Én ebben is, és sok-sok más ilyenben a fő problémát abban láttam (sok-sok éve tapasztalom, itt is máshol is), hogy vannak olyanok, akiknek van egy elképzelésük, megvalósított elgondolásuk stb. és ezt váltig erőltetik, és az egyetlen üdvözítő megoldásnak tartják. És ha valaki mást mond vagy nem ért vele egyet az hülye, süket, zárt osztályra való stb. Nekem is több rendszerem van, több hangfallal, és nálam is ezen ez jó azon az, mégse akarok senkit meggyőzni az igazamról, és nem "küldök zárt osztályra" mindenkit aki másképp gondolja. Namost! A fő gondot (és nem csak itt, hanem az élet minden - hangsúlyozom minden - területén) - szerintem - az jelenti, hogy mi magyarok nem fogadjuk el egymás értékítéletét. Vagy legalább is kevesen. (Én már próbálkozásokat teszek rá.) Csak amit mi gondolunk, teszünk, csak a mi életfelfogásunk, értékítéletünk a jó, és egyedül üdvözítő és aki mást mond, gondol, csinál az mind idióta barom, diliházba való.Aszpirin írta: ↑2024.07.08., hétf. 22:27Roni72 írta: ↑2024.07.08., hétf. 21:16Komolyan sajnállak benneteket, mert a kozumidiotizmus típusos tüneteit mutatjátok. Konkrétan műszaki háttérismeret nélkül, a tények tagadásával, csakis az érzelmeitek meg az egótok alapján értékeltek, mondtok ítéletet, és pláne osztjátok az észt: miközben nem veszitek észre, hogy valójában a hifibiznisz palimadarai vagytok.
Ez, meg az ezt megelőző személyeskedések és flame war 2 hét pihenőt érnek. Utána, ha ebben a stílusban folytatod, búcsút mondunk Neked.
Tudnék mesélni példát erre - tök más terület - : valaki nem tartja fontosnak a házasságot, és már sok éve nagy boldogságban él együtt a párjával, míg a másik valakinek a házasság az élet alfája és omegája és állandóan ezt a valakit b&sztatja, hogy mikor házasodnak már össze. Na pl. ilyesmikre is gondolok, tök elvonatkoztatva a hifitől is.