Az, hogy nem rendszerként árulják, még nem zárja ki, hogy az. Kicsit utánaolvasva ez könnyen kideríthető, de mindegy is.pärt írta: ↑2025.06.09., hétf. 23:54Nem, egyáltalán nem rendszerként árulják. Szó nincs a termékkísérő irományban erről, nem említik, hogy semmi egyéb szer nem szedi le, ha egy kicsit is száradni kezd (ha jobban, akkor meg pláne nem), hogy idővel durván változik a viszkozitása. Ebben tényleg egyedülálló, még soha hasonló, idővel ragasztóvá alakuló kenőanyaggal nem találkoztam, minden egyéb csak koszolódik, de nem sűrűsödik. Ez a tulajdonsága nálam eleve kizáró ok.Vinkler írta: ↑1970.07.22., szer. 12:36...Ez a termék nem hasonlít semmilyen hagyományos kenőanyaghoz, olajhoz. Egy teljesen szintetikus termékről van szó, ezáltal a tisztítása is kicsit más.
NODE! Miért lepődünk meg ezen? A festékekhez is különböző hígítót kell alkalmazni.![]()
A gyártónak van láncmosó folyadéka, amit láncmosóba rakva, de a felületre permetezve is használható. Tökéletesen lepucolja a láncot, ezt garantálom! Nem is értem minek mással szenvedni! Ez egy rendszer, így működik és jól működik! A festéket sem vízzel akarod lemosni, vagy padlótisztítóval.
CÉLHOZ AZ EZKÖZT...
Ezzel együtt már négyen írtátok, hogy elégedettek vagytok vele, tehát a fenti kitételeket figyelembe véve, elfogadva nyilván működik. Számomra viszont erősen "not my cup of tea" kategória, és hát őszinten szólva nekem az egész cég egy nagy marketing lufinak tűnik, töméntelen tudományoskodó, önfényező kijelentéssel. Nem említettem korábban, de nem csak tisztíthatatlansági gondom volt vele, de valami felfoghatatlan sebességel darálódott vele használhatatlanra a láncom. (Gondolkoztam, hogy linkeljem-e a Zero Friction Cycling idevágó tesztjeit, de nem háborgatnám senki lelki békéjét.)
Én egyáltalán, semmilyen mértékű láncdegradációt nem tapasztaltam, de ahogy tudom, úgy Ákos sem. Szóval érdekes, mert Ákos évek óta, én kb. 1 éve használom, viszont, ha jól rémlik nálad egy kezeléses időszak volt a láncnál és el is kopott ennyi idő alatt?
A lánc kenőanyagon, és tisztítókon kívül egyéb kerékpártisztítási és ápolási terméküket is használom, melyek véleményem szerint kiemelkedően jók. Elég sok tapasztalatom van gépjármű tisztításban, ápolásban, de ilyen kiemelkedő minőségű termékekkel nem nagyon találkoztam.
Mindezeken kívül a karbon kenőanyagukat is használom, mely szintén bevált 100%-osan.
A fentiekből kiindulva nem hinném, hogy az egész cég egy marketinglufi lenne.
Nem lehet mindenkinek megfelelni, de ezt eddig is tudtuk.