Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2259

Re: Off

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Snipi írta:
2026.06.11., csüt. 16:16
Shimano írta:
2026.06.11., csüt. 16:09
Az értékelés melletti hosszászólások,a "pályán" kívűli bekiabálások lehetősége fura helyzeteket idézhet elő,nem tudom van e ennek így értelme. gondolkodik.gif
Egyenlőek között vannak "egyenlőbbek".
Ennyi.
Hát ja,de most tényleg,kapsz egy pozitiv lájkot,mert hát negatív nincs,vajon miért is, gondolkodik.gif és ott szembesülsz azzal,hogy ez azért jött hogy jól helyretegyenek. sad.gif Aztán ha valaki ezt még be is rakja idézetként mert b@ssza a csőrét,akkor meg már azt nem tudja az ember hogy ez honnét is jött,mert hát ilyen hozzászólás a nyílt terepen nem is volt. :D
Egy szavazat reszemről ennek a lehetőségnek a megszüntetésére.De nyitott vagyok arra a magyaràzatra is,hogy miért is jó ez.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 680

Hozzászólás Szerző: Snipi »

kasumi írta:
2026.06.11., csüt. 16:26
Snipi írta:
Shimano írta:
Az értékelés melletti hosszászólások,a "pályán" kívűli bekiabálások lehetősége fura helyzeteket idézhet elő,nem tudom van e ennek így értelme. gondolkodik.gif
Ennyi.
viewtopic.php?p=2976428#p2976428
Hát pont ez az, erről volna szó! ...

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 492

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Snipi írta:
Shimano írta:
Ennyi.
viewtopic.php?p=2976428#p2976428
Újratervezés

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Shimano írta:
Ennyi.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2259

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10075

Re: High End 2026 Bécs

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

wasiliy888 írta:
2026.06.11., csüt. 13:03
"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX

Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor
Nem tudom mi váltotta ki ezt a reakciót, de én nem látok benne semmi degradálót. Mindenesetre a gyökrezést nem fogom eltűrni! Kérlek mellőzd!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3007

Hozzászólás Szerző: trane »

wasiliy888 írta:
2026.06.11., csüt. 13:48
Ok, kibontom...
nemtom, te hol látod azt, amit ELEX - szerinted - írt, mert nálam csak az látszik, amit István már jelezett: egy ismeretségi kör, akiknek vannak ilyen cuccaik leborulok.gif . szvsz kár olyanokat belelátni dolgokba, amiket írsz :kiss:

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

wasiliy888
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 306

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

istvan01 írta:
2026.06.11., csüt. 13:19

:quetionmark: :quetionmark: :quetionmark:
Ez mi volt? komolyan nem értem.
Neked az lenne a bajod, hogy ELEXnek több ismerőse van, aki sok milliót tud költeni zenére?
Ok, kibontom.
Szóval, amit Viktor írt, az rendben van. Úriember módjára leírta a véleményét. Elex pedig like-ban írta hozzá a sajátját, amit ugye Viktor lát alapból, neki jelzi a rendszer, így működik a fórum. De amit Elex írt, az valójában nem Viktornak szól, hanem Alexnak, és persze mindenki másnak is, aki olyan csóró, hogy még "csak" 250e eurója sincs hifire. Neki viszont... ja, és azok az emberek nincsenek is itt a fórumon, mert nem vegyülnek a pór néppel. Micsoda hülyeség ez? Nem hinném, hogy Elexnek bármi rálátása lenne arra, hogy aki itt van azok közül ki, mit engedhet meg magának. Az hogy nem tartoznak az ő ismeretségi körébe egy dolog.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3700

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

wasiliy888 írta:
2026.06.11., csüt. 13:03
"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX

Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor
:quetionmark: :quetionmark: :quetionmark:
Ez mi volt? komolyan nem értem.
Neked az lenne a bajod, hogy ELEXnek több ismerőse van, aki sok milliót tud költeni zenére?

wasiliy888
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 306

Hozzászólás Szerző: wasiliy888 »

Maros Gábor
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4162

Re: Focal CMS50 2 utas aktív hangsugárzó

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Pioneer70 írta:
2026.05.22., pén. 12:47
Nem áll szándékomban leverni az árát!Nincs hazugság spirál,amikor még 60e.Ft-os áron árusították,még a netes rendelési oldalukon,még több darabot is lehetwtt rendelni.Ez az utolsó ,amit megrendeltem,48900 Ft-os áron...
De, pont azt teszed, önös érdekből.

Sosem volt ebből több darab is elérhető, csak 1db volt belőle első perctől kezdve, és azért került oda az oldalra, hogy 1db van belőle, mert kmeg lett kérve a tulaj, hogy legalább annyit tegyen már meg, hogy odaírja, hogy csak 1 db van belőle. A saját érdekében is, mert ha a rendszer engedi, hogy valaki 2, 4,6 dfb-ot rendeljen belőle, és automatikusan ki is fizeti a netes alkalmazháson belül, akkor amikor kiderül, hogy csak 1 db volt, akkor utalhatja vissza neki az árát.

Tehát ezért hazugság, amit állítasz, mert csak kitaláltad, hisz sosem volt ilyen.
Csak a Marantz! :-D

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Pioneer70 »

Nem áll szándékomban leverni az árát!Nincs hazugság spirál,amikor még 60e.Ft-os áron árusították,még a netes rendelési oldalukon,még több darabot is lehetwtt rendelni.Ez az utolsó ,amit megrendeltem,48900 Ft-os áron.Senki eladásat nem akarom rontani,csak mivel állítod annyira csúcs készülék,és milyen draga,miért nem veszi meg senki?Több plattformon láttam a hírdetest,és ez esetben sem sikerül az eladás,egy kicsit elgondolkodtató!Tarthatod az árát,hetekig,hónapokig,esetleg évekig,de már addigra jó ,ha 100e.Ft-ot kapsz értük.Mint írtam elfogadom a döntésed,sok sikert is kívántam hozzá,de szerintem meg kell tartani,vagy most döntést hozni ,eladni amíg lehet!Tovabbi kommentár nem érdekel,mert szerintem a mai világban vannak emberek,akik hasonlóan gondolkodnak,mint te,de rajtuk is marad minden.Kellemes Hetvegét,jó zenehallgatást!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer70 írta:
2026.05.21., csüt. 19:33
Nincs ferdítés,ezt az üzlet eladója közölte,tudnak többet is beszerezni....
Nemrég ezt irtad:

"Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez marad"

Ilyen a hazugság spirál. Nincs benne összefuggés.

Már levette a bolt is a kínálatából, hisz 1db volt csak. Sosem volt tobb. Hogy tudnának akkor többet beszerezni? gondolkodik.gif

Értem, hogy szeretnéd olcsóbban megvenni, mert jo a hangja.
De akkor hajrá, az említett külföldi oldalakon.rendeld meg bizonytalanul, akár drágábban is, mont itt ezt a mikorkarc mentes, újszerű példányt.

De valótlan allításokkal kérlek ne akard leverni az árát. Köszönöm

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nincs ferdítés,ezt az üzlet eladója közölte,tudnak többet is beszerezni.Nem vagyok okoskidó,csak azt írom ,amit tudok.A hangfal igen jó hangú,tudású,ennyi.Majd húsz éves sorozat egy darabja,amihez hasonlíthatunk mai stúdió monitorokat.Igen,van pár gyártó,amelyik készít ilyen tudasú dobozokat,igen 50-80e.Ft-os áron,de ha nagyon belemerülúnk,Dynaudio hangfalak vannak ,,párban más oldalon,150e.Ft-os áronNos ,azok egy kicsit,nem nagyon jobbak mint a Focal.Egy szónak is száz a vege,és nem is akarok ezzel időt tölteni!Az ami nem egy mai darab,az nem fogja tartani az értékét,vagy eladni ,belenyugodni,nagy a piac,vagy megtartani és nézegetni.Egy ideig megtartom,mert fiamnak megfelel,később ezen az áron bárki megveszi.A nemzetközi hasznaltpiacon is alacsonyan árazott!Sok sikert az eladáshoz!

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer70 írta:
2026.05.21., csüt. 16:38
Igen,csak 1 darab.Dj keveréshez elég,nincs szükség sztereo színpadképre.Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez maradt.Tudom régen mennyibe került,10 évvel ezelőtti autót sem lehet az akkori áron eladni,akármilyen super.A mostani áron szívesen megvásarolom a 2 hangfalad!Ezek a tények,sajnos ennyi a piaci ára.
Kérlek ne ferdíts, nem vol sosem kettő darab belőle a jelenlegi áron. 1db-ot találtak közel 10 év után, ezért töredék áron tették fel a netre, mert enyhén szólva.sem piacképes 1db hangfal.
Azaz NEM ez a piaci ára.
Hasonló kvalitasú új modellt 300e Ft felett találni.

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Igen,csak 1 darab.Dj keveréshez elég,nincs szükség sztereo színpadképre.Lecsúsztam róla,lett volna 2 is de ez maradt.Tudom régen mennyibe került,10 évvel ezelőtti autót sem lehet az akkori áron eladni,akármilyen super.A mostani áron szívesen megvásarolom a 2 hangfalad!Ezek a tények,sajnos ennyi a piaci ára.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pioneer70 írta:
2026.05.20., szer. 20:40
Sziasztok !Sikerült megvásarolni a HangszerPláza által értékesített hangfalat.Fiamnak,dj monitornak,otthoni használatra vásaroltam meg,48900 Ft-ért.Igen,nagyon jó hangja van,megéri az árát!!!
De az csak 1, azaz egy darab volt, nem?
Azzal mit lehet kezdeni?

Pioneer70
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok !Sikerült megvásarolni a HangszerPláza által értékesített hangfalat.Fiamnak,dj monitornak,otthoni használatra vásaroltam meg,48900 Ft-ért.Igen,nagyon jó hangja van,megéri az árát!!!

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Amikor én legutoljára vásároltam webshop-ból (múlt hónap) - szerencsére minden rendben volt vele - benne volt a levélben számlában, már nem emlékszem hol, hogy 48 órán belül ki kell bontanom, és ha valami nem OK akkor visszaküldhetem. Ha a 48 óra letelt, és nem bontottam ki, bebuktam ha tégla ...

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 170

Hozzászólás Szerző: Vappali »

"oltári nagy kamu vagy egy nagy hülyeség"

Cáfolom. Nem kamu. Legalábbis nem mindenkinél. Van, volt több olyan cuccom aminél ez volt a szitu. Kibontottam, de nem használtam. És azért bontottam ki, hogy meggyőződjek róla hogy nem tégla, vagy egy összetört cucc van a dobozban.
Főleg amiatt hogy már volt olyan webshopos vásárlásom amikor az újként eladott cuccról kiderült hogy már egy korábban másik vásárló által visszaküldött, és sérült!! termék volt a dobozban. Szerencsére volt unboxing videóm, így elfogadták a reklamációm.
Többnyire szállítással adtam el dolgokat. Így meg főleg nem vállalom be azt hogy bontatlan terméket küldök el, mert nagyon kisarkítva ha azt mondja a vevő hogy tégla volt benne, amit mondjuk ő rakott bele :D , nem tudom azt mondani hogy nem mert ugye nem néztem bele. Így meg ugye nem hülyeség.
Volt olyan cucc amit használtam 1 hétig. Amikor az új dolog után érdeklődött valaki és alkudozott, mondtam van egy amit használtam 1 hétig, pár óra üzemidő van benne, azt adom olcsóbban. Ha visszacsomagolnám, mondhatnám azt hogy a fotózás miatt lett kibontva, elhinnéd. Megvette ezt. Ez pl. egy használt de új állapotú termék az én véleményem szerint.

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 492

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Talán az off-ban nem lesz off...

Több olyan hirdetéssel is találkoztam már, ahol az eladó áru "új, csak a képek miatt lett kibontva".
Egyrészt szerintem ez vagy egy oltári nagy kamu vagy egy nagy hülyeség. Miért kellene fotózás miatt kibontani egy gyárilag lezárt terméket? Vajon mit lehet megtudni egy ilyen képről?
Nem értem!!! Vettem már bontatlan készüléket innen. Többek között épp az volt az oka, hogy bontatlan volt. Az eladó elhozta, kifizettem, együtt kibontottuk és kész. Én kaptam egy bontatlan, valóban új készüléket, az eladó meg azt a felárat, amit egy új készülékre lehet tenni.

És ha már új... egy másik jelenség: használt készülékre mondják, hogy "teljesen új". Nem "újszerű", hanem "új", ami egyszerüen nem igaz. Pusztán azért, mert hibàtlan vagy mert alig pár órát hasznàlták?! Nem, az már nem új.

Rant vége!
Jó éjszakát! Jó zenehallgatást!
Újratervezés

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 205

Re: Flow One by Allegro

Hozzászólás Szerző: xilop »

Szép, de ismerem az árakat, asztalos vagyok😁

ktchris
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ktchris »

Kedves Xilop, a tévészekrény egy tömör fekete diófa szekrény, körülbelül egymillió forint, és egy körülbelül 5-6 millió forintos bútorcsalád része étkezővel és a dolgozószobával.

https://www.walnut67.hu/product-category/tv-szekrenyek/
teano.jpeg
.

xilop
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 205

Hozzászólás Szerző: xilop »

Különös magyarázat, kiadsz milliókat egy erősítőért, de sajnálsz 50eFt-ot egy új tv szekrényért?
Nem egy meggyőző kifogás😂😂😂😂😂

ktchris
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: ktchris »

Nagyon durva hogy a flow erősitők ennyire nem kelnek el használtan... közel 4 millió forint volt ennek az új ára.

Nekem egy flow 2 (mk1)-esem van, ha beférne a tévészekrénybe már régen megvettem volna. Sajnos 20 centis a rekesz amibe csak a flow2 passzol.

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”