Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5021
Re: Kerékpározás
Ez kitűnő példa arra, hogy csak azért, mert valamit meg lehet csinálni, még nem kell megcsinálni:
Dupla pályacsúcs,csúcsmelegben (35-36C°)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
avg -1.8%
22,2 km/h
105 bpm
Az elején biztos belejt 3%-ot is, mert lenézve volt a speed 35 is. Maga a matek nem érdekes, csak az, hogy ezek a bicók elég jól meg tudnak gurulni. Szerintem bármelykőnké. Nem gondoltam volna
(nem fogom méregetni
)
Aki nem ismeri az utat, ez kb 5 kili, eleje -3%, aztán -1,de kicsit hullámzik, de kb 0, 1, -1, de összességében lefele halad. Út kanyarog és kb 5 méterenként fel kell mérni, hol nincs kátyú, vagy foltozása és hol jön motoros
eme utóbbi érdekes hatással van a szervezetre. Ha nem mér mellé a hr pántom, volt a gurulásban 125 bpm kiugrás is. Arra tiipelek, az egyik őrült ekkor mehetett el mellettem, mint az állat, nagy hanggal. Hirtelen megijedtem, nem kicsit 
22,2 km/h
105 bpm
Az elején biztos belejt 3%-ot is, mert lenézve volt a speed 35 is. Maga a matek nem érdekes, csak az, hogy ezek a bicók elég jól meg tudnak gurulni. Szerintem bármelykőnké. Nem gondoltam volna

Aki nem ismeri az utat, ez kb 5 kili, eleje -3%, aztán -1,de kicsit hullámzik, de kb 0, 1, -1, de összességében lefele halad. Út kanyarog és kb 5 méterenként fel kell mérni, hol nincs kátyú, vagy foltozása és hol jön motoros

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nincsmég:Dpärt írta: ↑2025.06.21., szomb. 21:24Fú, különös egy perverzió.revox írta: ↑2025.06.21., szomb. 20:17
A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafa![]()
De, ma bicikliztem. Érdekes tesztet hajtottam végre a gördülés oltárán (majd PC-n kiegerezem az avg speedet): bányahagyi elágazástól, egyetlen tekerés nélkül, enyhébb szembeszélben elgurultam répáshutáig. Volt egy pont, ahol már csak 5 km/h val gurult, de átbillent a holtponton.Nyugtass meg, nincs egy kis kockás füzeted az összes kereked üresben kigurulási eredményeivel.
![]()
Egyébként, ahogy bányahegy előtt átbillen az út,súlyból fakadóan eltávolodtam az asszonytól, de úgy voltam, nem tekerek és majd beér. Aztán elkezdtem csodálkozni,hogynem lassul semmit (itt kb 1% a lejtés, néhol sík és egy-két kis szakasz, pár méter megyfelfele. Az út minősége elég gány, ami nem barátja a tiszta gurulásnak, dekigurulta. Lehet eszembe se jutott volna, ha minap nem pörgetitek a kerekeket. De nem is nagyon tudnám mérni és összevetni, a szél elég sokat torzítaná az eredményt.
Ami biztos, ha lefogtam aerora, az sokat segített,csak néha fel kellett nézni, merre kanyarog az út

halfnote.hu
halfnote.hu
Nyugtass meg, nincs egy kis kockás füzeted az összes kereked üresben kigurulási eredményeivel.
- pärt
- Hazajáró lélek
Fú, különös egy perverzió.revox írta: ↑2025.06.21., szomb. 20:17
A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafa![]()
De, ma bicikliztem. Érdekes tesztet hajtottam végre a gördülés oltárán (majd PC-n kiegerezem az avg speedet): bányahagyi elágazástól, egyetlen tekerés nélkül, enyhébb szembeszélben elgurultam répáshutáig. Volt egy pont, ahol már csak 5 km/h val gurult, de átbillent a holtponton.

A hifit is addig kell összerakni, míg hallunk. Utána majd elképzeljük, milyen kafapärt írta: ↑2025.06.21., szomb. 17:27Revi, ne müttyögj a hifivel, olyan hamar elszáll ez a kis tyúxxaros élet. Most kell tekerni, amíg még tudunk.
Figyelem! Röhögni nem ér!
(Na jó, ha nagyon muszáj...)
https://www.facebook.com/share/r/16Sb83PSJT/

De, ma bicikliztem. Érdekes tesztet hajtottam végre a gördülés oltárán (majd PC-n kiegerezem az avg speedet): bányahagyi elágazástól, egyetlen tekerés nélkül, enyhébb szembeszélben elgurultam répáshutáig. Volt egy pont, ahol már csak 5 km/h val gurult, de átbillent a holtponton.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Revi, ne müttyögj a hifivel, olyan hamar elszáll ez a kis tyúxxaros élet. Most kell tekerni, amíg még tudunk. 

na,a BW sehol nincs, az én cuccom úgy le-relaxált, bő egy éve nem tekerek,csak elvétve

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1267
"... The team’s objectives are numerous this season, with the main focus on winning back the Tour de France. ..."
No comment...

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7585
Végre úgy beszélnek erről, ahogy szerintem érdemes. És még érdemes lenne kiegészíteni, de a szemlélet
youtu.be/tQdaA9JEsNg

youtu.be/tQdaA9JEsNg
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Nincs,de egy nagyobb összeget mernék rá tenni.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Van releváns információd?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Na végre! Egy komoly gyártó.
.

.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Nem napolva, hanem naponta és bármikor be lehet csatlakozniasebestyen írta: ↑2025.06.18., szer. 11:25Akkor ez napolva?![]()

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7585
Akkor ez napolva?

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Nálunk akkor családi program lesz, szóval valamikor júliusban jobb lenne.
Találkozó Szentendrén a Skanzennél lévő parkolónál,mondjuk a szokásos 11ó. Mármint,hogy 11-kor már tudjunk indulni tekerni. Majd kiválasztjuk,hogy melyik utat tekerjük,van több opció is.
Június 28. szombat. HFBZK Pilis Ride
Találkozó Szentendrén a Skanzennél lévő parkolónál,mondjuk a szokásos 11ó. Mármint,hogy 11-kor már tudjunk indulni tekerni. Majd kiválasztjuk,hogy melyik utat tekerjük,van több opció is.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6203
Szerintem simán használhatod az utón is.Nem mar semmit, nincs benne oldószer és a víz is könnyeben lepörög tőle.zoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 12:28
Ha valóban így van, annak örülni fogok! Ha minden igaz, holnap érkezik, hétvégén tudom kipróbálni.
Elgondolkodtam rajta, talán az autóhoz is alkalmazható lehet? Befújni vele az elejét, tükrök hátulját, és talán a ráragadt bogarak könnyebben eltávolíthatóak lesznek.
A bringán tuti kipróbálom, bízom benne, hogy tényleg jó. Eddig minden Motul termék maximálisan beváltotta a reményeimet, így bízom benne.
Kíváncsi vagyok mi lesz nálad a verdikt...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
nem kell mindent komolyan vennizoli73 írta: ↑2025.06.16., hétf. 15:25
Úgy érzem, ez részemről némi magyarázatra szorul. Mivel nem vagyok olyan időmilliomos, mint itt többen is, így jóesetben heti egy bringázás fér nekem bele, néha sajnos még ennyi sem, nem hogy naponta! Így bringa tisztításra rend szerint havi két alkalommal van szükség. Nem tagadom, és nem is szégyenlem, hogy én csak "kocabringás" vagyok, ezért nem is forog minden gondolatom a bringa körül. Legtöbbször, idő hiányában nem is közvetlen tekerés után takarítom le a gépet, hanem csak másnap, vagy harmadnap.
Ezt figyelembe véve, a most beszerzett tisztítószer csomag(~18e) majdnem egész nyárra elég lesz nekem. Ennyiből ma már egy tisztességes lánckeréksort sem lehet kapni. A kocabringás mivoltomból kifolyólag, nekem egy lánckeréksor+lánc, két évet simán kibír, sőt.
Egyáltalán nem hajkurászom a teljesítményt, hiba nélkül tegye a dolgát, és ne gátoljon abban, hogy élvezzem a bringázást. Nekem nagyjából ennyi az elvárásom, és ez anyagilag cseppet sem megterhelő. Én csak a töredékét költöm bringázásra annál, mint itt a legtöbben, de azért ugyanúgy örömömet tudom lelni benne.

halfnote.hu
halfnote.hu
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3192
Úgy érzem, ez részemről némi magyarázatra szorul. Mivel nem vagyok olyan időmilliomos, mint itt többen is, így jóesetben heti egy bringázás fér nekem bele, néha sajnos még ennyi sem, nem hogy naponta! Így bringa tisztításra rend szerint havi két alkalommal van szükség. Nem tagadom, és nem is szégyenlem, hogy én csak "kocabringás" vagyok, ezért nem is forog minden gondolatom a bringa körül. Legtöbbször, idő hiányában nem is közvetlen tekerés után takarítom le a gépet, hanem csak másnap, vagy harmadnap.revox írta: ↑2025.06.16., hétf. 12:57lassan annyit elköltetek kenésre,hogy abból kifér 3 szett lánc és sor,oszt akkor mindegy,mivel kenem,ami kéznél van és mosni se kell minden nap![]()
de jóvanna, értem. De pl régen a montira xartam magasról. mentünk minden nap a porban. néha letöröltem, kicsit sűrűbben átoljaoztam bőségesen,aztán elvolt így egy évig a lánc és a sor. nekem nem ért annyit,hogy naponta mosogassam. de azok nem voltak szép montik, csak úgy voltak a semmi helyett![]()
Ezt figyelembe véve, a most beszerzett tisztítószer csomag(~18e) majdnem egész nyárra elég lesz nekem. Ennyiből ma már egy tisztességes lánckeréksort sem lehet kapni. A kocabringás mivoltomból kifolyólag, nekem egy lánckeréksor+lánc, két évet simán kibír, sőt.
Egyáltalán nem hajkurászom a teljesítményt, hiba nélkül tegye a dolgát, és ne gátoljon abban, hogy élvezzem a bringázást. Nekem nagyjából ennyi az elvárásom, és ez anyagilag cseppet sem megterhelő. Én csak a töredékét költöm bringázásra annál, mint itt a legtöbben, de azért ugyanúgy örömömet tudom lelni benne.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
bocsi, csak 15 (szeritnem ez volt). De valsz az maradt meg, az értéke a kezdeti hirtelen emelkedés után sokáig majd azonos, minimális difivel.

halfnote.hu
halfnote.hu