Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

AAttila írta:
2021.08.05., csüt. 08:57
Fat burning:
https://homegymr.com/best-heart-rate-to-burn-fat/
na,majd átolvasom,hirtelen csak a 5-os táblát néztem meg. ha 190 a max, akkor 133 a FB teteje. ha megvasn még a 200, akkor 140. xal a 149 mindenképp hülyeség lesz. na,akkor még lassabban kell menni, d emár így is alustam szinte :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.05., csüt. 08:53
A Strava-n beállításoknál be kell jelölni, hogy jelenítse meg a HR adatokat is. A bianchi-s srác most vett pulzus mérőt és nem tudta miért nincs adat, csak a garminján.
már nyomkodtam 6milliószor, hogy jelenítse meg, de s ea régieket, se az jakat nem hozza. lehet a böngésző elavult és a végső "SAVE" nem érvényesül, passz... de lehet nem is jó helyen nyomkodok (de, szreintem jó helyen. ott kérdezi a láthatóságot és választani kell,hogy én,vagy haverok,vagy mindenki)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1168

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2021.08.05., csüt. 08:48
lacee írta:
2021.08.05., csüt. 06:17
revox írta:
2021.08.04., szer. 23:42

Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...
Igen,már néztem azért is írtam,hogy nem ,,horror” áron van,vegyed meg és leteszteled nekem 31_1_21.gif
vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményem :D

Jó tudni 31_1_21.gif

csak még nem döntöttem el,költök e a Gan-ra. bár, az is igaz,ha azt eladom, az axxonynak lehet jó lenne, csak a para :D azért néha még fog olyan kátyúkat, ...
A hozza való kormányszárat is vedd meg :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

na,egy kis karbon még,aztán hagyjuk a pecsába, csak tabletten fenének volt kedve este írogatni...

xal a karbon a kerékpársportba (mint sok egyéb terüeltre) kifejezetten a kedvező súlya miatt került be, úgy, hogy viszonylag kedvező sziládsági mutatókat tudott. De kényes dög. És persze előnyös tulajdonságai mellett számos hátránya is van.
a sztori annyi, egy faramucin megfogalmazott UCI szabályt játszottak ki, miszerint a keréknek úgy kell felépülni,hogy az agytest küllővel kapcsolódik a felnihez (igen,ilyenek is le vannak írva). és egyszer elkészült az első telekerék, amit az UCI kiröhögött, de a gyártó rámutatott a szabályra: kérem, itt az agytest, itt a felni, itt pedig oldalanként 1-1 küllő.

Aztán sokáig csend volt, de akkor is kezdték a vázakat már kóstolgatni, majd a kerekeket. fejlódött az iparág, de nem anynira,mint azt gondoljuk. Ezért szoktam azon mosolygni, maikor jön az,hogy a 10 évvel ezelőtti karbponváz nem olyan. nem a lufaxt. számos versenyzőt ismerek,akinek boltja is van, mágis kb 2010-es Colnagoval megy (és többnyire nyer is).

Aztán idővel kialakult még egy előnyös tulajdonsága, hogy viszonylagy egyszerűen tudnak olyan csőkeresztmetszeteket kialakítani, melyek kis tömegük ellenére igen kedvező merevségi mutatókat tudnak. DE! Ettől a karbon még baromira sérülékeny és kényes állat. EGy igen szemléletes a karbonynergek pálcája. Talán itt találkozhatunk a legtöbb töréssel. Bár nekem 7+ éves a karbonnyergem és egyszer túl is hűztam,belevágott a bilincs, azóta se tört el. De, egyrészt, zömében 60 kilóval lovagoltam, másrészt tudom,hogy ügyelni kell rá, így amikor jöttek a felütéses részek, segítettem a bicajnak, nyeregnek,hogy ne a segemmel terhelt súlyt veresse a döcögőn. magyarul kiálltam. Na, sokan ezt nem teszik meg. azt hiszik, akarbon aztán mindent kibír. Nem sokkal nehezebb csapattárs ugyanilyen nyerget 2 hét alatt tört el. és akkor mutass egy eltört fémpálcát. Biztos volt már, én még nem láttam, főleg olyat nem, ami mezei lovaglás alatt tört volna el. DEpálcánál maradva, elve 7x9-es oválpálcát kell kialakítani, mert a sim körkeresztmetszetű még hamarabb eltörne a fenébe. itt lép be,amit említettem, hogy a kedvezőbb alaktényezővel, ha nicns is versenyben tartósságra a fémpálcákkal, ad egy élhető kompromisszumot. Persze,ettől merevebb is. ha D8 keresztmetszetű lenne,jobban hintázna is a nyeregtest.

A karbon egy szükséges rossz a kerékpárok életében. kell, mert kell. Talán a vázak már kiforrtak (nem most,már korábban), de pl a kerekek világa még nagyon szór. Ráadásul olyan dinamikát, amit pl egy Mavic Ksyrium tud, szinte nincs karbonkerék, ami tudna. Elég elterjedt kerék is, főleg kritériumversenyeken, ahol rengeteg kigyorsítás van, de rövidebb mezőnyversenyeken,ahol pörög a lószparádé, a mezőny igen nagy hányada választja ezt a kereket(a fent említett kereskedő/versenyzők is, ami csak azért érdekes, mert a polcról bármit levehetne, de worldTourral szemben, őket nem köti a szerződés és szponzoráció). Talán többen is, mint a Fulcrum Zerot. Természetesen ezek mind saját tapasztalatok, én nem böngészem a netet infóért, mert nem érdekel. Esetleg ötletadónak jó, de engem csak az érdekel, amit megtapasztalok. Nos, kerék terén kb a Campa Bora az a szint, ami megközelíti síkon egy vérolcsó Fulcrum Quattro menetdinamikáját. Nem a statikus sebességről beszélek, a dinamikáról. A mezőnykerekek terén az előnye akkor jelentkezett, amikor a 50-60 mm-es felniket kezdték először hibrid gyártani, majd full karbonból, merthogy az alu már elég nehéznek bizonyult ilyen peremmagasságban. Pootosabban, statikusan, síkon elmennek, mert lendkerékként funkcionálnak, de 1280 grammos, 50-es szett síkon is megy (bár kicsit jobban meg kell pörgetni,nincs lendkerék-effektus), de a síkot elhagyva, felnyargal a hegyre is. Persze, van egy kellemesnek mondható csillapítása is, így az út rezgéseinek egy részét elnyeli,de ugyanígy nyeli el a rider apró rezdüléseit is amit az aszfalt fele küld. Számomra az első nagy pofon karbonkerékkel épp ez volt, a "gázreakció".

Kormány kb megfeleltethető a nyereggel, csak ott nem a s*gg terheli, kisebb a ráeső súly és lényegesen nagyobbak a keresztmetszetek. Azért azt javallom, mindamellett,hogy nekem is mind karbon,amit használok, egy gyors lejtőzéskor, ha nagyon xar az út, inkább csak lazán fogjunk rá és segítsünk neki kimozogni a döccenőket, mert az ördög nem alszik. zárszóként, kb 120 fős egyesület életét követve, még letört alukormányt nem láttam, karbont már igen. Ettől én is a karbonra voksolok, csupán két fontos dologra hívom fel a figyelmet: 1- kizárólag megbízható darabot,amit már sokan próbáltak és bevált (lehet ez kínai is, csak tudjuk, hogy jó, nem az 1 hét után lefittyenő fajta) és ami még fontosabb, segítsünk a bicajnak túlélni. Sajnos ez is egy velejáró rossz. Ha mi lenullázzuk, nem adnak másikat, hanem venni kell.

persze,mehetnénk tovább, a torayok szakítószilárdásga és az abbél épült kerók valós értéke mentén, de az itt zajlik előttünk. ami fix, hobbira bármi jó, ami tetszik, versenyezni valsz egy jól bevált vázat néznék, de nem a legkönnyebbet, az fix. alu stucni,esetlegy bevált karbon kormány(régi SLK gondolkodik.gif ), de lehet csak fsa energy (ahogy tette azt a szponzorációra xarva Sagan is a Cannondale-nél) és Fulrum zero vagy ... na,ezt félve írom le, mert gyűlölöm a küllőzését, de az újak már úgy emlékszem normál küllőanyásak, mavic ksyrium. síkon maradhat a régivágású fulcrum quattro. Nem, nem ezeket használom, mert a karbonok szebbek és a tötyögve tekeréskor (30 környéke) lényegében szerintem sebességkülönbség se lenne, esetleg hegyen, de amikor versenyen 50-60szor kell durrantani, ott már nagyon nem mindegy. Igazi közelharcra, pofozkodára ezek az álombringák,.. hogy is fogalmazzak... van náluk jobb.

OK. lőjük le a sztorit :D már én unom. elfáradtam, mire ezt a sok xart leírtam, ami a témábavágó gondolataim kb tizedekben mérhető százalékát teszi ki :D
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3635

Hozzászólás Szerző: AAttila »

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

A Strava-n beállításoknál be kell jelölni, hogy jelenítse meg a HR adatokat is. A bianchi-s srác most vett pulzus mérőt és nem tudta miért nincs adat, csak a garminján.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2021.08.05., csüt. 06:17
revox írta:
lacee írta:
2021.08.04., szer. 20:45
Azért bejön ez is,árban sem horror.

64E7AF85-60CE-4E82-8692-C30FCFA9ACE9.jpeg

F455EA89-60F8-4CC7-ADC6-C9B6951CDBEA.jpeg
Velossimoban van elcileg. 80 ezer nem vészes érte és ez sok Dedával ellentétesen,125 droppal bír,nem 130. Meggondolandó. Nekem a Ganra kellene egy kormány, mert ami rajta van nem lapított, aztán a kezem már ara áll rá. Csak vacillálok,hogy slk, vagy valami ilyen...
Igen,már néztem azért is írtam,hogy nem ,,horror” áron van,vegyed meg és leteszteled nekem 31_1_21.gif
vakarom a fejem, mert ez jónak tűnik. lehet egy telefont megérne,van e raktáron. támogatónk is,van kedvezményem :D
csak még nem döntöttem el,költök e a Gan-ra. bár, az is igaz,ha azt eladom, az axxonynak lehet jó lenne, csak a para :D azért néha még fog olyan kátyúkat, ...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

avl2 írta:
2021.08.05., csüt. 05:58
revox írta:
2021.08.04., szer. 22:14
... Ha 190-re állítom a maxot (ennyit már tekertem idén, a régi 200 már valsz nincs meg) akkor 149-ig zsírégető. …
ez mi szerint ? 149 a 190-nek 78%-a
(szerintem ez ahhoz sok)

Mi szerint hol minek a % határa ?
nekem a strava dobja ki a zónákat. nekem is gyanús,ezért igyekeztem 140 környékén tartani inkább, 141 sikerült avg-ben. de nem igazán tudok kiigazodni a straván, ráadásul meg se jelenik a mért hr adat :D (garminon látom)

ja, szeritnem nem így százalékol. valsz alap 70-es normál érték után osztja fel. axxem 115ig hozza a melegítőzónát, utána itt van egy nagyobb léptékű fat burning, aztán már kisebb osztásokkal lépdel el a maxig
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

avl2 írta:
2021.08.05., csüt. 05:50
akisbandi írta:
2021.08.04., szer. 20:27
…….ezüstionos vacak egyébként
akkor ez a Kékesre, Alpokba való ! :)

(az a duma, hogy hifiben az ezüst magasban az igazi, nem?)
mondj az,akinek sose volt értelmes ezüstmadzagja :D vgy ha volt, füle nem :D
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
lacee írta:

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

revox írta:
2021.08.04., szer. 22:14
... Ha 190-re állítom a maxot (ennyit már tekertem idén, a régi 200 már valsz nincs meg) akkor 149-ig zsírégető. …
ez mi szerint ? 149 a 190-nek 78%-a
(szerintem ez ahhoz sok)

Mi szerint hol minek a % határa ?

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

akisbandi írta:
2021.08.04., szer. 20:27
…….ezüstionos vacak egyébként
akkor ez a Kékesre, Alpokba való ! :)

(az a duma, hogy hifiben az ezüst magasban az igazi, nem?)

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.04., szer. 22:22
Neked 471cal, az én maim 1886. Én többet ehetek :smile52:
ááá, direkt zsírégetés megy,de ott nem szalad a cal :D bár,ha mennék 4 órát :D
De állítgattam még ma is a extreme tech sbs-t. Kb,minrha jó lenne, de majd csinálok valami sablont, hátha be lehetne állítani a terpedo mintájára. Az el van találva. Egyébként nem rossz cipő, de semmi extra. Kicsit hátrébb tettem a stoplit, bokához közelebb. A Dogmához állítottam, az jobban szereti,ha pörgetve van, ilyen konfigban jobban pörög a láb, kevésbé rángatja a bokát(kisebb erőkar), de majd hegyen kiderül, jó ötlet volt e. Mondjuk a sima Extreme valsz még pörgősebb lesz a maga 241 grammjával. Még létezik az Extreme 3, ami a sima extreme tépőzáras kivitele,de ugyanaz a pro talp, felsőrész. Az 42-es méretben 200g. Érdekes lenne kipróbálni. Nem félek a tépőzártól, de nincs méret. De ezek inkáb finom cipők. Versenyezni még mindig a torpedot preferálnám. Az igazi vadparaszt cipő, odab@x rendesen.
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Neked 471cal, az én maim 1886. Én többet ehetek :smile52:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.08.04., szer. 22:04
A lényeg Revi, hogy kijutottál tekerni :smile52:
És még az elrongyosodott pulzuspántot is megtaláltam. 141 avg, igyekeztem ittkörül tartani. Ha 190-re állítom a maxot (ennyit már tekertem idén, a régi 200 már valsz nincs meg) akkor 149-ig zsírégető. Nem figyeltem a tempót, a bpm volt csak kitéve középre, de majdnem 30 lett az avg (29,7). Axxem nagyon óvatosan bicózok, már a pulzust elnézve. Van,hogy ennyi sincs az átlagom. Akkor milyen pulzussal megyek? Melegítő :D de jó ez így. Most kitaláltam,ha zsírégetőben megyek, hátha nem enném vixxa,amit letekerek. +10 kila nem kevés. Az nálam majdnem 15% növekedés a normál súlyomhoz.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Vinkler írta:
2021.08.04., szer. 20:18
AAttila írta:
2021.08.04., szer. 19:07
Vinkler írta:
2021.08.04., szer. 18:13
Érdekes egy állatfaj, az biztos. Remélem nem ebbe az irányba megy el a kerékpártervezés…

https://cyclingtips.com/2021/08/hope-gb ... aahwHmGuns

A2996C42-99E8-411D-8716-8B4A289A6620.jpegEE79F284-399F-49DA-92B7-3473CFF4EFCB.jpeg60499840-E151-4FD5-A378-BF5EAD92572F.jpegAD54FF75-C943-4666-ADDE-CCDAEE153F38.jpegEBB4BAA3-6103-4DB2-ACB7-EEC6A9987981.jpeg
Pedig a pályabicó is ilyen lett, amivel most mentek :rolleyes:
Tisztában vagyok vele, csak aggódom.
Nálama dogma villája,ha nem is ilyen randán,de már elég nagy ívben elkerüli a kereket. Már elraktam,de majd egyszer lefotózom.
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

A lényeg Revi, hogy kijutottál tekerni :smile52:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2021.08.04., szer. 20:20
akisbandi írta:
2021.08.04., szer. 20:13
revox írta:
2021.08.03., kedd 16:47

ahhoz,hogy büdös legyen, elég egy nyár :rolleyes:
Ha már sisak, nekem a Hansaplast lábizzadást gátló spray jött be, 2-3 alkalom után befújom a belsejét, miután megszáradt. Nem kell röhögni :D
Nem rossz, alakul ez; végül is mindig fejétől bűzlik a láb... :D
Én egy ősibb módszer híve vagyok, néha kimosom a párnákat.
Csak cigyázz vele. Nekem egyszer leázott a párnáról a felragasztott tépőzár... Technokol rapid, csak meglepődtem...
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

kargidje írta:
2021.08.04., szer. 19:49
revox írta:
2021.08.04., szer. 14:25
kargidje írta:
2021.08.04., szer. 11:50

értem én mi az ütés. de amikor pl egy stucni rámarkol a kormányra,ahol érintkeznek, azon az élen a karbon minden felütésnél kap egy "ütést". de ilyen feszültséggyűjtő pontok még a kormányon lévő élek, pl a lapított országútinál a hirtelen átmenet, vagy a fékkar bilincse amikor jól meg van tépve és persze a bovdenvezető "furatok". Aztán ott vannak a karbonzsírok. Bár ez karbontól független dolog, de rendszerint ajánlják a gyártók is. na az aztán szépen bele tud marni a szövetbe,pont elég ahhoz, hogy megindítson egy amortizáló folyamatot. véleményem szerint messzire kerülendő a karbonzsír, de mindeki magának tesz tetszés szeritn csiszolóvásznat pl a kormány és a stucni közé (de ez csak zárójeles rész)

ettől csodák nincsenek. ha össze kell vetni karbont és alut, a karbon sérülékenyeb. az egy műanyag. egy szobahőmérsékleten kikeményedve rideg műgyanta, amibe karbonszövetet tesznek kísérőnek, hogy a szilárdságát fokozzák. A főleg hirtelen jött, dinamikus terhelést nehezen viselik. külső anyag behatolására(ha jól odateszed,ami az ütés lenne eme értelmezésben) meg szétrobbanással válaszolnak, de minimum törnek(repedés is törés). Az,hogy milyen szakítószilárdsággal, meg egyéb mérhető paraméterrel bírnak a szövetszálak az a parasztvakítás kategória(nomeg úgyse szálirányba kapja a karbonszál a terhelést). Ezek a hordozó miatt ridegek és ami rideg, törékeny.

Bringa esetén,persze, bírják a DH-t is, megoldják, fene tudja, ott pl mi értelme van, azok úgyis nehéz gépek

hirtelen rákerestem,de ezzel nem lesztek sokkal előrébb.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kompozit_anyagok

de nem abból kell kiindulni,hogy "izét is gyártanak belőle, akkor az csak jobb". ettől nekem is karbon van két bringámon, a harmadikon még nemtom,mi lesz(valsz karbon, de tudok bringázni). az asszonyén alu, karbonhéjjal... neki az a biztos ;peace;

Mondjuk pont nem műanyag!!!!!

"Az,hogy milyen szakítószilárdsággal, meg egyéb mérhető paraméterrel bírnak a szövetszálak az a parasztvakítás kategória"
Bocs, de ez nettó hülyeség.
Dolgoztam kompozit üzemben, ott sem véletlenül volt 4-5 fajta üvegszálas szövet.

Ha az alu vázat ütöd meg erősen, lehet nem törik, reped meg egyből, mint a karbon, de azzal a behorpadt vázzal már nem szívesen bringáznék komolyabban. ;)

Annyira szkeptikus vagy, még a köztudottan bizonyított tényekkel szemben is, hogy ... :nonononono:
15-20-30évvel ezelőtt én sem mertem volna karbon vázas bringát venni, nem is vettem. Azóta viszont krva sokat fejlődött a technológia!
Pont az miatt is jobb a karbon, mint az alu, le is írtad, hogy a rétegeket egymáson és a különböző tulajdonságú/erősségű szöveteket variálják, emiatt kedved szerintire építheted adott ponton a vázat, alkatrészt. Ha kell erős és merev, ha kell rugalmas és csavarható, ahogyan az erőhatások megkívánják. Nem véletlenek pl. kormánycsapágy/középcsapágy körüli brutál vastag, merev vázpontok vagy az aszimmetrikus hátsó (lánc)villák. Enyém is ilyen.

Dh bringán is valószínű emiatt alkalmazzák + súlya miatt is. Mivel időre megy, dh pályákon is van sok tekerős/pedálozós rész. Nem mindegy 21kg vagy 15,5kg-os gépet kell kigyorsítanod, lefékezned vagy éppen a levegőben mozgatnod, amikor 15-30métert repülsz.

"de nem abból kell kiindulni,hogy "izét is gyártanak belőle, akkor az csak jobb""
De, pont igen. Ha ott merik alkalmazni, mivel sokkal többet el kell viselnie, mint egy ó.úti váznak, akkor azt hiszem hobby/amatőr szinten is bevállalható. 36_1_11.gif

Persze azt nem veszel, amit akarsz. :tutiok:
A karbon szakítóshilárdsága ott parasztvakítás, hogy nagyob,mint az acélé. Lehet,de ez még semit nem jelent. Bazi sokat írtál, én most fáradt vagyok :D ha 5 éve karbonozol, pont dupla annyi ideje használok karbont és pont kétszer annyi karbonbicóm van,mint Neked és nyeregtől az utolsó xirxarig is minden karbon rajta. Mellesleg komplett egyesületi flottát szervizelek, ami szintén mind karbon, a kormányuk is, de kerekek terén is láttam már párat. Ettől még biztonságosabb egy alu kormány és stucni. Főleg versenykörülmények között. Pontosabban kevesebb esélye van, hogy letörik, vagy esetleges bukás után azzal még be lehet fejezni a versenyt, a karbon esélyes,hogy eltörik.
A kalapácsos sztorihoz annyit, hogy nem mennél szívesen egy odavert alu vázzal. Ha haza kell menni vele egy bukás után, miért ne. A karbonnal mindegy, akarnál e, nem tudnál :D haverom topváza egy vétlen összeakadásban 5 felé robbant szét.
Nem szkeptikis vagyok, csak realista. Mitől lennék szkeptikus? :D pont én, amikor nemrég 10+ szett karbonkerekem volt :D De azt is tudom, hány szettet nulláztak le a fiúk a csapatkészletből :D Kedvenc sztorim, amiről a kalsszik gumicsizmás vicc jut eszembe (amikor toronyház tetejéről ugrik le a tesztember. Ember elkapált,de a gumicsizma egyben maradt). Xal amikor H Barna odaverte a karbonkereket a mátrában lefele tour de hongrie-n, a felni eltört,de a szingó nem durrant el.
Szervizeltél már karbonbakos sort? Most ez a "legújab" agyamentsége a shimanonak. Le kellett vésni a rotorról. Elsőrangú anyag,mindehova ezt kell tenni :D

Ami tény, bárki bármit mond, a karbon törik bazi könnyen, bárhol is van. Ettől még jó, csak ne verd oda. Be ne dumáljátok már, hogy nem, mert még a végén elhiszem ;peace;
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5270

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:
2021.08.04., szer. 20:31
pärt írta:
akisbandi írta:

Ha már sisak, nekem a Hansaplast lábizzadást gátló spray jött be, 2-3 alkalom után befújom a belsejét, miután megszáradt. Nem kell röhögni :D
Tavaly én is kipróbáltam a mosást, de annyira kopogott a gépben a fejvédő, hogy inkább leállítottam. ;peace;
Ja, erre nem is gondoltam. Én zuhanyzásoz veszem fel.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

64E7AF85-60CE-4E82-8692-C30FCFA9ACE9.jpeg (66.05 KiB) Megtekintve 1423 alkalommal
F455EA89-60F8-4CC7-ADC6-C9B6951CDBEA.jpeg (541.07 KiB) Megtekintve 1423 alkalommal

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
akisbandi írta:
revox írta:

Tavaly én is kipróbáltam a mosást, de annyira kopogott a gépben a fejvédő, hogy inkább leállítottam. ;peace;

akisbandi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: akisbandi »

pärt írta:
akisbandi írta:
revox írta:

hogy ez eddig nem jutott eszembe :smile51: :D :D :D

néha azért én is, amúgy ez valami ezüstionos vacak egyébként

akisbandi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: akisbandi »

AAttila írta:
2021.08.04., szer. 20:03
Akkor nyugodtan vegyek a következőre karbon kormányt? :rolleyes: :D
Én egy jó éve használom a Deda Superleggera kormányt a hozzá való alu stuchival. Nem bántam meg, sokkal merevebb, mint az előd zero1, de nem is ez a lényeg, nem zsibbad el a kezem a kátrányos apró kaviccsal javított utakon. Most már csak egy hozzám passzoló nyerget kellene találnom.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”