A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
A bronz- főleg a réz-kori civilizáció, nagyon nem az őskori ember sajátja.
De ez nagyon off.
Igazad van, de attól még csodálom azokat az embereket, akik mondjuk 5000 évvel ezelőtt nyilván primitív eszközökkel és módszerekkel tudtak fémeket előállítani mindenféle kövekből, aztán meg eszközöket is.
Lehet, hogy utána kéne járni, hogyan csinálták, hátha mégis lesznek túlélők a következő nagy háború után.
De már az ősembert is használt újra beolvasztott alapanyagot és az ebből előállított eszközzel ugyanolyan minőségben agyon lehetett vágni az alávaló ellenséget.
Érdekes lehet az is, ahogy az ősember megcsinálta azokat az agyonvágós szerszámokat rézből (meg más fémekből) ilyen gyárak és gépek nélkül.
A bronz- főleg a réz-kori civilizáció, nagyon nem az őskori ember sajátja.
De ez nagyon off.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X
De már az ősembert is használt újra beolvasztott alapanyagot és az ebből előállított eszközzel ugyanolyan minőségben agyon lehetett vágni az alávaló ellenséget.
Érdekes lehet az is, ahogy az ősember megcsinálta azokat az agyonvágós szerszámokat rézből (meg más fémekből) ilyen gyárak és gépek nélkül.
Köszönjük László az ismételten megtisztelő “támogatásodat”. Szerencsére vannak akik másként gondolják. Kívánok neked további sikereket.
Igen, az ilyen kritikákból általában személyes sértettség szokott generálódni, amiből rögtön jön egy publikus, vagy privát személyeskedő riposzt. Hogy most éppen Te tulajdonlod és üzemelteted a fórumot, attól még nem minden miattad és tőled történik itt. Lehetne, de nehezen tudsz tenni a káros folyamatok ellen, széttekert fórumszabályzat ide, pedellusi hozzáállás oda. A fórum kereskedelmi értéke egzakt adat, amit mérhető számokkal is alá lehet támasztani. Pl. hogy hányan jelentkeznek egy fórumtalálkozóra, meg hogy egy üzleti bejelentésre hányan reagálnak itt és más felületeken.
A témát csak azért hoztam fel, hogy a Rudibá ellen felhozott vádak kapjanak némi realitási vizsgálatot is. Javaslom, ne húzd magadra!
Nem generálódott, és nem értem honnan jön a sértettség illúziója. Ráadásul az sem értem, hogy honnan veszed a személyeskedést? Ha volt, kérlek jelezd, ha nem akkor kikérem magamnak.
Ezt pedig csak úgy itt hagyom.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
ilyen hirdetés itt ér az apróban és nem sért szabályzatot? a hirdetést és a hirdetőt is tolnám kifelé módszeresen és gyorsan. Már elnézést, de a céges eladók számára van megfelelő rész és ez nagyon nem az.
Nem, nem sért, mert beszámított ex-demo készülékeket ők is hirdetnek a többi között.
Inkább a szabályzatot olvasd át - módszeresen és gyorsan.
ilyen hirdetés itt ér az apróban és nem sért szabályzatot? a hirdetést és a hirdetőt is tolnám kifelé módszeresen és gyorsan. Már elnézést, de a céges eladók számára van megfelelő rész és ez nagyon nem az.
Ne legyél mérges, közeledik a karácsony :-) Azt hittem az off topicba meg mondhatod a véleményed hiszen off :-)
Egyébként én nyugiba vágom magam csak az öregtől vegyétek el a billentyűt :-)
Az off az nem attól off, hogy itt lehessen személyeskedni.
És a másikat alázni ezerrel...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Ne legyél mérges, közeledik a karácsony :-) Azt hittem az off topicba meg mondhatod a véleményed hiszen off :-)
Az off az nem attól off, hogy itt lehessen személyeskedni.
Visszatéve Adminnal egyeztetve komment szekcióban: Valóban ez a korrekt útja a dolgoknak: 229.990FT
Úgy látom nem értetted: nem az ár változatatásával van baj, hanem a játékkal.
Ez már a off-ban van, itt folytatható - a topikiból kiszedtem a "felesleget".
Már elnézést, de miért nem fair? Egy bolt is van, hogy leakcióz egy terméket, majd visszateszi ugyanarra az árra. Ezen az áron lett meghirdetve, leakcióztam, majd vissza.
Addig o.k., hogy te határozod meg, hogy mennyiért árulsz valamit - sőt még az is, hogy az ár változtatása érdemi infonak minősül s így az utolsó hozzászólástől számított 7 napon belül előre hozhatod a hirdetésed.
De: 9 nap alatt 4-szer változtattad az árát - úgy hogy a végén vsszatetted az eredetire.Ez csak lebegtetés - ha 229.990-ért nem volt érdeklődőd akkor 259.990-ért majd valószínűleg lesz, ugye? Na ez a nem fair...és ezért kértem, hogy ne így.
Már elnézést, de miért nem fair? Egy bolt is van, hogy leakcióz egy terméket, majd visszateszi ugyanarra az árra. Ezen az áron lett meghirdetve, leakcióztam, majd vissza.
Addig o.k., hogy te határozod meg, hogy mennyiért árulsz valamit - sőt még az is, hogy az ár változtatása érdemi infonak minősül s így az utolsó hozzászólástől számított 7 napon belül előre hozhatod a hirdetésed.
De: 9 nap alatt 4-szer változtattad az árát - úgy hogy a végén vsszatetted az eredetire.Ez csak lebegtetés - ha 229.990-ért nem volt érdeklődőd akkor 259.990-ért majd valószínűleg lesz, ugye? Na ez a nem fair...és ezért kértem, hogy ne így.