st81 írta: ↑2026.07.31., pén. 17:16
Revi, köszönöm a megosztást. Nem biztos, hogy mindegyik körben nagytányér lesz
Kedden Tatáról visszafelé a kerékpárúton utolértem egy gravel-est. Gondoltam, így 45 km után pihenek mögötte egy pár kilit. Észrevette, hogy szélárnyékban utazok és felrántott 35-ről 42-43-ra (fejben kicsit számítottam is rá hogy felgyorsít). Szerencsére síkon tekertünk így tartottam a tempót, maradtam 1 méteren belül mögötte. Aztán 2 km után elértük a sima járdás szakaszt és vége volt a "csapatásnak".
Nekem is volt "utasom" a szerdai edzésen. Még a bemelegítés vége felé utolértem egy bringást. Fejvédő nélkül, hátizsákkal,gondolom ment haza a melóból. Ahigy elmentem mellette, láttam az árnyékot,hogy beállt mögém. Jött a 20/40, azt még elég jól vette, mert a 20mp hamar letelik. Utána jött a 2p VO2. Na ott már lemaradt a végére, amit piciben ért be, de ott el is köszöntünk, mert másfelé ment. Megköszönte.

Intettem én is, hogy jó volt.
Csepelen a múltkor egy kútnál egyszerre álltunk meg egy sráccal. Kérdezte,hogy mennyit megyek még. Kiderült, hogy kB ugyanannyi lesz, mondtam álljon be mögém nyugodtan,nem zavar. Annyi volt a válasz,hogy látott menni és nem bírná mögöttem. Meg sem próbálta. Pedig szoktam látni menni, tudott volna, csak szerintem nincs önbizalma. Mondtam neki,ha gondolja szerdánként jöhet velünk,az pont ilyen társaság.