Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3207
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Nem tudom más is megfigyelte-e, de az utóbbi időben az adás-vételi hírdetésekben felütötte a fejét egy jelenség. Mivel a "pű ment", "válasz ment" hozzászólások tilosak, és amúgy is értelmetlenek, most terjed a "kérnék egy tel szamot" beírások, amik számomra érthetetlenek.
Sokszor látok olyan hírdetésekben is ilyen kérést, amiben néhány poszttal lejjebb ott a telefonszáma a hírdetőnek(én is kaptam már ilyen beírást), csak venni kellene a fáradtságot, és lejjebb görgetni picit, majd figyelmesen elolvasni a hírdetés szövegét, ha már felkeltette a portéka az érdeklődésünket.
Aki nem írja ki a telefonszámát, annak biztosan jó oka van rá, ha valaki telefonon szeretné felvenni a hírdetővel a kapcsolatot, az miért nem privát üzenetben keresi meg, és kéri el tőle a telefonszámát?
Nekem ez a magától érthető, és nem ez a hírdetésbe beírás, ami szerintem nem is annyira hatékonyan célravezető, de legalább értelmetlenűl tólja a hírdetést.
Ennél már csak az a jobb, mikor valaki ugyaígy, hozzászólásban tesz ajánlatot(tudtommal ezt sem szabad), névvel, és minden elérhetőségével, adatával.
Könyörgöm, mire való a privát üzenet?!
Sajnos ez megint a fórum szabályzat nem, vagy felületes ismeretére vezethető vissza.
Lehet, hogy jó vólna valami figyelem felkeltő ezek ellen, mint korábban a "pű ment", "válasz ment" beírasok ellen.
Köszönöm!
Sokszor látok olyan hírdetésekben is ilyen kérést, amiben néhány poszttal lejjebb ott a telefonszáma a hírdetőnek(én is kaptam már ilyen beírást), csak venni kellene a fáradtságot, és lejjebb görgetni picit, majd figyelmesen elolvasni a hírdetés szövegét, ha már felkeltette a portéka az érdeklődésünket.
Aki nem írja ki a telefonszámát, annak biztosan jó oka van rá, ha valaki telefonon szeretné felvenni a hírdetővel a kapcsolatot, az miért nem privát üzenetben keresi meg, és kéri el tőle a telefonszámát?
Nekem ez a magától érthető, és nem ez a hírdetésbe beírás, ami szerintem nem is annyira hatékonyan célravezető, de legalább értelmetlenűl tólja a hírdetést.
Ennél már csak az a jobb, mikor valaki ugyaígy, hozzászólásban tesz ajánlatot(tudtommal ezt sem szabad), névvel, és minden elérhetőségével, adatával.
Könyörgöm, mire való a privát üzenet?!
Sajnos ez megint a fórum szabályzat nem, vagy felületes ismeretére vezethető vissza.
Lehet, hogy jó vólna valami figyelem felkeltő ezek ellen, mint korábban a "pű ment", "válasz ment" beírasok ellen.
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6002
A fórum alapvetően három dologból áll, a fórummotorból, annak kiegészítéseiből (pluginok, extension-ök, és nagyon minimális "belenyúlások") és az általa kezelt adatbázisból.Snipi írta: ↑2023.01.03., kedd 15:57Természetesen nem úgy gondoltam, hogy Ti moderátorok csináljátok meg, hanem aki a fórumot megalkotta. Ahogy annak lenni kéne. A moderátorok max. annyit tudnak tenni, hogy javaslatot tesznek erre. Én is erre gondoltam nem másra. Ettől függetlenül a személyeskedés Tonee részéről nem esett jól.
Ezek közül ugye az első kettő felelős a felhasználói élményért. A bibi ott van, hogy a phpBB "megalkotója" nincs köztünk, az egy community-alapú fejlesztés (keress rá, megtalálsz hozzá mindent). A fórumnak üzemeltetője van ugyan, de ő tényleg nem hivatott dokumentációt készíteni. Ez ilyen egyszerű. Mindenki, ki az AVX csapatához tartozik, illetve aki a fórum fenntartásáért és üzemeltetéséért felelős, a phpBB felhasználója, így vagy úgy. Nincs köztünk az, "aki a fórumot megalkotta". Tehát nem csak a moderátorok nevében írtam.
De most komolyan: FEHASZNÁLÓKÉNT (nem a saját terméketek fejlesztői gárdájánk tagjaként) mikor olvastál utoljára felhasználói kézikönyvet? Consumer-célú web-alapú alkalmazáshoz?
(iparban, közelebbről hajtástechnikai fejlesztéseken dolgozom, a mi termékeinkhez egyéként egy nagy távolkeleti országban készül a dokumentáció angol nyelven, majd Európában fordítják le további nyelvekre hivatásos szakmai fordítók... a fejlesztők nagy része nem látja, kisebb része max. lektorálja az angol változatot)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Na végre! Köszönöm a választ.Aszpirin írta: ↑2023.01.03., kedd 14:48Kedves Snipi!
Először is, a "terméket" nem mi készítjük, mi ugyanolyan felhasználói vagyunk mint Te, csak magasabb jogosultságokkal. Az itteni tevékenységünk szabadidős, önkéntes munka, nulla ellentételezés fejében. Mi szívesen csináljuk, de természetesen annyit, amennyit a szabad időnk megenged. ...
Természetesen nem úgy gondoltam, hogy Ti moderátorok csináljátok meg, hanem aki a fórumot megalkotta. Ahogy annak lenni kéne. A moderátorok max. annyit tudnak tenni, hogy javaslatot tesznek erre. Én is erre gondoltam nem másra. Ettől függetlenül a személyeskedés Tonee részéről nem esett jól.
A Te korrekt válaszod teljesen helyénvaló és érthető. Azt is megértem, hogy a tulaj ebbe nem akar energiát pénzt stb. belefeccölni. De akkor ezt kellene mondani nem engem kioktatni és akkuzálni szerintem.
És hogy mikor olvastam utoljára web-böngészőben futó alkalmazáshoz leírást? Ma.

Igaz nem olvastam, hanem írtam (pontosabban módosítottam)... mert hát különben honnan tudná szegény felhasználó mit kell csinálnia.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6225
Semmi személyeskedési szándék nem volt bennem, ha úgy érzed akkor elnézésedet kérem.Snipi írta: ↑2023.01.03., kedd 11:32
tonee73 írta :
"Arra meg hadd ne reagáljak, hogy egy elmondása szerint 30 éve imformatikus embernek sem megy az értő olvasás."
Én írtam pár bejegyzéssel ez előtt :
"Személy szerint 30 éve vagyok informatikus, ... "
Szerinted Alex akkor kire gondolt volna a moderátor úr ha nem rám?
Kíváncsi lennék ...

Csupán arra próbáltam utalni, hogy amit kérsz az már meg van és nem értem mi a nem megfelelő benne.
Pontról pontra le van vezetve a fórum (hanem is teljes) de nagy százalékának használati módja (screenshotokkal megtámogatva).
Ha ez nem megfelelő, kérlek készíts jobbat, és boldogan adaptáljuk.
Arra sem időnk, sem szándékunk hogy ennél még szájbarágósabban leírjuk. Szerintem ennek egy olvasni tudó ember számára -aki használt már számítógépet - elegendőnek kell lennie. Ha nem, és kérdez - megválaszoljuk, mint eddig is.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6002
Kedves Snipi!Snipi írta: ↑2023.01.02., hétf. 11:00A GYIK. (FAQ) szerintem ezt nem pótolja.
Személy szerint 30 éve vagyok informatikus, engem pl. fenéken billentenek, ha az általam elkészített termékekhez (direkt nem írtam "programot" mert nem csak olyat szoktam csinálni) nem adok valamiféle leírást. Ok az persze más, de biztos mindenkinek (Nektek is) egyszerűbb lenne ha lehetőség szerint valahol valahogy le lenne írva hogyan kell használni az egyes funkciókat, elemeket.
Először is, a "terméket" nem mi készítjük, mi ugyanolyan felhasználói vagyunk mint Te, csak magasabb jogosultságokkal. Az itteni tevékenységünk szabadidős, önkéntes munka, nulla ellentételezés fejében. Mi szívesen csináljuk, de természetesen annyit, amennyit a szabad időnk megenged.
Én (is) több mint 30 éve fgolalkozom aktívan az informatikával (ezzel keresem a kenyeremet), és azt látom, hogy manapság már egyértelmű trend, hogy a felhasználói leírások helyett intuitív ill. önmagát "dokumentáló" felületeket/interfészeket hoznak létre. Kíváncsi lennék, Te mikor olvastál utoljára felhasználói leírást akár telefonos apphoz, akár web-alapú, böngészőben futó alkalmazáshoz?

Az intuitív, felhasználóbarát felület követelményeit sajnos ennek a fórummotornak bizonyos pontokon egyáltalán nem sikerül teljesítenie, ezzel sokan találkoznak a mindennapokban (én is). A GYIK-et pont azért hoztuk létre, hogy legyen hely, ahol ezeket a nem-annyira-egyértelmű, ugyanakkor gyakran felmerülő usecase-eket elmagyarázzuk. Tóni is, jómagam is, és még mások is időt áldoztunk a GYIK bejegyzések közérthető elkészítésére. (Korábban a "GYIK" menüpont egy olyan oldalra mutatott, amelyben sokkal-sokkal több, a fórummotor fejelsztői által készített, de szintén FAQ-szerű leírás volt, egyetlen probléma ezzel az volt, hogy nem magyarul... és bár nekem semmi gondom az angol nyelvű szövegekkel, az idegennyelv megfelelő ismeretét messze nem lehet elvárni a magyarországi felhasználókat megcélzó fórumban. Volt egy olyan ötletem, hogy nekiállok és lefordítom a phpBB-vel "érkező" dokumentációt, de amikor megláttam annak a formátumát, visszakoztam, sajnos nem lenne elég időm rá. Azóta lehet, hogy már valaki lefordította...)
A másik, amit a több mint 30 éves fejelsztői tapasztalatom alatt megtanultam, hogy olyan ötleteket érdemes bedobnom a fejlesztésbe, akár jobbító szándékkal is, amelyek implementálásában én is részt tudok vállalni. Ennek szellemében, ha a dokumentálásban - a javaslatod alapján - részt vennél, netán el is végeznéd (biztosan nem lesz nehéz kitalálni, hogy mi hogyan működik, főleg egy informatikusnak), azt biztosan mindenki szívesen fogadná, és magtalálnuk a módját, hogy megjelenítsük...

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
tonee73 írta :Alex_Aston írta: ↑2023.01.03., kedd 11:19Szerintem nem rád célzott senki, hanem azokra, akik a szabályzatot sem olvassák el. Akik akarják, megtalálnak minden infót.
Akik még sz@rnak bele, azokon úgy sem segít a plusz leírás.
"Arra meg hadd ne reagáljak, hogy egy elmondása szerint 30 éve imformatikus embernek sem megy az értő olvasás."
Én írtam pár bejegyzéssel ez előtt :
"Személy szerint 30 éve vagyok informatikus, ... "
Szerinted Alex akkor kire gondolt volna a moderátor úr ha nem rám?
Kíváncsi lennék ...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3342
Szerintem nem rád célzott senki, hanem azokra, akik a szabályzatot sem olvassák el. Akik akarják, megtalálnak minden infót.Snipi írta: ↑2023.01.03., kedd 10:43
Amúgy mint írtam nem nekem van rá szükségem, mert én tudok olvasni, és nem is nagyon van szükségem ilyen leírásra - mint ahogy ezt említettem is, mivel 30 éve vagyok informatikus - hanem csak esetlegesen más felhasználók eligazodásának az elősegítése érdekében.
Én kérek elnézést, hogy próbálkoztam egy esetlegesen építő javaslat megfogalmazásával, többé nem teszem ígérem.
Csak a Marantz! :-D
Értem. Szóval nem tudok olvasni. Jó.tonee73 írta: ↑2023.01.02., hétf. 20:58Pontosan erre gondoltam én is.Arra meg hadd ne reagáljak, hogy egy elmondása szerint 30 éve imformatikus embernek sem megy az értő olvasás. Én kérek elnézést.Kellnerművek írta: ↑2023.01.02., hétf. 19:57Nem értem a problémákat, úgy gondolom, értelmes, felnőtt, írni, olvasni / hellyel közzel / tudó emberek látogatják a fórumot.
A szabályzatot sem olvassák el, majd pont egy itinert fognak bugázni .
Lustaság ellen meg nincs orvosság !
Ennél több szájbarágást már csak nem várhatunk el az adminoktól. Szerintem.![]()
Csak azt az egyet nem értem, hogy ha egy hosszú és mindenre kiterjedő szabályzat megfogalmazására időt, energiát stb.-t nem kímélve volt kapacitás és lépten-nyomon hivatkoznak rá, akkor egy felhasználói leírás megalkotása miért ilyen nehéz és bonyolult. Továbbá miért vált ki ekkora felháborodást - hogy az a személyeskedésig megy - annak hiányának a felemlítése.
Persze tudom, ha már nincsenek észérvek, akkor jön a személyeskedés.
Amúgy mint írtam nem nekem van rá szükségem, mert én tudok olvasni, és nem is nagyon van szükségem ilyen leírásra - mint ahogy ezt említettem is, mivel 30 éve vagyok informatikus - hanem csak esetlegesen más felhasználók eligazodásának az elősegítése érdekében.
Én kérek elnézést, hogy próbálkoztam egy esetlegesen építő javaslat megfogalmazásával, többé nem teszem ígérem.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Pontosan erre gondoltam én is.Arra meg hadd ne reagáljak, hogy egy elmondása szerint 30 éve imformatikus embernek sem megy az értő olvasás. Én kérek elnézést.Kellnerművek írta: ↑2023.01.02., hétf. 19:57Nem értem a problémákat, úgy gondolom, értelmes, felnőtt, írni, olvasni / hellyel közzel / tudó emberek látogatják a fórumot.
Ennél több szájbarágást már csak nem várhatunk el az adminoktól. Szerintem.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Kellnerművek
- Fórumlakó
- Értékelés: 534
Nem értem a problémákat, úgy gondolom, értelmes, felnőtt, írni, olvasni / hellyel közzel / tudó emberek látogatják a fórumot.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Mindegy ... mint írtam részemről elengedve ... nincs értelme
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Ott van a szóban forgó topikban, screenshotokkal...

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Milyen biznisznek? A fórum tulajdonosa teljes mértékben saját zsebből finanszírozza az egészet (talán sokat mondok ha a Google reklámokra való kattintásokból visszakapja az 5%-át).Andraspetar írta: ↑2023.01.01., vas. 23:46...Ha a laikusoknak is átlátható lenne, az lehet jót tenne a biznisznek...
Valami "Help" vagy "Sugó" lehetőségre gondoltam mondjuk. A felhasználói leírás már ennél egy magasabb szint, de ez az első se lenne rossz.
A GYIK. (FAQ) szerintem ezt nem pótolja.
Személy szerint 30 éve vagyok informatikus, engem pl. fenéken billentenek, ha az általam elkészített termékekhez (direkt nem írtam "programot" mert nem csak olyat szoktam csinálni) nem adok valamiféle leírást. Ok az persze más, de biztos mindenkinek (Nektek is) egyszerűbb lenne ha lehetőség szerint valahol valahogy le lenne írva hogyan kell használni az egyes funkciókat, elemeket.
De nekem mindegy, nem magam miatt kérdeztem, csak láttam, hogy sok kérdés van, ebben próbáltam segíteni, de akkor inkább elengedem a dolgot.
A GYIK. (FAQ) szerintem ezt nem pótolja.
De nekem mindegy, nem magam miatt kérdeztem, csak láttam, hogy sok kérdés van, ebben próbáltam segíteni, de akkor inkább elengedem a dolgot.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Azt, hogy hol találsz leírást illetve segédletet a fórum használatához.
Ennél többet biztosan nem fogunk tudni adni.Ha ez nem elég akkor sajnálom.
Egyébként milyen doksira gondoltál?
szerk.: eddig mindenki el tudott igazodni a fórumban ha segítségként elküdtem neki a GY.I.K. linket vagy a topikban található vonatkozó hsz linkjét...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.01.02., hétf. 10:18-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés
Bocsánat, de nem értem mit akar jelentei ez a két link.tonee73 írta: ↑2023.01.02., hétf. 09:52viewforum.php?f=100Snipi írta: ↑2023.01.02., hétf. 09:50Kedves Adminok és Moderátorok!
Lenne egy tiszteletteljes észrevételem. Előre bocsátom lehet, hogy csak én vagyok a béna azért nem találom. Tudom, hogy ezt a munkát mindenki társadalmi munkában végzi, és csak a szabadidejét tudja rááldozni. Ettől függetlenül nem tudom nem észrevenni, hogy a szabályzat kidolgozása feltehetőleg elég sok időt elvett, mert jó hosszú, mindenre kiterjedő és elég alapos.
Így felteszem - ha már arra volt ennyi idő - egy felhasználói leírás - szaknyelven doksi - elkészítése sem lenne felesleges. Akármennyit kerestem nem találtam ilyet. (Lásd feljebbi megjegyzésem.)
Szerintem így sok kérdést meg lehetne előzni, így Önöknek is könnyebb lenne, meg nekünk felhasználóknak is.
Ha meg van ilyen, akkor azt valami jó látható helyen kéne elhelyezni, hogy a hozzám hasonló vaksi emberek is megtalálják.
viewtopic.php?f=100&t=120604
Én rájuk kattintva semmi doksit nem látok, csak sok-sok beírást amiből nem tudom mit kéne kiolvasnom ...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
viewforum.php?f=100Snipi írta: ↑2023.01.02., hétf. 09:50Kedves Adminok és Moderátorok!
Lenne egy tiszteletteljes észrevételem. Előre bocsátom lehet, hogy csak én vagyok a béna azért nem találom. Tudom, hogy ezt a munkát mindenki társadalmi munkában végzi, és csak a szabadidejét tudja rááldozni. Ettől függetlenül nem tudom nem észrevenni, hogy a szabályzat kidolgozása feltehetőleg elég sok időt elvett, mert jó hosszú, mindenre kiterjedő és elég alapos.
Így felteszem - ha már arra volt ennyi idő - egy felhasználói leírás - szaknyelven doksi - elkészítése sem lenne felesleges. Akármennyit kerestem nem találtam ilyet. (Lásd feljebbi megjegyzésem.)
Szerintem így sok kérdést meg lehetne előzni, így Önöknek is könnyebb lenne, meg nekünk felhasználóknak is.
Ha meg van ilyen, akkor azt valami jó látható helyen kéne elhelyezni, hogy a hozzám hasonló vaksi emberek is megtalálják.
viewtopic.php?f=100&t=120604
Kedves Adminok és Moderátorok!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Massziv Házi-Mozi/Tv állvány eladó
Mivel ez az adott témában off, átraktam ide és itt folytatható.Andraspetar írta: ↑2023.01.01., vas. 10:58@tonee73
Közben észrevettem, hogy vannak kis "rejtett" ikononok, amivel vissza lehet lépkedni.. Mert lapokra van lett tördelve a comment áradat.. Így csak annyit lehet látni, hogy Go, go... (Nem úgy mint a chat a főoldalon ami végeláthatatlanul legördül A hozzászólást itt sem lehet viszont szerkeszteni utólag. Vagy lehet csak én nem találtam még meg, hogyan..) Így a, lényeges rész lemarad. És csak a frissítő upokat lehet látni a, termékprofil első oldalán!
Az ikonok nem rejtettek, minden topik alján és tetején megtalálhatóak.
A hozzászólások megjelenítési sorrendjét (legrégebbi illetve legújabb az első oldalon) azt beállíthatod magadnak - adtam is linket a topikhoz - ott találsz még jó pár hasznos tudnivalót a fórum használatához, javaslom ott olvasgass.
Hozzászólást csak moderátor vagy admin szerkeszthet a felhasználóknak engedélyezett 20 perces időlimit után.
Mi a lényeges rész?

Mindenki maga dönti el, hogy hogyan tolja előre a hirdetését.Van aki up-ol, van aki egyszerűen másolja / beilleszti a nyitó hsz-t (s így minden ugyanaz) van aki előreugrasztja (mint ahogyan én is szoktam).
Ha esetleg van még kérdés a fórum működésével kapcsolatban azt innetől légy szíves itt feltenni, nem az adott topikban.Kösz.
Ráadásul a releváns információkra kifejezetten ügyeltünk a fórumszabályzat megalkotásakor. Számtalan helyen foglalkozunk ezzel a kérdéssel, de alapbóll erről szól ez a fórumszabályzati pont.
6.8.11. Ha és amennyiben valaki úgy véli, hogy olyan információt szeretne megjeleníteni az adott Témában, ami fontos, és közérdeklődésre tarthat számot, akkor legyen szíves és keresse meg a releváns al-Fórumban az adott termékhez tartozó Témát, vagy ha ilyen nincs, akkor küldjön üzenetet a „Jelent” gomb használatával, hogy az a Téma is megnyitásra kerüljön. Érdemes megfontolni, hogy ha valóban ilyen információról van szó, akkor az máskor és másokat is érdekelhet, az adás-vétel al-Fórumban idővel eltűnik, a Fórumon viszont fennmarad.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8997
Pedig ott van az!zoli73 írta: ↑2022.12.30., pén. 14:38Ez így rendben is van, viszont sokszor az oda beírt hozzászólásokból derülnek ki, kulcsfontosságú informaciók a konkrét portékáról. Az, hogy mi lényeges, fontos informació, és mi csak csevegés, ezt néha nem egyszerű megítélni. Ez nem egy irigylésre méltó feladatotok. Pl. többszőr látok olyan hozzaszólást tőletek, moderátoroktól(hozzáteszem jogosan, véget vetve a csámcsogásnak), hogy "A felesleg az off-ban, ott lehet folytatni". Aztán mikor keresném az "off-ban", ott nyoma sincs.
Ráadásul a releváns információkra kifejezetten ügyeltünk a fórumszabályzat megalkotásakor. Számtalan helyen foglalkozunk ezzel a kérdéssel, de alapbóll erről szól ez a fórumszabályzati pont.
6.8.11. Ha és amennyiben valaki úgy véli, hogy olyan információt szeretne megjeleníteni az adott Témában, ami fontos, és közérdeklődésre tarthat számot, akkor legyen szíves és keresse meg a releváns al-Fórumban az adott termékhez tartozó Témát, vagy ha ilyen nincs, akkor küldjön üzenetet a „Jelent” gomb használatával, hogy az a Téma is megnyitásra kerüljön. Érdemes megfontolni, hogy ha valóban ilyen információról van szó, akkor az máskor és másokat is érdekelhet, az adás-vétel al-Fórumban idővel eltűnik, a Fórumon viszont fennmarad.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3207
Ez így rendben is van, viszont sokszor az oda beírt hozzászólásokból derülnek ki, kulcsfontosságú informaciók a konkrét portékáról. Az, hogy mi lényeges, fontos informació, és mi csak csevegés, ezt néha nem egyszerű megítélni. Ez nem egy irigylésre méltó feladatotok. Pl. többszőr látok olyan hozzaszólást tőletek, moderátoroktól(hozzáteszem jogosan, véget vetve a csámcsogásnak), hogy "A felesleg az off-ban, ott lehet folytatni". Aztán mikor keresném az "off-ban", ott nyoma sincs.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Mint ahogyan az általad idézett hsz-emben is írtam: "másodpercre pontosan 7 nappal az utolsó hsz elküdése után".Tehát a topikban kelt legutolsó hsz után, bárki is postolta azt.