Nem, de ha ettől jobban érzed magad, hétfőn, amikor végeztem és feljöttem a garázsból tekerés után, akkor a mondat, ami elhagyta a számat az volt: Ez az Ákos egy g*ci!

Nem, de ha ettől jobban érzed magad, hétfőn, amikor végeztem és feljöttem a garázsból tekerés után, akkor a mondat, ami elhagyta a számat az volt: Ez az Ákos egy g*ci!

Szerintem biztosan könnyebb lesz.asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 12:26Ne temessük azért, hátha jövőre könnyebb lesz összeterelni a népeket.![]()

Ne temessük azért, hátha jövőre könnyebb lesz összeterelni a népeket.

Tekerni kell, de az csak egy szelete a "szekér"-nek, és talán a legkönnyebb része az egésznek.Vinkler írta: ↑2025.12.31., szer. 11:06Tolja a fecskendőm a szekeret, inkább tekerjünk!asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 10:56BÚÉK Topictársak!
Mindenkinek kívánok elsősorban jó egészséget 2026-ra, mert ennél nincs fontosabb! Sok sikert a célokhoz, a céltalanságokhoz, sok balesetmentes km-t és szintet mindenkinek.
Köszönöm a bizalmat a 2025-ös AVX-es edzettjeimnek!Bízom benne, hogy 2026-ban is tudjuk a szekeret egy irányba tolni, az jó felé és jó tempóban fog haladni. Tulajdonképpen egy AMST goupride már egy nem is olyan szűk HiFibzk ride.
![]()
![]()
.
hny.jpg![]()
![]()

Tolja a fecskendőm a szekeret, inkább tekerjünk!asebestyen írta: ↑2025.12.31., szer. 10:56BÚÉK Topictársak!
Mindenkinek kívánok elsősorban jó egészséget 2026-ra, mert ennél nincs fontosabb! Sok sikert a célokhoz, a céltalanságokhoz, sok balesetmentes km-t és szintet mindenkinek.
Köszönöm a bizalmat a 2025-ös AVX-es edzettjeimnek!Bízom benne, hogy 2026-ban is tudjuk a szekeret egy irányba tolni, az jó felé és jó tempóban fog haladni. Tulajdonképpen egy AMST goupride már egy nem is olyan szűk HiFibzk ride.
![]()
![]()
.
hny.jpg

Semmit, csak találtam. Változnak a trendek. De nekem is választ ad a sokak által feltett kérdésre, miért a pinarello gan (alsó széria, de top tube 500) és nem a reacto team (518)

A mai szép idő - bár reggel még -3 fok volt - már az én ingerküszöbömet
Határozottan

Nem is való Neked a görgő, pláne ha megennéd.

De utána milyen jó, nem?

Itt lehet a bringa elásva.asebestyen írta: ↑2025.12.26., pén. 12:22Ezt picit árnyaljuk azért.A görgőzés az fitness, nem kerékpársport.