve Diana Krall-ról...

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Mode koncert hangja az Arénában volt nagyon jó Ott volt kakó meg basszus, itt meg a puskásban ha ülőhelyed volt az eső is esett és egyszerűen elfújta a szél a hangot
Szerintem az Arénának egyszerűen sz@r az akusztikája, amit újépítésű csarnok lévén gyalázatosnak tartok - a legtöbb bevételt hozó rendezvények nem kiállítások meg hokimeccsek, hanem a koncertek!
A Népstadban direkt azért álltam - vén f@sz létemre -, mert tapasztalatból tudom, hogy az open-air koncerteken "elszáll" a hang. Meglepő módon az egy nappal korábbi, pozsonyi koncert úgy szólt, ahogy kell - megfelelő bassz, dinamika, eltalált közepek.

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: cisco »

Ha netán vkit érdekel a tegnapi RW koncertről vannak videók, meg egyéb dolgok:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9058026

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

Mode koncert hangja az Arénában volt nagyon jó Ott volt kakó meg basszus, itt meg a puskásban ha ülőhelyed volt az eső is esett és egyszerűen elfújta a szél a hangot
blogom

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: WiZARD »

nagy beszámolót ne várjatok, inkább amolyan DM-RW összehasonlítás

A hangzást/hangerőt össze tudnád vetni? Mert nekem a Mode rohadt halknak tűnt, pedig nem álltunk éppenséggel messze a színpadtól...

huhh ezt kifelejtettem, pedig fontosnak tartottam
DM nekem is nagyon halk volt, RW viszont rendben volt, sokkal jobban szólt.
(nagyjából ugyanott voltam mindkét koncerten, DM-en kicsit előrébb)

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Amúgy azt nem értem hogy bárki idejön bp-re az beteg.
Az a vicc ebben, hogy RW már a tavalyi fellépésen is beteg volt. Én csak a tavalyin voltam, ugyhogy nem tudom összehasonlítani, de akkor picit erőtlennek éreztem (persze magához képest).

/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: cisco »

Már éppen akartam kérdezni hogy nem e volt senki innen RW-n?

Ahogy wizard is mondja robbie élő fellépésekben erős nem a studió lemezekben.

Iszonyat nagy showt nyomott néhány üresjátékkal akarom mondani üresjárattal . Volt vmi labda dobálós, rugodsós marhaság, na az nem kellett volna a többi iszonyat ott volt, viszont aki nem tud angolul az csak fél show-t kapott, mert nyomta a szöveget rendesen, az orvosostól elkezdve, nem is tudom, szal iszonyat jó volt.

B - udapest

Hangerővel kapcsolatosan pont beszéltem tegnap vkivel aki szintén ott volt és ő kérdezte tribünökre mennyi hang jutott hát elég volt de egy kicsivel több nem lett volna nagy baj, mert én alsó tribünön voltam fent már lehet kevés volt.

Amúgy azt nem értem hogy bárki idejön bp-re az beteg. Tavaly Phil Collins most "elvileg" Robbie is bár nagyon nem volt érezhető, mert nagyon energikus volt végig, hang meg hát talán picit volt vmi, de mivel nem hallottam még élőben csak studió felvételen lehet hogy iylen.

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: freestate »

A hangzást/hangerőt össze tudnád vetni? Mert nekem a Mode rohadt halknak tűnt, pedig nem álltunk éppenséggel messze a színpadtól...

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: WiZARD »

tegnap voltam Robbie Williams koncerten.
a jegyet jópár hónapja megvettem a Depeche Mode jegyekkel együtt.

a Depeche Mode koncert tetszett, jó volt, imádom, de nem valahogy nem volt az az igazi élmény, nem tudom miért, többet vártam talán.

tegnap az RW koncert előtt eléggé gondolkoztam rajta hogy minek is megyek. RW-t szeretem, de annyira nem überkedvenc, és különben is DM-et nagyon szeretem, és az a koncert annyira nem jött be.
aztán RW koncert nagyon tetszett. sokkal inkább show volt, sokkal látványosabb volt. a kivetítő/kijelző sokkal jobb volt, itt lehetett is látni valamit.
szóval nagyon tetszett. sokkal nagyobb élmény volt mint a DM koncert, és élőben sokkal jobb RW imho, mint itthon hallgatva. DM viszont itthon hallgatva is bármikor jó

RW koncertről írt indexes kritika az korrekt kb. bár nem is igazi kritika, inkább csak leírják, hogy mi volt.

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: vtb »

Ahogy nézem Ruzina, kb annyira van Debrecentől mint Budapest. Az azért mégis tűrhetőbb. De ha nagyon elvetemülök akkor nem kizárt, hogy jövőre Csehországban együtt sörözünk (na jó mondjuk te sörözöl én meg becsempészek egy kis szamorodnit )

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Teljesen jól állok a brutál zenékkel az Entombedet is végigtúrtam az első sorban Ezek az árak meg bőven barátiak. Azt hittem legalább egy huszas volt.
Idén már a büdzsé nem engedi mert már 3 feszten voltam és most akarok gépet cserélni, de jövőre akkor izmozok valami hasonlóra. A busz gondolom Pestről indult. Nekem Csehország pöppet messzinek tűnik, de Szlovákiába szerintem jövőre átlibbenek, ha sikerül valakit beszervezni még.

OK! De szerintem nincs sokkal messzebb Csehország sem, főleg hogy majdnem a szlovák határon voltunk. Kb. 6-7 óra volt az út!
És kb. 400 magyar volt kint, szinte mindenhol magyar szó ütötte meg a fülünket:) Hihetetlen élmény volt látni a keverő környékéről az első sorokban lengedező magyar zászlókat, 600 km-re Budapesttől...
A busz pestről indult, de voltak pl. Debrecenből, Miskolcról, Zalaegerszegről is útitársak.
Ha sikerül találni angolul beszélő cseh emberkéket, akkor meg nagyon jól lehet kamatoztatni a nyelvtudást, mindenről lehet velük beszélgetni.
Nekünk volt egy nagy kalandunk. Péntek délután találtunk egy K700-as SE telefont a sátrak között. Tanakodtunk mit tegyünk, lenyúlni nem akartuk, de a talált tárgyak sátorban nem bíztunk. Megbeszéltük, hogy várjuk a hívást. Kb. 1-2 óra múlva csörgött is a telefon, és szerencsére nem más kereste az illetőt, hanem a tulaj kereste csörgetéssel (gondolom azt hitte, vhol ott van a környékén, csak nem találja). Beleszóltam angolul, hogy itt a telója nálam, visszaadnám, és beszéljünk meg találkozót. 10 perc múlva már ott is voltak ketten. Nagyon boldog volt a tulaj, és az egész társaságot meghívták sörözni. Szerencsére tudott ő is angolul, és 1-2 órát dumcsiztunk az asztalnál. Jópár fotó készült, majd ha megkapom a képeket, küldöm nekik is mélben. Szóval ilyen szempontból is jó tud lenni egy fesztivál. Nem milliókat kell országimázsra költeni, hanem nekünk vegyenek belőle fesztiválbérleteket:)

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Koncertélmények

Teljesen jól állok a brutál zenékkel az Entombedet is végigtúrtam az első sorban
Ezek az árak meg bőven barátiak. Azt hittem legalább egy huszas volt.
Idén már a büdzsé nem engedi mert már 3 feszten voltam és most akarok gépet cserélni, de jövőre akkor izmozok valami hasonlóra. A busz gondolom Pestről indult. Nekem Csehország pöppet messzinek tűnik, de Szlovákiába szerintem jövőre átlibbenek, ha sikerül valakit beszervezni még.

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Freestate, mennyi volt a bérlet? Mostmár erősen gondolkozom, hogy jövőre át kéne lépni a határt fesztivál ügyben. Úgy látszik a szlovák és cseh szervezők valamit jobban tudnak a hazaiaknál. 
Helloween és Gamma Ray egy feszten....már a gondolattól is muzikális erekcióm lett

Attól függ, mikor vette meg az ember (időarányosan emelkedett). Februárban 7200 körül adták, mi asszem 7900-ért vettük márciusban. A helyszínen 1000 korona, azaz 10000 ft volt az ára. Mi buszos szervezéssel mentünk, az 11000 ft volt (oda-vissza természetesen), a többi a fogyasztás függvénye (nekem 30000 ft ment el, amiben póló, cd vásárlás és sör sör sör volt főleg:))
Szóval nem egy nagy összeg egy ilyen kaliberű fesztiválért. Sajnálom, hogy tavaly nem mentem ki, akkor Manowar, Rhapsody, Nightwish volt a 3 húzónév!

Csekkoltam azt a szlovák fesztivált, amit írtál múltkor (LC/DC vagy mi), ott is lesz Gamma Ray, illetve lesz Primal Fear! Az még olcsóbb is, és közelebb van.

Brutális zenékkel hogy állsz? Cseheknél lesz 1 feszt. augusztus 10-12.ig. Annyira visszamennék, imádom azt az országot. Ott ilyenek lesznek: Dimmu Borgir, Mayhem, Napalm Death, Fear Factory, Amorphis. Most szervezkedek, mert egyelőre nem tudok arról, hogy indul-e oda busz. Cím: http://brutalassault.edgedesign.cz/
Ha megyek, akkor el kell adnom a sziget hetijegyet, mert egyidőben lesznek...

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Koncertélmények

Freestate, mennyi volt a bérlet? Mostmár erősen gondolkozom, hogy jövőre át kéne lépni a határt fesztivál ügyben. Úgy látszik a szlovák és cseh szervezők valamit jobban tudnak a hazaiaknál.

Helloween és Gamma Ray egy feszten....már a gondolattól is muzikális erekcióm lett

freestate
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Koncertélmények

Na túl vagyok az első (és remélem, nem utolsó) Masters of Rock fesztiválomon. Hihetetlen hangulat volt, rengeteg szuper koncert, emlék, ismerettségkötések. A cseh emberek nagyon kedves, barátságos népek, mindig örültek nekünk, ha kiderült, hogy magyarok vagyunk. Az angollal picit hadilábon állnak, de azért majdnem mindenkivel tudtunk kommunikálni.
A legnagyobb koncertélmények:

0. nap (csak cseh bandák)
Fleret: ez volt az első nagy buli, végig tomboltam csehekkel, szlovákokkal (egy aranyos csajjal is sikerült megismerkedni, közös fotó stb..). A banda egy folk rock zenét játszó társaság, különlegességük, hogy kiegészülnek egy idősebb hölggyel, akinek gyönyörű, tipikus népdalénekesi hangja van. Hihetetlen sikerük volt, én hoztam tőlük 1 cd-t is, azóta már többször meghallgattam.

Arakain: a leghíresebb (legalábbis a nevüket hallottam már) cseh metal legenda. Amolyan thrashes, zúzós, old school metalt nyomtak, 3 tagú kórussal kiegészülve. Volt egy pici szimfónikus hangzás is, de nem tudom, hogy ez csak a koncerten volt így, vagy albumokon is így szólnak.

1. nap (péntek)
Tamoto (GER): az első banda amit aznap láttunk, laza, rockos lendületes előadásával győzött meg. Az énekes nagyon lazán küldte, és a zenekar is iszonyú profi volt, különösen a dobos. Még a Johnny B. Goode is belefért egy kis jam keretében, és volt egy Frankie Goes To Hollywood feldolgozás is.

Kreator (GER): lehengerlő zúzda volt, már a Szigeten is ott voltam 4 éve a koncertjükön. Végig ment az örjöngés.

The Gathering (NL): Anneke, az énekesnő egy varázslatos tünemény, senki nem gondolná róla, hogy már anyuka. Elbüvölő hangjával, elszállós zenéjével koraesti varázslatot éltem át. Szigeten ismét lesznek!

Whitesnake (GB): na ez a produkció, amire nem is találok szavakat. Legjobban őket vártam, és nem csalódtam bennük. Rock Isteneket láttam, hallottam. David leénekelte a csillagokat is, a zenészek szólói hátborzongatóak voltak (főleg a dobos, Aldridge, amikor puszta kézzel ütötte a bőröket, cineket), a dalok pedig örökérvényűen szóltak. Bizony, még mindig Ain't no love in the heart of the city, és még mindig looking for love. Ha ezután haza kellett volna jönnöm, már akkor elégedetten döltem volna hátra a buszban:)

Masterplan: 2 lemezük van, egykori Helloween tagok álltak össze a torokisten Jorn Lande-val. Lande most kiszállt tőlük, ez a koncert az utolsó 4 közös fellépés egyike volt. De semmi gond nem látszott a nézőtérről, a dalok taroltak, Lande már nem tudta leénekelni a csillagokat (azt ugye Dave már megtette), ezért csak "egyszerűen" énekelt. Király este volt, és még hátravan 2 nap:)

2. nap (szombat)

Többieknek be kellett menniük Zlinbe valutáért (hát igen, kicsit sokat költöttünk az isteni cseh sörökre:)), én viszont maradtam, mert egyik kedvenc dobosom, Mike Terrana (Rage) 45 perces drum clinicet tartott. Atyaég, ez a csávó nem ember!!! Amit művelt, te jóóóó ég.

Charon (FIN): melódikus, darkos, gothos zene, kellemes hallanivaló. Már láttam őket pesten a Metal Manian, ott is tetszettek. Az énekes hangja tökéletes, és a zene is kellemes, délutáni hallgatnivaló. Nem fejtették meg a rockzenét, de profin játszanak. Sose lesz belőlük HIM, ami inkább mondható szerencsének:)

Leave's Eyes (NOR, GER, AUT): az egykori Theatre of Tragedy énekesnő, Liv Christensen bandája. A háttérzenészek, férje egykori bandájából a német Atrocity-ből jöttek, és a férj hörgéssel segít be az asszonykának:) A csaj elbüvölő, sikerült közeli képet is készítenem róla a dedikáláson.

Gamma Ray (GER): sose voltam oda Kai Hansen hangjáért, de mint zenekar, a GR a mai metal szintér egyik legjobb bandája. Dallamos szerzemények, speed metal témák jellemzik őket. Élőben nagyon bejöttek. Főleg az, amikor Kai megidézte a Deep Purple legendás Made in Japan koncertalbumán Blackmoore és Gillan felelgetős szólóját. Csak itt ő felelgetett magának (gitáron vmit játszott, majd ugyanazt szájjal utánozta)

Helloween (GER): a Whitesnake mellett őket vártam legjobban, kamaszkorom meghatározó zenekarát. Nem csalódtam bennük, bár én még Kiske rajongó voltam, Deris éneke annyira nem jött be soha. De olyat zenéltek, hogy hú. Eljátszották a 13 perces Halloween c. szerzeményt, ami nem egy 2 akkordos punk nóta. És tökéletesen, lemezminőségben szólt. A koncert után volt egy jam a Helloween alapítótag Kai Hansen, és GR-es zenésztársai bevonásával, ekkor két szám, az I Want Out és a Dr. Stein hangzott el.

Rage (GER, USA, BEL): sajna közben sikerült belázasodnom, köszönhetően annak, hogy csak hideg vízzel lehetett zuhanyozni (és ezért kértek 300 ft-ot!!). Így sajna nem tudtam annyira élvezni tökéletes metal zenéjüket. Ez a banda 3 tagból áll, de mindhárman hibátlan zenészek. Terrana újból szólózótt, természetesen nem 45 percig, mint délután:) De legalább haverok is hallották, ha már akkor lemaradtak róla...

3. nap (vasárnap)

Metal Church (USA): na ez volt a fesztivál meglepije számomra. 3. sorban tomboltam végig, tökéletes volt. Metal Church = Power Metal. Mikor jönnek pestre???

Korpiklaani (FIN): hú hát ez őrület volt. Polka alapú metal, tangóharmonika, hegedű, és zúúúzda. Az énekes mikrofonállványa egy szarvasagancs volt. Hatalmas élmény volt hallani őket, és végigugrálni a koncertet, és finn zászlót lobogtatni)

Edguy (GER) + Apocalyptica (FIN): sajna ezt a két esti programot csak háttérből figyeltük, nagyon fáradtak voltunk a 3 napos full buli végére. Egyikért sem vagyok annyira oda, szóval háttérzenének elment. A finn csellisták egy énekesnővel, és természetesen dobossal kiegészülve léptek fel.

Within Temptation (NL): az utolsó koncert, erre tartalékoltuk az erőnket. Haverom főleg miattuk ment ki. Gyönyörű színpadkép (oszlopok,ókori jellegű szobrok), szárnyaló zene, gyönyörűen kinéző és éneklő énekesnő (Sharon). Katarzis.

Láttunk még pár bulit, de ezek voltak a legjobbak, jövőre újra ott leszünk!

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Tudja valaki, mikor kezd holnap Clapton (a jegyen 20:00 áll...)?Lesz előzenekear?

Megválaszolom magam:

20:00 előzenekar: The Robert Cray Band
21:10 Clapton

Szokásos dalmenet:

Pretending
So Tired
Got To Get Better In A Little While
Old Love
Everybody Oughta Make A Change
Motherless Children
Back Home
I Am Yours
Nobody Knows You When You're Down And Out
Running On Faith
After Midnight
Little Queen of Spades
Let It Rain
Wonderful Tonight
Layla
Cocaine
ráadás: Crossroads

Fantasztikus élmény volt, hozták a formát. Sajna a hang itt sem volt 100%, mint a Mode-nál, de ezt ellenpontozta a tartalom. Aki kihagyta, bánhatja.

---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Tudja valaki, mikor kezd holnap Clapton (a jegyen 20:00 áll...)?
Lesz előzenekear?

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Koncertélmények

Én meg túlvagyok életem második Motörhead koncertjén és a hétszentségemet, már megint elkaptam egy pengetőt.
Nagyszerű lehetett!
Első sorban voltál?

Ott is, de az utsó 3 számot már nem bírtam szusszal és hátrébb álltam. Így is ki vagyok dekorálva kék-zöld foltokkal
Állítólag 13ezren voltunk. Az elég hangulatos azért.
Amúgy a fesztivál nagyon hangulatos volt, pedig összesen két koncertet láttam végig, de valahogy érezni lehetett, hogy mindenki jól érzi magát akárhova mentünk.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: close652 »

Én meg túlvagyok életem második Motörhead koncertjén és a hétszentségemet, már megint elkaptam egy pengetőt.
Nagyszerű lehetett!
Első sorban voltál?
system

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Koncertélmények

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Mit gondoltok fényképezőgépet gond nélkül be lehet vinni a koncertre vagy van amikor kekeckednek????

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

MOST JÖTTEM MEG BILLY IDOL KONCERTRŐL!!!! KU**A JÓ VOLT!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! EL SE HISZEM!! JÉZUS MEKKORA EMBER EZ AZ IDOL!!

NAAA! Már azt hittem senki nem volt innen egy ekkora koncerten. Sajna én megint lecsúsztam egy tuti koncertről remélem a csütörtöki Matt Bianco kárpótol valamelyest.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”