Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6660

Re: Ezüstmedve lemezei Japánból

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

hocus-pocus írta:
2026.06.27., szomb. 20:47
Engem nem érdekel, hogy zárod-e a topikot, vagy sem ellenben, ha értékesítesz egy albumot akkor azt időben tedd közzé!
Szerintem meg ne hisztizz.Nem mindenki fogja neked 10 percen belül frissíteni a topikját hidd el.
Korrektül kiírta, hogy félretette valakinek, ennyi. Ez most nem a tiéd lesz engedd el légy szíves.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

hocus-pocus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 272

Hozzászólás Szerző: hocus-pocus »

Engem nem érdekel, hogy zárod-e a topikot, vagy sem ellenben, ha értékesítesz egy albumot akkor azt időben tedd közzé!

"Holdra bámulj, vakablak."

emedve
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: emedve »

Kérem senki ne reagáljon rá,a következő hasonló tartalmú hozzászólásnál zárom a topikot...köszönöm

hocus-pocus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szia! Gondolom Te vagy a vevő, ha így van gratulálok hozzá. Én nem vagyok Herbie Hancock fan, de sok lemezem van tőle és értekelem a virtuozitását. A Maiden Voyage-t követő album az ami elkelt. Én talán ezt- Maiden Voyage- az Lp-t tartom tőle a legjobbnak. Davis akkori korszakánál is sokkal jobbnak tartom a Trane-nel készült albumait. Így érdekesség miatt szerettem volna megvenni az albumot. Nem bánt, hogy nem sikerült. Az volt a számomra egy kicsit kényelmetlen, hogy hozzászóltam és a hozzászólásom után közölte az eladó, hogy "eltetették" a lemezt. Egyébként én nem eltetetni szoktam lemezeket, hanem megveszem őket. Szerintem azt, hogy már nem eladó a lemez azonnal közzé kellett volna tenni. Ez a gyakorlat. Ha én eladó lennék, akkor így járnék el. Ha Te az én logikámat és hozzáállásomat kifogásolod ez a szuverén jogod, de az én értékrendszeremben ez elég furcsa. Jó zenehallgatást és élvezd a lemezt ha Te vetted meg.

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 199

Hozzászólás Szerző: Tulku1 »

Tegnap este tette ki...
Ma megírta, hogy félretette valakinek...nem értem mi a probléma???????
Kit és mikor tájékoztatott félre?

hocus-pocus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szia!

A korrektség az infók azonnali közlésére terjednek ki. Így sajnos kevésbé érdekelnek az lp-id a jövőben, mert ezzel foglalkoznom kellett fölöslegesen. Pedig régóta figyeltem a választékodat és úgy gondoltam egy biznisz beindulhat..., tévedtem. Sajnos ez így nem korrekt.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 748
Kapcsolat:

Re: Off

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Luxor Audio írta:
2026.06.20., szomb. 12:30
csak konkrét kérdésre lehet adni, de szerintem senki nem tud nyilatkozni mindenki nevében. A hangzási paraméterek nagy része esztétikai kérdésként kezelendő, nincsenek szabványosítva, így nem tekinthetjük őket egzakt adatnak, nem lehet őket egyértelműen elhelyezni egy JÓ/ROSSZ skálán.

Ha leírok egy iparági szokást, jelenséget, attól még nem feltétlenül értek egyet vele, de a hírvivőt szeretik legyilkolni a kedves embertársaink.
De ott van a kérdés. Mi az a lapos pirosság és a túlvezérlés?
Gyanítom, hogy a könnyűzene iparban nincs minden stúdió munkánál mérnökség illetve nem szólhat bele a stereo masterbe, mert a manager belepofázik, hogy szerinte milyen a jó hangzás - ami jobban eladható. Van, ahol nincs is szakirányú felsőbb végzettség-tudás, csak kibérelnek egy stúdiót és okosba megcsinálják. Igaz ez?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11447
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

tamagaba írta:
2026.06.19., pén. 15:29
Az említett probléma létezik, csak a kommunikáció ment félre a Bécs High-end topikban. Komolyan kérdezném akár Fapacitól vagy más mérnök szinten képzett műszaki-zenei szakembertől, hogy erre miért van-volt szükség? Ismerjük a jelenséget, már vannak PC alkalmazások, ahol ezt a fajta "hangos-torz-zavaró" hangzást látni is lehet.
Itt az OFF-ban nincs sok értelme beszélgetni, érdemi választ amúgy is csak konkrét kérdésre lehet adni, de szerintem senki nem tud nyilatkozni mindenki nevében. A hangzási paraméterek nagy része esztétikai kérdésként kezelendő, nincsenek szabványosítva, így nem tekinthetjük őket egzakt adatnak, nem lehet őket egyértelműen elhelyezni egy JÓ/ROSSZ skálán.

Ha leírok egy iparági szokást, jelenséget, attól még nem feltétlenül értek egyet vele, de a hírvivőt szeretik legyilkolni a kedves embertársaink.

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 748
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Az említett probléma létezik, csak a kommunikáció ment félre a Bécs High-end topikban.
Komolyan kérdezném akár Fapacitól vagy más mérnök szinten képzett műszaki-zenei szakembertől, hogy erre miért van-volt szükség? Ismerjük a jelenséget, már vannak PC alkalmazások, ahol ezt a fajta "hangos-torz-zavaró" hangzást látni is lehet.
Az egyik elrettentő példa egy Accuraterip-es CD beolvasás eredménye. Van riplog-ja és 100%-ra írja a kiolvasás minőségét. Továbbá egy itt-ott túlhajtott/komprimált és egy jó felvétel - magyar Söndörgő CD-ről csináltam. Jól is szól :)
Aki pop/rock, könnyűzenével akar hifizni, annak komoly tényező a hanganyag kiadott minősége. Metált nem mondom, mert az kb. alapból ilyen
Csatolmányok
Image.flac_report.png
capture_003_19062026_152200.jpg
capture_002_19062026_151937.jpg
capture_001_19062026_151211.jpg
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4748
Kapcsolat:

Re: High End 2026 Bécs

Hozzászólás Szerző: revox »

revox írta:
2026.06.17., szer. 13:41
Snipi írta:
2026.06.17., szer. 08:56
"Vágjad tarkón a szívlapáttal mindet :D'"

:fekverohog:
Igaz beszéd! Nem hülye ember ez a te bakterod Bendegúz!
megtaláltam... a zenének nehezen nevezhető, kattogóbuzerátoroknak küldtem félálőmban. meg is érdemlik :rolleyes:

nem voltam ott, videót néztem meg párat youtube-on, de az,hogy egy rendszer természetesen szólal e meg,az ott is átjön. Nekem is feldobta a yiutube a fiúk videóját. Átpörgettem, röstellem,de csak akkor néztem rá,amikor technika is volt benne. félfüllel hallottam olyan dolgokat, ami hatásvadász, lájkot hoz, de majd kinövik. Ami nekem tetszett, kiszúrták a kiállítás, vélhetően két legtermészetesebb hangú rendszerét. ilyen fiatalon, de lehet ez direkt jó, mert nem mérgezte őket még halálra a hifi rejtélyes bugyra és csak az érdekli őket, mit jó hallgatni.
rámutattak problémákra? nincs igazuk? 100 év volt a mozi,színház hangosítás, ami szólt,ahogy, látjuk, nem rosszul. Aztán ezt be akarták vinni a lakószobába is,ahova egyszerűsíteni kellett, kisebb hangdobozok. de azt meg meg kell hatjani és az egyik hiba generálta a másik hibát/kompromisszumot és erre épült ki egy iparág, a home audio. Tisztelet a kevés kivételnek, az egyszerűsített, lebutíott utat akarták kihegyezni, ami a fiúk szerint (és ebben van igazság) eleve zsákutca. ( ha nem is teljesen, de nehéz)

persze, van benne egy nagy adag hanglérkodás (meg itt-ott hülyeség is), így odafigyelnek, de az eldugott -és ki is mondott- konklúziót ha átgondoljuk, ilyen fiatal fiúktól ez elég tisztes. mindenesetre, engem nem zavar, még talán örülök is neki, hogy vannak ilyen fiatalok (de ez se igaz,mert nem érdekel a high fidelity jóvője, de -számomra- meglepő gondolatok, amiről azt hittem, rég kihaltak. az arc mg idővel finomodik). :smile46:
ez a kiállításról és az azt kritizáló videóról szólt :D akik azt a videót készítették, biztos örültek neki, hogy valaki nem a vérüket szívja, inkább kaptak egy kis bujtatott biztatást és néhány intelmet, mire figyeljenek oda.
ez is egy szakma, tanulni kell :smile53:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 535

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Luxor Audio írta:
2026.06.18., csüt. 21:33
KisMarci írta:
2026.06.18., csüt. 10:21
A rossz kiadás miatt Rick Rubin producert hibáztatták a rajongók, miközben neki nem sok köze volt a stúdiómunkához.
Ha valakinek, hát neki biztosan sok köze volt hozzá, ahogy sok más album túltolásához is.
Csak a "pletyka" hírek alapján olvastam, hogy azzal védekezett, nem tudott a loudness túlvezérléséről a végleges kiadáson.

Ez számomra is csak 2 dolgot jelent:
1. Hazudott
2. Annyira nem "hallotta" (vagy meggyőzték, hogy ez a jó), hogy szakmailag rossz irányba vitte az összes általa "producerelt" művet.

Mindkettő gázos, de valószínűleg Te jobban tisztában vagy vele, mint az ilyen-olyan érdekvezérelt pletyka rovatok. :smile53:
Usher - Valhalla - Emotiva

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 217

Hozzászólás Szerző: severance »

Luxor Audio írta:
2026.06.18., csüt. 21:33
Nem gondoltál még rá, hogy felcsapj hangmérnöknek és mindenkit leiskolázz?
Szállj le rólam. Vagy beszéljünk inkább arról, hogy milyen simlis vagy?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11447
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

KisMarci írta:
2026.06.18., csüt. 10:21
A rossz kiadás miatt Rick Rubin producert hibáztatták a rajongók, miközben neki nem sok köze volt a stúdiómunkához.
Ha valakinek, hát neki biztosan sok köze volt hozzá, ahogy sok más album túltolásához is.
severance írta:
2026.06.18., csüt. 11:14
De már jóval ezelőtt, a kedvenc '80-as évekbeli zenéimet is sikerült tönkretenni a rossz keveréssel, dinamikátlan, mélyhiányos, bántóan csattogó magasakkal. Pl. a Talk Talk és a Duran Duran EMI által kiadott lemezei, Flock of Seagulls, Dead or alive, Alphaville legjobb számai lettek így végérvényesen kinyírva.
Nem gondoltál még rá, hogy felcsapj hangmérnöknek és mindenkit leiskolázz? Szerintem kíméljük meg e topikot ettől a témától!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2026.06.18., csüt. 21:41-kor.

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

GTomi írta:
2026.06.18., csüt. 12:06
Úgy rémlik erre azért "lett szükség", mikor a kis egybehifik megjelentek a "karcsú" hangfalaikkal és ez egyfajta kompenzáció volt erre, persze nem tudom igaz-e , de egyszer olvastam vhol. Úgy rémlik :D
Akkor még örülhetünk is, hogy nem a zsebrádiókra, horribile dictu kvarcórákra optimalizálták a felvételeket ;peace;

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 736

Hozzászólás Szerző: GTomi »

severance írta:
2026.06.18., csüt. 10:28
RudiSZT3 írta:
2026.06.18., csüt. 09:49
Egy hozzáértő, a stúdiótechnikában és stúdiómunkában is jártas szakembertől hallottam egy elfogadható érvet a loudness war mögött lévő dinamika kompresszálás kapcsán.
Erről a témáról már a HiFi Magazin is több esetben cikkezett, megemlítve a "szakemberek" ilyetén magyarázatát - bár akkor még csak a zenei csúcsok "egyszerű" dinamika kompressziójáról beszéltek, a "loudness war" lényege ezzel szemben az, hogy a suttogást is a mentőautó szirénájának hangszintjére emelve keverik a felvételre. Semmiféle műszaki oka nincs ennek, ami már csupán abból is látszik, ahogy a régi felvételeket is így "remasterelik": egyszerűen hozzászoktatták a népet ahhoz, hogy minden zene ordít, és már csakis így lehet eladni.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Pont ahogy ízfokozót is tesznek már szinte minden feldolgozott élelmiszerbe, az édességek cukortartalma meg 25% körül indul, és 40%-ot is elérhet.
Úgy rémlik erre azért "lett szükség", mikor a kis egybehifik megjelentek a "karcsú" hangfalaikkal és ez egyfajta kompenzáció volt erre, persze nem tudom igaz-e , de egyszer olvastam vhol. Úgy rémlik :D
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

RudiSZT3 írta:
2026.06.18., csüt. 10:46
de szerencsére vannak olyanok is, amik jól hallgathatók. Szoktam én is mainstream zenét is hallgatni, és azért van ott is elég sok teljesen hallgatható.
Ja: a régiek. Nekem nincs ilyen mac-es programom, mint amilyet betettél fotón, de a foobar2000-ben használok egy "Waveform seekbar" nevű plugin-t, és minden zeneszámon látom, hogy "loudness war" termék-e? Lesújtóak a tapasztalataim sad.gif
De már jóval ezelőtt, a kedvenc '80-as évekbeli zenéimet is sikerült tönkretenni a rossz keveréssel, dinamikátlan, mélyhiányos, bántóan csattogó magasakkal. Pl. a Talk Talk és a Duran Duran EMI által kiadott lemezei, Flock of Seagulls, Dead or alive, Alphaville legjobb számai lettek így végérvényesen kinyírva.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 467

Hozzászólás Szerző: kargidje »

DE a hájend elment az irreális árak irányába, hangfalpár 1millió €-ért = lehúzás mesterfokon(persze aki annyira hülye vegye nyugodtan), és ezt nem azért írom, mert nem telik rá, hanem a józan ész ezt diktálja.

A másik ami baromi idegesítő - és ez nekem a kiállító szó szerinti igénytelenségét jelenti - az unalomig ismert, zenében és előadásmódban is primitív számokat játsszák, amitől az embernek már-már ökölbe szorul a keze, és legszívesebben be sem menne a szobába vagy egy bézbólütővel és rendet tenne.
Minimum több tízezer tehetséges előadó, zenekar van, miért nem lehet változatosabbá, valóban élvezhetővé tenni a demót?!
Amikor már csak a zene miatt is benéznél.

Itthoni hi-fi kiállításon volt már pl. Ágnes, Magashegyi Und., Holdviola, Draft...stb? Még otthon nálam is olyat szólnak, hogy .... :nonononono: leborulok.gif

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1286
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

severance írta:
Semmiféle műszaki oka nincs ennek, ami már csupán abból is látszik, ahogy a régi felvételeket is így "remasterelik": egyszerűen hozzászoktatták a népet ahhoz, hogy minden zene ordít, és már csakis így lehet eladni.
Én amazonon olvastam már olyan review-t nem is egyet amiben azt írta a vevő, hogy szar a felvétel mert a kocsiban nem tudja hallgatni mert állandóan tekergetni kell a hangerőt mert hol túl hangos hol túl halk. :smile51:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3538
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

KisMarci írta:
2026.06.18., csüt. 10:26
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit szólna a hozzáértő közönség, ha (egyébként általam elsődleges teszt számként használt) Carl Orff: Carmina Burana - O Fortuna számát így remasterelnék... :smile51:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c2C_hignWjE[/youtube]
Uh, André Rieu, a valóban világhíres Mága Zoli, rémes. :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

RudiSZT3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: RudiSZT3 »

severance írta:
RudiSZT3 írta:
Egy hozzáértő, a stúdiótechnikában és stúdiómunkában is jártas szakembertől hallottam egy elfogadható érvet a loudness war mögött lévő dinamika kompresszálás kapcsán.
... a "loudness war" lényege ezzel szemben az, hogy a suttogást is a mentőautó szirénájának hangszintjére emelve keverik a felvételre...
Erre írtam azt, hogy a kompresszió mértéke egy másik kérdés. És ha szélsőséges, azzal nyilván én sem értek egyet, nem is szeretem. Vannak is ilyen zenék, de szerencsére vannak olyanok is, amik jól hallgathatók. Szoktam én is mainstream zenét is hallgatni, és azért van ott is elég sok teljesen hallgatható.
LuXor X4, Eversolo DMP-A8

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

RudiSZT3 írta:
Erről a témáról már a HiFi Magazin is több esetben cikkezett, megemlítve a "szakemberek" ilyetén magyarázatát - bár akkor még csak a zenei csúcsok "egyszerű" dinamika kompressziójáról beszéltek, a "loudness war" lényege ezzel szemben az, hogy a suttogást is a mentőautó szirénájának hangszintjére emelve keverik a felvételre. Semmiféle műszaki oka nincs ennek, ami már csupán abból is látszik, ahogy a régi felvételeket is így "remasterelik": egyszerűen hozzászoktatták a népet ahhoz, hogy minden zene ordít, és már csakis így lehet eladni.
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Pont ahogy ízfokozót is tesznek már szinte minden feldolgozott élelmiszerbe, az édességek cukortartalma meg 25% körül indul, és 40%-ot is elérhet.

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég

Azért arra is kíváncsi lennék, hogy mit szólna a hozzáértő közönség, ha (egyébként általam elsődleges teszt számként használt) Carl Orff: Carmina Burana - O Fortuna számát így remasterelnék... :smile51:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c2C_hignWjE[/youtube]

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem tudom ki emlékszik még a Metallica - Death Magnetic album keverési botrányára.
A lényeg, hogy a CD verzió annyira rosszul, torzan, teljes kivezérléssel és felső levágással szólt, hogy a rajongók egyszerűen rossz albumnak tartották.
Viszont a Guitar Hero játék még a masterelés előtt, exkluzívan megkapta a számokat, aminek az lett az eredménye, hogy a játékban annyival szebben szóltak a számok, hogy a botrány miatt készült egy "vissza masterelt" CD kiadás is.

track_overview.png
track_overview.png (190.01 KiB) Megtekintve 855 alkalommal

RudiSZT3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: RudiSZT3 »

severance írta:
2026.06.17., szer. 18:37
Luxor Audio írta:
2026.06.17., szer. 18:20
Tehát egy komplett iparág téblábol a sötétben, de nálad a varázslámpás? Megnyugtató érzés lehet.
A "loudness war"-ra gondoltam. Nagyon ritka az a popzenei felvétel (ide értve a régi, de "remastered" kiadványokat is), amit ne tennének tönkre minimum ezzel.
Egy hozzáértő, a stúdiótechnikában és stúdiómunkában is jártas szakembertől hallottam egy elfogadható érvet a loudness war mögött lévő dinamika kompresszálás kapcsán. Én sem örülök annyira neki, jónéhány felvétel valóban jóval laposabb, mint én személy szerint szeretném, de az is tény - és itt jön az a bizonyos érv -, hogy gyakran - zenétől függően - az eredetileg rögzített dinamika tartományban óriási különbségek vannak a halk és a hangos részek között. Ahhoz, hogy a halkabb részek is hallhatók legyenek, ahhoz - eredeti dinamikatartomány esetén - egyrészt nagyon alaposan fel kellene tekerni a hangerőt, másrészt a legtöbb embernek nincs olyan komoly hifi rendszere és akusztikai környezete, ami ezt jól visszaadná, mert pl. a háttérzaj elnyomná a részleteket, vagy eleve a rendszer nem képes rá. Továbbá ahhoz, hogy a halk részek is tisztán kijöjjenek, eredeti dinamika esetén a hirtelen tranziensektől sokszor a gatyájukból ugranának ki a tapasztalatlanabb hallgatók. Szóval bizonyos szinten szükségszerű a kompresszió. A mértéke külön kérdés. Mondom mindezt úgy, hogy nekem speciel elég komolynak mondható rendszerem és zenehallgató szobám van, de ezt bizonyos szintig sajnos tényleg el kell fogadni. Persze néha én is szívom a fogam, hogy de jó lenne pl. rock vagy pop felvételek esetén nagyobb dinamika, de ez van.
Remélem jól adtam vissza az eredeti gondolatot.
LuXor X4, Eversolo DMP-A8

Hovarju#7
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Hovarju#7 »

Kár személyeskedni egy hobbi témában... kicsit méltatlan dolog

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”