A két Colnago és a Colner mellett elfér ez is..

A két Colnago és a Colner mellett elfér ez is..

Jó autód lehet, ha erre külön bringát kell tartanod.

Nagy a falu.Ezt viszem magammal az autószerelőhöz és evvel jövök haza.Meg evvel megyek ha kész az autó.

Én tutira így járnék vele. És ez sajnos nem vicc.
Erre gondoltam, csak soha nem láttam, hogy bárki is ezt tenné.

Londonban rengetegen nyomják ilyen (illetve újabb) Dahon-okkal. Ha egy nap 5-6 embert nem láttam a metróban a hóna alatt egy-egy összehajtott darabbal, már hiányzott...

Kis csomiba összehajtva beviszed az autóddal a városba. Ott leparkolsz és a kihajtogatást követően ezzel tovább tudsz menni. Vagy magaddal viszed campingezni és a campingben ezzel tudsz mozogni, vagy…

Köszönöm a gyors információt.Ez a darab a saját példányom.A két külső gumit kellett cserélni.Rendben működik.

asebestyen...

Igen, ez a legnagyobb gond, a lejtő cudarul tud hűteni. Ebben most egy kis segítséget jelent az új sisakom, ami aero cucc - bár ez a tulajdonsága esetemben nem számít - kevés szellőzőnyílással és mágnesesen rögzülő nap/szélellenzővel. Ebből három is van hozzá, egy víztiszta, ez a szürke meg egy nagyon erős sugárzáshoz való, aranyosan szivárványos, amivel úgy néz ki az ember, mint egy betépett szitakötő.

Jah, sajna latyakos szivacs.pärt írta: ↑2025.11.20., csüt. 20:2116-18° fokban idáig is tekertem boldogan, de az tényleg legfeljebb októberig fordul elő. De persze ha nem jön ez a plasztik gyösz, már ki nem mozdulnék, így viszont hajt még a kíváncsiság. Most viszont sajnos egy hétig eső, havaseső, hó jön, és utána sem lesz túl jó idő.![]()
Ráadásul ott a hegyek között más a hőérzet, főleg ha lefelé is ereszti az emberpärt írta: ↑2025.11.20., csüt. 20:2116-18° fokban idáig is tekertem boldogan, de az tényleg legfeljebb októberig fordul elő. De persze ha nem jön ez a plasztik gyösz, már ki nem mozdulnék, így viszont hajt még a kíváncsiság. Most viszont sajnos egy hétig eső, havaseső, hó jön, és utána sem lesz túl jó idő.![]()

16-18° fokban idáig is tekertem boldogan, de az tényleg legfeljebb októberig fordul elő. De persze ha nem jön ez a plasztik gyösz, már ki nem mozdulnék, így viszont hajt még a kíváncsiság. Most viszont sajnos egy hétig eső, havaseső, hó jön, és utána sem lesz túl jó idő.

Ja, ja, azok kegyelmi pillanatok voltak. Én is mentem akkor, közben folyamatosan tudatosítottam magamban, hogy mennyire kivételes élmény is ez.
Vatópiában a vulcano pályán

2 hete vasárnap még 3/4-es gatyában mentem 3 órát.

Nem lenne jó sokáig húzni. Szerintem is menj el mihamarabb.AAttila írta: ↑2025.11.20., csüt. 13:18Hétfőn voltam a dokinál Öklömnyi (de lehet nagyobb) vérömleny van a combomon, azt mondta menjek a balesetire, ott majd felnyitják és kitakarítják. De kellene egy ultrahang is, mert biztos van izomszakadás is.(szerinte) 2,5 hete nem edzek. De bicóval járok dolgozni![]()