egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"

Viszont mostanában nem nagyon versenyzett szerintem és már master2-be lépett. OB-n Szilárd (Buruczki) ledurrantotta. Lesz mire készülni

egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
Márpedig amit nem tiltanak,azt lehetrevox írta: ↑2023.12.11., hétf. 15:55egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt![]()
![]()
egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt
Persze, legális: nehezebb a levegőnél, tehát a rájder is nehezebb vele, ellenben a hélium szipuzás tiltott
Nah, PB gáz inhalálás..... Ez UCI legal, Revi?
Azt nem is írtam, hogy kimentem anyám elé az állomásra, és a csomagjai nagy részét bepakoltuk a pedelec csomagtartójába, plusz a hátamra tette a hátizsákját, úgy 133,1 kg volt.
csomagtartón lehet fennmaradt a gázpalackpärt írta: ↑2023.12.11., hétf. 11:51Feleségem kőnehéz pedelec-je 26kg. Most szereltem fel a garázs falára akasztó kampókat, amikbe az első kerekeket kell beakasztani úgy, hogy KICSIT rá kell emelni a gépet.Még nem próbálta, kíváncsi vagyok, hogy fog menni.
![]()
Azért ha a tied is ilyen nehéz, a ruházatnak még akkor 13-nak kell lenni, ami kicsit soknak tűnik. Bár télen mindegy, akkor úgyis csak túlélésre kell játszani.
valójában a belső se, mert a gürdülési ellenállás...
De mi van,ha a Vespa robogóját hívja pedelec-nekpärt írta: ↑2023.12.11., hétf. 11:51Feleségem kőnehéz pedelec-je 26kg. Most szereltem fel a garázs falára akasztó kampókat, amikbe az első kerekeket kell beakasztani úgy, hogy KICSIT rá kell emelni a gépet.Még nem próbálta, kíváncsi vagyok, hogy fog menni.
![]()
Azért ha a tied is ilyen nehéz, a ruházatnak még akkor 13-nak kell lenni, ami kicsit soknak tűnik. Bár télen mindegy, akkor úgyis csak túlélésre kell játszani.
Na várj csak
Feleségem kőnehéz pedelec-je 26kg. Most szereltem fel a garázs falára akasztó kampókat, amikbe az első kerekeket kell beakasztani úgy, hogy KICSIT rá kell emelni a gépet.
és nem kell vacakolni, hogy ultralite belső, vagy sima
Akkor az is elég, ha a válladra veszed és sétálsz pár kilit,majd a fejed fölé emeled és csinálsz 100 guggolást
na, ezt buktam... lehet 100at nem, de vagy 60-70re elmentem volna... nagyon nem tudtam. mit csináljak ma, de nekem is jobb lett volna egy kis lazább gurulásasebestyen írta: ↑2023.12.10., vas. 09:46Sziasztok!
11:00-től 100km endurance avg 2.5W/tskg-on, viszonylag síkon. Aki jönne, jelöljön Zwiften és küldök ki meghívót. :)
Tegnap is görgőztem 2,5 órát és ma is az lett volna, ha nem felejtem el,hogy nekünk 13-tól GR évzáró leszasebestyen írta: ↑2023.12.10., vas. 09:46Sziasztok!
11:00-től 100km endurance avg 2.5W/tskg-on, viszonylag síkon. Aki jönne, jelöljön Zwiften és küldök ki meghívót. :)