Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8043
Re: Kerékpározás
Én még készülök min. 1 évet. 
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5312
Nekem jó. A Hfbzk mászások hagyományának megfelelő időt ígérnek: 31°. 
szombat?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
gyönygösi lehajtó 80 kilin van, egri 100. gyönygyösnél csalinkázni kell kis utakon, egerben meg ott vagyunk a pályától 10 perc (M25 kb 13-14km)pärt írta: ↑2023.08.15., kedd 15:11Ja, kb.Már a tavalyi közös tekeréseink alapján ítélve.
De lehet Bükk is. Attila amúgy is tervezgette.
Pár hete találkoztam Felsőtárkányban egy nyájtól elbitangolt Green Rider-rel. Reménykedtem, hogy Ati is a közelben van, de csak valami magányos harcos volt.
Szóval az a múltkori, Revis Eger-Lillafüred-Bükkszentkereszt-Eger kör is jó lehetne egy közös tekerésre, bár ez hosszabb, mint a kékesi, meg a Bp. környékieknek is többet kell hozzá utazni.
de nekem kb mindegy. csak a bükki kör szerintem kalandosabb és 85%-át nem a napon kell letekerni, tengerszinten. a bükkszentkereszti felfele egyenesen páratlan a fák között tekergő hegyi úttal
na,, mindegy, bármi is lex, egy darab revox feliratkozik, csak lőjük be, mert akkor rápihenek. kezdem túltolni és már ma is rom voltam kimenni, csak új sor. új lánc, új gumi és menni kellett kicsit járatni... de nem 19re húztam lapot, hanem 20ra
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Sajnos 2 hete az autópályán megadta magát az autó turbója. Tegnap lett kész és ez nagyon nem volt betervezve, így az augusztusi egri hosszúhétvégézés elmarad. Ennek fényében egy Mátra-kört jobban be tudok iktatni, mert az közel sem olyan költséges,mint a családdal 3-4nap Egerben.
Ráadásul pont most "talált meg" egy igen kedvező bringaajánlat is, de sajnos arra is nemet kellett mondanom (95% és nem nagyon tudom összelegózni,hogy kijöjjön a matek)
Tekerés ügyileg, egész júliusban összesen 2x30 kilit mentem. Mondhatom, nem vagyok életem formájában
De ez nem is erről fog szólni. Menjünk 
Ráadásul pont most "talált meg" egy igen kedvező bringaajánlat is, de sajnos arra is nemet kellett mondanom (95% és nem nagyon tudom összelegózni,hogy kijöjjön a matek)
Tekerés ügyileg, egész júliusban összesen 2x30 kilit mentem. Mondhatom, nem vagyok életem formájában
- pärt
- Őslakos

Ja, kb.
Már a tavalyi közös tekeréseink alapján ítélve.
Pár hete találkoztam Felsőtárkányban egy nyájtól elbitangolt Green Rider-rel. Reménykedtem, hogy Ati is a közelben van, de csak valami magányos harcos volt.
Szóval az a múltkori, Revis Eger-Lillafüred-Bükkszentkereszt-Eger kör is jó lehetne egy közös tekerésre, bár ez hosszabb, mint a kékesi, meg a Bp. környékieknek is többet kell hozzá utazni.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

No, urak! Mátra?
ááá,kinagyítottam az aug 11. menést. 50,7km-től van egy kilis egyenes, ott aztán megszaladt a gép,de utána mi hajtűkanyar jönSzalon írta: ↑2023.08.14., hétf. 10:57Valós, ott 90+ is simán elérhető, ha akarom, de többnyire csak le szoktam gurulni. Amúgy semmi extra, egyáltalán nem félelmetes, vagy ilyesmi, persze nyilván segit, ha sokat mész fel, akkor ugye legalább annyt le is fogy gurulni, szóval hozzászokik könnyen itt az ember a 70-90km/h-s sebességhez és a napi rutin része lesz. Bár nem mintha előtte problémám lett volna asebességgel :)revox írta: ↑2023.08.13., vas. 09:56Szalon! az aug 11. tekeréseden a 85 max speed valós. vagy beméri a gps? nem kételkedek, csak bátor vagylehet nem mernék így menni, sőt
![]()
nekem bükkben van egy lefele, ahol be szokott mérni 80akat, de holtbiztis,hogy nem megyek közel se annyival. de nekem ott pittyeg is. hogy jelet vesztett.
halfnote.hu
halfnote.hu
Szalon írta: ↑2023.08.14., hétf. 10:57Valós, ott 90+ is simán elérhető, ha akarom, de többnyire csak le szoktam gurulni. Amúgy semmi extra, egyáltalán nem félelmetes, vagy ilyesmi, persze nyilván segit, ha sokat mész fel, akkor ugye legalább annyt le is fogy gurulni, szóval hozzászokik könnyen itt az ember a 70-90km/h-s sebességhez és a napi rutin része lesz. Bár nem mintha előtte problémám lett volna asebességgel :)revox írta: ↑2023.08.13., vas. 09:56Szalon! az aug 11. tekeréseden a 85 max speed valós. vagy beméri a gps? nem kételkedek, csak bátor vagylehet nem mernék így menni, sőt
![]()
nekem bükkben van egy lefele, ahol be szokott mérni 80akat, de holtbiztis,hogy nem megyek közel se annyival. de nekem ott pittyeg is. hogy jelet vesztett.
de gondolom,ezek valamivel hosszabbak. én már öreg vagyok és fosos
már a kékesnél is ráfogok a fékre a hosszú egyenesen 70 körül. nem is az egyenessel van ott bajom, jó az út,nem dob el,de nemsoká jön a kanyar itt kijön a CULT power... de jól kened
halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1604
Valós, ott 90+ is simán elérhető, ha akarom, de többnyire csak le szoktam gurulni. Amúgy semmi extra, egyáltalán nem félelmetes, vagy ilyesmi, persze nyilván segit, ha sokat mész fel, akkor ugye legalább annyt le is fogy gurulni, szóval hozzászokik könnyen itt az ember a 70-90km/h-s sebességhez és a napi rutin része lesz. Bár nem mintha előtte problémám lett volna asebességgel :)revox írta: ↑2023.08.13., vas. 09:56Szalon! az aug 11. tekeréseden a 85 max speed valós. vagy beméri a gps? nem kételkedek, csak bátor vagylehet nem mernék így menni, sőt
![]()
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Nekem Blanka aranyérme mellett az tetszett a legjobban, hogy a női mezőnyversenyen is fürtökben lógtak az emberek a kordonokon hármas-négyes sorokban. (És kulturáltan üvöltöttek.
Én még egy "Hajrá Blanka" ordítást is hallottam.)
- aladin66
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 47
Én a múlt hét előtti kedden belehajtottam Pesten egy kivilágítatlan, nem megfelelően kitáblázott munkagödörbe. Kb. 2,5 métert zuhantam, eltört a bal csuklóm.AAttila írta: ↑2023.08.12., szomb. 09:39Sajnos én is azt tapasztalom, hogy az utóbbi hónapokban!! nagyon sokat romlott a közlekedési morál. Rengeteg türelmetlen, idegbeteg autós van. Nem is kezdek példákat írni, akár bringásként,akár autósként teleírhatnám az egész fórumot olyanokkal, ami velem történt vagy láttam mással megtörténni.asebestyen írta: ↑2023.08.12., szomb. 09:17Sokadjára úgy akartak megölni, pl tegnap is egy 50-60 közti nő, hogy jön szemből a kocsisor és mikor elém érnek, index nélkül elkezd előzni és nem érdekli, hogy én is az úton vagyok. Az utóbbi 2 hétben harmadjára kellett a makadámos padkára ugranom a bicajjal, hogy életben maradjak. Tegnap nem volt nehéz, mert kb 25-tel mentem enyhe emelkedőn, de a múltkor lefelé olyan 50 körül, az kemény volt.![]()
Elmentek otthonról az embereknél teljesen.![]()
amúgy ez elég kemény. már az u23 világbajnoki cím... 5 éve top5-ről se nagyon álmodoztak hazai versenyzők, 10éve meg ki se jutottak (idézőjelben)...
halfnote.hu
halfnote.hu
jogos
halfnote.hu
halfnote.hu
Bodrogi Laci ezüstérmes lett ITT-ben, ha jól tudom 2007-ben egy bizonyos F. Cancellara fiatalkorú elkövető mögött. Szóval fent volt a pódiumon mint érmes, de akkor a svájci himnuszt zengte a zenekar. (És szegény Sipi sírt örömében. Sosem felejtem el.)
szasztok fiúk
mindenki megvan? látom Revinek köveket kell hordania zsebébe nehogy lefújaja Bóra a kirikpirről 
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Bodrogi,de az nem mezőny, cserébe elit.de pazar

halfnote.hu
halfnote.hu
Szoktam így járni. Kb 98rpm, de ha elváltom 17-re, akkor beesik 90 alá. És amikor ez van, olyankor pont nem esik jól egyik semrevox írta: ↑2023.08.14., hétf. 00:03Sram az is jó, 17ig ugyanúgy megy. ez volt itthonAAttila írta: ↑2023.08.13., vas. 22:51El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg![]()
![]()
11speedben amúgy 11-23 van fent alapban. A bbb-nek van ilyen sora. 19ig lép 1et. Fölöslegesnek tűnhet, de nálunk, néha a szeles napokon van, hogy a 17 kemény,19 túl pörgős.
Sram az is jó, 17ig ugyanúgy megy. ez volt itthonAAttila írta: ↑2023.08.13., vas. 22:51El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg![]()
11speedben amúgy 11-23 van fent alapban. A bbb-nek van ilyen sora. 19ig lép 1et. Fölöslegesnek tűnhet, de nálunk, néha a szeles napokon van, hogy a 17 kemény,19 túl pörgős.
halfnote.hu
halfnote.hu
El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg
Itt a vég, 11-26
biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6587
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.