Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony TV szerviz menu
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Üdv. Mindenkinek!
Problémám az, hogy a TV-m (S FS-60)RCA hangfrekvenciális kimeneteinek a szintje nagyon alacsony, óriásit kell erősíteni rajta, hogy normális hangerőn mozizhassak, ami nagyon megemeli a zajt is. A szervízmenübe sikeresen bejutottam, de nem találtam lehetőséget a szint emelésre.
Mást, pl a SCART-ok bemeneti érzékenységét sikerült beállítanom. Bízom benne hogy csak Én siklottam el a lehetőség felett, ha valaki tud segítsen !
Köszönettel: Turesz
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Ize, nalam ez nem mukodott...
Jarj el ahogy irtak, aztan ha mar TT-ben vagyo, vagyit TT-t latsz a jobb felso sarokban, akkor menu, es a menuben valaszd a demo modot...ekkor rak a szervizmenube.
Az en TV-mnel igy kell...
udv
Levi
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
1.Power off (a fokapcsolóval)
2.Tartsd lenyomva a p+ ,p- gombokat az elolapon és közben kapcsold be
3.menü kétszer egymás után és már ott is vagy
üdv!
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Nem hinnem....nem rakjak azt bele ingyen...
A menuben biztos ott az opcio, elvegre software-t nem fognak tobbfelet krealni, meg hat az utolagos bovites is egyszerubb igy, viszont az aramkorok biztos hianyoznak, hiaba is kapcsolnad be.
udv
Levi
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Hi!
Sima 55 centis Sony Tvn ennek a menünek segítségével be lehet állítani a teletxtet nem teletextes tévén?
köszi
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Kipróbáltam én is egy KV29FX60-on. Tényleg muködik.
Nincs valakinek valami átfogó leírása, hogy mi mit csinál a szervíz menuben. Rengeteg dolog van benne.
Azért az nem lenne semmi, ha alacsonyabb verziójú tv-n is be lehetne kapcsolni a PIP-et.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Sziasztok!
Különböző fórumokon sokat találkoztam a TV-k szervízmenü témájával. Engem az érdekelne, hogy más proci vezérelt, menüvel rendelkező készülékek ( DVD-k, videók, kamerák) is rendelkeznek-e szervízmenüvel?
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
MeliZoli!
Nézd meg ezt a címet, bár nem biztos, hogy előrébb leszel vele: http://www.max.tele.ru/tv/r_tvm_sony.htm
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a "szép" színes csíkot hogyan lehet eltüntetni (akár a szervízmenün keresztül)?
Tg
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
A 16:9-es képarányban jelentkező csík sajnos majdnem mindegyik sony-n előjön nem csak a 29"-os 100Hz daraboknál.
Nekem csak egy 21-T5K van, de ugyanígy jelentkezik ez a probléma, volt szerencsém több típust is megnézni különböző képméretekben és sajnos kivétel nélkül jelentkezet fent emlegetett jellenség.
Más.
Tudna esetleg valaki segíteni abban, hogy mikor belépek a szervíz menübe a megjelnő TT-- menüpontba beírható számok mit is eredményeznek valójában? Fontos lenne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Hali! A KV29C3-on a szervizmenu a kovetkezokeppen hozhato elo: TV kikapcs a fokapcsoloval (nem standby!). Utana a lenyilo elolapon nyomvatartod egyszerre a P+ es P- gombokat, es mellejuk a TV-t bekapcsolod a fokapcsoloval. Beindul es a kepernyon megjelenik a TT-- felirat. Ekkor menu gombot megnyomod ketszer.
Az RGB csik nekem is ott van, es baromira idegesit.
Tg
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Szasztok! Egy apró trükk amit én alkalmazok, talán segít.
Sony KV29FS60-nál úgy tudom eltüntetni a csíkot, hogy a DVD ASPECT menüjében (PIONEER DV 717)a WIDE megjelenítést kérem függetlenűl attól, hogy a TV-m nem 16:9. Össze is húzza a képet, elindúl a film s a távirányítón visszakérem a 4:3 arányt.Eltünik a csík s nagyobb képet nézhetek.
Csá.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Sajna a csík télleg marad, mindenhol van a képkirakási technikából adódóan... Igazat mondtak a boltban...
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Hello!
Nekem egy 29FX65K tv-m van, aminél ha 16:9-re kapcsolom a képet a 16:9-es kép tetején egy vékony RGB csík látszik. A forrás teljesen mindegy (DVD/VHS/kábel).
Megkérdeztem az eladókat, de szerintük ez "mindegyik készüléknél" így van.
Valahogy el lehet tüntetni a csíkot?
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Segítség!
Sony KV-29C3 (72cm,100Hz) TV-n hogy lehet a szervizmenüt elérni??? Aki tud, kérem segítsen!
megaThanx: T
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Szerintem firmware frissites nem publikus, ha van is egyaltalan, es eprom egeto kell hozza, vagy legalabbis eeprom... azaz euroscarton keresztul tuti nem fog menni
Jamis
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Üdv,
netén vmiféle firmware-t is lehet frissíteni (új funkciók)?
FX20-on is működik a dolog egyébként, csak az info gomb bal felül van.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Ha van icqd ird meg a szamat az emilemre ha nincs csinalj
ott leirom neked hogy lehet megoldani a dolgot sot meg tobb funkciot is elolehet hozni,hogy profi legyen a kamerad.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy mivel a DVD-ét RGB-én használom az R G B jeleknek a szervízmenüben egyformának (30 30 30)-nak kell-e lennie ? Mert sem nálam sem a szomszédban nem egyformák a beállítások,sőt két egyforma TV esetén is a G nálam 37 ,a másiknál csak 18 ,az R és a B kb 30 . Mi a jó és a helyes beállítás ? 735-ös Sonyval van összekötve a TV.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Geri, vigyazz, a Deflection settingsben amik vannak, az minden tv-n egyedi, azaz a képcso/elektronika meg mittomenmi eltereseit (hibait?) korrigalgatja.
Amugy Sony KV29FX60-as TV-n frankon be tudtam allitani 4 Video bemenetet, azaz nem kell kapcsolgatni a 3.-at elore/hatra
Probaltam a kov. TV szoftveret ravarazsolni (a dolbys dual tuneres, asszem FS60?), sok utanallitgatassal sikerult kepet is kicsiholnom, hang nem volt koser. Viszont a menuben bent volt a dolby surround is!
Lehet le kene bontanom TV hatuljat, hatha ott vannak surrond csatlakozok is
(na ez csak vicc volt, de komolyan elgondolkodtam rajta, hatha ez u.az a TV, csak szoftveresen van butitva)
Ha valakinek van tapasztalata ilyen teren, rija meg.
Udv:
Jamis
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Sziasztok!
Van egy Sony KV29x5K TV-m. Ezzel az a problémám , hogy 16:9-ben ha DVD-zek, akkor a két csik ugyan megjelenik alul felül, de nem látok a kép oldalán semmi változást. Vagyis hiába nézek 16:9-es filmet nem látom azt a töbletett amit kellene. A kérdésem, ez valami állitási hiba? A jel amugy Scarton megy át RGB-ben, bár ez talán mindegy most.
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Sziasztok !
Vettem egy digital 8-as videokamerat, es szomoruan tapasztaltam, hogy nincs rajta DV bemenet.
Hallottam ,hogy ezt valamilyen software beallitassal lehet modositani.
Pliz segitsetek.
E-mail-be jobb lenne.
Elore is koszonom.
Pepe
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Nem tudjátok hogy lehet előhozni a szervíz menüt KV32-fx65 -ön ?
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Ha nem lenne nagy gond leírnád,hogy a Device Register
Setting-Deflection menuben milyen beállítások vannak nálad
beállítva,mert a kép geometriáját szeretném beállítani.
Elöre is köszi!
geri
-
Vendég
Sony TV szerviz menu
Sziasztok!
Ha mar van ilyen topic, akkor nosza beleontom tudasomat.
En is kaptam termeszetesen ezt a kodot, de itt asszem nem ez a lenyeg.
Szoval nem tudom milyen TV-ken muxik meg, de amin tuti megy, az egy Sony KV29FX60 -as TV.
1. Kapcsold ki a TV-t stand-by -ba. /normal taviranyitos kikapcs./
2. nyomd le gyorsan egymas utan a kovetkezo gombokat a taviranyiton:
+i /jobb felul: informacio gomb/
5 /5 -os szam a csatorna valaszton/
^ /hangero fel/
TXT ki /a teletext kikapcsolo gomb bal felul. ures TV kepernyo/
Tehat ha lenyomgondtad ezen 4 gomb egymasutanjat, akkor bekapcsol a TV, es jobb felul TT latszik.
Megnyomod a MENU gombot, ekkor elojon a rendes menu, aztan megnyomod megegyszer a MENU-t es lass csodat!
Elmentes nelkuli kiszallas: TV kikapcs.
Elmenteni: nem vagyok benne biztos, de asszem a MENU-vel lehet.
Vigyazz!!! Ezzel el is lehet rontani a TV-t !!!
Bye !