Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foci
Foci
Fú, de nyugis most a topik!
Először is mindenkinek sportszerűségben és sikerekben gazdag új évet kívánok, másodszorra pedig közlöm, hogy nemsokára, azaz 4-én az Osasuna jön a kupában, 8-án pedig bajnoki az Espanyol ellen. Egyik jobb, mint a másik!
Mi lesz hamarabb?
1.
Gazdasági fellendülés Magyarországon, vagy
2. Bajnok lesz a Real Madrid?
Másik kérdés.
Mi lesz hamarabb?
1.
Bl-t nyer a Real vagy
2.
Euró lesz itthon a fizetőeszköz?
Tessék, tippeld meg!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Foci
Xavi tegnap nem bííírt gólt lőni, de legalább 3 gólpasszt adott.
1 gólnál a 3 uccsó érintés Dani Alves-Xavi-Cesc
2. Puyol-Xavi-Cesc
3. gólnál nem láttam, ki adott be, talán Dani Alves és aztán Messi F_E_J_J_E_L!!!
4. uccsó 2 passz: Xavi-Messi
Télleg nem semmi karmesterünk van.

Miénk A!!! Karmester...

Samsung 65" QD-OLED
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Foci
Xavi tegnap nem bííírt gólt lőni, de legalább 3 gólpasszt adott.
1 gólnál a 3 uccsó érintés Dani Alves-Xavi-Cesc
2. Puyol-Xavi-Cesc
3. gólnál nem láttam, ki adott be, talán Dani Alves és aztán Messi F_E_J_J_E_L!!!
4. uccsó 2 passz: Xavi-Messi
Télleg nem semmi karmesterünk van.

Foci
És ez, a negyedik, bal belsővel... Kééééééééééész...

SZÉP VOLT, FIÚK!!!
Foci
És jön Cuenca helyett Sanchez. Mi van itt, egyből 3asba kapcsol Pep?
Foci
Csak megvan a Csodagyerek gólja is!

Foci
Bakker, pedig aszonta Pep, hogy a Csodagyerek influenzás. Hahhhhhh...
Pep... Őt is beíratnám egy igazmondás-tanfolyamra, mint még pár prominensünket innen, nem is túl messziről. ezkesz.gif
Spori már a második büntetőt linkeli el, az elsőnem Cuencának léptek rá a lábára konkrétan, most kézzel tépték a Csodagyerek mezét...
Azért csak meglesz a 4 így is, ellenszélben...
Foci
Este 10kor kezdődik a meccs, se Valdes, se Messi. Otthon játszunk, és meg kell futtatni az Osasunát rendesen. Sztem legalább 3 gólt ütünk, elsőre azt tippelném, Xavi, Fabregas és Thiago vagy Sanchez, ha játszanak.
...
Hááát, nagyon kijött az Osasuna az elején egész pályára. Rossz volt nézni szegénykéket, az edző biztos befűtött a fejekbe meg a szívekbe. Ritka kegyetlen dolog hamis reménnyel etetni bárkit is, vagy az érzelmeikkel játszani.
És tessék, Fábregas már túl is teljesítette a tervet, Xavi sztem még betalál a másodikban, és lehet, hogy az ifjú Cuenca vagy a szuperaktív Dani Alves is feliratkozik. ÉS Puyol, aki most flottul felmegy jobbszélsőbe, és otthagyja jobbösszekötőbe Dani Alvest. Csak kapkodom a fejem...
Sanchez nem játszik, és Iniestát se látom. Pedro ugyanakkor kiugorhat, és egységesek vagyunk, nem látom értelmét, hogy Pep cseréljen. Talán majd 4nél behozza a friss husikat, hogy szokják az itthoni hangulatot. :icon_peace:
Csak így tovább! És mégeccer köszi a streamet, anélkül ihatnám a sört a Radio Barca előtt... !36_7_11.gif
Jól játszunk, az Osasuna próbál krakkolni, dehát, labda nélkül ugye nehéz focizni, a spori meg... dehát, hagyjuk, Spanyolországban vagyunk...
Foci
2
Foci
Isten vagy!

Vezetünk!
Foci
Mi az a stream?
Élő netes közvetítés.. kb.
Foci
Sajna, TV nem adja, eddig csak a Radio Barca a lehetőség, de próbálok túrni streamet...
A Digi Sport Plusz nyomatja...
Foci
Este 10kor kezdődik a meccs, se Valdes, se Messi. Otthon játszunk, és meg kell futtatni az Osasunát rendesen. Sztem legalább 3 gólt ütünk, elsőre azt tippelném, Xavi, Fabregas és Thiago vagy Sanchez, ha játszanak.
Miután a Real pánikszerűen berámolt 3 gólt és így nyert 3:2re otthon a Málaga ellen, nekünk is jó lenne ennél egyértelműbb győzelem, hogy ne keljen a körmünket rágni túl sokat a Real elleni kupameccsig.
Sajna, TV nem adja, eddig csak a Radio Barca a lehetőség, de próbálok túrni streamet...
Mi az a stream?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Foci
Miután a Real pánikszerűen berámolt 3 gólt és így nyert 3:2re otthon a Málaga ellen, nekünk is jó lenne ennél egyértelműbb győzelem, hogy ne keljen a körmünket rágni túl sokat a Real elleni kupameccsig.
Foci
HU!
Holnap este, ha jól kitömjük az Osasunát, és a visszavágón se lesz gond, akkor sztem a Realt kapjuk a 8 között.
Di Maria és Ramos sérültek, remélem, Kaká, Higuaín és Benzema elmennek (pl. a Chelsea-hez).
Holnap este már okosabbak leszünk!
És akkor még egy aktuális hírmorzsácska, tessék figyelni a komplett dobogót!
(aki tudja, mondja meg, hogy kerül a kezébe gólöröm közben egy kaliforniai paprika...? Ekkora varázsló ám! Miközben mindenki a góllal volt elfoglalva, szerzett gyorsan egy paprikát :-))))
A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott és a Barcelona futballistája, Xavi volt 2011 legjobb játékmestere a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint.
A 31 éves középpályás sorozatban negyedszer végzett az élen ebben a kategóriában, ezúttal két csapattársát, Lionel Messit és Andrés Iniestát előzte meg a voksoláson. Érdekesség, hogy a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-győztes katalán alakulatból még Francesc Fábregas is bekerült a legjobbak közé.
(MTI)
A játékmesterek 2011-es rangsora:
1. Xavi (spanyol, FC Barcelona) 232 pont
2. Lionel Messi (argentin, FC Barcelona) 147
3. Andrés Iniesta (spanyol, FC Barcelona) 110
4. Mesut Özil (német, Real Madrid) 59
5. Cristiano Ronaldo (portugál, Real Madrid) 47
6. David Silva (spanyol, Manchester City) 31
7. Wesley Sneijder (holland, Internazionale) 22
8. Xabi Alonso (spanyol, Real Madrid) 19
9. Diego Forlán (uruguayi, Internazionale) 17
10. Francesc Fábregas (spanyol, FC Barcelona) és Andrea Pirlo (olasz, Juventus) 15-15
Foci
Fú, de nyugis most a topik!
Először is mindenkinek sportszerűségben és sikerekben gazdag új évet kívánok, másodszorra pedig közlöm, hogy nemsokára, azaz 4-én az Osasuna jön a kupában, 8-án pedig bajnoki az Espanyol ellen. Egyik jobb, mint a másik!
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1678
Foci
szerencse az, amit a madrid lőtt a Barcának a classicon. Xavi gólja is szerencse, valóban. szerencse terén 1-1. ezen kívül a Barca lőtt még 2 nem szerencsés gólt, a madrid meg nullát.
Foci
Nagyon igaz. A közönséget kiszolgáló, alázatos és magával ragadó csapatot csinálni meg tízenévig tartó utánpótlásnevelés, tehetséggondozás, közösségszervezés kérdése. Ezek meg egyrészt NEM TERMELŐ ágazatok, tehát első körben pénzügyi VESZTESÉGEK, másrészt sokáig tartó folyamat a kialakításuk, egy edzőváltás, egy új igazolás nem szabad, hogy megtörje. Nem építhetik az égig bizonyos játékosok egóját, nem válhat a "csapatjáték" az edző és kedvencei személyi kultuszává.
MÁS:
Furcsa, hogy azt emeled ki a harmadosztályú ellenfél ellen, hogy a góllövés kicsit rendbetette Hisztike önbecsülését, egóját. Szvsz a nagy játékosok egóját a jóleső munka teszi rendbe, legyen az labdaszerzés, vízhordás, söprögetés, emberfogás, cselezgetés, gólpassz-adás vagy éppen pont a befejezés. Egyiknek sincs értelme a többi nélkül. A Barcelonában mindenki önbecsülése lehetővé teszi, hogy akár egyiket-másikat tegye meccseken keresztül. Puyol, a csapat szíve és szimbóluma soha sem sértődött meg senkire, nem akart állandóan gólt rúgni, csendben keccsölt és melózott. Meg is lett az eredménye, az ő szélén a kis Ronaldo nem tudott bemenni, oldalazott szépen középre, bele Piquébe, Busquetsbe, a besegítő Abidalba. Aztán ott megállt az ész.
.....
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11920
José Mourinho:
„Azt reméltem, hogy győzni fogunk és vezetjük majd a bajnokságot. Ugyanígy tudtam, hogy milyen lesz a játékosok reakciója, de ilyen eredményt nem vártam. Ez már kétszer megtörtént, de ez nem normális. A Sevilla ellen mindig nehéz játszani… Megnyertünk 16 meccset az elmúlt 17-ből, és teljesen normális volt számunkra, hogy újra nyerjünk. Egy nagyon nehéz ellenféllel szemben sikerült ezt elérnünk.”
„A Sevilla csapata ellen játszottunk, akik nem egy ambíció és minőség nélküli kiscsapat. Casillas két hihetetlen védést mutatott be az első félidőben, de az egész csapat jó munkát végzett együttvéve, beleértve az emberhátrányban játszott második félidőt is. Albiol beállt és azt a nyugodtságot adta a mérkőzésnek, amit én elvártam tőle. A csapatom remek munkát végzett, amire a legjobb példa Di María. A hét közepén visszatér Argentínába, de készen áll a játékra. Most támogatnia kell a családját. Nagyon jó szellemiség uralkodik most a csapaton belül. Múlt héten azt mondtam a szurkolóinknak, hogy listavezetők lehetünk. Ma azt mondom nekik, hogy egyedüliként vezetjük a bajnokságot.”
„Casillas két remek védést mutatott be, a mérkőzés kritikus szakaszában. Ez nem szerencse volt. A szerencse az, amikor valaki lő, a labda megpattan egy játékoson, irányt változtat, kapufának pattan, és végül bemegy. A kapusunk és a támadóink is remek munkát végeztek ma. Hiszem, hogy jobbak voltunk az ellenfelünknél. Valamint azt is hiszem, hogy az eredmény nem mutatja reálisan a két csapat közti különbséget, mert a Sevilla egy remek gárda. Normális, hogy nyertünk, de nem ekkora különbséggel.”
„Sohasem tudhatod, hogy mi fog történni: lehetett volna 0-0 is. A meccsek önmagukat alakítják. A szünetben azt mondtam a játékosoknak, hogy az emberhátrány ellenére is betalálhatunk még. A Sevilla jobban teljesített a második félidőben, de amikor már ők is 10 emberrel voltak, és Kanouté is beállt, akkor nagyon sok teret hagytak nekünk, hiszen próbáltak betalálni. Minden kontránkból gól született. Nem mindig lesz ilyen eredmény a jövőben ezeken a mérkőzéseken. Lehet, hogy a következő alkalommal játszunk egy 0-0-t.”
„Teljesen normális, hogy Cristiano Ronaldo ilyen teljesítményt nyújtott ma este. Az is normális, hogy gólokat szerzett és segítette a csapatát. Szintén normális, hogy az elmúlt mérkőzésen pedig nem talált be.”
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11921
Akik arra a kérdésre keresték a választ, hogy a múlt heti vereség a Bernabéuban a Barca ellen megfogta-e a királyi gárdát... Megőrülök! Miért depizzen a csapat? Tudtuk, ha ezt a meccset hozzuk, három pontos előnnyel léphetünk át a "Maja Világvége" évébe.
Cristiano elhalgattatta az őt kritizálókat, igaz még így is hagyott belekötni valót a szitok-szóróknak, hiszen alulmúlta önmagát. Bizony Cris, a tavalyi négyes után illett volna idén is legalább azt a szintet hozni... De a viccet félretéve: ez bizony egy jó kis mérkőzés volt. Mindenki hozta a formáját, a Sevilla busza előtt pedig elszaladhatott egy fekete macska a stadionba menet, olyan pechesek voltak. Van egy pár momentum, amit mindenképpen érdemes kiemelni. Ilyen volt Casillas hatalmas mentése akkor, amikor még Roni első góljának sokkja alatt fülig érő szájjal, ugrándozásunkból épp letelepedve figyeltük a történéseket. Csóri Manu öt méterről kihagyta? Mindenkinek lehet rossz napja, de a mi szemszögünkből ez a mondat valahogy így hangzik, legalábbis én percekig csak ezt a pár szót tudtam kiejteni és ismételgetni a döbbenettől: Casillas mekkorát védett? Te jó Isten! A Sevilla pech-sorozata tovább folytatódott, mi pedig bemutattuk azt, amit a múlt héten hiányoltunk: a tökéletes helyzetkihasználást.
Második kiemelésre szoruló tényező: Di María. Az argentin hatalmas formában játszik, meccsről-meccsre hinti a gólpasszokat, tegnap special kettőt adott, és még egy gólt is szerzett. Nálam ő a meccs embere. Zseniális labdáival mindenkit elkápráztat, és Özil iránti szimpátiámból kifolyólag nagy bánatomra kezdem azt hinni, a német válogatott minden ereje átszállt Ángelre, előbbi ugyanis idén nem tudta még azt mutatni nekünk, amit tavaly megszokhattunk tőle. Most büntiben is volt, Mourinho a sarokba állította, mint holmi rossz óvodást, hogy gondolkozzon el rajta, mit csinált rosszul, majd ha rájött, a portugál tréner szeretettel várja egy tea melletti könnyed megbeszélés erejéig. Gyerünk Mesut, térj vissza közénk, hiányzol!
A történelem sokszor bizonyítja, hogy képes megismételni önmagát, így történt ez a mostani Sevilla-Realon is: félidőben még viccesen jegyeztem meg, hogy a tavalyi Pizjuánban lejátszott meccsen is 0-3-al vonultak öltözőbe a fiúk, és mit ad Isten? Megint 2-6 lett a vége. Bizonyos differencia ugyan akad, Negredo és Cristiano is eggyel kevesebbet vállalt, mint a múlt szezon során, valamint arra sem emlékszem, hogy ott lett volna két kiállítás a mérkőzésen.
Sorozatban hatodik, Sevilla elleni találkozóját is megnyerte a fehér balett, a legutolsó két meccsen pedig tizenkét gólt lőtt, ebből hetet Cristiano. Az általam a Madridom facebook oldalán korábban említett számláló tehát újraindult ugyan, de tovább robog és már kettőnél jár, és bár az Alcorcon elleni hatalmas zakó óta óvatosan fogalmazok az alsóbb osztályú csapatok ellen lejátszott kupameccseket illetően, nem mondok tán nagyot azzal ha kijelentem, a Ponferradina elleni visszavágót csak hozni kellene, azzal pedig meglenne zsinórban a harmadik győzelem is. De ez a jövő zenéje, a tegnapi meccset szerintem minden madridista élvezte, Cristiano visszatért az élők soraiba, Casillas még mindig a világ legjobb kapusa, Altintop tud gólt lőni és Mariska egyszerűen zseniális - a teljesség igénye nélkül tán ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni a Sevilla elleni bajnokit, csak így tovább fiúk!
És csemegének egy kicsit sem elfogult vélemény:
Káprázatos játék volt ! Ez minden idők egyik legjobb Madridja . A nagy "BÁRCÁ" otthon a 10, majd 9 emberrel játszó Sevillát sem tudta legyőzni . A fiúknak a "BÁRCÁ" ellen mentális gondjaik vannak . Mou Mester feladata, hogy elhitesse velük, hogy le tudják győzni az agyonajnározott, színész-divat csapatot . Mert le tudják. Ez egy fantasztikus csapat és még közel sem érték el a fejlődésük csúcspontját!
Személyes véleményem:
A játékvezető 8 sárgát osztott ki, nem állt a helyzet magaslatán. Pepe kiállítása jogos volt, de feleslegesen szabálytalankodott, viszont egyáltalán nem durván.
A Sevilla gólját 0:1-nél nem adta meg a bíró...
A Madrid a kiállítás után 10 emberrel játszva növelte az előnyét.
A Barca a Sevillaval döntetlent játszott.
Foci
Az 5. Iniesta lábában maradt, másodszorra nyertük meg a címet, kicsit "leülős" második félidő mellett azért érdekes meccsen.
Hajrá Barca!
Foci
Hihetetlen mennyire jól kezeli a labdát Messi!!! ( ettől CR nagyon messze van)
Foci
Dani Alves, a kapufa szétreccsentése után Messinek ad újabb gólpasszt, 4:0. És még van 7 perc!
Foci
Még a félidő vége előtt Fabregas is betalál egy nagy, 16oson belüli Dani Alves-Messi-Dani Alves-Xavi-Fabregas-flipperezést követően.
3:0 a szünetben.
Foci
30. perc: Cserélnie kell a Santosnak: Danilo helyett Elano érkezik. Csodát kellene tennie, meglássuk, mit tud az 50szeres brazil válogatott.