Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foci
Foci
Így van, Tesó, jól írod! Kiosztották a zakót, de most a 63. percben még csak 4 ide... Tudom, hogy idétlen és gyerekes az első fordulóban ez a rivalizálás, de mi még csak négyet rúgtunk!
És Xavi is csereként jött be Iniesta helyére... Kicsit fájt a szívem, de nagyon. Oké, hogy Fabregas szúrta a második gólt (ez a Thiago kancsal?), de azé' az Iniesta-Xavi páros NEM 1 db Fábregast ér sztem...
Húúúú, szegény Pedro nagyon lennmaradt... !36_7_11.gif
Leho!
Egy csomó cserejátékossal eddig 4-0. Akkor?
Foci
Ismét vezet a Barca!
Gratula a Real tegnapi győzelméhez, jók voltak!
Így van, Tesó, jól írod! Kiosztották a zakót, de most a 63. percben még csak 4 ide... Tudom, hogy idétlen és gyerekes az első fordulóban ez a rivalizálás, de mi még csak négyet rúgtunk!
És Xavi is csereként jött be Iniesta helyére... Kicsit fájt a szívem, de nagyon. Oké, hogy Fabregas szúrta a második gólt (ez a Thiago kancsal?), de azé' az Iniesta-Xavi páros NEM 1 db Fábregast ér sztem...
Húúúú, szegény Pedro nagyon lennmaradt... !36_7_11.gif
Még Santi Cazorla nélkül is bazi jó ez a Villarreal! Bezzeg a régi szép időkben, Forlánnal és Riquelmével... Az volt aztán a mennyei futball!
Foci
Ismét vezet a Barca!
Gratula a Real tegnapi győzelméhez, jók voltak!
Foci
Lassan kezd normális szintre visszaállni azélet ezügyben, hagyd a fenébe sztem.
Vasárnap délelőtti futballozás, Uraim?
Lassacskán indul a spanyol bajnokság, ma délután a Real, holnap este a Barcelona is gömbölyíti egy picit a labdát.
Az általános topikmegnyugvásnak én is örülök, a nagyszerű társaságnak és (remélhetőleg) a sportszerű futballnak méginkább!
-
Vendég
Foci
Fuszballtopikban lopitikázunk
Milyen érdekes, hogy a Leho-savazó hsz nem lett azonnal siftdilítelve...
Lassan kezd normális szintre visszaállni azélet ezügyben, hagyd a fenébe sztem.
Foci
Fuszballtopikban lopitikázunk
Milyen érdekes, hogy a Leho-savazó hsz nem lett azonnal siftdilítelve...
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Foci
Ismét nyert a Barca!!!
- Blackbird1
- V.I.P.

- Értékelés: 16
Foci
"középpályán újítani, nem tudom, mit lehetne jobban csinálni, mint Iniesta vagy Xavi."
Amit ők futballoznak az már már emberfeletti . mintha nem is erről a bolygóról származnának. Érdemes megnézni néhány videót Xavi különböző momentumairól . Egy mérkőzésen alig van célt tévesztett passza. És az a labdakezelés ? Passzok felét sarokkal teszi .
De most annak örülök ,hogy a Bayern vezet a Zürich ellen már a 8. perctől . Hajrá hajrá
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.
Foci
Illetve, hogy kicsit kék-piros is legyen a topik, egy hazai hír:
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/23/ ... rca-golja/
Fabregas is gólképes, a Gamper-kupán a Napolinak szúrt 33 perc után. Csak így tovább, kifejezetten érdekes lesz a középpályán újítani, nem tudom, mit lehetne jobban csinálni, mint Iniesta vagy Xavi.
Foci
Na, akkor többes identitású szakkollégánk posztja után kanyarodjunk szakmai vizekre!
Az iraki csapat erősít, nem is akárkit találtak maguknak!
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... lkapitany/
Foci
Mi ez a nagy csend, Uraim?
szerintem az lehet az oka, hogy amikor rossz a kedved, mert éppen nem tetszik a politikai helyzet, akkor benézel ide, és aki szembejön, abba belerúgsz.
és ezt módszeres alapossággal teszed ami nem baj, csak ne várj hálát érte.
ha valami bajod van, azt miért itt kell kidühöngened?
és miért mindig mást hibáztatsz?
a Fidesz 8 évig ellenzékben volt, nem tudom miért az ellenzéket okolod a kormányzó pártok hibáiért?
az hogy az SZDSZ kiírta magát a politikából, arról csak ők maguk tehetnek.
az, hogy neked nem tetszik a kormánypárt programja, nem ok arra, hogy belerúgj a macskába, mert éppen az kerül az utadba.
belekötsz amibe csak lehet,
köpködöd, ami másnak kedves,
és csodálkozol, hogy néhányan nagy ívben elkerülik azokat a topicokat, ahol éppen tombolsz.
miért kell ezt a békés topicot is szétdúlnod?
Foci
Özil nagy kedvencem...
Foci
hogy te mekkora baromságokat írsz
aztán csodálkozol hogy csend van a topicban
szerinted egy elmebeteggel érdemes vitatkozni?
minden beírásodból ordít hogy csak a balhét keresed a valósághoz meg semmi köze a hülye megjegyzéseidnek
az interneten könnyű nagy mellénnyel ordibálni, de próbáld ezt ki élő emberek között
majd meglátod milyen hamar elmegy tőle a kedved
Ahhh, egy frusztrált Real-szurker . Miért frusztráltak a Real-szurkerek?
Szerinted inkább a technikai tudás hiánya, az alázat hiánya, a sportszerűség hiánya, vagy egy jó edző hiánya frusztrálja őket? Vagy, csak nem az, hogy sportszerűtlen és aljas társaságnak tartja őket az egész világ, a sportszerűtlen és aljas edzőjükkel együtt? Majd megjön az önbizalom, ha az Alicantét meg tudják verni 3:2-re a Bernabéuban... Lesz ott ováció meg "Szeretünk, José!"
Vagy a fehér zsebkendő kerül elő...
(Özil a 10-es mezben... Halálra röhögöm magam...
)Foci
Már rájuk férne, mert sztrájk ide, sztrájk oda, (amit egyébként b@§§z@n@k meg), macska legyek, ha ilyen mentalitással és sárgalap (és néha piroslap)-taktikával az első 3-ba beférnének (mármint a bajnokságban), a kupát felejthetik, a BL-ről meg ne is beszéljünk.
Ahogy hallom, Kakát viszi az Arsenal, (csaknem Fabregas helyett), és, ha jönnek a törökök, a portugál társaság is vigyázhat a szappanra a zuhanyozóban. Murinnyó meg nem kezeli jól a csoportdinamikai (és alcsoportdinamikai) kihívásokat, a kis Kriszti minden sirálmáért konkrét játékosok lesznek büntetve/frusztrálva/megfenyegetve.
Leghatározottabban azt gondolom, hogy a tavalyi ultrabuktás éve után (egy darab spanyol kupa) az idén ultimátumot kapott a parasztgyerek murinnyó. Sztem, ha nem nyer valami zaftosat az idén (a szuper-kupát most lámerkodták el), megy is a lecsóba. Remélem, a sporik is imádni fogják.
A jó srác Mourinho és a korrekt banda. Szinte be is engedném őket a nappaliba
Lúzer banda, veri még ki őket a Barca 2 a spanyol első osztályból az osztályozón
hogy te mekkora baromságokat írsz
aztán csodálkozol hogy csend van a topicban
szerinted egy elmebeteggel érdemes vitatkozni?
minden beírásodból ordít hogy csak a balhét keresed a valósághoz meg semmi köze a hülye megjegyzéseidnek
az interneten könnyű nagy mellénnyel ordibálni, de próbáld ezt ki élő emberek között
majd meglátod milyen hamar elmegy tőle a kedved
Foci
Akkor, jóéjt gyanánt stílszerűen egy jó kép, Krisztike térdel éppen, Iker meg gyakorlatilag fekszik.
Éljen sokáig Lionel Messi, aki a legutóbi meccsen is 2 gólt rúgott, de előbb még adott 1 gólpasszt. Szegény Krisztikének meg még a "gólját" is elvették, mert Sergio Ramosról pattant be...
Foci
Én bízok benne, hogy a Real élére kerül majd egy normális ember, aki nem ketrecharcosokat akar nevelni ebből a remek csapatból.
Már rájuk férne, mert sztrájk ide, sztrájk oda, (amit egyébként b@§§z@n@k meg), macska legyek, ha ilyen mentalitással és sárgalap (és néha piroslap)-taktikával az első 3-ba beférnének (mármint a bajnokságban), a kupát felejthetik, a BL-ről meg ne is beszéljünk.
Ahogy hallom, Kakát viszi az Arsenal, (csaknem Fabregas helyett), és, ha jönnek a törökök, a portugál társaság is vigyázhat a szappanra a zuhanyozóban. Murinnyó meg nem kezeli jól a csoportdinamikai (és alcsoportdinamikai) kihívásokat, a kis Kriszti minden sirálmáért konkrét játékosok lesznek büntetve/frusztrálva/megfenyegetve.
Leghatározottabban azt gondolom, hogy a tavalyi ultrabuktás éve után (egy darab spanyol kupa) az idén ultimátumot kapott a parasztgyerek murinnyó. Sztem, ha nem nyer valami zaftosat az idén (a szuper-kupát most lámerkodták el), megy is a lecsóba. Remélem, a sporik is imádni fogják.
A jó srác Mourinho és a korrekt banda. Szinte be is engedném őket a nappaliba
Lúzer banda, veri még ki őket a Barca 2 a spanyol első osztályból az osztályozón
Foci
Jól van, a kommentátorok már rebesgetik a 4-5 meccses eltiltást. Kevés!!! És még férfiasnak is tartja a viselkedését. Röhejes!!!
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/18/ ... o_csinalt/
Nem értem, miért ütik egymást.
Bannolni kéne minden spanyolországi tevékenységét, szétveri, demoralizálja a többi válogatott sztárt is (Özil, Khedira-Németo, Marcelo, Kaká-Brazília, Benzema-Fra, stb.) A portugál hentesbrigádja már szót se érdemel, de nem hiszem, hogy a többi spanyol (Alonso, Sergio Ramos, Casillas) komoly önvizsgálat és teátrális elhatárolódás nélkül befér majd a Válogatottba...
Murinnyónak semmi se drága, ő közben nevelgeti a következő portugál válogatottat, és teszi tönkre a spanyol foci színvonalát.
Foci
...Igen, Ronaldinhot Rijkaard is ezért küldte el a Barcából, de szerintem jó 20-25 percei lehetnének meccsenként, ami egy-két gólt jelenthet a mit sem sejtő ellenféllel szemben, egy durva hegymenettel az első félidő elején. És, minden poszton okés, és a szabadrúgásai is MAJDNEM olyan jók, mint Juninhoéi. Rutinos, nem esik össze akkor se, ha az ellenfél elmegy 1-re vagy 2-re, mint a mostani, rutintalan fiatalok.
(((Mutass egy brazilt, akinek nem az éjszaka a nap hosszabb és fontosabb része .)))
...
Natessék, elmegyek prófétának...
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... kereteben/
Foci
Én bízok benne, hogy a Real élére kerül majd egy normális ember, aki nem ketrecharcosokat akar nevelni ebből a remek csapatból.
Foci
De murinnnyó nem is emlékszik semmire. :bebebebebebe:
http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKS ... r_embedded
Foci
Jól van, a kommentátorok már rebesgetik a 4-5 meccses eltiltást. Kevés!!! És még férfiasnak is tartja a viselkedését. Röhejes!!!
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/18/ ... o_csinalt/
Bannolni kéne minden spanyolországi tevékenységét, szétveri, demoralizálja a többi válogatott sztárt is (Özil, Khedira-Németo, Marcelo, Kaká-Brazília, Benzema-Fra, stb.) A portugál hentesbrigádja már szót se érdemel, de nem hiszem, hogy a többi spanyol (Alonso, Sergio Ramos, Casillas) komoly önvizsgálat és teátrális elhatárolódás nélkül befér majd a Válogatottba...
Murinnyónak semmi se drága, ő közben nevelgeti a következő portugál válogatottat, és teszi tönkre a spanyol foci színvonalát.
Foci
Ismét nyertünk! Éljen a Barca!
Ezúttal annyira izgis volt a meccs, hogy csak! Szép megoldások mindkét oldalon, Kaká becserélése jó volt nagyon, de egyrészt a spori nem tartotta kézben a meccset, másrészt ez a végére durvulássá fajult megint, Marcelo lassan ugyanaz a kategória, mint Carvalho és Pepe, és, sajnos, Mourinho is. Sportszerűtlen, sunyi, aljas és gyalázatos.
Hogy jöhet ahhoz egy edző, hogy frusztráltságában kinyomja a másik csapat akárkijének a szemét?
Van nimbusza, lehet nimbusza egy ilyen Real Madridnak? Ezek miatt a sportszerűtlenségek miatt di Stefano saját kezűleg forog a sírjában, hogy mást ne mondjak. A világbajnok ország bajnokságában a legplánébb, hogy ilyennek nem lenne szabad megtörténnie.
Remélem, a klubvezetés ÉS a szövetség egyemberként állnak majd ki a sportszerűség és a példamutatás szükségessége mellett.
Éljen Messi, a legnagyobb! 2 gól és 1 gólpassz.
Foci
Ismét nyertünk! Éljen a Barca!
Foci
Mi ez a nagy csend, Uraim?
Tegnap a Real otthon ismét ikszelt a Barcelonával, remek ízelítőt kaptunk a Bernabéu-ban, a bajnokságban később tapasztalható meccshangulatból. Pepének és Marcelonak a nézők kiosztották az Arany Húsdaráló díját, a 10-es madridistát Özilnek hívják, a kis Ronaldo sajna ezúttal gólképtelen, de Benzema nagyon szép gólt csinált Özilnek, Casillas pedig két akkora gólt kapott, hogy valóban öröm volt nézni.
Folytatás a Camp Nouban szerdán este 11-kor. Idegenben lőttünk kettőt, az otthoni győzelem esetén persze minden számolgatás felesleges lesz.
És leigazoltuk Fabregast, ismét egy saját nevelésű játékos tér vissza a csapatba.
Barca, Barca, Baaaaaarca!!!
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... _fabregas/