Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ezt eldönti Béla, mert ugye aki fizet az bazseváltat. És Béla fizet.

Ez már régóta nem így van. Közösen döntünk. Mint látható van hogy én is csak utólag látok dolgokat.

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Érdemes ezen elgondolkodni.
Azon kell elgondolkodni,hogy mi tartja fenn a fórumot. A "kattok" vagy a látogatottság.
Ha a kattok,akkor a sok lomis - nepper - ügyeskedő ingyen ül a moziba. Árulja a lepukkant/túlárazott/ "rejtett" hibás cuccát. És majd jönnek a kommentek: "Átb..sztak az AVX-en".
Ha a látogatottság,akkor el kell dönteni mi legyen az adásvétel topic sorsa (100 hozzászolás, fizetés, max 3 termék egyszerre stb.).
Ezt eldönti Béla, mert ugye aki fizet az bazseváltat. És Béla fizet.
Mielött még valaki nekem esne: én is ingyen ülök a moziba........
Annak idején feldobtak egy kérdést, hogy legyen e fizetős az adásvétel rész. Az eredményt tudjuk.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Arról van szó, hogy elszaporodtak a fórumon az átverős, lehúzós hirdetések. Nyilvánvalóan nem fognak teljesen megszűnni, és soha nem lesz egy szupersteril fórum csak és kizárólag megbízható eladóltól, hibátlan, soha nem használt, gyűjteményi állapotú, ingyen elvihető darabokkal, de nem is szeretnénk ilyet. Az lenne kellemes, ha mindenki eladhatná és csereberélhetné a hifis cuccait, de kifejezetten utálnánk itt egy vaterát vagy jófogást. Ennek a feladatnak egy része szabályozás, egy másik része technikai megoldás.

Ha láttok bármi furcsát vagy szokatlant, akkor az vélhetően miattunk van. Örömmel vesszük, ha jelzitek az esetleges hibákat a napi használat során, vagy egyszerűen csak jó ötletetek van.

Egyértelmű,hogy erre előbb-utóbb sor kellett hogy kerüljön.   Nem hiányoznak a jófogás és vatera szintű igénytelen hírdetések és az AVX-en vásárolni,fórumozni vágyókat átverő betolakodók.

Norbonca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 310
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Norbonca »

Új a fórumon? Vagy 15 éve itt nyomom, de nem tudom mennyiben számít. 

A probléma a jobb felül ékes magyarsággal megfogalmazott View New Content gombnál jelentkezik. Vendégként nincs jogosultságom megtekinteni az új hozzászólásokat. Az elmúlt 15 évben működött, egy pár napja nem. Így vagy bejelentkezek (idegen gépről nem szívesen) vagy egyesével végignézem a témákat és kimazsolázom.

No ez már segítség. Máris nézem, hogy mi romlott el.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Na ezt kipróbálom, viszek bele egy kis zöld színt, mert kevésnek érzem a zöld színű részeket az utóbbi időben.

Úgy látom, működik, gyönyörű kifestőkönyvet lehet csinálni minden hsz- ből.
Meg is lettünk kérdezve: milyen színű legen a VIP, az Elit, stb, csak nem emlékszel. Itt kérem, demokrácia van. 

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Meg is lettünk kérdezve: milyen színű legen a VIP, az Elit, stb, csak nem emlékszel. Itt kérem, demokrácia van. 
Külön topikba voltak berakva a szmájlik. Sok nagy méretűt kiszedtem, de úgy látom maradt még. Azok főleg hátul vannak.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Arról is meg lehetne kérdezni a tagokat, hogy milyen színű legyen a fórum, majd kétnaponta átszínezni, hogy kinek mi tetszik.

hevesiz
Isten Hozott! :)
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: hevesiz »

Erre rosszul emlékszel.
A tagok válogatták ki, melyek legyenek.
A színeket addig is lehetett váltani.

A tagok nem tulajdonosok. 100 tag 100 félét mond. A tulajdonosnak kell dönteni, hogy mi hülyeség és mi nem. A sok félméteres szmájli speciel hülyeség volt, de az idő megoldotta. Arról is meg lehetne kérdezni a tagokat, hogy milyen színű legyen a fórum, majd kétnaponta átszínezni, hogy kinek mi tetszik.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ez egyébként Béla okossága. Mikor átvette a fórumot volt vagy 50 szmájli, aztán poénból nekiállt ezerszámra importálni őket, ráadásul akkorákat, hogy nem fértek ki a monitorra. Persze hogy sok, persze hogy felesleges, jó, hogy valaki 10 év után észrevette.
Erre rosszul emlékszel.
A tagok válogatták ki, melyek legyenek.
A színeket addig is lehetett váltani.

hevesiz

Ennyi szín és hangulatjel nem elég...?

Ez egyébként Béla okossága. Mikor átvette a fórumot volt vagy 50 szmájli, aztán poénból nekiállt ezerszámra importálni őket, ráadásul akkorákat, hogy nem fértek ki a monitorra. Persze hogy sok, persze hogy felesleges, jó, hogy valaki 10 év után észrevette.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kb. 2 napja változtattatok meg valamit.
Eddig úgy volt, hogy ha bejelentkezés nélkül az "Új tartalom"- ra kattintottam, akkor lejöttek azok a témák, amihez hozzászóltak 24 órán belül.

2 napja azt írja a forum, hogy erre nem vagyok jogosult,
jelentkezzek be.

Asztali gépnél oké, de mobileszközről nem szeretek sokat matatni egy parányi képernyőn.

Akkor ez nekem is új.
Norbonca próbálgat pár beállítást.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Kb. 2 napja változtattatok meg valamit.
Eddig úgy volt, hogy ha bejelentkezés nélkül az "Új tartalom"- ra kattintottam, akkor lejöttek azok a témák, amihez hozzászóltak 24 órán belül.

2 napja azt írja a forum, hogy erre nem vagyok jogosult,
jelentkezzek be.

Asztali gépnél oké, de mobileszközről nem szeretek sokat matatni egy parányi képernyőn.
  "Sorry, you don't have permission for that!
[#10146]
Nincs jogosultságod használni a kereső rendszert."

Még új vagy a fórumon, ezért csak megjegyzem, hogy ezt úgy is lehetett volna közölni, hogy tapasztaltál egy ilyen jelenséget, és nem tudod, hogy szándékos-e, de azért jelzed.
Ettől függetlenül köszi, hogy szóltál! Én most kipróbáltam találomra néhány fórumrésznél és nem tapasztaltam ezt a hibát. Segítene, ha elárulnád pontosan hol akadtál bele. (Megjegyzem itt, hogy ha nem félreértés és nem általában a tartalmat nem látod, csak azt nem látod, hogy már olvastad-e, akkor ugye az érthető, hogy amíg nem jelentkeztél be, addig nem tudja a rendszer megmondani, hogy mit néztél már meg, hiszen nem tudja ki vagy.)

hevesiz

Még új vagy a fórumon, ezért csak megjegyzem, hogy ezt úgy is lehetett volna közölni, hogy tapasztaltál egy ilyen jelenséget, és nem tudod, hogy szándékos-e, de azért jelzed.
Ettől függetlenül köszi, hogy szóltál! Én most kipróbáltam találomra néhány fórumrésznél és nem tapasztaltam ezt a hibát. Segítene, ha elárulnád pontosan hol akadtál bele. (Megjegyzem itt, hogy ha nem félreértés és nem általában a tartalmat nem látod, csak azt nem látod, hogy már olvastad-e, akkor ugye az érthető, hogy amíg nem jelentkeztél be, addig nem tudja a rendszer megmondani, hogy mit néztél már meg, hiszen nem tudja ki vagy.)

Új a fórumon? Vagy 15 éve itt nyomom, de nem tudom mennyiben számít. 

A probléma a jobb felül ékes magyarsággal megfogalmazott View New Content gombnál jelentkezik. Vendégként nincs jogosultságom megtekinteni az új hozzászólásokat. Az elmúlt 15 évben működött, egy pár napja nem. Így vagy bejelentkezek (idegen gépről nem szívesen) vagy egyesével végignézem a témákat és kimazsolázom.

Norbonca
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Ha a csipogógép = tesztcsoport = törzsgárdatag akkor én most az egészet nem értem.

Nem egyenlő semmi semmivel. Csak eddig nem használt funkciókat tesztelünk több-kevesebb sikerrel. Nem érdemes túlkombinálni.
Sonos Multroom System

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2197

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Most nézem, hogy 14 hozzászólása volt eddig.

Hát ez az,és ezért is illene kérdezni a vagdalkozás helyett.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Nem kell kijelentkezni,ilyen egyszerű.
Most nézem, hogy 14 hozzászólása volt eddig.  

AVX
V.I.P.
V.I.P.

A kávés résznél véletlenül nem lehetett látni a képeket, ha nem jelenteztek be.
Megnéztem utána, hogy az összes helyen jó volt a beállítás.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2197

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Az egy nagyon hasznos újítás, hogy bejelentkezés nélkül nem lehet megnézni az Új tartalmakat. Napi ötször szívom meg. Remélem lesz még sok ilyen. Arról be tudok számolni, hogy mint emberkísérlet, ez nálam növekvő vérnyomást, emelkedő pulzust, számomra ismeretlen emberek felmenőinek sorozatos emlegetését okozza.
Nem kell kijelentkezni,ilyen egyszerű.

Norbonca
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Az egy nagyon hasznos újítás, hogy bejelentkezés nélkül nem lehet megnézni az Új tartalmakat. Napi ötször szívom meg. Remélem lesz még sok ilyen. Arról be tudok számolni, hogy mint emberkísérlet, ez nálam növekvő vérnyomást, emelkedő pulzust, számomra ismeretlen emberek felmenőinek sorozatos emlegetését okozza.

Sonos Multroom System

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1431

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Szrintem semmi baj nincs ezzel, csak esetleg helezhettétek volna. Mit szóltok a "törzsgárdatag" elnevezéshez?
Ha a csipogógép = tesztcsoport = törzsgárdatag akkor én most az egészet nem értem.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Az egy nagyon hasznos újítás, hogy bejelentkezés nélkül nem lehet megnézni az Új tartalmakat.
Ez mióta van? nem így volt beállítva az tuti.
A kávés részen így volt véletlenül 1 évig.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Szrintem semmi baj nincs ezzel, csak esetleg helezhettétek volna. Mit szóltok a "törzsgárdatag" elnevezéshez?
Ez most Norbi Up Date művelet. 

hevesiz

A napokban észrevettetek már, - illetve még biztosan találni is fogtok - néhány fucsaságot a fórumon. Emberkisérleteket folytatunk, a fórummotor segítségével.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mivel állítólag többen megsértődtek a "csipogógép" csoport elnevezésre, ezért átneveztem a politikailag lényegesen korrektebb "Tesztcsoport" -ra. Amennyiben ezzel is a lelkébe gázoltam volna valakinek, kérem jelezze és keresünk alkalmasabb nevet.Szrintem semmi baj nincs ezzel, csak esetleg helezhettétek volna. Mit szóltok a "törzsgárdatag" elnevezéshez?

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Ennyi szín és hangulatjel nem elég...?
Attól függ, mivel foglalkozik.

Főállásban valószínűleg képregényrajzoló.

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”