Elég szomorú, hogy 2024-ben, a "szép emlékű" AVX-en itt tartunk az érvelésben... nem?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 640
Re: DAC-olás
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Felesleges ezen összeveszni. A férfiember valóban e szerint él, régen is, most is. Kell a megfelelő vagyon, majd feleségül venni a szépségkirálynőt, legyen minél több hatalom. Ez a három nagy életcélja. Legyen ez mezei hifista,vagy akár egy államelnök, csak a szintek különböznek, nem nehéz az analógiát megtalálni. Az élet minden területén így van ez, felesleges mindig a hifi kereskedőket megtalálni, aki itt van, az vásárol (is), mellette persze meglehet a saját ideológiája, amivel szerinte nem érintett a fentiekben, pedig de.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Emocionálisan a látványt és a hangot kell értékelni
Mindkettőnek meg kell lenni elég masszivan
Ez után jön a suska
Pont úgy, ahogy a kis szobákban a hölgyekkel
Nincs ez máshogy mióta a föld kerek
Nem lehet alátámasztani, megmérni, bizonyítani - egyszerűen csak így megy
Nagy futtató minden high-end kereskedő, pontosan ismeri ezt a mechanizmust
Ha összeveszünk emiatt akkor legyen
Én inkább nem süllyednék le a te szintedre. Az adminok meg majd eldöntik, hogy mit ér ez a durva személyeskedésed.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 634
- Kapcsolat:
Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
BARTIMEX AUDIO Honlap
Re: Hálózati audio lejátszók
Lenne egy kábeles kérdésem, amit a helyén tettem fel, megnéznétek ? Köszi. 
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
Re: Denon AVC-X 8500 HA 8K zászlóshajó eladó
Erről a KFT Afrika dala jut eszembe...
De, amúgy szép ez ezüstben is! És jó ára is van...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Re: Denon AVC-X 8500 HA 8K zászlóshajó eladó
Mit nem adnék egy feketéért...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6466
Off
.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
Hallottam dolgozni ezt a végfokot.
Rendkívüli tér és dinamikára képes.
Valaki nagyon jól fog vele járni!
Előfok : Marantz Cinema 40, Végfok : Sherbourn PA 7-150, Emotiva BasX-A4
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 149
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
Bocs az OFF-ért, de szerintem vagy túl olcsó, vagy el van írva az ára 
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
Re: Onkyo TX-NR686 7.2ch AVR, THX-Select, 4K Dolby Vision, 5.2.2 Atmos/DTS-X
pár hónap után kezd alakulni az ára ! de csak most kezd alakulni még pár hét vagy hónap és jó ára lesz akkor el hozom