Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
Mi ez a "csipogógép" csoportmegnevezés?
Mivel állítólag többen megsértődtek a "csipogógép" csoport elnevezésre, ezért átneveztem a politikailag lényegesen korrektebb "Tesztcsoport" -ra. Amennyiben ezzel is a lelkébe gázoltam volna valakinek, kérem jelezze és keresünk alkalmasabb nevet.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
sajnos az én logikai rendszeremben a smiley-k száma és az "ízléstelen bejegyzések", azaz a bejegyzések tartalma abszolút nem függ össze . ráadásul semmilyen más fórumon nem találkoztam még ilyennel, hogy az egyébként a fórummotor által felhasználásra rendelkezésre bocsátott emoticon-ok darabszámát letiltják . valóban átgondoltátok ezt . az AVX kezd egyre inkább orwell-ivé válni...
Az én logikai rendszeremben a most felhasználható is jóval több, mint amire szükség van, de egyelőre nem tervezünk további korlátozást. Ezt természetesen később még felülbírálhatjuk a tapasztalatok függvényében.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
sajnos az én logikai rendszeremben a smiley-k száma és az "ízléstelen bejegyzések", azaz a bejegyzések tartalma abszolút nem függ össze . ráadásul semmilyen más fórumon nem találkoztam még ilyennel, hogy az egyébként a fórummotor által felhasználásra rendelkezésre bocsátott emoticon-ok darabszámát letiltják . valóban átgondoltátok ezt . az AVX kezd egyre inkább orwell-ivé válni...
Ennyi szín és hangulatjel nem elég...?
.
A MAGYAR SZEMORVOSTÁRSASÁG
javaslatára történt:
http://szemorvostarsasag.hu/alapszabaly
"5./ Folyamatosan tájékoztatja tagjait a távlati és időszerű egészségpolitikai elgondolásokról, fejlesztési célokról, kiemelt szakmai célprogramokról, döntésekről, szabályozásokról, különös tekintettel saját szakterületére."
Hála az égnek
És választ is fogunk kapni a kérdéseinkre, jelzéseinkre?
...hogy a kérdésedre is reagáljak: Természetesen igyekszünk mindenkinek válaszolni, ahogyan azt eddig is tettük.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Bocs, ezt nem láttam még. Azok kerülnek át próbaképpen, akiknek 2000-nél több hozzászólásuk van. Azt szeretném látni, hogy működik-e az automatikus csoportváltás bizonyos feltételekkel.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
-
Vendég
Mi ez a "csipogógép" csoportmegnevezés?
A napokban észrevettetek már, - illetve még biztosan találni is fogtok - néhány fucsaságot a fórumon. Emberkisérleteket folytatunk, a fórummotor segítségével.Arról van szó, hogy elszaporodtak a fórumon az átverős, lehúzós hirdetések. Nyilvánvalóan nem fognak teljesen megszűnni, és soha nem lesz egy szupersteril fórum csak és kizárólag megbízható eladóltól, hibátlan, soha nem használt, gyűjteményi állapotú, ingyen elvihető darabokkal, de nem is szeretnénk ilyet. Az lenne kellemes, ha mindenki eladhatná és csereberélhetné a hifis cuccait, de kifejezetten utálnánk itt egy vaterát vagy jófogást. Ennek a feladatnak egy része szabályozás, egy másik része technikai megoldás.Ha láttok bármi furcsát vagy szokatlant, akkor az vélhetően miattunk van. Örömmel vesszük, ha jelzitek az esetleges hibákat a napi használat során, vagy egyszerűen csak jó ötletetek van.
Köszi a türelmet és a segítséget előre is!
N.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
Admin/Moderátor csapat: egy hsz-embe 4-nél több smiley-t nem engedett betenni a motor > ez le lett korlátozva
Igen, elszaporodtak az izléstelen bejegyzések. Nem szívesen csinálunk ilyet, mert sokkal jobb, ha mindenki érzi hol a határ, de amikor az önkontrol nem működik, akkor kénytelenek vagyunk.
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
Sziasztok!
Én három különböző mobilon is próbáltam és három különböző böngészővel és mindegyik variációval előjön a vírus Most csak úgy tudok mobilon fórumozni, hogy a CM security biztonságos böngészőjével fórumozok, de így is egy idő után megtalál. Csak az AVX oldallal van ez nálam. Olyan mintha beépült volna valami szutyok.
Alul apró betűvel ott volt, hogy heti 3 sms-t fogok kapni 900+áfa lesz.
Pár hete már volt ilyen, csak más tartalommal, akkor 960+áfa verzió volt.
Na amikor már az SMS áráról ír az újonnan megnyíló lap, akkor a lap alján említ egy termék(?)- vagy cégnevet, már nem emlékszem pontosan, de gugliban rákeresve kiadott egy működő oldalt, és ott volt ez a valami, mint megvásárolható termék (szolgáltatás?). Mintha (többek között) ezt a "kéretlen alkalmazást" is árusította volna ez a weblap. Sajnos már nem emlékszem a nevére, de ha ezt valaki (újra) megtalálná, akkor az gondolom a fórummotor fejlesztőinek is nagy segítség lenne. Egyébként a gugli ezzel kapcsolatban semmilyen egyéb találatot nem adott, csak ezt az egyetlen oldalt. És a vírusirtók sem találták meg a telefonon, pedig már nyáron is létezett...
Nem tudom hogy androidra van-e spybot, mert az szokott ilyen kéretlen alkalmazásokat megtalálni, amiket adott esetben a vírusirtó "még" nem ítél elég veszélyesnek, "vírusnak".
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Sziasztok,
Tegnap nekem szintén ez volt. (Telenor,android) Töltsek le vírusírtót, mert a telefonom fertőzött és az adataim elvesznek. Alul apró betűvel ott volt, hogy heti 3 sms-t fogok kapni 900+áfa lesz.
Pár hete már volt ilyen, csak más tartalommal, akkor 960+áfa verzió volt.
Sajna elég kevés időm lett, ezért is próbálom egyre gyakrabban telefonról követni a fórumot, de így nem igazán merem.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
A rendszergazdák írtak a fórum program fejlesztőinek.Most lekopogom, éppen gond nélkül megy...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Dusnok, Kalocsa, Baja térségében most is csinálja!
Mobil net (telenor)-el!
Felettéb bosszantó!
A rendszergazdák írtak a fórum program fejlesztőinek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Dusnok, Kalocsa, Baja térségében most is csinálja!
Mobil net (telenor)-el!
Felettéb bosszantó!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Itt Miskolc környékén is többünknek gondja van a telefonos verzióval, szóval egész biztos nem véletlen, ha még ebbe az eldugott megyébe is elfújta az internet szele
Néha csak felugró ablakok és a semmiből nyíló weboldalak jönnek fel, de van, hogy elkezd pörögni egy lista, ami azt mutatja, hogyan törli a telefonról a fájlokat valami vírus. Nem tudom van-e összefüggés, de a Spotify letöltött fájljai el is tűntek a telefonomról
Én hiába próbálom, ha a rendszergazda szerintem vírusmentes a szerver.
Most jó nálam a chrommal is,nem állandóan nyomul ez a szutyok.Majd szólunk hogy mikor próbáld.
Én hiába próbálom, ha a rendszergazda szerintem vírusmentes a szerver.
Webáruház:
Én azzal mentem fel.
Kipróbáltam minden variációt, de OK minden.
Most jó nálam a chrommal is,nem állandóan nyomul ez a szutyok.Majd szólunk hogy mikor próbáld.
Pedig valami van.És csak az avx-en,és csak a telón.
Mond neki hogy próbáljon androidos telefonnal felmenni az oldalra.
Én azzal mentem fel.
Kipróbáltam minden variációt, de OK minden.
Webáruház:
Pedig valami van.És csak az avx-en,és csak a telón.
Mond neki hogy próbáljon androidos telefonnal felmenni az oldalra.
Ezt írta a rendszergazda:
"Semmilyen vírus problémát nem látunk.
Ami még látszik a korábbi üzenetekből az alapján, többen valami Google reklámra panaszkodnak vírusként. Megítélésem szerint ez lehetetlen, a Google hirdetési rendszerén nem mehet át vírus. Itt egészen biztosan valami félreértést látnak.
A szerveren sincs semmi gond, nem látunk arra utaló nyomokat, hogy a fájlokba pl. idegen kódok kerültek volna."
Webáruház:
Nem tudom hogy emiatt a vírus miatt-e, de nekem anno pár hónapja (nyáron) nagyon belassult a telefonom, forrósodott az akksija is, nem kicsit (pedig nem Galaxy Note 7 és nem engedett semmit letölteni a Play áruházból. Se vírusírtót, se process killer app-ot se semmit. Na akkor mondtam azt hogy ebből elég reboot. Azóta full patent, villámgyors, semmi gond nincs vele (amúgy Xiaomi).
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Meg lassabb is a firefox, érezhetően. De mindent elnézek neki, ha nem jön a vírus
(lehet hogy ők írták a vírust direkt chrome-ra )
Én áttértem a teló saját böngészőjére, egy hétig nem volt gond, aztán tegnap este elkezdte feldobni..., ma chrome frissítései leszed, így 'fapadosan' egyenlőre jó. Nem engedem frissíteni. Oszt kitudja meddig marad jó...
.
Nálam, ha átkapcsolok mobil nézetről teljes verzióra kb. 12-24 órára, utána jóideig nem jelentkezik újra ez a probléma.
Kicsit kényelmetlen úgy böngészni a fórumot, de ez eddig mindig segített.
Remélem másnál is beválik ez a módszer! :-)
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)