jogos

jogos
Bodrogi Laci ezüstérmes lett ITT-ben, ha jól tudom 2007-ben egy bizonyos F. Cancellara fiatalkorú elkövető mögött. Szóval fent volt a pódiumon mint érmes, de akkor a svájci himnuszt zengte a zenekar. (És szegény Sipi sírt örömében. Sosem felejtem el.)
Bodrogi,de az nem mezőny, cserébe elit.de pazar
Szoktam így járni. Kb 98rpm, de ha elváltom 17-re, akkor beesik 90 alá. És amikor ez van, olyankor pont nem esik jól egyik semrevox írta: ↑2023.08.14., hétf. 00:03Sram az is jó, 17ig ugyanúgy megy. ez volt itthonAAttila írta: ↑2023.08.13., vas. 22:51El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg![]()
![]()
11speedben amúgy 11-23 van fent alapban. A bbb-nek van ilyen sora. 19ig lép 1et. Fölöslegesnek tűnhet, de nálunk, néha a szeles napokon van, hogy a 17 kemény,19 túl pörgős.
Sram az is jó, 17ig ugyanúgy megy. ez volt itthonAAttila írta: ↑2023.08.13., vas. 22:51El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg![]()
El is szégyelltem magam a 11-28-calrevox írta: ↑2023.08.13., vas. 21:49Itt a vég, 11-26biztos, ami biztos. De 17ig egyessével megy (sram pg1170, 105ös,acél zàróanyával). Bár itthon inkább az 50T-hez kell. Tegnap is az egyik kisebb kaptatóra 50el mentem neki, de a közepe körül döcögőssé vàlt, ott elkelt volna a 26 hátul (kis időre nyugodtan be lehet váltani full keresztbe).
3667.jpg
ja. az enyém fixen fals. nem szoktam megkeresni,hol mutatja strav, de emlékeim szerint a hollóstető-lillafüred lefelében. kizárt, de ott pittyeg is a garmin. hogy nincs gps, majd megtalálja.pärt írta: ↑2023.08.13., vas. 11:12Bükkben nem nagyon emlékszem ilyen csapatósabb részre. Kékesről van egy egyenes szakasz, ott összejön, ha szépen összesimulsz a géppel. Ez enyémet ott meg is kell egy kicsit rúgni, modern cuccoknál elég a gravitáció (legalábbis Szalon ott kb. hajtás nélkül csorgott annyival a Pincsin, nekem ugyanahhoz verni kellett a habot.revox írta: ↑2023.08.13., vas. 09:56Szalon! az aug 11. tekeréseden a 85 max speed valós. vagy beméri a gps? nem kételkedek, csak bátor vagylehet nem mernék így menni, sőt
![]()
nekem bükkben van egy lefele, ahol be szokott mérni 80akat, de holtbiztis,hogy nem megyek közel se annyival. de nekem ott pittyeg is. hogy jelet vesztett.).
Bükkben nem nagyon emlékszem ilyen csapatósabb részre. Kékesről van egy egyenes szakasz, ott összejön, ha szépen összesimulsz a géppel. Ez enyémet ott meg is kell egy kicsit rúgni, modern cuccoknál elég a gravitáció (legalábbis Szalon ott kb. hajtás nélkül csorgott annyival a Pincsin, nekem ugyanahhoz verni kellett a habot.revox írta: ↑2023.08.13., vas. 09:56Szalon! az aug 11. tekeréseden a 85 max speed valós. vagy beméri a gps? nem kételkedek, csak bátor vagylehet nem mernék így menni, sőt
![]()
nekem bükkben van egy lefele, ahol be szokott mérni 80akat, de holtbiztis,hogy nem megyek közel se annyival. de nekem ott pittyeg is. hogy jelet vesztett.
Az egyenlőbbekAAttila írta: ↑2023.08.12., szomb. 22:36Nah, azért az UCI megint kitett magáért. 1 nappal a monti futam előtt szabályt változtattak,hogy MVdP és Sagan előrébb kezdhesse a versenyt. Pár versenyző és vezető megírta nekik a nem tetszésüket, de simán lerázták őket. Pl az új szabály szerint Blanka, aki ugye 5. lett a 47. helyről, ő is előrébb kezdhette volna. De sokan évközben,csak azért utaztak k.va sokat egy versenyre,hogy tudjanak pontokat gyűjteni. Hááát, kár volt. Ez nekik mind kidobott pénz,energia volt.
Hajrá UCI![]()
Ezekből nem fog sok itthon szaladgálni szerintem. Az áruk nem versenykèpes a féláron beszerezhető fulcrum, campa és mavicok mellett (Romániában készülnek, megy a lopeszku a gyárból). Talán Szalon kinti haverjai...
Soha semmi gondom nem volt semmilyen szélben a 60-as kerékkel sem, 80+ kg vagyok, nem zavar ha 90+-nál fúj be egy nagyobb széllökés sem! Ez nem szempont egyáltalán.revox írta: ↑2023.08.11., pén. 23:30figyeltem, csak kisebb-kontra nagyobb sztorikat vázoltam![]()
a végén summáztam, a széltől tenném függővé. ha télen nagy a szél, jobb a 37es. ha nem érdekes, akkor a 45ös CULT![]()
mi sokat jártunk télen, de ithon. ami még megmaradt, ha defekt van. az idő ellened dolgozik. ha le kell szállni, a pulzus pillanatok alatt lemegy és az izzadtságot se szellőzteti ki a memetszél a technikai ruházatban. magyarul baromi hamar elkezdesz fázni. ha felétek is hideg van(gondolom), legyen a kerék tubeless, de lehet a téli mínuszokban célszerűbb sima külső-belső rendszert használni. ritkán volt defektünk, de ha volt, mire belsőt cseréltünk, már a végére alig volt kéz, ami a szelepet vissza bírta tekerni. sose legyen, de ha egyszer beüt és nem segít a tej, gondban leszel.
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy az utóbbi hónapokban!! nagyon sokat romlott a közlekedési morál. Rengeteg türelmetlen, idegbeteg autós van. Nem is kezdek példákat írni, akár bringásként,akár autósként teleírhatnám az egész fórumot olyanokkal, ami velem történt vagy láttam mással megtörténni.asebestyen írta: ↑2023.08.12., szomb. 09:17Sokadjára úgy akartak megölni, pl tegnap is egy 50-60 közti nő, hogy jön szemből a kocsisor és mikor elém érnek, index nélkül elkezd előzni és nem érdekli, hogy én is az úton vagyok. Az utóbbi 2 hétben harmadjára kellett a makadámos padkára ugranom a bicajjal, hogy életben maradjak. Tegnap nem volt nehéz, mert kb 25-tel mentem enyhe emelkedőn, de a múltkor lefelé olyan 50 körül, az kemény volt.![]()
Elmentek otthonról az embereknél teljesen.
Nekem volt ilyen,jó kerék,a bringádhoz illene is.
Nem eladni akarom Neked, csak kipróbálni, de nincs clincherempärt írta: ↑2023.08.12., szomb. 07:14Köszi a felajánlástrevox írta: ↑2023.08.12., szomb. 00:02speed 40Neked a hegyre érdemes kónuszost. kanyarban jobban fordul. shimano, campy,fulcrum... ebből a legegyszerűbb technikailag a fulcrum. de lehet lesz egy év. mire azt mondod, tényleg jobb, mint a Ksyrium... vagy nem
![]()
most a vision metronom le van téve. majd lehet odaadom 1-2 hétre, csak nemtom, mikor megyünk arra. de ha debiben vagy,előtte nap rámszólsz és előhalászom. csak ne fektesd meg25ös latex van rajta. oxt majd meglátod, akarsz e karbonozni, vagy mégse. a kis campa szét van kapva. gumikal játszok. vagyis ragasztókal. ma éppen a vittoria mastik pro volt a program... a hasam is tiszta ragacs
. csúszós ragasztó, megcsúszott a felnin a gumi ráhasaltam, mindenem tiszta mastik pro
![]()
, de az szingó, ugye? Mindenképp maradnék peremes vonalom, egyrészt árokparton ülve is teljes értékűre szerelhető öt perc alatt és csak egy könnyű belsőt kell tartaléknak vinni, másrészt egy negyvenezres szingót szétvágni egy kaviccsal, kátyúval nagyobb gyászmunkával jár, mint a mostani, kevesebb, mint félárú külsőimnél.