Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertélmények

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

Ok, jó akkor már tudom, hogy lesz ott rajtam kívül még 1 dvdcenteres Még 23 nap...
Na megvolt! Hatalmas koncertet adtak tegnap az Arénában (ebben óriási szerepe volt a közönségnek), egyedül azt sajnáltam, hogy a főműsort nyomták. Aki kihagyta, júniusban pótolhat, aki ott volt, szerintem legkésőbb ma délelőtt megvette a jegyeket.

azért nem egészen főműsor volt. a főműsorban somebody van itt meg shake volt. hál' istennek...
blogom

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Depeche Mode - Papp László Budapest Sportaréna
2006.03.21 20:00

18:30-kor kinyitják a Papp Laci előtt a akput, hatalmas rohanás, ugyanis van 1 kordon ami kb 30-40 méterre van a színpadtól. Ezen koron elé csak a gyorsak mehetne be, mert 1000 ember után lezárják a kordon bejáratát és utánna csak a karszalogosk mehetnek be. Na sikerült bejutnom a korodon mögé. Kb 45 percet kellett várni, mire az előzenekar a Bravery kijött. Tapssal várta őket mindenki. Ez egy rockosabb együttes, nem is tudom, hogy kerültek ők a DM elé, de nekem bejöttek. 30 percet játszottak majd levonultak. 20-25 perc múlva ismét sötétségben úszik az aréna felcsendül az Intro. tapsvihar, örjöngés, sikítás, izgalom veszi kezetét majd bejön Mart, Dave, Andy és a banda többi tagja és belecsapnak a:

PAIN THAT I M USED TO-ba. Hát nem modnom, hogy a legjobb kezdés, de mivel szeretem ezt a számot ezért elnézzük, hogy egy kicsit halk volt. Na ez a szám lefut aztán következik a JOHN THE REVELATOR. Na végre bömböl a basszus, ave hangja is hangos lett, én is leizzadtam. A szám végén Dave leveszi a zakóját hatalmas óváció közepette és belecsapnak a QUESTIN OF TIME-ba. Hát mikor megláttam Martin Gibson gitárját majdnem odapetéztem. Gyönyörű. A közönség ugrál énekel Davvel, amjd Dave nélkül is Andy kegyetlenül üti a billentyűket, a Dob pedig irtózatosan jólszól. Itt már erősen szomjaztam. Majd következik egy lassab blokk a POLICY OF TRUTH és a PRECIOUSSAL. Aztán jön a WALKING IN MY SHOES. Hát istenem, imádom na:) Mart nagyon jól tépi a húrt, a közöség énekel, az ülőhelyeken is mindenki áll. Szem ennél nem kívánhat többet. Következzék a SUFFER WELL. Martin felveszi a basszus gitárt, andy löki a basszust, mi tapsolunk és ütmere pattogunk. Dave ránkbízza a refrén éneklését. Martin még mindig Depeches fejjel áll és csak gitározik. Na a következő szám a DAMAGED PEOPLE, ez Matin száma. felveszi a csillag alakú gitárját, kisétál középre a mikrofonja elé és kezdődik a szám. Hát szerény véleményem szerint jobb, mint az album verzió. A végén jön egy : "thank you" és végre egy hatalmas mosoly. Innentől nincs megállás, látjuk hogy Mart is élvezi a dolgot. Következő szám is egy Martin dal, mégpedig a HOME. Hú istenem, de szeretem az Ultra lemezt. De ez a szám élőben mégjobb.

Itt most egy Playing the Angel blokk jön megint. I WANT IT ALL ÉS SHINNER IN ME. Előbb eg lasabb hangvételű dal. Nagyon jó volt, de a SHINNER IN ME volt a jobb egyértelműen. Nagyon kafán szólt, Dave nagyon jól énekelt, ahogy mi is
Ez a szám megelőlegezte az I FEEL YOU zúzósságát, ez ugyanis nagyon zúzott. A dob nagyon kemény volt, Dave ordít, mi is, Mart keményen zúzza a fémhúrt. Nagy pillanat volt.
De az igazán nagy bomba csak a következő szánál robbant ami nem volt más, mint a BEHIND THE WHEEL. ÚRAMATYÁM!!!! Imádjuk ezt a dalt. Állítom, hogy a Music for The Masses legjobb dala. Dave lejött a kifutóra, kinézett magának egy csini lányt és énekelte neki, hogy " Sweet little girl, i prefer, you behind the wheel..." Mindenki nézett, Dave le se vette a szemét a lánykáról, majd a megfogta a hölgy kezét és visszament Mart mellé. Ez a szám hatalmasat szólt. Nem vitás, hogy ez volt a koncert csúcspontja.
Na itt következett Angelus kedvenc dala a WOLRD IN MY EYES. Szerintem szuper volt mésok nem így vélik.Imádom a szövegét, még jó hogy itt is volt közönség énekeltetés. Dave bemutatta Andy-t , egy nagy pacsi majd Dave tovább táncol. Majd sötétség, és megszólal a Personal Jesus. ATYÁM! Újabb nagy pillanata ez a koncinak. Kezeket a magasba, sok fény jön és mindenki ordítsa, hogy "Reach out and touch faith". HÚÚ! Megmozdult az Aréna! Következő szám pedig nem más, mint az ENJOY THE SILENCE!!! Kell erről valamit írni? Alap. Mindenki énekel, az egész Aréna áll, Dave mosolyog, Mart gityózik, Andy pötyög a billentyűkön. Alap na.

Itt egy hatalmas meglepi jött, akusztikuson meghangszerelve: SHAKE THE DISAESE Martin előadásában. Ez is nagyon ott volt a szeren. Martin végig mosolygott, jó érzés volt látni, hogy virul a feje:) Szám vége Martin : "thank you"
és jön Andy a basszussal. tuc-tuc-tuc majd Dave: This is for you és igen JUST CAN T GET ENOUGH. Jajj, de régi szám és mégis milyen jól megcsinálták az idei tour-ra.
Itt következik egy újabb ős Mode dal az EVERYTHING COUNTS. Ezt is kicsit megbolondították és egy nagyon jó verzió kerekedett a dalból. Itt már érzem, hogy holnap nagyon fog fájni a torkom de sebaj, nem mindennap van DM konci.
Így hát : Grab all they can, Everything counts in large amounts" teli torokból. Ajjaj már csak két dal van. Hát jöjjön egy igazi befordulós dal : NEVER LET ME DOWN AGAIN. Martin gitár játéka csoás az elején. Dübörög a basszus, kezek himbálódznak a magasban ismét megmozdult az Aréna. Imádom ezt a pillanatot. Oh, igen-igen:
Dave érkezik:

Kezek a magasban és mehet a himbi-limbi:

Itt megkellett fordulnom, hogy lássam mind a 13.000 ember kezét a magasban. Szívszaggató pillanat volt.
Hát következzék az utolsó szám, ami egy duett az Exciter lemezről, mégpedig a GOODNIGHT LOVERS. Dave és Mart sziszegéssel csendre szólít fel minket és felcsneül a dallam. Tökéletes finálé. Imádtam minden pillanatát. Végén puszi Mart fejére és : Thank you very much. We see you next time. Hatalmas ováció.

Közös meghajlás majd kivonulás. Sikítások, örömkönnyek, szomjas emberek indulnakj el kifele az estébe. Nagyon örülök, hogy részesse lehettem ezen show-nak. Ez volt életem legjob koncertje, mind teknikailag, mind élményileg.
Köszi nektek és ezt a 13.000 (teltház) megjelent ember nevében is mondom.
Üdv,
Gerike
(a helysírási hibákért sorry, rossz a billentyűm)

intro
pain that i m used to
john the revelator
queston of time
policy of truth
precious
walking in my shoes
suffer well
DAMAGED PEOPLE
home
i want it all
the shinner in me
i feel you
behind the wheel
world in my eyes
personal jesus
enjoy the silence(with the first encore)
SHAKE THE DISAESE
just can t get enough
everything counts(with the second encore)
never let me down again
goodnight lovers

http://www.freestate.hu/index.php/gallery_public/ KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!
blogom

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Rozetti »

Ok, jó akkor már tudom, hogy lesz ott rajtam kívül még 1 dvdcenteres Még 23 nap...
Na megvolt! Hatalmas koncertet adtak tegnap az Arénában (ebben óriási szerepe volt a közönségnek), egyedül azt sajnáltam, hogy a főműsort nyomták. Aki kihagyta, júniusban pótolhat, aki ott volt, szerintem legkésőbb ma délelőtt megvette a jegyeket.

"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: momba »

Ma volt 1 éves a Művészetek Palotája és ennek keretében nyílt nap volt. Be lehetett nézni a “kulisszák” mögé: hang és video stúdiók, zsinórpadlás, próbatermek stb. De ami még ennél is fontosabb elkészült az orgona, amit a közönség most hallhatott először, némi működésével kapcsolatos előadás keretében. Volt Tocata és Fuga is! Ezelőtt én még soha nem hallottam koncerttermi orgonát szólni, ami minden részletében a hangminőségre van kihegyezve. Az élmény letaglózó volt, annyira tisztán és erőteljesen szól, olyan mélyei vannak, amilyet még soha nem hallottam (itt nem feltétlenül a frekvenciára gondolok)! Ami nem is csoda, a legnagyobb sípja ha jól emlékszem 10 méteres (na ezért nem hiszek a kisméretű hangfalakban). Az elmúlt 50 évben nem épült ekkora koncerttermi orgona sehol a világon (92 regiszteres).

Ezen kívül előadást tartott Russell Johnson a világ legjobb akusztikai tervezője, és közben bemutatta az összes hangolható akusztikai elem működését és funkcióját: a hangvető ernyőt, a zengőkamrákat, a függönyöket, stb. Szóval kis akusztikai gyorstalpaló volt, a legjobbtól…

És végre tudom mi a különbség egy Fazioli és egy Steinway hangversenyzongora között.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

fredpery
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: fredpery »

Ki az a CPG ???   
A 80-as évek elején/közepén működött. A számai mai szemmel antiszemitának és rasszistának tünnének. Mi fiatalokként inkább a rendszerrel történő szembeszállást láttuk benne. Minden (titkos) koncertjükön volt balhé, a rendörők rendszeresen elvittek bennünket... Volt később is egy hasonló zenekar a fars, de Ők inkább a sky vonulatot vitték nem a punk-ot...

egy idézet a CPG egyik számukból ait elég sokan ismernek szerintem:

régi mániám, tankal átmenni románián, völgyön és hegyen, minden románban szurony legyen...

mai szemmel elég gagyi/gyenge a szöveg, de akkoriban nem ezt láttuk benne.

Fars idézet:

megváltozik budapest és attól tartok olyan lesz mint kairó...

ui: a a moderátorok úgy itélik meg nyugodtan töröljék, bár tanulságos lehet itt a fiataloknak...

Elnézést, hogy egy régi hozzászolásra válaszolok, vagy inkább javítok:de,...

- az nem fars, hanem Fals zenekar
- az a zenei stílus pedig nem sky hanem ska (jamaikai reggae-ből ered)
- az a Cpg idézet pedig egy "másik" hasonszőrü zenekar szövege (ezt a két zenekart sokan összekeverik)

Bocs

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Off:Rozetti te nem jössz a márciusi koncertre????

OFF:
Ezt ugye csak viccből kérdezed?

". A szerencsések újabb egy hónap múlva itthon is láthatják őket"

hát ebből az jön le, hogy nem.

OFF:
Igazad van, lehet így is érteni, de ha az avataromra tekintesz, sejthetsz valamit...
Nyáron az árusítás első napján megvettem a jegyeket (csakúgy, mint a külhoniakra), de ha netalán lemaradtam volna minden követ megmozgattam volna, hogy szerezzek. A tavaszi és a nyári pesti között még befigyel egy pozsonyi kirándulás (sajna a grazi bulit ki kell hagynom). Ha valamilyen csoda folytán nyakamba szakadna egy "kis" zsé, kiszaladok a nyári német fesztiválokra is, meg esetleg Szófiába.

OFF:

blogom

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

OFF:

OFF:
Igazad van, lehet így is érteni, de ha az avataromra tekintesz, sejthetsz valamit...
Nyáron az árusítás első napján megvettem a jegyeket (csakúgy, mint a külhoniakra), de ha netalán lemaradtam volna minden követ megmozgattam volna, hogy szerezzek. A tavaszi és a nyári pesti között még befigyel egy pozsonyi kirándulás (sajna a grazi bulit ki kell hagynom). Ha valamilyen csoda folytán nyakamba szakadna egy "kis" zsé, kiszaladok a nyári német fesztiválokra is, meg esetleg Szófiába.

---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

OFF:

blogom

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

OFF:

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

Off:
Rozetti te nem jössz a márciusi koncertre????
blogom

Rozetti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Koncertélmények

El is feledkeztem erről a topicról...
Igaz már egy hete volt, de nagy élmány: Depeche Mode három egymást követő napon (München, München, Bécs). Amilyen vacakul éreztem magam a hónappal ezelőtti prágai előadáson, annyira jól sikerült a német buli - valószínűleg nagyrészt a közönségnek köszönhetően. A szerencsések újabb egy hónap múlva itthon is láthatják őket. Addig:

Parduc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Parduc »

Esbjörn Svensson Trio - Millenáris /02.18 szombat 20:00/

Szenzációsat alakítottak fiúk. Minden percét élveztem a koncertnek. A zenei anyag nagyon változatos volt, a balladától egészen a vad, már-már rock-os számokig. /Dan Berglund demonstrálta, hogy lehet a bőgőt basszusgitárként használni /

A közönség lelkesebb része 4-szer tapsolta vissza a zenészeket, bár ezt már többen nem várták meg.

Hatalmas élmény volt!!
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: saca »

Rapülők koncert....

Idézet az indexről:

Az első igazi, őszinte érzelmi reakciót (fütty és enyhe fújolás) az váltja ki a közönségből, amikor Geszti bejelenti, hogy sms-ben lehet szavazni a ráadás számokra...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: momba »

Kb. 20 perce kezdődött élő közvetítés a Bartók rádióban a New-Yorki-i Metropolitan Operaházból: Mozart: A varázsfuvola.
Érdemes hallgatni nagyon jó!
Ja és az Éj királynője - Miklósa Erika!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Mester »

Simply Red;
Hááát....
Az előzenekar a Chip volt, magyarok, de angolul nyomták. Nem volt rossz, viszont az egyik zenéjük túl "plasztik"-ra sikerült. Chip

Aztán egyszerű vörös. Az első néhány számon majdnem elaludtam. Utána kissé pörgősre vették a figurát, a háttérben a vonóscsajok gyönyörűek voltak. A dob szerény véleményem szerint szarul szólt. A basszusgitáros és a dobos ikrek voltak? :kiraly:
Az éneklőscsákónak nagyon állat hangja van, a kivetítőn elég durván látszott, hogy bezony, meg van öregedve. Ha az összes hangszerből préselték ki épp az összes hangot egy-egy számnál, alig lehetett hallani szegény énekesünk hangját.
A nézők közt rengeteg volt a csaj, körülöttem szinte csak csajok voltak. Ami részben pozitívum, hiszen csinik voltak, de negatívum is, mert ha ezek elkezdenek sikítozni... (Lehet hogy ezért szólt olyan furán nekem a koncert?) :taps:

Lényeg, hogy nem voltam túlzottan elájulva a koncerttől, talán a Phil Collins miatt.
Az ő koncertje túl tökéletes volt.

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Koncertélmények

2005.november.18

Depresszió : Petőfi Csarnok

Kapunyitás 18h
Előzenekarok : Mind The Gap, Subscribe, Black Out

21:30: Depresszió

Az előzenekarok nagyon jól feloldották a feszültséget. A Mind The Gap mondjuk annyira nem, de a Subscribe már rendesen megugráltatta a népet. Ezen már bent pogóztam. Aztán jött a Black Out. KB. itt érkezett meg a tömeg nagyja. Még sikerült beverekdnem magam a 2. sorba és onnan nem mozdultam el.Pedig próbáltak kiszedni rendesen. Depresszió megérkezik, óriási örjöngés. Egyből belecsapnak a lecsóba. Nem szaroztak. KB.7-8 szám lehetett a Sokkol a Rendszer. Ezen szám alatt szokott menni a legnyagyobb pogó, most is így történt. 2 lánykát ki kellett szedni, mert összenyomták őket, meg összeestek. Szerencsére nem történt velük semmi. Kérésre játszottak 2 dalt az első lemezükről, amit nem szoktak játszani. Nagyon jók voltak. Főleg a Tagadás című kis nótácska. Új lemezről is játszottak elég sok dalt. Legyen a Föld, Nem akarok elszakadni, stb...! A legnagyobb meglepi az a szám volt, ami még sosem játszottak Bp-n, ez pedig az Éjszaka Egyedül. Ez is az új lemezről van. Hatalamas tapsviher, egy jó kis rockker tánccal karöltve (ala. pogó). Felavattuk a dalt. Én a barátaimmal vittem Depis zászlót is. Csomó fényképet csináltak. Videóztak is. Csomószor felvettek. Remélem majd leadják valahol.

Depresszió nagyon jó bulit csinált. a Következő Pecsás koncert. Április 15-én lesz. Ott a helyem.
blogom

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Kösz, tényleg jó képek vannak ott..

Kár hogy nem voltam ott..
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: cisco »

Aktívban PC interjú exclusive stb (tv2 este fél 8tól)!!

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Kép.
De már cisco írta a címet.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hűűű de frankó lehetett ez a koncert..  
Mennyi volt a belépőjegy ?

Képeket csinált valaki ? egy kis becsempészett fényképezővel esetleg ? :kiraly:

A belépő 10-15e között volt + vip 25e-rt ha jól emlékszem.

Képeket találsz az élménybeszámoló hozzászólásomban, van egy link ott.

LittleL
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 61

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: LittleL »

Hűűű de frankó lehetett ez a koncert..

Mennyi volt a belépőjegy ?

Képeket csinált valaki ? egy kis becsempészett fényképezővel esetleg ? :kiraly:
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Én a 121-ben ültem lentről a harmadik sorban, torzítást nem vettem észre.Nem tudtam odamenni, mert a securitysek nem engedtek oda, amikor meg odapillantottál, nem vetted észre, hogy csápoltam.
Utána meg leléptetek, majd a Securitys közölte hogy "hagyjuk el az arénát, záróra".

Szerk.: A not too late nekem is nagyon hiányzott. Viszont a végén a Take me home nagyon ütött.

Ez van! Végülis te is uazt a koncertet láttad mint én, megbeszélni meg itt is meglehet :kiraly:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Én a 121-ben ültem lentről a harmadik sorban, torzítást nem vettem észre.
Nem tudtam odamenni, mert a securitysek nem engedtek oda, amikor meg odapillantottál, nem vetted észre, hogy csápoltam.
Utána meg leléptetek, majd a Securitys közölte hogy "hagyjuk el az arénát, záróra". :kiraly:

Szerk.: A not too late nekem is nagyon hiányzott. Viszont a végén a Take me home nagyon ütött.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Nos a koncert fenomenális volt! Minden nagyon ott volt és az invisible touch pedig a hab a tortán, mert arra nem számítottam. (dvd alapján) Meg a no way out helyett ami volt a We wait and we wonder, ami cserés volt dvd alapján. Amúgy engem ott iszonyatosan zavart, hogy nagyon torzított minden. Nem tudom mitől volt mert amúgy okés volt a hang. Csak annál az egy számnál volt gond.

Meg azt figyeltem hogy picit kicsi volt nekik a színpad sztem, hisz elég sokan voltak plusz a 3 dobszerkó, stb. Meg jól látható volt amikor felsorakoztak a vokálosok meg trombitások, stb hogy phil bácsi alig fért már a színpad szélére, míg a dvd-n jól látszik hogy az ottani színpadon volt még hely bőven.

Nagyon örültem amikor Phil kiadta a jelzést, hogy akkor mehetnek a számok, szal nincs kihagyás. Mert a billentyűs elkezdte játszani a come with me-t, aztán beugrott neki hogy a főnök nem fullos és bevárja mit mond, de Phil bólintott, hogy minden OK. Show must go on Egyedül a you'll be my heart maradt ki, mert a no way out helyett volt az amikor fent dobol, az invisible touch meg mondjuk pótolta a ráadásból a not too late-t. Azért az elején küzdött rendesen a hangjával, de vér profi volt!!! Utána meg úgy belejött, hogy csak na!

Lacyval taliztam a show előtt. Mester miért nem jöttél oda? Én abszolút nem tudtam te merre leszel, csak azt tudtam hogy jössz, meg lacy is említette.

Amúgy iszonyat jó helyet sikerült megszerezni. Én sokkal nagyobb tömegre számítottam 6os kapunyitásnál. Aztán alig szállingóztak ott az emberek max 100-n voltak ott. De az fix helyeken még fél 8kor is több üres szék volt mint teli.

Itt egy link pár képpel. Nem saját!
http://petergabriel.tar.hu/egyeb/phil.htm

Ja amúgy a pöty helyén álltam, abszolút hallgatási pozició :kiraly:

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

elfogyott a vszk, de nem ült le a dobhoz. Hopp egy harmadik dobfelszerelés tört elő.
???

Verszak fogyott el.

Lacy, a szinpad előtt még volt rengeteg hangfal! A hajam is remegett tőle.
Ez hihetetlenül profi volt.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”