Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
Az nem elég! Retina és DNS talán
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9837
Senkinek a személyes adatát nem szeretnénk elkérni, tárolni és kezelni sem.
Viszont szeretnénk kérni, hogy mindenki legyen körültekintő. Előre csak különös odafigyelést követően, esetleg ismerősnek utaljon, vagy adjon fel terméket.
Próbáljuk kiszűrni a kétes felhasználókat, a jelentés gombbal sokat tudtok segíteni, ha úgy gondoljátok érdemes ránéznünk valamire, de ez sem garancia sajnos. Mi nem vagyunk nyomozó hatóság és nem is szeretnénk azzá válni. Mióta bezárt a többi hifis fórum, vagy kis intenzitással működik, sajnos elleptek minket a csalók is.
Kérek mindenkit legyen körültekintő és józan ésszel vásároljon, vagy adjon el!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ujjlenyomat esetleg?
Jaj.
Az nem elég! Retina és DNS talán
Azért azt az egyet tényleg meg lehetne tenni, hogy friss regeseknek és kb 500 hozzászólással nem rendelkezőknek ne lehessen hirdetni.
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 945
Vagy lehetne egy olyan regisztracio is, hogy sms-be lehetne visszaigazolni a belepo kodot vagy esetleg FB-al lehessen csak regisztralni azon eleg sok informacio van es az FB nem enged tobb accountot nyitni es ott le lehetne csekkolni kivel uzletel az ember de mindenesetre en sem utalnek penzt idegennek meg itt a forumon is csak keves embernek mernek elore utalni.
Egyebkent lejebb irtak, hogy az is benne van a pakliban, hogy mivan ha valami tragedia tortent tenylegesen. (remeljuk nem)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
32000 a tagok létszáma. Sajnos 1-2 előfordulhat. Nem szeretnék semmin sem változtatni.
Én már elsősorban csak a kávés részt olvasom, a srácoknak meg nem szeretnék több feladatot adni. Nekik is van épp elég dolguk. Ennyi fér bele egy ingyenes fórumba.
Személy szerint én is jártam már pórúl.
Nekem nem lenne problémám azzal ha volna valamennyi költsége a fórum használatnak.
De nem hiszem,hogy ezzel ki lehetne szűrni a csalókat.
Hacsak azt az összeget nem lehetne valami biztonságos adat tárolására használni és akkor ténylegesen adat szolgáltatáshoz kötni a regisztrációt vagy legalábbis a hírdetést.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1307
Ujjlenyomat esetleg?
Jaj.
Gyanús lettél nekem!
Azt sem lehetne , hogy valamilyen módon igazolni magát a tagnak? Ezentúl pl. már regisztráláskor, a mostani tagoknak pedig utólagosan. Pl akár személyi alapján. Plusz kötelező lenne ahhoz kötötten saját fénykép avatar helyett. Érdemes lenne a biztonságért akár néhány tagot is feláldozni aki nem hajlandó az elvártakat megadni. Nem tudom meddig lehet elmenni azonositás tekintetében. Nektek mint fórum üzemeltetőnek milyen lehetőségeitek vannak a biztonság növelésére. Illetve azt sem tudom ezt hogyan lehet kijátszani aztán ha akarja valaki. Minden esetre partner vagyok , ha begyűjtitek a személyi adatokat és azt biztonságosan kezelitek. Eddig még komolyabb negatív tapasztalatom nincs amúgy adás-vétel kapcsán. Inkább az állapot megjelölések amik túlzóak szoktak lenni. Esetenként. De nem volt még durva dolog azért soha. Viszont látni , hogy mintha emelkednének a negatív esetek számai. Szóval csak egy tipp volt a fenti a részemről......
Üdv.
32000 a tagok létszáma. Sajnos 1-2 előfordulhat. Nem szeretnék semmin sem változtatni.
Én már elsősorban csak a kávés részt olvasom, a srácoknak meg nem szeretnék több feladatot adni. Nekik is van épp elég dolguk. Ennyi fér bele egy ingyenes fórumba.
Webáruház:
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1307
OK, de kinek van erre ideje? Nekem biztosan nem. Majd ha gond lesz vele, akkor intézkedünk.
Azt sem lehetne , hogy valamilyen módon igazolni magát a tagnak? Ezentúl pl. már regisztráláskor, a mostani tagoknak pedig utólagosan. Pl akár személyi alapján. Plusz kötelező lenne ahhoz kötötten saját fénykép avatar helyett. Érdemes lenne a biztonságért akár néhány tagot is feláldozni aki nem hajlandó az elvártakat megadni. Nem tudom meddig lehet elmenni azonositás tekintetében. Nektek mint fórum üzemeltetőnek milyen lehetőségeitek vannak a biztonság növelésére. Illetve azt sem tudom ezt hogyan lehet kijátszani aztán ha akarja valaki. Minden esetre partner vagyok , ha begyűjtitek a személyi adatokat és azt biztonságosan kezelitek. Eddig még komolyabb negatív tapasztalatom nincs amúgy adás-vétel kapcsán. Inkább az állapot megjelölések amik túlzóak szoktak lenni. Esetenként. De nem volt még durva dolog azért soha. Viszont látni , hogy mintha emelkednének a negatív esetek számai. Szóval csak egy tipp volt a fenti a részemről......
Üdv.
Azert szerintem ez eleg konnyen eszreveheto es torolheto.
Masik forumon meg annyival egeszitettuk ezt ki, hogy volt egy minimum 50 vagy 100 hsz, ami felett lehetett aprohirdetest feladni + minden ujabb hirdetes 20 hsz-enkent. Es elsore arra szamitottunk, majd mindenki fosni fogja a hulyeseget, meg atmegy chat-elesbe a tortenet, de szerencsere eleg jol bevalt.
Innentol a gondunk csak az atbaszos hirdetokkel volt, azokat meg a nep levadaszgatta es elobb vagy utobb elkoptak.
OK, de kinek van erre ideje? Nekem biztosan nem. Majd ha gond lesz vele, akkor intézkedünk.
Webáruház:
Sziasztok
olvasom, hogy elszaporodtak a csalások a fórumon. Nem gondolkoztatok azon, hogy bevezessetek egy olyan szabályt mint amilyen Angliában is van egy fórumon, miszerint adott számú hozzászólás alatt (50-100) ne lehessen hirdetni?
Kb 2 nap alatt kijátszható. 50 helyen beír 1 szót és ennyi.
Webáruház:
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Sziasztok
olvasom, hogy elszaporodtak a csalások a fórumon. Nem gondolkoztatok azon, hogy bevezessetek egy olyan szabályt mint amilyen Angliában is van egy fórumon, miszerint adott számú hozzászólás alatt (50-100) ne lehessen hirdetni?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6582
Nézzük mennyi időmúlva támad fel a főnix.....
Azóta kétszer próbálkozott, mindkettőt tiltottam...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- sony309
- Fórumlakó

- Értékelés: 29
Én is azok közül való vagyok, akik vették a bátorságot és külföldről beszerzett új árut kínáltak eladásra. A HI-FI a hobbim és igen van, hogy rendelek valamit eladásra is.
Persze már törölve vannak azok a termékek.
Természetesen elfogadom, hogy a Fórum és az Adminok nem kívánnak felületet biztosítani ehhez és nem szeretnék bele menni abba, hogy hány ilyen termék található még itt.
Kár volt törölnöd, csak azért, mert bontatlan terméket árultál! Szerintem!
Mások sem teszik, nem kevés ilyen termékbe futottam bele ma véletlenül! Ők nem szégyenkeznek emiatt!
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll
Jobb ha kérsz névváltoztatást ,ez nem adja fel.
- SzalaiPisti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 49
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Esküszöm, hogy bohóta az ember, mot egy másik egről írt rám:
Az se tartott neki sokáig.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- SzalaiPisti
- Nincs visszaút

Esküszöm, hogy bohóta az ember, mot egy másik egről írt rám:
- SzalaiPisti
- Nincs visszaút

Sajna már nem tudtok belefutni, mert valahogyan törlődött a regje...: .egyébként a tv rovatban a 65-ös LG hirdetésemnél még tartotta egy darabig magát, de amikor zártam a hirdetésem és nem tudott nyilvánosan válaszolni, akkor elszakadt a cérna nála.....minek iszik aki nem bírja?
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
De durva!
Mit lehet azzal kezdeni aki ilyen üzenetet ír
Sajnálni!
ui: ha tudod a nevét le kéne írni,nehogy belefussunk
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Mit lehet azzal kezdeni aki ilyen üzenetet ír, Aztán természetesen letilt
SzalaiPisti,
hellmuth has sent you a new personal conversation entitled "ALSÓKATEGÓRIÁS SZAR".
hellmuth said:
======================================================================
OLYAN A TVD, MINT TE IS EGY ALSÓKATEGÓRIÁS
Többet nem kell neki ide jönni, kitiltottam a francba.
A ruskót kiszedtem....
- SzalaiPisti
- Nincs visszaút

Mit lehet azzal kezdeni aki ilyen üzenetet ír, Aztán természetesen letilt
SzalaiPisti,
hellmuth has sent you a new personal conversation entitled "ALSÓKATEGÓRIÁS SZAR".
hellmuth said:
======================================================================
OLYAN A TVD, MINT TE IS EGY ALSÓKATEGÓRIÁS
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Allein fórumtársunkkal mi lett? Mi tette be neki a kaput?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2219577
Többen is szóvá tették neki, hogy nem igazán felhasználói mennyiségű cuccot árul, és én is bekérdeztem nála, hogy kereskedő-e?
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... pro-10-tb/
A számítógépes részen nem kevés laptopot vinyót stb hirdetett / adott el...