Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Ez szerintem nem fedi a valóságot! Egyszer sem, ismétlem egyszer sem állapították meg, hogy EPO-t vagy bármiféle tiltott szert használt volna!

A mostani, Contadoros ügy végére is olyan ítélettel tett pontot a bíróság, mely szerint "kimutatták a véréből a tiltott szert", de azt nem tudták bizonyítani, hogy "tudott is róla és szándékosan használta". Vagyis, kvázi a menzásnéni a bűnös, mert ő tette a klenbuterolos marhaszeletet szegény, a tiltott szereknek még a létezéséről sem tudó Alberto tányérjára. Hápersze...

Európában azért más a dolog sztem, mint Amerikában. Nagyon sok múlik az erősportokban a szeren, de azon se lepődnék meg, ha olyan összetettebb képességeket igénylő sportok, mint pl. a futball, kosárlabda, kézilabda, vízilabda (stb.) nagyjai is érintettek lennének, persze, nyilván nem a szertől sikerül a csel, pattan jól a labda, de ha 30 méteren "csak" 5-öt rá lehet verni az ellenfélre, már kész lehet a gól. PLáne Spanyolországra szoktak ilyenkor ujjal mutogatni, és tessék, télleg...

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9499

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ezt sportdiplomáciának hívják! Ha valaki figyelemmel kiséri a nagy körversenyeket, akkor tudja, hogy melyik touron milyen EPO-t nyomott Armstrong. Visszamenőleg Őt nem ítélik el, akárcsak az olimpián megdőlt amerikai versenyzőt Tyler Hamiltont, olimpiai címétől nem fosztották meg.

Ez szerintem nem fedi a valóságot! Egyszer sem, ismétlem egyszer sem állapították meg, hogy EPO-t vagy bármiféle tiltott szert használt volna!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

toportyán
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: toportyán »

Ezt sportdiplomáciának hívják! Ha valaki figyelemmel kiséri a nagy körversenyeket, akkor tudja, hogy melyik touron milyen EPO-t nyomott Armstrong. Visszamenőleg Őt nem ítélik el, akárcsak az olimpián megdőlt amerikai versenyzőt Tyler Hamiltont, olimpiai címétől nem fosztották meg.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Egyébként meg soha nem tudták bebizonyítani, hogy Armstrong doppingolt, és ez most is így volt:
Cikk

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

A két év pihit visszamenőleg kapta, a Vueltán már indulhat...
Andy nagy favorit nekem is!

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

A világ legjobbjait hagyta ott a hegyekben megalázó módon. Iszonyatos emelkedőkön tekert úgy, ülve, hogy recsegett a váza és kipörgött a hátsó kerék. Pont úgy, mint Rasmussen, mielőtt évekre eltiltották, mert Mexikóig szökött egy pisitesztről...
...

Szóval Contadornak kijár már rég az eltiltás és a címfosztás az elmúlt 1-2-3 évre.

Tavaly pl. úgy mosta le Armstrongot, hogy csak... Aki szintén a tiszta versenyzők példaképe, ugyebár... :fekverohog:

Ahogy megmondtam, el is tiltották a marhazabálót!

Nakéremszépen, azok a malmok nattttyon lassan, de ezúttal biztosan őröltek!

http://sportgeza.hu/sport/bringa/2012/0 ... or_itelet/

A 2010-es Tour de France győztese Andy SCHLECK, az örök kedvenc, nagy kár, hogy "csak így", de nem ő tehet róla, a 2011-es Girot pedig Michele SCARPONI nyerte.

És 2 év pihit is kapott, talán még visszafér a mezőnybe, ha valami jó csapat visszaveszi.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Egyik a sok közül

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: KMT »

livestrong
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 656

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: livestrong »

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: venomer »

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 31

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Qr Yoda »

Babilon Nyulai: az örömelvű tekerés egyháza

http://www.mindennapi.hu/cikk/egyhaz/ba ... 09-16/7474

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát nem mindig ezt mondom, Tigris bátyó? GYAKRABBAN KELL A KOCSMA KÖRNYÉKÉN JÁRNI!

Örülök a szerencsédnek, ez inkább jó dolog, mint rossz!

Köszi, én is örülök valahol..

Vendég

Kerékpározás

Nem tudod visszavinni a boltba az új bringát?

Lehet vissza tudnám, de nincs a képemen bőr visszavinni. Inkább eladom a régebbit, ha lezárult az ügy.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Képzeljétek mi történt, tegnap vettem egy új bringát. Ma délelőtt a lányom kellett vinni dokihoz, és hazafele egy hátsó úton jöttünk, mert beakartam szaladni a kis postára. Erre mit ad Isten a kocsmával szemben megtaláltam az ellopott kerékpárom, lezáratlan hiba nélkül, egyedül a zár lett levágva róla, és a KM óra nincs rajta.. Beszóltam a rendőrségre a csaj jót nevetett, hogy a szavával éljek visszaloptam a biciklim . Én már kevésbé mert a spórolt pénzem költöttem el. Holnap be kell menjek tanúskodni a rendőrségre

Na mindegy az új bringa az erkélyen kapott helyet.

Hát nem mindig ezt mondom, Tigris bátyó? GYAKRABBAN KELL A KOCSMA KÖRNYÉKÉN JÁRNI!

Örülök a szerencsédnek, ez inkább jó dolog, mint rossz!

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Én már kevésbé mert a spórolt pénzem költöttem el.

Nem tudod visszavinni a boltba az új bringát?

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Kerékpározás

Képzeljétek mi történt, tegnap vettem egy új bringát. Ma délelőtt a lányom kellett vinni dokihoz, és hazafele egy hátsó úton jöttünk, mert beakartam szaladni a kis postára. Erre mit ad Isten a kocsmával szemben megtaláltam az ellopott kerékpárom, lezáratlan hiba nélkül, egyedül a zár lett levágva róla, és a KM óra nincs rajta.. Beszóltam a rendőrségre a csaj jót nevetett, hogy a szavával éljek visszaloptam a biciklim . Én már kevésbé mert a spórolt pénzem költöttem el. Holnap be kell menjek tanúskodni a rendőrségre

Na mindegy az új bringa az erkélyen kapott helyet.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Kerékpározás

Megjött. Enyém bicikli.

Mennyire gyönyörű csacsi! 36_3_1.gif De ez azért még nem minden! A biztonság is nagyon fontos, és most nemcsak a Kriptonyte-ra gondolok.

MUTASD A BUKÓD, MEGMONDOM, KI VAGY!

Tomi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Tomi »

Ellopták a közös helységből a lezárt bringámat Hogy rohadjon meg amelyik elvitte. !36_7_11.gif !36_7_11.gif Majdnem 50 ezer ft volt. Nálunk ez majdnem a havi fizetésem !36_7_11.gif

Együtt érzek. Nekem a negyedik emeleti szemétledobóból lopták el a leláncolt bicajom.
potatomelon.wordpress.com

Vendég

Kerékpározás

A fene a húsát az ilyen gyökérnek!Pedig az valaki olyan lehetett aki bejáratos oda és látta előtte,hogy mit akar elvinni!Ezért nem tároljuk ott a 2 túragépet meg a 2 cruisert.Inkább gyaloglok 2 háznyit és anyámék garázsában kényelmesen elfér mind,most nincs benn kocsi.

Fura, mert volt bent más MTB is ami nem volt lezárva, azt nem vitték el, az enyémen zár is volt azt elvitték. Vagy előre megfontolt szándékkal tette, mert tudta hogy ott tárolom, vagy az tetszett neki. Fura mert az ajtón kulccsal mentem be, a zár ép volt, a nyelv környékén látszik, h valamivel feszegették, de fura mert a zárnak baja nem lett.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6391

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ellopták a közös helységből a lezárt bringámat Hogy rohadjon meg amelyik elvitte. !36_7_11.gif !36_7_11.gif Majdnem 50 ezer ft volt. Nálunk ez majdnem a havi fizetésem !36_7_11.gif

A fene a húsát az ilyen gyökérnek!Pedig az valaki olyan lehetett aki bejáratos oda és látta előtte,hogy mit akar elvinni!Ezért nem tároljuk ott a 2 túragépet meg a 2 cruisert.Inkább gyaloglok 2 háznyit és anyámék garázsában kényelmesen elfér mind,most nincs benn kocsi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vendég

Kerékpározás

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég

Kerékpározás

Én szeretek tekerni, jól átmozgat...

http://www.youtube.com/watch?v=T2nDUwI7 ... detailpage

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

Tomi
Fórumlakó
Fórumlakó

Kerékpározás

Páncélautóval taposta le a bicikliúton parkolókat a polgármester

http://kerekagy.blog.hu/2011/08/02/panc ... lgarmester

Most van eladó tank a Honvédségnél. Jó biznisz, ha fel tudod darabolni.

Tomi
Fórumlakó
Fórumlakó

Kerékpározás

Ezt én sem nagyon értem, egy fullos 1MFt értékű bringára villanymotort? Még ha el is lesz tüntetve, mondjuk az üléscsőbe, akkor is fura.

A villanymotorral nincs baj, én is most szereltettem be és komolyan mondom, egy másik dimenzió, aki nem próbálta, annak csak ajánlani tudom. Olyan mint egy robogó sokkal komolyabb nyomatékkal és hangtalan. Überállat.
A hülyeség csak az, hogy erre bőven megfelelne egy középkategóriás bicaj, nem kellett volna egy millásat beáldozni. Persze aki megteheti...

Qr Yoda
Törzsvendég
Törzsvendég

Kerékpározás

Páncélautóval taposta le a bicikliúton parkolókat a polgármester

http://kerekagy.blog.hu/2011/08/02/panc ... lgarmester

Aki nem lép egyszerre

Nem illik a rendszerbe

Válasz küldése