Szerintem meg (nézd meg újra, miket írtál a 2. pontodban, majd) vegyél kicsit vissza, pont.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök
Az nem személyeskedés, ha egy kijelentésedről leírom mit is jelent!kaef2 írta: ↑2024.07.04., csüt. 10:10A személyeskedésre nem reagálnék azontúl, hogy ha jól esik csak nyugodtan.kargidje írta: ↑2024.07.04., csüt. 09:00
1. nem tudod, de már megy a feltételezés, belemagyarázása a dolgoknak!![]()
Ilyenből az szokott következni, hogy pár hsz múlva meg már a feltételezés lesz beállítva megtörtént dologként.
2. ezek szerint ha te 2 termék között, akár többszöri próba eredményeként semmilyen különbséget nem tapasztalsz, akkor is az lesz a véleményed, de van különbség csak .... őőőőő nem hallom, nem látom. Az ilyen embereknek lehet eladni bármit, márbocs...![]()
Vagyis a megalapozott tényt nem fogadod el, mert neked nem tetszik a végeredménye. Gratulálok...
Hihetetlen, hogy hozzáértő emberként ez a véleményed.
Az utolsó, vastaggal kiemelt mondatra viszont igen.
1. ha valaki azt írja, "nem tudom. Valószínűleg azért" - Ez semmi más, csak feltételezés, pont!
Re: Arcam AVR5 high-end házimozi erősítő, új
Mindenféle rossz szándék nélkül! A High-End jelentése: felső kategóriás, csúcskategóriás stb.
Az AVR5 a legalsó kategóriás erősítő az Arcam-nál, ezért nem illetném olyan jelzőkkel, mint a felső kategóriás csúcsmodelleket. Ettől még lehet nagyon jó kis erősítő az árához képest.
Az AVR5 a legalsó kategóriás erősítő az Arcam-nál, ezért nem illetném olyan jelzőkkel, mint a felső kategóriás csúcsmodelleket. Ettől még lehet nagyon jó kis erősítő az árához képest.
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 398
Chord Signature/Signature Reference szett
Valamit benéztél. Jó lett volna, ha alaposabb vagy és nem szemeteled tele a topikomat
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Re: Off
Vannak szép számmal feladom a labdát, hogy aztán leüthessem" beírások is. Szóval nem valódi kérdések, csak témabedobások, amire lehet választ adni. Ez onnét gondolom, mert több esetben írtam privátban ilyen felvetésekre és semmi válasz nem jött.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3175
Bevallom, első olvasatra nekem is lett volna kedvem "beszólni" a kérdezőnek, mert számomra is érthetetlen volt a cinikus megjegyzés Akvapark irányába, holott a kérdés alapból hibásan lett feltéve, megfogalmazva.
Aztán elszámoltam tízig, és arra jutottam, hogy szép szóval és segítő szándékkal talán többre megyek.
Bár nem tudom a kérdezőnek ez mennyire lehet, lehetett fontos(felteszem igen, ha a gyors kérdések között tette fel), mert az óta sem volt itt.
Aztán elszámoltam tízig, és arra jutottam, hogy szép szóval és segítő szándékkal talán többre megyek.
Bár nem tudom a kérdezőnek ez mennyire lehet, lehetett fontos(felteszem igen, ha a gyors kérdések között tette fel), mert az óta sem volt itt.

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Re: Lemezjátszó tű választás
szóval..Vinkler írta: ↑2024.06.08., szomb. 09:23Többször leírtam már, hogy nem szeretném, ha a fórumon az agresszív kommunikáció teret kapna, most pedig leírom azt is, hogy ez effajta kioktató, másokat lealacsonyító, magas lóról történő kommunikációt sem szeretném, ha magunkkal vinnénk!
Egyszerűen nem is értem, miért nem lehet normális hangnemben elmagyarázni, mit rontott el a user, majd tanácsokat adni neki, ahogyan azt mondjuk megtette más. Mi értelme letépni a fejét a kérdezőnek és még bele is rúgni, ahelyett, hogy megmutatnánk neki merre van az út, még, ha rosszul is kérdezte meg. Persze néha megy a károgás, hogy alig vannak új hobbisták, mi lesz így a hifivel, velünk, ugyanakkor így csak az ellenkezőjét éritek el, mindenkit elüldöztök, akiben felpattan az érdeklődés szikrája, inkább ráöntötök 2 vödör vizet, nehogy elkezdjen lángolni.
Érdemes lenne ezt is átgondolni ezt és két ilyen tapasztalt fórumosnak, mint ti (persze másoknak is) segíteni azoknak, akik segítséget kérnek, nem pedig kioktatni azokat!
nem voltam agresszív, az egészen másképp hangzott volna :)
kioktató sem hacsak abban a tekintetben nem, hogy a kérdező a válaszra elég KIOKTATÓ és flegma mód válaszolt, ami azért is hibás felütés, mivel valóban hülyeséget kérdezett
(tudom nem ide .. nem itt.. a face-n napi szinten tű-znek az ostobák, és ha elmagyarázod neki, akkor meg megmagyarázza hogy te vagy a hülye. kicsit sok ez)
tehát ha valaki kijavít, akkor nem állok oda ráköpni, én értem akvapark reakcióját, és szerintem mi régiek tartsunk össze alapon próbáltam a kérdező hibás gondolatmenetét helyretenni.
Ha szerinted ez erős volt hát sajnálom de az a válasz is szerintem erősen birizgálja az ocsmányság határát hogy :
"Úgy látom azért így is sikerült megérteni a kérdést. Köszönöm az értékes és hasznos hozzászólást"
És igen van különbség, amit le is írtam totál nem mindegy, hogy tű vagy hangszedő
ettől függetlenül én kérek elnézést ha bárki úgy érzi, hogy bármiben megbántódott az írásom miatt, ez persze a kérdezőre nem annyira érvényes :)
Te úgy születtél, hogy tudtad? Nem. Valaki elmondta, vagy valahonnan megtudtad, esetleg szakirodalomból. Manapság szakirodalom nem sok van, de itt van ez a fórum, esetleg tekinthető annak is.
Pontosan ezért lehettél volna Te is, az, aki szépen elmagyarázza (megtanítja) egy új embernek. A válaszod így a maga puritánságában szerintem nem érte el a célját, ahogyan a reakcióból is látszott. A további számomra pedig a te reakciódból adódóan jött le. Kb olyan, amikor az egyszeri hallgató információt szeretne kérni egy “bakelitről”, de te semmilyen információt nem adsz csak elmondod neki, hogy az vinyl. Simán tudtál volna érdemileg is segíteni neki (ebben biztos vagyok), de a hsz-ed így önmagában szerintem csak kioktatás volt. Értéket, tudást átadni jó dolog, de meg kell tudni hozzá szólítani is az embert.
Egyébként a válaszod természetesen releváns, azt azért is hagytam meg a témában.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8915
Nem viccelek!
Te úgy születtél, hogy tudtad? Nem. Valaki elmondta, vagy valahonnan megtudtad, esetleg szakirodalomból. Manapság szakirodalom nem sok van, de itt van ez a fórum, esetleg tekinthető annak is.
Pontosan ezért lehettél volna Te is, az, aki szépen elmagyarázza (megtanítja) egy új embernek. A válaszod így a maga puritánságában szerintem nem érte el a célját, ahogyan a reakcióból is látszott. A további számomra pedig a te reakciódból adódóan jött le. Kb olyan, amikor az egyszeri hallgató információt szeretne kérni egy “bakelitről”, de te semmilyen információt nem adsz csak elmondod neki, hogy az vinyl. Simán tudtál volna érdemileg is segíteni neki (ebben biztos vagyok), de a hsz-ed így önmagában szerintem csak kioktatás volt. Értéket, tudást átadni jó dolog, de meg kell tudni hozzá szólítani is az embert.

Egyébként a válaszod természetesen releváns, azt azért is hagytam meg a témában.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ugye viccelsz?
"Ezek nem "tűk, hanem hangszedők, amihez lehet cseretűt rendelni.
Sokan ráfaragtak erre a hibás nomenklatúrára." Mert ez mi?
"Ezek nem "tűk, hanem hangszedők, amihez lehet cseretűt rendelni.
Sokan ráfaragtak erre a hibás nomenklatúrára." Mert ez mi?

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Egyszerűen nem is értem, miért nem lehet normális hangnemben elmagyarázni, mit rontott el a user, majd tanácsokat adni neki, ahogyan azt mondjuk megtette más. Mi értelme letépni a fejét a kérdezőnek és még bele is rúgni, ahelyett, hogy megmutatnánk neki merre van az út, még, ha rosszul is kérdezte meg. Persze néha megy a károgás, hogy alig vannak új hobbisták, mi lesz így a hifivel, velünk, ugyanakkor így csak az ellenkezőjét éritek el, mindenkit elüldöztök, akiben felpattan az érdeklődés szikrája, inkább ráöntötök 2 vödör vizet, nehogy elkezdjen lángolni.
Érdemes lenne ezt is átgondolni ezt és két ilyen tapasztalt fórumosnak, mint ti (persze másoknak is) segíteni azoknak, akik segítséget kérnek, nem pedig kioktatni azokat!
- Vinkler
- Adminisztrátor
lacy írta: ↑2024.06.06., csüt. 22:11
monnyuk szerencséd, hogy ő válaszolta meg először, tőlem nagyobb (ki)osztást kaptál volna.. sőt kapsz is
Idejössz, kérdezel hülyén marhaságot, valaki kijavít és még neked áll feljebb. jómagyarszokás
Inkább köszönnéd meg, hogy kiigazította a marhaságodat
Az én válaszom ilyenre ez: csakis a belevalót, mivel nemigen lehet pl egy AT hangszedőbe pl Ortofon tűt tenni, de még másik At-t se nagyon
ez a tökéletes válasz a tökéletlen kérdésedre. Mert más érteni amit kb szeretnél, és más korrektül kérdezni, amire kapsz is korrekt választ vélhetően.
én meg tuti biztos mondhatom neked, hogyhátrébb az agarakkal![]()
Többször leírtam már, hogy nem szeretném, ha a fórumon az agresszív kommunikáció teret kapna, most pedig leírom azt is, hogy ez effajta kioktató, másokat lealacsonyító, magas lóról történő kommunikációt sem szeretném, ha magunkkal vinnénk!
monnyuk szerencséd, hogy ő válaszolta meg először, tőlem nagyobb (ki)osztást kaptál volna.. sőt kapsz is
Idejössz, kérdezel hülyén marhaságot, valaki kijavít és még neked áll feljebb. jómagyarszokás
Inkább köszönnéd meg, hogy kiigazította a marhaságodat
Az én válaszom ilyenre ez: csakis a belevalót, mivel nemigen lehet pl egy AT hangszedőbe pl Ortofon tűt tenni, de még másik At-t se nagyon
ez a tökéletes válasz a tökéletlen kérdésedre. Mert más érteni amit kb szeretnél, és más korrektül kérdezni, amire kapsz is korrekt választ vélhetően.
én meg tuti biztos mondhatom neked, hogyhátrébb az agarakkal

Re: Power-R kábelek
Szépen összefoglaltad.Aszpirin írta: ↑2024.06.02., vas. 12:54.... kerekednek ki. A folyamat úgy tűnik, mintha egy emberszerű lénnyel csevegnél, de magában a folyamatban szó sincs semmiféle hétköznapi értelemben vett megértésről, mégkevésbé tudatosságról, mindössze a krdésben és a forrásként megadott anyagokban fellehteő információk összekapcsolásáról van szó.

A hecc kedvéért megkerdeztem a chatgpt-t:
A generatív mesterséges intelligencia (MI) olyan MI-rendszerekre utal, amelyek képesek új tartalmakat előállítani. Ezek a rendszerek tanulnak a bemeneti adatokból, majd ezek alapján szöveget, képeket, zenét vagy egyéb médiát generálnak. A GPT-4 például egy ilyen generatív MI-modell, amely természetes nyelvi szövegeket hoz létre.
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable
A Copilot, ChatGPT és társai szakmailag helyes megnevezése "nagy nyelvi modell" azaz "large language model", rövidítve LLM. Amit csinálnak, hogy egyrészt inputként hatalmas mennyiségű, valódi ember által megírt szöveget dolgoznak fel oly módon, hogy a nyelvtani szabályok és a szövegekben felismert minták mentén bonyolult jelentéskapcsolatokat térképeznek fel a szavak ill. azok forrásai között. Amikor valaki feltesz nekik egy kérdést, akkor annak minden szavát nyelvtani környezetében azonosítják, megkeresik a jelentéskapcsolataik közös halmazát, és ezen jelentéskapcsolatok mentén talált szavakból és azok forrástöredékeiből nyelvtanilag helyes mondatokat tesznek össze, amit válaszként adnak vissza. Ez az, amiből nyelvtanilag helyes, tartalmilag pediga forrásanyagok információhelyességét tükröző válaszok kerekednek ki. A folyamat úgy tűnik, mintha egy emberszerű lénnyel csevegnél, de magában a folyamatban szó sincs semmiféle hétköznapi értelemben vett megértésről, mégkevésbé tudatosságról, mindössze a kérdésben és a forrásként megadott anyagokban fellelhető információk összekapcsolásáról van szó.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
A mesterséges intelligenicának a hétköznapi értelemben vett (emberi) intelligenciához nagyjából annyi köze van, mint a felhőszolgáltatásoknak a rendes felhőkhöz. Ergo: semmi. Az "intelligencia" szó bevétele ugyanúgy nagyon szerencsétlen elnevezést eredményez, mint a "felhő" szó és szimbólum használata a számítástechnikában, mert mindkettő fura tévképzetekhez vezet a laikusoknál, és a laikusok a túlnyomó többség, ezért léteznek a hatalmas hype, a félelmek és sarlatán megnyilatkozások az MI körül. Az MI már a megszületésekor egy gyűjtőfogalom volt az ún. nemdeterminisztikus algoritmusok egy csoportjára, és idesorolták a beszédfelismerést (hangos beszédből írásos szöveg készítését), az alakfelismerést (képrészletekhez szavak, fogalmak, tulajdonságok társítása), az arcfelismerést (személyazonosság megállapítása kép alapján) stb...Taarzan írta: ↑2024.06.02., vas. 09:26A probléma ott kezdődik, hogy az 'inteligencia' szó több féle módon értelmezhető. Van mely intuíción alapú definíció is (itt is abba az irányba magyarazta gomolalaci). Volt megannyi vita, kerekasztal beszélgetés - lévén felkapott (overhyped) téma - teológus, szociológus, pszichológus bevonásával. Érdekes megközelítés egytől egyig.
Az it, programozás, szoftverfejlesztés világában a: 'fejlett értelmi, megértő ítélőképesség' megközelítés a mérvadó. Az AI egy sok paraméter alapján döntésére képes, tanuló algoritmus.
A másik probléma, hogy sokan a generatív mi-vel azonosítják a mesterséges intelligenciát copilot, chatgpt, gemini, stb.
Ha mar copilot, sokkal érdekesebb azon használható tudása (egy a sok közül), m365-ös vállalati környezetben az irodába visszatérve néhány nap kimaradás után, megkérdezem "tőle", mi történt amíg nem voltam bent. Nagyon klasszul összegzi a Teamses beszélgetésekből, levelezésből, készített dokumentumokból (stb.) amit tudnom érdemes (digitális titkárnő).
A Copilot, ChatGPT és társai szakmailag helyes megnevezése "nagy nyelvi modell" azaz "large language model", rövidítve LLM. Amit csinálnak, hogy egyrészt inputként hatalmas mennyiségű, valódi ember által megírt szöveget dolgoznak fel oly módon, hogy a nyelvtani szabályok és a szövegekben felismert minták mentén bonyolult jelentéskapcsolatokat térképeznek fel a szavak ill. azok forrásai között. Amikor valaki feltesz nekik egy kérdést, akkor annak minden szavát nyelvtani környezetében azonosítják, megkeresik a jelentéskapcsolataik közös halmazát, és ezen jelentéskapcsolatok mentén talált szavakból és azok forrástöredékeiből nyelvtanilag helyes mondatokat tesznek össze, amit válaszként adnak vissza. Ez az, amiből nyelvtanilag helyes, tartalmilag pediga forrásanyagok információhelyességét tükröző válaszok kerekednek ki. A folyamat úgy tűnik, mintha egy emberszerű lénnyel csevegnél, de magában a folyamatban szó sincs semmiféle hétköznapi értelemben vett megértésről, mégkevésbé tudatosságról, mindössze a kérdésben és a forrásként megadott anyagokban fellelhető információk összekapcsolásáról van szó.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
T. Adminok!
Kérem az utolsó 4 poszt áthelyezését innét, mivel semmi közük a Power-R kábelek topikcímhez!
köszi
Cables
Kérem az utolsó 4 poszt áthelyezését innét, mivel semmi közük a Power-R kábelek topikcímhez!
köszi
Cables
A probléma ott kezdődik, hogy az 'inteligencia' szó több féle módon értelmezhető. Van mely intuíción alapú definíció is (itt is abba az irányba magyarazta gomolalaci). Volt megannyi vita, kerekasztal beszélgetés - lévén felkapott (overhyped) téma - teológus, szociológus, pszichológus bevonásával. Érdekes megközelítés egytől egyig.
Az it, programozás, szoftverfejlesztés világában a: 'fejlett értelmi, megértő ítélőképesség' megközelítés a mérvadó. Az AI egy sok paraméter alapján döntésére képes, tanuló algoritmus.
A másik probléma, hogy sokan a generatív mi-vel azonosítják a mesterséges intelligenciát copilot, chatgpt, gemini, stb.
Ha mar copilot, sokkal érdekesebb azon használható tudása (egy a sok közül), m365-ös vállalati környezetben az irodába visszatérve néhány nap kimaradás után, megkérdezem "tőle", mi történt amíg nem voltam bent. Nagyon klasszul összegzi a Teamses beszélgetésekből, levelezésből, készített dokumentumokból (stb.) amit tudnom érdemes (digitális titkárnő).
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 361
Mik a ,,villogó ábrák" ? Tudnom kell, hogy nehogy mégegyszer elkövessem ezt a hatalmas hibát!
A gondolkodás nem megerőltető...
---
Nem én szerintem mesterséges intelligencia, hanem a világ nevezi annak.
Ha megkérhetlek valamire: ha az én topikjaimba írsz ne használj villogó ábrákat!
Nem én szerintem mesterséges intelligencia, hanem a világ nevezi annak.
Ha megkérhetlek valamire: ha az én topikjaimba írsz ne használj villogó ábrákat!
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 361
cables írta: ↑2024.05.31., pén. 09:47----
Hát most meglepődtem egy kissé. Benti melóban kerestem egy cég ügyvezető nevet, kiadta a Google, de megjelent a Copilot kérdő ablaka, hogy kérdezzek tőle is valamit. Gondoltam egyet, megkérdezem magamat, hogy hol dolgozok. Még egy hibát is vétettem véletlenül a beírásban, de így is valami eszméletlenül összerendezett info csomagot dobott ki. Miket tudhatnak rólunk a nem publikus AI adatbázisokból?
Rudi Bátyám! Ez szerinted ,,mesterséges intelligancia" ??? Kérlek Ne légy naiv! A bárkiről összegyűjtött adathalmaz nem intelligiancia! Kérdezd meg tőle, hogy ,,melyik fülem cseng" ? Mindegy jobbot vagy balt mond. De azt egyiket sem fogja, mert nem ,,érti" - miért is értené - a kérdést.![]()
![]()
![]()
RR.png
A gondolkodás nem megerőltető...
Múltkorában majdnem sikerült meghallgatnom egyet, nívós rendszeren, tulaj szerint is sokkal jobb hangja van , mint a "gyári" hs vezetéknek. Egy probléma volt, a - pamut? - szigetelés meg volt bomolva rajta, így nem merte bekötni, szervízre várt, amit a készítő természetesen el is végez, vagy azóta már el is végzett...
Ha kíváncsi vagy az árakra, akkor írj neki. Sok forgalmazónál sincsenek már ármegjelölések. Akinek érdekes, az megtudja, akinek nem, annak meg mindegy is.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Ne csináld már! Az Ilyen provokatív és személyeskedő hozzászólásoknak azon túl, hogy semmi értelme, még szembe is megy a fórum szellemiségével!Shimano írta: ↑2024.05.27., hétf. 12:34Ezek az obis pár száz ft-os csatik mindent bírnak,akár még az extrém hőkezelést is a fagyasztás után.![]()
Én egyébként naívan még mindig hiányolok egy árlistát,már csak azért is,mert ahogy nézem a használt drótok árait,azok szépen kúsznak felfelé,lassan már már a hájend kategóriában lesznek ezek a fillérekből összetákolt drótok is.De a még repül rá a légy,érthető is,mert miért is ne,jól is teszi cables mester,csak előre,és csak felfelé.![]()
Ha kíváncsi vagy az árakra, akkor írj neki. Sok forgalmazónál sincsenek már ármegjelölések. Akinek érdekes, az megtudja, akinek nem, annak meg mindegy is.
De a hifisek egy része kapzsi, nulla ráfordítással akar óriásölő drótot. De az, hogy mondjuk egy 150-et rááldozzon, a hangra, az teljesen elképzelhetetlen, és kizárt, mert ez ugye csak sufni dolog...
Az van, hogy aki tisztán a hangra megy, annak érdemes kipróbálni ezeket.
Aki pedig nem, aki sunyítva már kalkulál, hogy miként lehetne majd kilépni belőle, pedig meg sem hallgatta, meg aki szerint a gyári, az ugye, az gyári, már meg ne haragudjon senki, azok jobb, ha messziről elkerülik, mert bármilyen jó hangot hallanának, pszichésen egyszerűen nem bírnák... :)
Amúgy teljesen abnormális volt, hogy 25e-ért kapsz egy drótot, kipróbálhatóan, visszavihetően, zéró kockázattal, és örülsz, hogy az 1M drótodat kiütötte a helyéről a hangjával meg a zeneiségével.Shimano írta: ↑2024.05.27., hétf. 12:34
Én egyébként naívan még mindig hiányolok egy árlistát,már csak azért is,mert ahogy nézem a használt drótok árait,azok szépen kúsznak felfelé,lassan már már a hájend kategóriában lesznek ezek a fillérekből összetákolt drótok is.De a még repül rá a légy,érthető is,mert miért is ne,jól is teszi cables mester,csak előre,és csak felfelé.![]()
De a hifisek egy része kapzsi, nulla ráfordítással akar óriásölő drótot. De az, hogy mondjuk egy 150-et rááldozzon, a hangra, az teljesen elképzelhetetlen, és kizárt, mert ez ugye csak sufni dolog...
Az van, hogy aki tisztán a hangra megy, annak érdemes kipróbálni ezeket.
Aki pedig nem, aki sunyítva már kalkulál, hogy miként lehetne majd kilépni belőle, pedig meg sem hallgatta, meg aki szerint a gyári, az ugye, az gyári, már meg ne haragudjon senki, azok jobb, ha messziről elkerülik, mert bármilyen jó hangot hallanának, pszichésen egyszerűen nem bírnák... :)
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Én egyébként naívan még mindig hiányolok egy árlistát,már csak azért is,mert ahogy nézem a használt drótok árait,azok szépen kúsznak felfelé,lassan már már a hájend kategóriában lesznek ezek a fillérekből összetákolt drótok is.De a még repül rá a légy,érthető is,mert miért is ne,jól is teszi cables mester,csak előre,és csak felfelé.
Ezek az obis pár száz ft-os csatik mindent bírnak,akár még az extrém hőkezelést is a fagyasztás után.

Én egyébként naívan még mindig hiányolok egy árlistát,már csak azért is,mert ahogy nézem a használt drótok árait,azok szépen kúsznak felfelé,lassan már már a hájend kategóriában lesznek ezek a fillérekből összetákolt drótok is.De a még repül rá a légy,érthető is,mert miért is ne,jól is teszi cables mester,csak előre,és csak felfelé.