Hát ja,de most tényleg,kapsz egy pozitiv lájkot,mert hát negatív nincs,vajon miért is,
Egy szavazat reszemről ennek a lehetőségnek a megszüntetésére.De nyitott vagyok arra a magyaràzatra is,hogy miért is jó ez.
Hát ja,de most tényleg,kapsz egy pozitiv lájkot,mert hát negatív nincs,vajon miért is,
Hát pont ez az, erről volna szó! ...

Nem tudom mi váltotta ki ezt a reakciót, de én nem látok benne semmi degradálót. Mindenesetre a gyökrezést nem fogom eltűrni! Kérlek mellőzd!wasiliy888 írta: ↑2026.06.11., csüt. 13:03"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX
Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor
nemtom, te hol látod azt, amit ELEX - szerinted - írt, mert nálam csak az látszik, amit István már jelezett: egy ismeretségi kör, akiknek vannak ilyen cuccaik

Ok, kibontom.
wasiliy888 írta: ↑2026.06.11., csüt. 13:03"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX
Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor

De, pont azt teszed, önös érdekből.

Nemrég ezt irtad:

Kérlek ne ferdíts, nem vol sosem kettő darab belőle a jelenlegi áron. 1db-ot találtak közel 10 év után, ezért töredék áron tették fel a netre, mert enyhén szólva.sem piacképes 1db hangfal.Pioneer70 írta: ↑2026.05.21., csüt. 16:38Igen,csak 1 darab.Dj keveréshez elég,nincs szükség sztereo színpadképre.Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez maradt.Tudom régen mennyibe került,10 évvel ezelőtti autót sem lehet az akkori áron eladni,akármilyen super.A mostani áron szívesen megvásarolom a 2 hangfalad!Ezek a tények,sajnos ennyi a piaci ára.

De az csak 1, azaz egy darab volt, nem?