Nem-e? Szerintem asebinél 2026 a lejtőzés éve lesz:
"...Szerintem és még nagyon sokak szerint ez volt a legjobb verziója a Supersixeknek. Az újabbaknak mind magasan van a súlypontja..."

Nyugi asebestyen nem szeret lefele menni.

Szerelemgyerek!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 21:10Ez az a bicaj, ami mellett 2026-ban semmilyen objektív érv nem szól a meglévő gépparkom fényében. Talán 1 mégis, az eszméletlen jó oldalszél-állósága. :) DE! nem ezért vettem. Egyszerűen rajongója vagyok ezeknek és ennyi. :)

Ez az a bicaj, ami mellett 2026-ban semmilyen objektív érv nem szól a meglévő gépparkom fényében. Talán 1 mégis, az eszméletlen jó oldalszél-állósága. :) DE! nem ezért vettem. Egyszerűen rajongója vagyok ezeknek és ennyi. :)

Ezzel a bringával felfelé kell menni. Jah, jó nehéz.

Vasárnapi templomba járós.

Köszönöm! Szerintem és még nagyon sokak szerint ez volt a legjobb verziója a Supersixeknek. Az újabbaknak mind magasan van a súlypontja és a réginek (értsd felnifékes) semmilyen szempontból nem utódja az új, mert se nem könnyű, se nem kényelmes, se nem olyan jó a tömeg/függőleges merevség arány. Oldal irányba az öreg se merev, mondjuk sprinten még én is meg tudom hajtogatni, ha picit billegtetem, pedig nyamvadt gyenge vagyok és öreg.
Aki előbb elindul érte vagy foglalózza…asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:53Supersix2.jpgRotox írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:49Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()
![]()

Egy 56-os nem High-mod van. Ez viszont 54-es High-mod és olyan áron volt, hogy nem tudtam otthagyni.

Ez újszerű, ki nem viszem, megy a vitrinbe, dísz lesz.

Rotox írta: ↑2026.01.08., csüt. 14:49Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()
![]()

Fotót, de izibe!asebestyen írta: ↑2026.01.08., csüt. 13:27Úgy néz ki, bővül (remélem csak átmenetileg) a gépparkom. Felnifék, mech váltás..., de szigorúan wattmérős.![]()

" De kemény vagy, Csoki!"lacee írta: ↑2026.01.07., szer. 13:12Én így járok melózni.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()
![]()
Én így járok melózni.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()

Nem, pärt a hófal mögött elterülő völgytől kb. ezer kilométerre egy meleg szobában zenét hallgatva ül a foteljében, gyönyörködik a bringáiban, és várja a tavaszt.asebestyen írta: ↑2026.01.07., szer. 11:22Kicsit homályos a kép, nem Te vagy ott, Pärt? A körülmények kísértetiesen hasonlítanak ahhoz, amit szeretsz.![]()
![]()

Egy a lényeg, hézagoló nem lehet a stucni alatt és minimum 130mm-es stucni kell.

Vegyél endurane geosat.