Hadznàlt,de kifogádtalan fulcrum zero magyar módra:
Fékezőfelület elnxalva,de nég dlmegy valameddig.
Első csapágy rág. Szétszedve, a kónudzgyűrűk cserélve a fulcrum 3 acélgolyóhoz készülve, de az is hullàmosrs kopva. porvédőkön le nem vakarható dzsuva, amúgy údzik valami fődfeketére elhasználg ragacsos gépzsírban(ezer szererncse, hogy kerámiagörgős csapágy - USB). Kitakarítva dadogva forog a kónuszok kopása miatt.
Hátul mév jobb, a rotor le se jőtt, de a zárócsavar alatt dgy sodelátott, 1mm széles alátét... nem sikerült megfejteni miért is

Bontás a másik oldalról, majd rotorból tengelx kiűt,némi wd40 után. F3 kónuszgyűrűk, még kopottabban,de itt legalább màr következeteden s csapàgy is az F3 acélgolyósa
Mindkég agyat kétszer kellett szétszedni és átmosni. Dr legalább megfirdítottam, a kevésbé gatya ment hátra. A rotort félretettem, tettem fel rá másikat. Azt felújítani külön buli lesz

Állványva már be se tettem, bár ránézésre nem üt. Tartalékküllők híjàn centrirozni hozzà se merek kezdeni...
És még, ami nem jutott eszembe, avagy a apró, madzsar módra

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu