Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Ma este féhétkor TDF csapatbemutató a Jurosporton. Már akit érdekel ...
én viszont csak egy ember, konkrétan Pogacarról beszéltem, nem az UAE sikeréről.Snipi írta: ↑2025.07.02., szer. 13:14Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()
![]()
(Gondolom Al Khalifa családnak is van kifli a tejberizsába ... )
háttérinfó, már akkor láttam versenyezni, amikor 2017-ben a tour de hongrien it volt. Peákunk helyezését veszélyeztette (DKSI volt akkor PB. akkor még tudta hárítani Pogi támadásait), de csak úgy emlegettük, a "szlovén srác". "Vigyázz a szlovén srácra, mert nagyon agresszívan versenyez, folyamatosan támad és nagyon erős". Ez az utolsó mondat az, ami leírja azt a versenyzőt,aki mindent megtesz a győzelemért. Mellé ez kellő alázattal és szorgalommal párosul. Neki jár az arany. És el is érte, amiért harcolt. Unalmassá teszi a WT versenyeket? Engem szórakoztat. Nemrég láttam egy idei mérlegét, 22 versenynap, 11 első hely. volt még néhány dobogó biztos mellé és a többnaposokon nem gondolom, hogy sprintszakaszokra ráment volna. nem rossz az arány.
Hogy az UAE vitte el és ott mennyi a lóvé? az engem nem érdekel. Az érdekel, amikor begyújtja a rakétákat, hangosan felröhögünk az asszonnyal (aki egyébként utálja a bicajversenyeket nézni), hogy porol el a fenébe

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ehhez még, csak nem akarok szemetelni : tudtommal a Vismából is kiszállt valami pézes ponzor ... láccik is. (Roglic el - azé a Reb Bullnál van della dögivel - , Benot is megy állítólag, Koij megy ... meg még ki tudja ki ... )
Különösen tehetséges sportolók felbukkannak. Csak azokat különösen gazdag csapatok veszik meg, akik így különösen sikeresek.revox írta: ↑2025.07.02., szer. 10:45én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.![]()

(Gondolom Al Khalifa családnak is van kifli a tejberizsába ... )
én balga,meg hiszek abban,hogy néha felbukkannak, különösen tehetséges sportolókSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Biztos. Ettől függetlenül az én beírásom, és a tied közötti logikai összefüggés homályos ...asebestyen írta: ↑2025.07.02., szer. 09:12Értem, tehát ha valaki jól megy egy csapatban, aztán leigazolja egy másik csapat, ahol meg nem megy jól, akkor a jó kerékpáros rossz kerékpáros lett.Snipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58Megint sokat gondolsz mögé.
![]()
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7573
Értem, tehát ha valaki jól megy egy csapatban, aztán leigazolja egy másik csapat, ahol meg nem megy jól, akkor a jó kerékpáros rossz kerékpáros lett.Snipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:58Megint sokat gondolsz mögé.
Ezért akkor konkretizálok : van nekem egy nagyon jó barátom, aki a 80-as évek végi, 90-es évek eleji legendás győri férfi kézilabda csapatának volt oszlopos tagja. Egyszer kérdeztem tőle, hogy mitől olyan jó ez vagy az a csapat. Azt mondta : mert ott sok pénz van, meg tudják venni a legjobb játékosokat. Ennyi. Nincs emögött ennél több.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Megint sokat gondolsz mögé.revox írta: ↑2025.07.01., kedd 16:39de nem is csoda ez az összevisszaság. Pogacar teljesítménye feje tetejére állítja az egész WT mezőnyt. Pár éve, még a Visma le tudta térdeltetni, ha hatan támadták folyamatosan, három héten át. ma már ezt se szopja be. de persze, a jumbo minidg kis csapat volt, kaptak pár jó évet. bár, ez lehet az én betegségem, valahogy sose éreztem, hogy jó csapat. Sose voltak tiszták a szerepek, nem volt szép a csapatmunkájuk, csak adHocoltak és összejött. De lehet a SKY robotizált üzemmődja után egyik csapat se néz ki annakSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:12Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
És emlékszem amikor a Sky vitt mindent. Nézd meg most ... (Ineos)
És emlékszem amikor a Lampre-Merida a legkisebb WT csapat volt. Nézd meg most : segítek : most UAE-nek hívják ...
Nem akarom mondani, hogy itt miről is van szó ... úgy is mindenki tudja ...
És akkor még nem beszéltünk mondjuk a Movistar-ról ... (hasonló helyzet)![]()

de nem is csoda ez az összevisszaság. Pogacar teljesítménye feje tetejére állítja az egész WT mezőnyt. Pár éve, még a Visma le tudta térdeltetni, ha hatan támadták folyamatosan, három héten át. ma már ezt se szopja be. de persze, a jumbo minidg kis csapat volt, kaptak pár jó évet. bár, ez lehet az én betegségem, valahogy sose éreztem, hogy jó csapat. Sose voltak tiszták a szerepek, nem volt szép a csapatmunkájuk, csak adHocoltak és összejött. De lehet a SKY robotizált üzemmődja után egyik csapat se néz ki annakSnipi írta: ↑2025.07.01., kedd 16:12Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
És emlékszem amikor a Lampre-Merida a legkisebb WT csapat volt. Nézd meg most : segítek : most UAE-nek hívják ...
És akkor még nem beszéltünk mondjuk a Movistar-ról ... (hasonló helyzet)

halfnote.hu
halfnote.hu
Szerintem nem kell e mögé nagy dolgokat gondolni. Én emlékszem még (2015-2016 ? talán) a Lotto-Jumbo (akkor úgy hívták) a kisebb, "futottak még ... " csapatok közé tartozott. Aztán jött "valami", és nagyok lettek ... most megint vissza ...
a kávé bárkinél lefőhet, ha túlsózza a levest (ejjdeszép mondatRotox írta: ↑2025.07.01., kedd 13:53Épp most villant be (a teljesség igénye nélkül): Laporte idén még talán nem is versenyzett; a csapat által is kimondva rottyon van, Uijtdebroeks április óta szintén (bár rebesgették, hogy a belga OB-n indul, viszont pár nappal azelőtt meg balesete volt), van Aert betegség miatt szintén kihagyta a nemzeti bajnokságot (egy héttel a Tour előtt...,Vinkler írta: ↑2025.06.30., hétf. 10:53Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
amúgy az elmúlt egy évben többször is előfordult ilyen, ha jól emlékszem).
Szóval akár "rendszerszintű" gondok is lehetnek a Vismánál (vajon összefügghet azzal, hogy Merijn Zeeman sportigazgató - és mondhatni a jelenlegi csapat, stratégia, arculat "atyja" - 12 év után tavaly szeptemberben elhúzott tőlük?: https://www.cyclingnews.com/features/he ... astermind/).
Nyilván temetni azért nem kell egy ilyen szintű csapatot, de talán az sem mellékes, hogy a pletykák szerint stabil, valószínűleg nem is olyan egyszerűen pótolható versenyzőik is elmennek az év végén (pl. Benoot).

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1265
Épp most villant be (a teljesség igénye nélkül): Laporte idén még talán nem is versenyzett; a csapat által is kimondva rottyon van, Uijtdebroeks április óta szintén (bár rebesgették, hogy a belga OB-n indul, viszont pár nappal azelőtt meg balesete volt), van Aert betegség miatt szintén kihagyta a nemzeti bajnokságot (egy héttel a Tour előtt...,Vinkler írta: ↑2025.06.30., hétf. 10:53Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()

Szóval akár "rendszerszintű" gondok is lehetnek a Vismánál (vajon összefügghet azzal, hogy Merijn Zeeman sportigazgató - és mondhatni a jelenlegi csapat, stratégia, arculat "atyja" - 12 év után tavaly szeptemberben elhúzott tőlük?: https://www.cyclingnews.com/features/he ... astermind/).
Nyilván temetni azért nem kell egy ilyen szintű csapatot, de talán az sem mellékes, hogy a pletykák szerint stabil, valószínűleg nem is olyan egyszerűen pótolható versenyzőik is elmennek az év végén (pl. Benoot).
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Jah. Én is ezt látom már egy ideje. Nem értem mi lehetett a probléma, de valahogy nagyon elcseszhették szegény srácot. Csak árnyéka önmagának.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16
Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
tegnap írtam egy hosszabbat,aminek ez volt a lényege, de a mentális "sérülésekre" fókuszálva. De töröltem, mivel nem tudjuk mi van a háttérben. de kb ugyanez volt, akkor nemcsak én látom így. Annyival megdobva, hogy Dina Marcinak 2-3-4 év volt,mire helyreállt. Láttam versenyeken, milyen tekintete volt, nagyon csalódott és beletörődött,de valahogy felállt és visszaállt. Ati nagyon magas szinten volt, ide visszamászni már nehezebb mentálisan egy ilyen eset után. zárójel: Marci befutója után, szerintem a tesója, Dani ment oda hozzá,de csak kis időre láttam, gyors volt a kamera. nem gyengén be van böffenve. Neki hamarabb elment a hajó, pedig kb ugyanazt tudták. Szerintem már nem teker, max hobbizik.asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Szinttől függetlenül, ha valakit kinyiffantanak úgy, hogy már romlik, nem "csak" stagnál, onnan visszajönni minimum 6 hónap, de arra sincs semmi garancia, hogy egyáltalán fejlődési pályára állítható még 1x, vagy csak nagyon komolyan belenyúlva az anyagcsere -, hormon- és idegrendszerébe. Kívánom Neki, hogy tudjon megfelelően regenerálódni és egy másik csapatban igazán kiteljesedni minden szempontból.
Mindenkinek 1 élete és 1 egészsége van teljesítménytől függetlenül.
a rotox által beírt visma nyilatkozat látszik, hogy a kiszivárogtatás se véletlen volt, rá is mentek,hogy a nemzeti bajnokságokon -is- xarul szerepeljenek. nemtom,ki versenyzett már, de amikor előtte 3 nappal a saját csapatod közli veled burkoltan,hogy xar vagy, az okoz némi álmatlan éjszakát.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
Ezek szerint félreértettelek. Természetesen én is őszintén drukkolok, hogy visszajöjjenek legalább a 3 évvel ezelőtti eredmények (Strade 4.?, 5., katalán kör záró szakasz 3., Giro? sajnos benézett utolsó kanyarral 5.?, stb.).asebestyen írta: ↑2025.06.30., hétf. 09:16Nem a kiszivárogtatás.Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
![]()
Szinttől függetlenül, ha valakit kinyiffantanak úgy, hogy már romlik, nem "csak" stagnál, onnan visszajönni minimum 6 hónap, de arra sincs semmi garancia, hogy egyáltalán fejlődési pályára állítható még 1x, vagy csak nagyon komolyan belenyúlva az anyagcsere -, hormon- és idegrendszerébe. Kívánom Neki, hogy tudjon megfelelően regenerálódni és egy másik csapatban igazán kiteljesedni minden szempontból.
Hasonló módon drukkolok, hogy Marci (és remélhetőleg rövidesen Erik) kontis "visszalépése" és ismételt "feljebb szerződése" is (+ Feldhoffer, Takács, sőt talán a veterán

És akkor a csajokat még nem is említettem...

Nézzél rá szegény srácra! Szét van b...va.
- asebestyen
- V.I.P.
Nem a kiszivárogtatás.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Rotox
- Beköltözött
Ja, még valami: az olasz bajnokság eredmény listáját (a legvégét is...
) érdemes böngészni:
https://www.cyclingnews.com/races/itali ... e/results/

https://www.cyclingnews.com/races/itali ... e/results/
- Rotox
- Beköltözött
Az én véleményem meg az, hogy ha egy ilyen "kiszivárogtatás" ilyen mértékben befolyásolta Valter teljesítményét (akár szándékosan!), akkor még nagyobb a baj, mint gondoltam. Félreértés ne essék, ez egyáltalán nem tölt el sem örömmel, sem bármiféle "önigazolás érzéssel" (lásd pl. a 06. 26-i hozzászólásomat, de korábban is voltak hasonlók), sőt...asebestyen írta: ↑2025.06.29., vas. 21:38Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.(ez meg csak az én véleményem)

Amúgy az elmúlt két évben látottak alapján szvsz. az lett volna meglepetés, ha szerződéshosszabbítást kínáltak volna Neki (bár nyilván nincs információm arról, hogy végülis melyik félen múlt). Ha tényleg összejön a Bahrain, összeteheti a két kezét, így maradni tudna egy World Tour sornál. Én a "pletykát" megelőzően realitásnak azt láttam, hogy a menedzsere remélhetőleg összehozza egy Pro csapattal.
Amúgy:
"Riders from Team Visma | Lease a Bike also took part in the national championships in Hungary, Germany and Norway. However, no notable results were achieved in these events."
https://www.teamvismaleaseabike.com/rac ... JZLZJKEBcw
Még a hírportálok forrására lennék kíváncsi. Az időzítés tökéletes volt.
A TT OB-n még élete legjobb idejét tekerte, aztán kijött a hír. Ma -a szintjén- értékelhetetlen biciklizés.
A TT OB-n még élete legjobb idejét tekerte, aztán kijött a hír. Ma -a szintjén- értékelhetetlen biciklizés.
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem csak a Tied, lásd az offSpoilert :asebestyen írta: ↑2025.06.29., vas. 21:38Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.(ez meg csak az én véleményem)

halfnote.hu
halfnote.hu
(ez meg csak az én véleményem)
- asebestyen
- V.I.P.
Nem kellett, a Visma kicsinálta helyettük, de nagyon.

halfnote.hu
halfnote.hu
Ma arra tekertünk. Rengeteg úvegszilánk volt.(sörös v boros) Egyébként 2022.27 heti volt a gumi és a kopásjelző szerint kb a fele megvolt. Én szeretem a gp5000-t. Most is az lett.
Csak azért,mert Atiét felnyársalta egy elhagyott suriken, vagy szódásüveg, még ne mondj le róla
halfnote.hu
halfnote.hu
Jó helyre került a hazai bajnoki cím.