Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem merem kipróbálni, mert félek, hogy beindul a bicikibogár!
(Már ha van ilyen.)

Legalább akkora betegség, mint a hifi.

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 824

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

Lehet régebben írtad már, akkor elnézést, milyen gépbe is megy ez a kerékszett? Szerintem nem fog kelleni a 25-ös gumi.
Nah, minden esetre kíváncsi leszek, mik lesznek az első benyomások.

Ha lesznek már megosztható benyomásaim, mindenképp leírom őket. Addig íme a paripa, amin a kedvenc upgrade-em a Deda Superleggera nyeregcső:

Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

(Már ha van ilyen.)

Mondtam, hogy gurulj vele egyet, vagy épp többet, egész nyugodtan!
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8893

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

(Már ha van ilyen.)

De van, de van!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

bodnart
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 204

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: bodnart »

(Már ha van ilyen.)

Vendég

Kerékpározás

Sajnos még nincs nálam. Az eladó nem volt hajlandó postázni, ezért egy nagyon kedves barátom ment érte, így még várom, hogy hazakerüljön. Vagy a mostani, vagy a következő hétvégén ez remélhetőleg megtörténik, de már rettenetesen várom. 
Azt olvasom sok helyen róla, hogy nagyon feszes, merev kerék, ami nyilván nem a komfortot szolgálja. Ha így van, akkor lehet, hogy felkerül majd egy 25-ös gumi.

Lehet régebben írtad már, akkor elnézést, milyen gépbe is megy ez a kerékszett? Szerintem nem fog kelleni a 25-ös gumi.
Nah, minden esetre kíváncsi leszek, mik lesznek az első benyomások.

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Minden kerékhez van egy ajánlott max testtömeg, ha úgy tetszik súlykorlát. Ezen belül lehet állítgatni. Ez semmi extrát nem jelent, a küllőfeszességen állítanak ilyenkor, persze ha kész komplett kerékszettről van szó, mint Nálad. Ha úgy fűzeti az ember, akkor nagyobb a játéktér, úgy mint küllőválasztás és fűzési mód, stb.
Egyébként milyenek az első benyomások? Tetszik?

Sajnos még nincs nálam. Az eladó nem volt hajlandó postázni, ezért egy nagyon kedves barátom ment érte, így még várom, hogy hazakerüljön. Vagy a mostani, vagy a következő hétvégén ez remélhetőleg megtörténik, de már rettenetesen várom. 
Azt olvasom sok helyen róla, hogy nagyon feszes, merev kerék, ami nyilván nem a komfortot szolgálja. Ha így van, akkor lehet, hogy felkerül majd egy 25-ös gumi.

Vendég

Kerékpározás

Sikerült vennem egy Fulcrum Racing Zero kereket használtan. Annál is lehetséges ez a "küllőfeszesség belövése a testsúlyhoz" téma? 
Minden kerékhez van egy ajánlott max testtömeg, ha úgy tetszik súlykorlát. Ezen belül lehet állítgatni. Ez semmi extrát nem jelent, a küllőfeszességen állítanak ilyenkor, persze ha kész komplett kerékszettről van szó, mint Nálad. Ha úgy fűzeti az ember, akkor nagyobb a játéktér, úgy mint küllőválasztás és fűzési mód, stb.
Egyébként milyenek az első benyomások? Tetszik?

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Mindig kérdés, mitől könnyebb a kerék, mert ugye az agy hiába... de ezt nyilván Te is tudod. Én olyan kereket keresnék, ahol a felni a könnyű, de merev és arra egy könnyű abroncs, hogy a forgatott tömeg legyen alacsony. Amire még érdemes figyelni, hogy a kereket személyre kell szabni vásárlás után, tehát a küllőfeszességet be kell lőni a testsúlyhoz, mert ha nagyon meg van feszítve rohadt kényelmetlen tud lenni. Egy biztos a DT kerekek elég elnyűhetetlenek általában, bár ezt a típust konkrétan nem ismerem. Elnézést ha csupa magától értetődő dolgot írtam... 

Sikerült vennem egy Fulcrum Racing Zero kereket használtan. Annál is lehetséges ez a "küllőfeszesség belövése a testsúlyhoz" téma? 

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: priusz »

Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Mit mentett Sagan és Cancellara!

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/lat ... ium=Social

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Apropó!
Eladja az ismerősöm ezt a bringát, ha valakit érdekel, csak szóljon.

Bianchi Infinito Campagnolo Veloce 61 cm 2013-Modell ZONDA kerekekkel. Megkímélt darab!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Ma Milano-Sanremo!!!!

http://hosszabbitas.hu/kerekpar/es-brin ... no-sanremo

Sajnos az Eurosporton a végét adják csak.

gianni321
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: priusz »

Komoly volt a tirreno adriatico vége. Sagan végül 1 mp- el kapott ki összetettben.
Szokásos második hely   Kicsit kényszeredetten gratulált. Nibaliék meg rágták a kefét a király etap kivágása miatt. Cancellara viszont nagyot ment, jól kezdi az utolsó szezonját.
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Komoly volt a tirreno adriatico vége. Sagan végül 1 mp- el kapott ki összetettben.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4319
Kapcsolat:

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

Nekem az a bajom a műanyaggal, hogy 5-7 év az élettartama. Persze ez nem feltétlen baj, de akkor is!
Van nekem minden anyagból bringám, (jó titánból nincs). A műanyag szép és divatos, de sajnos tejes mértékben igaz rá minden újkori fogyasztási cikkre igaz negatívum is. Pár évig jó, aztán dobd ki és vegyél újat...

fene tuidja. még senkit nem kérdztem emg,emnyni idős a gépe,de van néhány műaynagamin látszik,nem mai gyerek. ettől még jó kezekben bármire képes az enyémnek most jön még csak a 3. idénye. eddig olyan,mintha új lenne,aztán majd meglátjuk. de asszem örök garis a váz,meg a dealer is haverom
de van alum is. nem rossz kis gép,de a karbon merevebb. ez talán kigyorsításoknál jön jól. hobbibiajoszásra bőven elég az alu is és tuti tartósabb,másnem a külső behatásokank jobban ellen fog állni. egyébként a kis alumat sokan nézték már karbonnak :D a viselkedése is hasonló,picit lágyabb, súlyra meg talán 7,3kg volt,míg a karbonom 6,95. nem nagy eltérés
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vendég

Kerékpározás

Nekem az a bajom a műanyaggal, hogy 5-7 év az élettartama. Persze ez nem feltétlen baj, de akkor is!
Van nekem minden anyagból bringám, (jó titánból nincs). A műanyag szép és divatos, de sajnos tejes mértékben igaz rá minden újkori fogyasztási cikkre igaz negatívum is. Pár évig jó, aztán dobd ki és vegyél újat...

Szerintem minden anyagnak meg van az a felhasználási terült, ahol optimális. Az alumínium egy kényszerű kompromisszum. Nekem csak ilyen van. Ettől függetlenül úgy érzem, nem sok mindenre jó igazán. Vagy inkább semmire se igazán jó. Persze nem mindegy milyen ötvözet, meg a csőforma, geometria se mindegy a merevség-rugalmasság tekintetében. Alapvetően egy rideg, ezért repedésre hajlamos, kényelmetlen vacak, ráadásul nem terhelési irányban rettenet sérülékeny is. De azért elvagyok vele.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

az acél és titánbringák inkább szépek tudnak lenni, de kb ennyi. tudom,vannak az acélhívők, de az inkább érzelmi döntés, mint racionális.
a titán drága és azon kívül,hogy könnyű,nem osk értelme van. nekem  a montiban van titán nyeregcső és kormány. arra jó,mivel merevafarú,kicsit kegyelmesebb a döcögőn,mint a karbon nyeregcső. ez vázak esetén nem túl előnyüs toljadonsága. régebben voltak tinávázak,de sok esetben a komoly próbálkozások esetén is a támvillák és a villa karbon volt. és midezekhez jön,hogy bazi drága,így értelmét vesztette.

jajj,mutatok valamit. lehet a kép nem adja,de megdöbbentő votl kézbefogni. elgondolkodtam,ez egyáltalán hogy bír el,de elbír

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

meridás havernak volt bent a boltban. ha megfogod,félsz,hogy összetörik a kezdeben. pedig alattad nem

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

Ma kilátogattam a Bringaexpora. Kár volt. Egy darabig biztos nem megyek.
Megvizsgáltam a MR Wheel kerekeket közelebbről. Háááát lehet, hogy jó, de az a gagyi matricázás, mint, ha letraset betűt ragasztottak volna rá. Nagyon gagyi.
Ami érdekes, hogy elég sok alu bringát lehetett látni. Carbon / Alu 50-50%. Acél, titán 0. Fura.

az acél és titánbringák inkább szépek tudnak lenni, de kb ennyi. tudom,vannak az acélhívők, de az inkább érzelmi döntés, mint racionális.
a titán drága és azon kívül,hogy könnyű,nem osk értelme van. nekem  a montiban van titán nyeregcső és kormány. arra jó,mivel merevafarú,kicsit kegyelmesebb a döcögőn,mint a karbon nyeregcső. ez vázak esetén nem túl előnyüs toljadonsága. régebben voltak tinávázak,de sok esetben a komoly próbálkozások esetén is a támvillák és a villa karbon volt. és midezekhez jön,hogy bazi drága,így értelmét vesztette.

jajj,mutatok valamit. lehet a kép nem adja,de megdöbbentő votl kézbefogni. elgondolkodtam,ez egyáltalán hogy bír el,de elbír
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Ma kilátogattam a Bringaexpora. Kár volt. Egy darabig biztos nem megyek.
Megvizsgáltam a MR Wheel kerekeket közelebbről. Háááát lehet, hogy jó, de az a gagyi matricázás, mint, ha letraset betűt ragasztottak volna rá. Nagyon gagyi.
Ami érdekes, hogy elég sok alu bringát lehetett látni. Carbon / Alu 50-50%. Acél, titán 0. Fura.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

A BÜSZKE VILÁGBAJNOK 
figura
halfnote.hu

yura
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 62

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: yura »

A BÜSZKE VILÁGBAJNOK 
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

a kerékpározás szépségei avagy így versenyezz drága cuccal

halfnote.hu

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”