Köszi!

Nagy részük spamer robot, amik szándékosan szemetelik a hálót, oldalak besorolását rontják, kéretlen reklámokat, beépülő kártevőket, adathalász elemeket helyeznek el. Vannak köztük emberek is, de ne úgy képzeld őket, hogy Micike ül egy gép előtt, olvassa az AVX fórumot és megszórja hülyeséggel némelyik topikot! Párhuzamosan akár több száz oldalon vannak jelen, félig, vagy teljesen automatizálva, véletlenszerűen posztolnak teljesen irreleváns tartalmat, nem is foglalkoznak vele, éppen hol vannak. És mindig van mögöttük egy megbízó.

posztok, linkek mögé nagyon önnyű adathalász férgeket betolni, akár zsarolót is. Telefonon ráadásul még veszélyesebb, mert ott minden esetben gyengébb a védelem. Ezért sem kéne sajnálni a gyors likvidálásukat innen. Emberek? ugyan már. Ha tipikus országok ipcíméről jönnek, akkor az ip alapján be sem kéne ide engedni semmit onnan. Ahhoz én nem értek, hogyan lehet ezt fórum motor szinten megoldani, de talán van itt annyi IT tudás.zoli73 írta: ↑2026.02.03., kedd 10:17Ezt én is sejtettem, csak a célt nem értem. Azzal, hogy itt mostanában megjelentek, beregisztrálnak, feltöltenek néhány linket, majd hamar le is fülelik őket, nem látom mit lehet elérni ezzel. Lehet-e ezzel egyáltalán érdemben pénzt keresni?
Meglátásom szerint a reklámiparban indokolatlanul sok pénz van, és itt égetik el a legtöbb pénzt indokolatlanul, céltalanul.
Csak nézzük meg ezeket az ide feltöltött linkeket, ezek hány embernél értek célt érdemben? Pedig lehet, hogy több ember napokig dolgozott rajtuk, hogy ide kerüljenek. Na ez az, amit értelmetlenségnek, és haszontalanságnak érzek, pedig biztosra veszem, hogy milliók élnek iyesmiből világszerte, és gyaníthatóan nem is rosszul.

Ezt én is sejtettem, csak a célt nem értem. Azzal, hogy itt mostanában megjelentek, beregisztrálnak, feltöltenek néhány linket, majd hamar le is fülelik őket, nem látom mit lehet elérni ezzel. Lehet-e ezzel egyáltalán érdemben pénzt keresni?
A pénz nem mindig biztos. Lehet, hogy csak a gonoszság, rosszindulat és egyéb gyönyörűséges emberi tulajdonságok vezérlik az ilyen kellemes jellemű egyéneket ...

Ha ember, akkor pénzért. Ha robot, akkor meg parancsra.
És még mennyi minden van e világban amit emberek nem tudni miért csinálnak ... (most kezdjem el?)

Én inkább azt nem értem, hogy miért csinálják? Mi hasznuk ebből? Itt úgyis mindenki ignorálja, és perceken belül törlésre kerül. Sok sót nem esznek meg itt.

Az a baj, hogy ezek emberek, nem botok.

Többször próbáltam, ugyanez az üzenet. Aztán átjöttem ide, itt sem tudtam posztolni.
Nálam is elő szokott fordulni.

Kár ezen rugózni, már lekapcsoltam.istvan01 írta: ↑2026.01.15., csüt. 10:15Egy lezárt kereskedői(?) topic is megmarad reklám felületként. Azonban ha tovább fizeti az ehhez szükséges hozzájárulást, akkor meggondolható a láthatósága. Kinek mennyire lesznek hitelesek az ott leírt infók 3év múlva? miközben eddig sem volt képes egy-egy készítményét folyamatosan azonos tartalommal és minőségben reprodukálni, amit ő akár nevezhetett folyamatos fejlesztésnek is.Shimano írta: ↑2026.01.15., csüt. 09:38Pakold át valahová,mert ez így olyan mintha semmi sem történt,változott volna,+ marad egy ingyenes marketing felület is a kiemelt részen.
Vagy a "szelleme" most már kisérteni fog az idők végezetéig?gondolkodik.gif![]()
Nem jó hogy minden alkalommal szembe jön ha megnyitjuk az oldalt,másként fogalmazva.
De tudva azt, hogy a "Kereskedők" fő lapon böngészés töredékét teszi ki az összes fórum poszt megnyitásokhoz képest? Nálam 0,1% vagy még kevesebb. "Témák új hozzászólásokkal" lapon nem lesz már látható.
Egy lezárt kereskedői(?) topic is megmarad reklám felületként. Azonban ha tovább fizeti az ehhez szükséges hozzájárulást, akkor meggondolható a láthatósága. Kinek mennyire lesznek hitelesek az ott leírt infók 3év múlva? miközben eddig sem volt képes egy-egy készítményét folyamatosan azonos tartalommal és minőségben reprodukálni, amit ő akár nevezhetett folyamatos fejlesztésnek is.Shimano írta: ↑2026.01.15., csüt. 09:38Pakold át valahová,mert ez így olyan mintha semmi sem történt,változott volna,+ marad egy ingyenes marketing felület is a kiemelt részen.Vinkler írta: ↑2026.01.15., csüt. 08:27Hozzászólásainak törlését nem kérte. A támogatói fórumát lekapcsolom.a.gabriel írta: ↑2026.01.15., csüt. 07:58Minden bizonnyal tegnapi napon fellélegzett a fórum, és egy új korszak indul PowerR nélkül.
Miután már nem tagja és nem "támogatója" a közösségi felületnek, illő lenne az egész hozzátartozó beírásokat törölni, beleértve az alatta futott """gyártói""" részeket is. Ezzel már el tud indulni a fórum a megújulás útján, amire nagy szüksége van. Köszönettel tartozunk mindenkinek ezzel a tagoknak, és az üzemeltetőknek is.
Vagy a "szelleme" most már kisérteni fog az idők végezetéig?gondolkodik.gif![]()
Nem jó hogy minden alkalommal szembe jön ha megnyitjuk az oldalt,másként fogalmazva.
Fórum keretein belül maradva. mezei, tehát nem kereskedelmi célú mezei juzer hirdetésben eladásra szánt termék árát nyíltan fel kell kötelezően tüntetni fórum szabályok szerint is, továbbá azért is mert ezzel nagyjából jelezve van, hogy az eladónál nem keletkezik adó vonzatot is jelentő jövedelem a termék eredeti és aktuális listaárához képest.Alex_Aston írta: ↑2026.01.15., csüt. 08:31Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy most akkor az összes többi támogatói / kereskedői topikba is tisztázásra kerül, hogy mutassák be a CE papírokat, és tegyék ki haladéktalanul az összes termék árlistáját?![]()
Így lenne következetes szerintem.
Pakold át valahová,mert ez így olyan mintha semmi sem történt,változott volna,+ marad egy ingyenes marketing felület is a kiemelt részen.Vinkler írta: ↑2026.01.15., csüt. 08:27Hozzászólásainak törlését nem kérte. A támogatói fórumát lekapcsolom.a.gabriel írta: ↑2026.01.15., csüt. 07:58Minden bizonnyal tegnapi napon fellélegzett a fórum, és egy új korszak indul PowerR nélkül.
Miután már nem tagja és nem "támogatója" a közösségi felületnek, illő lenne az egész hozzátartozó beírásokat törölni, beleértve az alatta futott """gyártói""" részeket is. Ezzel már el tud indulni a fórum a megújulás útján, amire nagy szüksége van. Köszönettel tartozunk mindenkinek ezzel a tagoknak, és az üzemeltetőknek is.

cables regisztrációját saját kérésére törölték, nem pedig azért, mert így szankcionálták volna a dokumentációk hiányát; így ez önmagában szerintem nem ad alapot másokkal szemben ezt a követelményt ilyen módon érvényesíteni.Alex_Aston írta: ↑2026.01.15., csüt. 08:31Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy most akkor az összes többi támogatói / kereskedői topikba is tisztázásra kerül, hogy mutassák be a CE papírokat, és tegyék ki haladéktalanul az összes termék árlistáját?![]()

Alex_Aston írta: ↑2026.01.15., csüt. 08:31Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy most akkor az összes többi támogatói / kereskedői topikba is tisztázásra kerül, hogy mutassák be a CE papírokat, és tegyék ki haladéktalanul az összes termék árlistáját?![]()