Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1343

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Ha valaki ezt az új üzenő rendszert elmagyarázni, egyszerű lelkemnek, egyszerű szavakkal.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Két finomítási javaslat:
1) Idézet kereten belül ne legyen olyan sok padding (azaz sok az üres hely a szöveg körül az idézet-keretben).

2) A szavazó piros és zöld gomb lehetne egy sorban a Válasz és MultiIdézés gombokkal, hogy egy sort megspóroljunk. Ugyanis így az a sor, ahol a piros zöld gomb van, ott nagy az üres tér és zavaró.
Így értem, ahogy a csatolt képen:

Gondolom az lenne a célravezető, ha valaki összegyűjtögetné a felmerülő gondokat, javaslatokat egy listába, megszámozva, és akkor lehetne szortírozni hogy mi fontos stb.

Amiket felsoroltál azok skin módosítást igényelnek, én olyanba bele sem fogok. Kell találni valakit aki keni-vágja a dolgot és fél kézzel átírja az egészet ha kell.

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Hozzászólás Szerző: batagy »

Két finomítási javaslat:
1) Idézet kereten belül ne legyen olyan sok padding (azaz sok az üres hely a szöveg körül az idézet-keretben).

2) A szavazó piros és zöld gomb lehetne egy sorban a Válasz és MultiIdézés gombokkal, hogy egy sort megspóroljunk. Ugyanis így az a sor, ahol a piros zöld gomb van, ott nagy az üres tér és zavaró.
Így értem, ahogy a csatolt képen:

Gondolom az lenne a célravezető, ha valaki összegyűjtögetné a felmerülő gondokat, javaslatokat egy listába, megszámozva, és akkor lehetne szortírozni hogy mi fontos stb.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Vendég

Egy apró gondom van még.
Ezzel nem boldogultam:
http://www.avx.hu/fo...garzok-tesztje/
Sima felhasználóként nem jelennek meg a képek.
Fogalmam sincs mi lehet a gond,pedig ugyan úgy van beállítva,mint egy másik topic.

Össze-vissza vannak kutyulva a jogosultságok, én meg nem nagyon értem, hogy ki kivel van. Holnap délelőtt privátban lebeszéljük a csoportokat és jogosultságukat és akkor beállítom az egész fórumot.

A Polcsugárzós topikot elvileg pont megcsináltam, azt mezei felhasználóként is kéne látni. Akik korábban nem látták, azok jelezték, hogy már igen.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Egy apró gondom van még.
Ezzel nem boldogultam:
http://www.avx.hu/fo...garzok-tesztje/
Sima felhasználóként nem jelennek meg a képek.
Fogalmam sincs mi lehet a gond,pedig ugyan úgy van beállítva,mint egy másik topic.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Az megoldható hogy látható legyen a felhasználók avatarja alatt hogy mikor volt utoljára aktív?!

Pontosan mit és hogyan kell állítani hogy pm-nél legyen felugró ablak (nem tudok angolul!)?

Az új motorban van egy névkártya nevű dolog. Ezt úgy éred el, hogy a felhasználó név utáni kis zöld bizbaszra kattintasz. Ezén névkártyán szerepel, hogy az illető jelenleg online van-e (és éppen mit csinál), ha nem akkor mikor volt utoljára.

Ezt nem tudom megmondani, nekünk egy tizeddel korábbi verziónk van és ott ez másként van, sokkal egyértelműbb.

Van még valami különbség a két motor között?
Sokadjára köszönöm meg a segítséget.
Nagyon rendes tőled.

Vendég

Az megoldható hogy látható legyen a felhasználók avatarja alatt hogy mikor volt utoljára aktív?!

Pontosan mit és hogyan kell állítani hogy pm-nél legyen felugró ablak (nem tudok angolul!)?

Az új motorban van egy névkártya nevű dolog. Ezt úgy éred el, hogy a felhasználó név utáni kis zöld bizbaszra kattintasz. Ezén névkártyán szerepel, hogy az illető jelenleg online van-e (és éppen mit csinál), ha nem akkor mikor volt utoljára.

Ezt nem tudom megmondani, nekünk egy tizeddel korábbi verziónk van és ott ez másként van, sokkal egyértelműbb.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lehet tudni hogy a mentés mikor van?
Mert ha jól gondolom most volt!

Mivel én sok esetben ilyenkor... későn este-éjszaka olvasom a fórumot... ezért pont beleesek a mentésbe!
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így?!
Megoldható hogy hajnali 2 után legyen a mentés?

Majd rákérdezek,de ezután ez nem lesz akkora gond,mint régebben.
A szerver is sokkal újabb,nagyobb a tárhely és gyorsabb.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Lehet tudni hogy a mentés mikor van?
Mert ha jól gondolom most volt!

Mivel én sok esetben ilyenkor... későn este-éjszaka olvasom a fórumot... ezért pont beleesek a mentésbe!
Gondolom ezzel nem csak én vagyok így?!
Megoldható hogy hajnali 2 után legyen a mentés?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Kicsit elbeszélünk egymás mellett...Ebből hol látom, h hol volt új beirás? Mert minden ikon ugyan úgy néz ki a téma elején..

Az adatbázis import után minden régi hozzászólás új hozzászólásnak számít. Ha megnézel minden topikot akkor szürke lesz egészen addig amíg új hozzászólás nem születik. De ez alapvetően nem működik rendesen, korábban sem működött, erre hagyatkozni bátor dolog. Azért van az új tartalom megtekintése gomb, hogy nyomon tudd követni az összes új hozzászolást.

Értem, köszi szépen...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Azzal kezdeném... örülök hogy ismét látlak Simon!

Vendég

Kicsit elbeszélünk egymás mellett...Ebből hol látom, h hol volt új beirás? Mert minden ikon ugyan úgy néz ki a téma elején..

Csináld úgy, hogy "új tartalom megjelenítése"-"Összes megjelölése olvasottként"

Utána csak az lesz sötétzöld, amiben van új hozzászólás

Szerintem... :-)

Ennél egyszerűbb belépni bármelyik alfórumba és ott megnyomni a fórum megjelölése olvasottként gombot és onnantól az az alfórum már olvasottnak számít, be fog szürkülni és csak az új hozzászólás után lesz újra sötét színű.

Vendég

Az adatbázis import után minden régi hozzászólás új hozzászólásnak számít. Ha megnézel minden topikot akkor szürke lesz egészen addig amíg új hozzászólás nem születik. De ez alapvetően nem működik rendesen, korábban sem működött, erre hagyatkozni bátor dolog. Azért van az új tartalom megtekintése gomb, hogy nyomon tudd követni az összes új hozzászolást.

Stu3.14
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Stu3.14 »

Csináld úgy, hogy "új tartalom megjelenítése"-"Összes megjelölése olvasottként"

Utána csak az lesz sötétzöld, amiben van új hozzászólás

Szerintem... :-)

Vendég

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: zohan »

Hogyan tudom megnézni egyes fórumtagok korábbi hozzászólásait?

Ezt a funkciót sokszor használtam, de most még nem találom.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Nekem ez a privát üzenet még egy kicsit misztikus.

Vendég

Kattintasz az üzenőfalon a saját beállítások gombra és kikapcsolod magadnak

a porbléma - mint arra lentebb utaltam volt - az, h nem tudok semmi az üzenőfallal kapcsolatos dolgot tenni> pl. post-olni sem... " />

Aha
Hát akkor fogalmam sincs... sajna

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lehet, hogy nálam van a hiba, de ha belépek az oldalra, vagy témát akarok váltani, akkor 26-28 (!!!) másodperc alatt nyílik meg az új oldal. Ha görgetni akarok egy témán belül, az újabb 10-11 (!!!) másodperc.
Ezen levél előnézetének generálása 18 (!!!) másodpercet vett igénybe.
Így gyakorlatilag az AVX.hu számomra olvashatatlan.
A sebeségem egyébként 5M/500k, és ha bármilyen más oldalt nézek, a megnyitás sebessége kevesebb, mint 1 (!) másodperc. Nálam van a hiba?
... és most nézem a hozzászólásom ideje 17:13, pedig nálam, a gépen, csak 16:13 van.

Délután pont ekkor melóztunk az admin részen.
Ezért volt lassú.

Vendég

Ez milyen vezérlőpult?

Jobb felül a nevedre kattintva Beállításaim.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Na akkor röviden megfogalmazva, amiket többen is hiányolunk:

1: Lehessen látni a főoldalon a menükben, ha új hozzászólás , bejegyzés érkezett...
2: Lehessen a shoutboxban utólagosan javitani a hozzászólásokat.
3: Több szint használni a témákhoz, mert igy nagyon egybefüggő nehezen átlátható a fórum.
4: Ha megoldható akkor privát üzenetek érkezésekor legyen felugró ablak, és vagy hangjelzés.

Kettőre válasz:
2. Shoutbox-ban utólagos javítás szerintem értelmetlen. A shoutbox épp ettől is shoutbox.
4. Ez elvileg megy. Itt kell beállítanod: Vezérlőpult -> Általános beállítások -> Értesítés beállítások. Private Messages-nél bepipálod ami kell.

1. és 3-assl egyetértek. Szerintem most is megvan hogy látszódik melyik topikban volt új hozzászólás, csak a színek és ikonok miatt valahogy nem szembeötlő.

Ez milyen vezérlőpult?

dandesz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: dandesz »

ezt nagyon meg kell szokni
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Hozzászólás Szerző: batagy »

Na akkor röviden megfogalmazva, amiket többen is hiányolunk:

1: Lehessen látni a főoldalon a menükben, ha új hozzászólás , bejegyzés érkezett...
2: Lehessen a shoutboxban utólagosan javitani a hozzászólásokat.
3: Több szint használni a témákhoz, mert igy nagyon egybefüggő nehezen átlátható a fórum.
4: Ha megoldható akkor privát üzenetek érkezésekor legyen felugró ablak, és vagy hangjelzés.

Kettőre válasz:
2. Shoutbox-ban utólagos javítás szerintem értelmetlen. A shoutbox épp ettől is shoutbox.
4. Ez elvileg megy. Itt kell beállítanod: Vezérlőpult -> Általános beállítások -> Értesítés beállítások. Private Messages-nél bepipálod ami kell.

1. és 3-assl egyetértek. Szerintem most is megvan hogy látszódik melyik topikban volt új hozzászólás, csak a színek és ikonok miatt valahogy nem szembeötlő.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Vendég

Felmerült egy gond, valóban.
Ha az adás-vétel részen katt az "új tartalom megjelenítése" gombra azaz feliratra, akkor nem az adás-vétel részen történ új hozzászólások topicjai, hanem a fórumé jönnek elő. Ami így nem kissé teszi nehézzé de nagyon átláthatatlanná az adás-vétel rész használatát...

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”