pärt írta: ↑2026.06.29., hétf. 22:54
revox írta: ↑2026.06.29., hétf. 21:05
...Sas útra akar menni... de tériszonyos...

. (nem most, de ezt hallgatom egy ideje... )
Sasok útja nagyon szép, de egy tériszonyos kb. annyira fogja élvezni, mint állatvédő a disznóölést.
A múltkori HFBZK tekerésen említettem ezt a túrát a Bükkben. Sajnos az aszfalt elég vegyes minőségű, cserébe nagyon szép helyeken fut. Ez Locus-os tervezés, ami inkább egy túra alkalmazás, és szerintem pontatlan a szint számítása, hozzákölt vagy tíz-húsz százalékot a valósághoz, de így is mászós kicsit. (Megpróbálom majd felrakni a gpx-et is, valamiért nem volt partner hozzá a fórummmotor, de lehet, hogy csak én bénáztam.)
Revivel pár éve mentünk erre, jó móka volt. Screenshot_2026-06-13-20-44-09-33_48d6214a685bed0eadb2d5ad78ad5802.jpgScreenshot_2026-06-13-20-42-25-84_48d6214a685bed0eadb2d5ad78ad5802.jpg
megkerestem straván (2023.07.01.). ott nekem 1400 szintet ír (1398,de 2-t már bekamuzunk

)
ránézésre ez nem vészes,de itt valóban el kell dönteni,hogy túra, vagy menés. akkor viszonylag jobban voltam, mentünk is és 27,9-es átlagot tudtunk, de volt combbeállás,meg eléhezés (egyél! Még nem,... félúton puffneki, remegő kézzel müzlibontás

). Ráadásul a második etap elejére esik a genyó kaptató (nem tudom,mi benne olyan rossz,mert számszakilag nem tűnik annak,de valamiért mégis) és még utána haza kell érni.
az útburkolat változó, de azért végig járható. Bükkszentkeresztre felfele nem túl jó,de ott nem sietsz
jelen állapotomban kétszer meggondolnám

de ide valóban a túra gondolkodás a javasolt. van néhány olyan hosszan elnyúló emelkedő,ami már szétkapja a csapatot és bóklászhat mindenki magának,ha nem egyszerre halad a sor.
de pánikkkelteni nem akarok, csak annyi, ne becsüljük le. hozható a dolog, az asszonnyal is megtoltuk már, csak nem kapkodtunk. igaz, akkor répáshutáról indultunk le felsőtárkányig,majd onnan vissza és körbe lillafüred és bükkKereszt,stb... répáshuta. ez az Eger-felsőtárkány szakaszt hagyja ki,de az kb sík, pár kili
de jó kör :) majd autóval kísérek

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu