Már bocsi, de hónapok óta könyörgünk, hogy ne offoljátok szét a kábelezzünk topicot. Többször beírtam, hogy szankcionálni fogjuk. Tudod miért? Mert csak én legalább 2 órát töltöttem a téma tisztogatásával, meg a többiek is nyilván párat. Miért? Mert páran nem tartják be a játékszabályokat!
Ezt az időt tölthettem volna a barátaimmal, a családommal, vagy bármivel, de nem! Én azzal töltöttem, hogy a szétcseszett témát kitakarítsam. És azt mondod, hogy ezek után is jó képet kellett volna vágnom hozzá? Ugye csak viccelsz?!
Amikor beírtam, hogy ez volt az utolsó csepp a tengerben és innentől kezdve minden off-oló automatikusan 3 nap pihenőt kap, a nevezett felhasználó egy full oda nem illő, tehát OFF hozzászólásában egy egyébként is megkérdőjelezhető stílusú és gazdagon személyeskedő hozzászólást intézett egy másik fórumtárshoz. A türelmem ebben a témában már rég elfogyott. Nem a 2., nem a 3., hanem a sokadik esélyt adtuk, hogy befejezzék. Nem sikerült.
Ezek után kaptam egy üzenetet, amire kultúráltan reagáltam. Majd arra is jött egy olyan válasz, amit mindenki megtarthatna magának.
Ennyi.
Ez a fórum még azért van, mert foglalkozunk vele és van egy szabályrendszer, amihez mindenki tarthatja magát. És ez így is marad!