Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Aszpirin írta:
2024.07.08., hétf. 22:27
Roni72 írta:
2024.07.08., hétf. 21:16
Komolyan sajnállak benneteket, mert a kozumidiotizmus típusos tüneteit mutatjátok. Konkrétan műszaki háttérismeret nélkül, a tények tagadásával, csakis az érzelmeitek meg az egótok alapján értékeltek, mondtok ítéletet, és pláne osztjátok az észt: miközben nem veszitek észre, hogy valójában a hifibiznisz palimadarai vagytok.

Ez, meg az ezt megelőző személyeskedések és flame war 2 hét pihenőt érnek. Utána, ha ebben a stílusban folytatod, búcsút mondunk Neked.
Én ebben is, és sok-sok más ilyenben a fő problémát abban láttam (sok-sok éve tapasztalom, itt is máshol is), hogy vannak olyanok, akiknek van egy elképzelésük, megvalósított elgondolásuk stb. és ezt váltig erőltetik, és az egyetlen üdvözítő megoldásnak tartják. És ha valaki mást mond vagy nem ért vele egyet az hülye, süket, zárt osztályra való stb. Nekem is több rendszerem van, több hangfallal, és nálam is ezen ez jó azon az, mégse akarok senkit meggyőzni az igazamról, és nem "küldök zárt osztályra" mindenkit aki másképp gondolja. Namost! A fő gondot (és nem csak itt, hanem az élet minden - hangsúlyozom minden - területén) - szerintem - az jelenti, hogy mi magyarok nem fogadjuk el egymás értékítéletét. Vagy legalább is kevesen. (Én már próbálkozásokat teszek rá.) Csak amit mi gondolunk, teszünk, csak a mi életfelfogásunk, értékítéletünk a jó, és egyedül üdvözítő és aki mást mond, gondol, csinál az mind idióta barom, diliházba való.
Tudnék mesélni példát erre - tök más terület - : valaki nem tartja fontosnak a házasságot, és már sok éve nagy boldogságban él együtt a párjával, míg a másik valakinek a házasság az élet alfája és omegája és állandóan ezt a valakit b&sztatja, hogy mikor házasodnak már össze. Na pl. ilyesmikre is gondolok, tök elvonatkoztatva a hifitől is.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5956

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Roni72 írta:
2024.07.08., hétf. 21:16
Komolyan sajnállak benneteket, mert a kozumidiotizmus típusos tüneteit mutatjátok. Konkrétan műszaki háttérismeret nélkül, a tények tagadásával, csakis az érzelmeitek meg az egótok alapján értékeltek, mondtok ítéletet, és pláne osztjátok az észt: miközben nem veszitek észre, hogy valójában a hifibiznisz palimadarai vagytok.

Ez, meg az ezt megelőző személyeskedések és flame war 2 hét pihenőt érnek. Utána, ha ebben a stílusban folytatod, búcsút mondunk Neked.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Roni72
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Roni72 »

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3252

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Roni72 írta:
2024.07.08., hétf. 18:00

Te valami zárt osztályról írogathatsz, mert ennyire nem lehet nehéz a felfogásod, hogy megértsd: a Zensor 3 és 5 nem a világon a legjobbak, nem hibátlanok, de mindkettőt egy rendszerbe bekötve, és akár zeneszámonként(!) kiválasztva köztük az arra éppen megfelelőbbet, az eredmény egy igen nehezen überelhető kompromisszum, használtan potom 230 ezer Forintért. Mégegyszer, más megközelítésben ugyanaz: jóval drágább versenytársak messze nem hoznak annyi nyereséget a hangminőségben, mint amennyivel többe kerülnek - és ez most már sokszáz órányi különféle zenehallgatással ki van próbálva, egy 7 pár hangfalat és kétféle forrást váltani képes rendszeren, amilyen neked soha nem lesz, tehát semmiféle jogalapod nincs, hogy beleköss.
Szerintem nem túl életszerű az, hogy valaki zeneszámonként, vagy akár albumonként, váltogasson forrást, és dobozokat. És talán a többségnél erre hely sincs.
De abban én is egyetértek, hogy inkább 1 drágább doboz, mint ugyanannyi pénzért 3-4-5 féle másik.
Az pedig, hogy egy 230e Ft-os doboz "mindent visz", az max elfogultság. Viszont ha neked ez bevált, örülj neki, és hallgasd a zenéket.
Csak a Marantz! :-D

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1678

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Roni72 írta:
2024.07.08., hétf. 17:31
-KP- írta:
2024.07.08., hétf. 12:58
Vagy mi lenne akkor ha a sok gagyi/közepes helyett, vennél egy darab jót? :rolleyes: Kíváncsi lennék milyen hangsugárzóid voltak eddig, mert igenis vannak olyan hangsugárzók, amik mindenevők. Nem is kevés.
Az utolsó mondatod árulkodó: ha ezt tényleg így gondolod, elég alacsonyak lehetnek az elvárásaid.
És ha te is tényleg így gondolod, akkor te még életedben nem birtokoltál normális hangsugárzót. Kicsit nem ártana a nagy arcból vissza venni. :rolleyes:

Roni72
Újonc fórumos
Újonc fórumos

kargidje írta:
2024.07.08., hétf. 17:23
+1
Valahogy így!
(Hát akinél a Zensor 3 mindent visz a komoly hangfalakat is kenterbe veri ... gondolhatod)
Te valami zárt osztályról írogathatsz, mert ennyire nem lehet nehéz a felfogásod, hogy megértsd: a Zensor 3 és 5 nem a világon a legjobbak, nem hibátlanok, de mindkettőt egy rendszerbe bekötve, és akár zeneszámonként(!) kiválasztva köztük az arra éppen megfelelőbbet, az eredmény egy igen nehezen überelhető kompromisszum, használtan potom 230 ezer Forintért. Mégegyszer, más megközelítésben ugyanaz: jóval drágább versenytársak messze nem hoznak annyi nyereséget a hangminőségben, mint amennyivel többe kerülnek - és ez most már sokszáz órányi különféle zenehallgatással ki van próbálva, egy 7 pár hangfalat és kétféle forrást váltani képes rendszeren, amilyen neked soha nem lesz, tehát semmiféle jogalapod nincs, hogy beleköss.

Roni72
Újonc fórumos
Újonc fórumos

-KP- írta:
2024.07.08., hétf. 12:58
Vagy mi lenne akkor ha a sok gagyi/közepes helyett, vennél egy darab jót? :rolleyes: Kíváncsi lennék milyen hangsugárzóid voltak eddig, mert igenis vannak olyan hangsugárzók, amik mindenevők. Nem is kevés.
Az utolsó mondatod árulkodó: ha ezt tényleg így gondolod, elég alacsonyak lehetnek az elvárásaid.

Ahogyan az előzőekben már megírtam (lásd itt: viewtopic.php?p=2871747#p2871747), az itthoni fő láncom 6 pár jó minőségű hangfalból áll (amikben már történtek cserék), ezek között váltok. Az ez alapján tapasztaltakat osztom meg annak, aki képes akceptálni, hogy ez milyen nagy lehetőség egy "mezei" hobbistának, és hajlandó elfogadni tőlem a tapasztaltaimat. Nagyon sok munkám fekszik ebben, sok évtizednyi "útkeresés", és csupán alig két éve annak, hogy ez a rendszer lett végül a valódi megoldás. Egymással vitatkoznunk akkor lesz érdemes, amikor te is eljutsz idáig, neked is lesz hasonló rendszered, el tudsz benne mélyülni, és lesz vele személyes tapasztalatod.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Re: Ezoterikus, misztikus és voodooba hajló HiFi eszközök

fererencz írta:
2024.07.04., csüt. 11:34
Aszpirin írta:
2024.07.04., csüt. 10:50
kargidje írta:
2024.07.04., csüt. 10:29
Az nem személyeskedés, ha egy kijelentésedről leírom mit is jelent!
1. ha valaki azt írja, "nem tudom. Valószínűleg azért" - Ez semmi más, csak feltételezés, pont!
Szerintem meg (nézd meg újra, miket írtál a 2. pontodban, majd) vegyél kicsit vissza, pont.
Bár ez lenne a legdurvább példa személyeskedésre, vagy minden személyeskedés után lenne egy ilyen figyelmeztetés!
Ha jelzitek, akkor lesz. Egyelőre nagyon foghíjasan vagyunk (nyaralás+egyéb), ezért nem látunk mindent. Olyan threadekben pedig, amiben én is részt veszek vitafélként, nem én szoktam moderálni (csak nagyon jelentéktelen vagy nagyon kirívó esetekben). ez a topik viszont kissé érzékenyebb, történelmi okokból, mert itt már többször fajult el olyan szintre a veszekedés, hogy be kellett zárnunk a topikot, mert nem volt kapacitásunk a moderációra.
(egyébként jó lenne, ha a moderációval kapcsolatos megjegyzéseiteket nem ide, hanem a megfelelő topikba írnátok be. Ezennel én is befejezem itt).
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 873

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Aszpirin írta:
kargidje írta:
1. ha valaki azt írja, "nem tudom. Valószínűleg azért" - Ez semmi más, csak feltételezés, pont!
Szerintem meg (nézd meg újra, miket írtál a 2. pontodban, majd) vegyél kicsit vissza, pont.
Bár ez lenne a legdurvább példa személyeskedésre, vagy minden személyeskedés után lenne egy ilyen figyelmeztetés!
Nem szotkam hibázni.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
kargidje írta:
A 2. pontban szintén egy kijelentésének a jelentése.
Több tesztalany, egymástól függetlenül nem tudta eldönteni mikor mi volt bekötve, valódi vakteszten, de ő persze nem hiszi el, meg ő ebben nem hisz mert csak... kizárólag a kifogásokat keresi a Dreamcinema teszttel kapcsolatban!

"A teszt a Dreamcinema bemutatóházában zajlott. A forráskészülék minden esetben a Kaleidescape merevlemezes Blu-ray lejátszója volt, a hangfeldolgozást az Anthem AVM 60 processzora végezte, a megjelenítő pedig egy Epson TW9300W volt."
"A vetítés minden esetben rec709-re kalibrált vetítőn történt, a képjavítók kikapcsolása mellett."

De ő már kifogásolja azt, ami nem is változott:
"milyen hangosságúra volt a rendszer beállítva, mennyire voltak a különböző hangforrások azonos kimeneti szintűre beállítva vagy milyen fényerővel ment a vetítés."

Azaz csak a kábelek cserélődtek!!! A kép ugyan arról a projiról volt kivetítve végig, ugyan azzal a fényerővel!

A teszten nem sikerült megállapítani mi van bekötve, ebből ő azt vonja le, nem lehet ilyen tesztet lebonyolítani = nincs értelme.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

kargidje írta:

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

kaef2 írta:
2024.07.04., csüt. 10:10
kargidje írta:
2024.07.04., csüt. 09:00

1. nem tudod, de már megy a feltételezés, belemagyarázása a dolgoknak! :smile51:
Ilyenből az szokott következni, hogy pár hsz múlva meg már a feltételezés lesz beállítva megtörtént dologként.

2. ezek szerint ha te 2 termék között, akár többszöri próba eredményeként semmilyen különbséget nem tapasztalsz, akkor is az lesz a véleményed, de van különbség csak .... őőőőő nem hallom, nem látom. Az ilyen embereknek lehet eladni bármit, márbocs... bravo.gif
Vagyis a megalapozott tényt nem fogadod el, mert neked nem tetszik a végeredménye. Gratulálok...
Hihetetlen, hogy hozzáértő emberként ez a véleményed.
A személyeskedésre nem reagálnék azontúl, hogy ha jól esik csak nyugodtan.
Az utolsó, vastaggal kiemelt mondatra viszont igen.

Kis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 20

Re: Arcam AVR5 high-end házimozi erősítő, új

Hozzászólás Szerző: Kis »

Mindenféle rossz szándék nélkül! A High-End jelentése: felső kategóriás, csúcskategóriás stb.
Az AVR5 a legalsó kategóriás erősítő az Arcam-nál, ezért nem illetném olyan jelzőkkel, mint a felső kategóriás csúcsmodelleket. Ettől még lehet nagyon jó kis erősítő az árához képest.

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 397

Chord Signature/Signature Reference szett

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

Valamit benéztél. Jó lett volna, ha alaposabb vagy és nem szemeteled tele a topikomat
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

Ja..noo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 36

Re: Chord Signature/Signature Reference szett

Hozzászólás Szerző: Ja..noo »

giotto14 írta:
2024.06.15., szomb. 08:50
1,5-2,0 m, jó hangú, mindkét oldalán banán csatlakozós hf kábelt beszámolok, max. 200.000 Ft-értékben, hasonlóan nyomott áron
Amit belinkeltél az úgy 100 e olcsóbb vétel volt össze adva, akkor mitől nyomott a mostani ár?

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 90

Re: Off

Hozzászólás Szerző: rTom »

Mostanában "alacsonyan szállnak" az Eversolo-k.
A Limetree-k valahogy tovább kitartottak.
Tudja valaki az okát?

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2272

Hozzászólás Szerző: cables »

zoli73 írta:
2024.06.09., vas. 14:28

Bár nem tudom a kérdezőnek ez mennyire lehet, lehetett fontos(felteszem igen, ha a gyors kérdések között tette fel), mert az óta sem volt itt. gondolkodik.gif
Vannak szép számmal feladom a labdát, hogy aztán leüthessem" beírások is. Szóval nem valódi kérdések, csak témabedobások, amire lehet választ adni. Ez onnét gondolom, mert több esetben írtam privátban ilyen felvetésekre és semmi válasz nem jött.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3167

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Bevallom, első olvasatra nekem is lett volna kedvem "beszólni" a kérdezőnek, mert számomra is érthetetlen volt a cinikus megjegyzés Akvapark irányába, holott a kérdés alapból hibásan lett feltéve, megfogalmazva.
Aztán elszámoltam tízig, és arra jutottam, hogy szép szóval és segítő szándékkal talán többre megyek.
Bár nem tudom a kérdezőnek ez mennyire lehet, lehetett fontos(felteszem igen, ha a gyors kérdések között tette fel), mert az óta sem volt itt. gondolkodik.gif
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Re: Lemezjátszó tű választás

Hozzászólás Szerző: lacy »

Vinkler írta:
2024.06.08., szomb. 09:23
Többször leírtam már, hogy nem szeretném, ha a fórumon az agresszív kommunikáció teret kapna, most pedig leírom azt is, hogy ez effajta kioktató, másokat lealacsonyító, magas lóról történő kommunikációt sem szeretném, ha magunkkal vinnénk!

Egyszerűen nem is értem, miért nem lehet normális hangnemben elmagyarázni, mit rontott el a user, majd tanácsokat adni neki, ahogyan azt mondjuk megtette más. Mi értelme letépni a fejét a kérdezőnek és még bele is rúgni, ahelyett, hogy megmutatnánk neki merre van az út, még, ha rosszul is kérdezte meg. Persze néha megy a károgás, hogy alig vannak új hobbisták, mi lesz így a hifivel, velünk, ugyanakkor így csak az ellenkezőjét éritek el, mindenkit elüldöztök, akiben felpattan az érdeklődés szikrája, inkább ráöntötök 2 vödör vizet, nehogy elkezdjen lángolni.
Érdemes lenne ezt is átgondolni ezt és két ilyen tapasztalt fórumosnak, mint ti (persze másoknak is) segíteni azoknak, akik segítséget kérnek, nem pedig kioktatni azokat!
szóval..
nem voltam agresszív, az egészen másképp hangzott volna :)
kioktató sem hacsak abban a tekintetben nem, hogy a kérdező a válaszra elég KIOKTATÓ és flegma mód válaszolt, ami azért is hibás felütés, mivel valóban hülyeséget kérdezett
(tudom nem ide .. nem itt.. a face-n napi szinten tű-znek az ostobák, és ha elmagyarázod neki, akkor meg megmagyarázza hogy te vagy a hülye. kicsit sok ez)
tehát ha valaki kijavít, akkor nem állok oda ráköpni, én értem akvapark reakcióját, és szerintem mi régiek tartsunk össze alapon próbáltam a kérdező hibás gondolatmenetét helyretenni.
Ha szerinted ez erős volt hát sajnálom de az a válasz is szerintem erősen birizgálja az ocsmányság határát hogy :
"Úgy látom azért így is sikerült megérteni a kérdést. Köszönöm az értékes és hasznos hozzászólást"
És igen van különbség, amit le is írtam totál nem mindegy, hogy tű vagy hangszedő
ettől függetlenül én kérek elnézést ha bárki úgy érzi, hogy bármiben megbántódott az írásom miatt, ez persze a kérdezőre nem annyira érvényes :)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8875

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

akvapark írta:
2024.06.08., szomb. 09:56
Ugye viccelsz?
"Ezek nem "tűk, hanem hangszedők, amihez lehet cseretűt rendelni.
Sokan ráfaragtak erre a hibás nomenklatúrára." Mert ez mi? gondolkodik.gif
Nem viccelek!
Te úgy születtél, hogy tudtad? Nem. Valaki elmondta, vagy valahonnan megtudtad, esetleg szakirodalomból. Manapság szakirodalom nem sok van, de itt van ez a fórum, esetleg tekinthető annak is.
Pontosan ezért lehettél volna Te is, az, aki szépen elmagyarázza (megtanítja) egy új embernek. A válaszod így a maga puritánságában szerintem nem érte el a célját, ahogyan a reakcióból is látszott. A további számomra pedig a te reakciódból adódóan jött le. Kb olyan, amikor az egyszeri hallgató információt szeretne kérni egy “bakelitről”, de te semmilyen információt nem adsz csak elmondod neki, hogy az vinyl. Simán tudtál volna érdemileg is segíteni neki (ebben biztos vagyok), de a hsz-ed így önmagában szerintem csak kioktatás volt. Értéket, tudást átadni jó dolog, de meg kell tudni hozzá szólítani is az embert. :smile32:

Egyébként a válaszod természetesen releváns, azt azért is hagytam meg a témában.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1347

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Ugye viccelsz?
"Ezek nem "tűk, hanem hangszedők, amihez lehet cseretűt rendelni.
Sokan ráfaragtak erre a hibás nomenklatúrára." Mert ez mi? gondolkodik.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8875

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

lacy írta:
2024.06.06., csüt. 22:11

monnyuk szerencséd, hogy ő válaszolta meg először, tőlem nagyobb (ki)osztást kaptál volna.. sőt kapsz is
Idejössz, kérdezel hülyén marhaságot, valaki kijavít és még neked áll feljebb. jómagyarszokás
Inkább köszönnéd meg, hogy kiigazította a marhaságodat
Az én válaszom ilyenre ez: csakis a belevalót, mivel nemigen lehet pl egy AT hangszedőbe pl Ortofon tűt tenni, de még másik At-t se nagyon
ez a tökéletes válasz a tökéletlen kérdésedre. Mert más érteni amit kb szeretnél, és más korrektül kérdezni, amire kapsz is korrekt választ vélhetően.
én meg tuti biztos mondhatom neked, hogyhátrébb az agarakkal :smile29:
akvapark írta:
2024.06.06., csüt. 13:46
kertam01 írta:
2024.06.05., szer. 16:47
Úgy látom azért így is sikerült megérteni a kérdést. Köszönöm az értékes és hasznos hozzászólást.
36_1_10.gif
Többször leírtam már, hogy nem szeretném, ha a fórumon az agresszív kommunikáció teret kapna, most pedig leírom azt is, hogy ez effajta kioktató, másokat lealacsonyító, magas lóról történő kommunikációt sem szeretném, ha magunkkal vinnénk!

Egyszerűen nem is értem, miért nem lehet normális hangnemben elmagyarázni, mit rontott el a user, majd tanácsokat adni neki, ahogyan azt mondjuk megtette más. Mi értelme letépni a fejét a kérdezőnek és még bele is rúgni, ahelyett, hogy megmutatnánk neki merre van az út, még, ha rosszul is kérdezte meg. Persze néha megy a károgás, hogy alig vannak új hobbisták, mi lesz így a hifivel, velünk, ugyanakkor így csak az ellenkezőjét éritek el, mindenkit elüldöztök, akiben felpattan az érdeklődés szikrája, inkább ráöntötök 2 vödör vizet, nehogy elkezdjen lángolni.
Érdemes lenne ezt is átgondolni ezt és két ilyen tapasztalt fórumosnak, mint ti (persze másoknak is) segíteni azoknak, akik segítséget kérnek, nem pedig kioktatni azokat!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Hozzászólás Szerző: lacy »

kertam01 írta:
Úgy látom azért így is sikerült megérteni a kérdést. Köszönöm az értékes és hasznos hozzászólást.
monnyuk szerencséd, hogy ő válaszolta meg először, tőlem nagyobb (ki)osztást kaptál volna.. sőt kapsz is
Idejössz, kérdezel hülyén marhaságot, valaki kijavít és még neked áll feljebb. jómagyarszokás
Inkább köszönnéd meg, hogy kiigazította a marhaságodat
Az én válaszom ilyenre ez: csakis a belevalót, mivel nemigen lehet pl egy AT hangszedőbe pl Ortofon tűt tenni, de még másik At-t se nagyon
ez a tökéletes válasz a tökéletlen kérdésedre. Mert más érteni amit kb szeretnél, és más korrektül kérdezni, amire kapsz is korrekt választ vélhetően.
én meg tuti biztos mondhatom neked, hogyhátrébb az agarakkal :smile29:

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1347

Hozzászólás Szerző: akvapark »

kertam01 írta:
36_1_10.gif
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Taarzan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 229

Re: Power-R kábelek

Hozzászólás Szerző: Taarzan »

Aszpirin írta:
2024.06.02., vas. 12:54
.... kerekednek ki. A folyamat úgy tűnik, mintha egy emberszerű lénnyel csevegnél, de magában a folyamatban szó sincs semmiféle hétköznapi értelemben vett megértésről, mégkevésbé tudatosságról, mindössze a krdésben és a forrásként megadott anyagokban fellehteő információk összekapcsolásáról van szó.
Szépen összefoglaltad.
kocka.gif
A hecc kedvéért megkerdeztem a chatgpt-t:

A generatív mesterséges intelligencia (MI) olyan MI-rendszerekre utal, amelyek képesek új tartalmakat előállítani. Ezek a rendszerek tanulnak a bemeneti adatokból, majd ezek alapján szöveget, képeket, zenét vagy egyéb médiát generálnak. A GPT-4 például egy ilyen generatív MI-modell, amely természetes nyelvi szövegeket hoz létre.
Naim CD5x - FlatCap XS - Naim ND5 XS - Rega Planar 6 AT VM760SLC / Naim StageLine N - Naim HiCap2 / Naim NAC282 / NAP250DR - AudioSolution Figaro BL
ISOL-8, Furutech, QED, DNM, Viablue, RiCable

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”